Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 229 άτομα (21 μέλη και 208 επισκέπτες)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Πάντως κάποια που της κόβει λίγο το κεφάλι κ στροφαρει δεν τον διώχνει τον πελάτη.
Ακριβώς, αν της κόβει το κεφάλι, μπορεί να πει στον πελάτη να την πληρώσει για 20-30 λεπτά αν θέλει βγάζοντας έτσι τα διπλάσια. Εκτός αν είχε κι άλλο λόγο που με έδιωξε εκτός από το χρόνο, δεν ξέρω τι σκατά έχει στο κεφάλι της. Πάντα καθαρός ήμουν μαζί της.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.868
Πόντοι
216
Έχεις δίκιο, δεν είναι ούτε η καλύτερη, ούτε και η τελευταία πουτάνα του πλανήτη. Πάμε στην επόμενη τρύπα. Πιο πολύ ενοχλήθηκα γιατί μου φάνηκε ότι υπήρχε μια συμπάθεια κι εκτός αυτού η απόρριψη από μια πουτάνα που την πληρώνεις είναι χειρότερη. Δηλαδή σαν να σου λέει ότι δε σου κάθεται και που να την πλήρωνες. Τέλος πάντων, χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος.
Τύπε έπρεπε να καλέσεις την αστυνομία και να της κάνεις μήνυση για προσβολή της προσωπικότητας σου και άρνηση παροχής υπηρεσίας :grin:

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.883
Πόντοι
1.056
Μαγκες εγω πιστευω οτι το καλυτερο ειναι να βρεις τα στανταρακια σου, να χτισεις ενα καλο ειδος σχεσης, και να γαμας στο μισαωρο με 20 ευρω.
Εγω αυτο κανω για τα φθηνα τα γουστα..

Στα πιο ακριβα πεζουν αλλες στρατηγικες.. :rockon:

• Like
Αντιδράσεις: Koyiot

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
Σχετικά με τα ποσταρίσματα για HPV
Κύριοι, θέτω υπόψη σας ότι είναι μέγα σφάλμα να ξυρίζετε τα παπάρια σας λίγο πριν πάτε στις πουτάνες.
Με το ξύρισμα, ακόμη και με ηλεκτρική μηχανή, προκαλούνται μικροτραυμτισμοί στο δέρμα, ορατοί και αόρατοι.
Το δέρμα επουλώνεται σε 4 ημέρες.
Μέχρι να επουλωθεί, το δέρμα είναι εκτεθειμένο σε πλήθος βακτηρίων, ιών, μικροβίων, σταφυλόκοκκου, στρεπτόκοκκου, και λοιπών παθογόνων, όχι μόνο από τα μουνιά των πουτάνων, αλλά ακόμα και από το ίδιο το δέρμα σας.
Εγώ συνήθως ξυρίζω μούρη και πάω για γλειφομούνι!! Άλα Μήτσος χχχ Λέτε να βγάλω μανιτάρια για μουσι μουστακι;;

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Τύπε έπρεπε να καλέσεις την αστυνομία και να της κάνεις μήνυση για προσβολή της προσωπικότητας σου και άρνηση παροχής υπηρεσίας :grin:
Σιγά μην της έστελνε και εξώδικο.

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.694
Πόντοι
736
Νταξει μάγκες κρατηθείτε συμβαινει τώρα! Βέργας 3 στο δεξί η τσατσα ανακοίνωσε νεαρή που ήταν με πολιτικά που δεν μιλάει γρι τπτ ότι για 10 λεπτά 40€ ! Ρώτησα τρεις φορές γιατί λέω κάτι λάθος παίζει αλλά όχι! Δέκα λεπτά 40€ ! Εν τω μεταξύ μην φανταστείτε καμία μουναρα! Κοντουλα ξανθιά και μάλλον κάποια κιλάκια αλλά ωραίο προσωπο ! Οποίος μάθει περαιτέρω μας λέει! Επίσης φαινόταν λίγο φοβισμένη !

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Νταξει μάγκες κρατηθείτε συμβαινει τώρα! Βέργας 3 στο δεξί η τσατσα ανακοίνωσε νεαρή που ήταν με πολιτικά που δεν μιλάει γρι τπτ ότι για 10 λεπτά 40€ ! Ρώτησα τρεις φορές γιατί λέω κάτι λάθος παίζει αλλά όχι! Δέκα λεπτά 40€ ! Εν τω μεταξύ μην φανταστείτε καμία μουναρα! Κοντουλα ξανθιά και μάλλον κάποια κιλάκια αλλά ωραίο προσωπο ! Οποίος μάθει περαιτέρω μας λέει! Επίσης φαινόταν λίγο φοβισμένη !
Είναι φαντασίωση πολλών να γαμάνε μια που δεν τη βλέπουν γυμνή και είναι φοβισμένη, οπότε είπαν να το χρεώσουν διπλά. :confused:

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.694
Πόντοι
736
Λοιπόν την είδα , τούμπανο η γκομενα αλλά πολύ τουπέ και ύφος! Η τσατσα μου είπε ότι λογικά θα πέσει η τιμη σε λιγάκι ! Τώρα ένας θεός ξέρει!

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Η τσατσα μου είπε ότι λογικά θα πέσει η τιμη σε λιγάκι ! Τώρα ένας θεός ξέρει!
Το αν θα πέσει η τιμή εξαρτάται από τους πελάτες. Αν ανταποκριθεί το αγοραστικό κοινό και δίνει 40 ευρώ για 10 λεπτά, η τιμή θα παραμείνει. Ιστορική μέρα για τα μπουρδέλα αυτή. Το μπουρδέλο αυτό λειτουργεί ως οδοδείκτης για τη συνέχεια. Εφόσον τα πάει καλά, τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν το δρόμο του. Στο δε Μετάξι θα μπαίνουμε με 20 ευρώ.
Στο χέρι των πελατών είναι.

Υγιαίνετε και ευδαιμονείτε :hi:

Ntavelis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2018
Κριτικές
12
Like
563
Πόντοι
311
4€ /λεπτό όταν δουλεύεις για 4€ /ώρα ! Τι άλλο θα ακούσουμε γελάνε και σουμιεδες ???

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.322
Πόντοι
1.446
Κολωνού 15 βάθος δεξιά
Όνομα: Ιωάννα-βολευμπολιστρια.
Ώρα:19:00 απόγευμα
Κορμί ψιλό 1,80 μετριθικα δίπλα της ξιπολιτοι και σφιχτό.
Φάτσα έτσι κι έτσι
Μου τον έπαιζε λίγο και μιλάγαμε πράμα σπάνιο για μετάξι.παντα μπενει Καποτά σε χαλαρό μόριο.
Μετά πίπα όχι κάτι σούπερ.
Ιεραποστολικό και καπάκι στα τέσσερα.ομιλιτικη και χαβαλεντζου, πουτανομαγκια και τέτοια όλα καλά.
Όταν μου ζιτησε να τελιοσω στο πεντάλεπτο της εξιγησα πος θα εξαντλήσω το δεκάλεπτο.κανενα πρόβλημα.
Το γεγονός πος μια Τάνα του 20€ πέφτει στα 10€ με φτιάχνει πολύ σαν σκέψη.
Εγκρινω.
Πηγε μεταξι η Ιωαννα κριμα ηταν καλη γκομενα τωρα θα γεμισει πακιστανιλα

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
1.821
Πόντοι
3.177
Πηγε μεταξι η Ιωαννα κριμα ηταν καλη γκομενα τωρα θα γεμισει πακιστανιλα
Καλησπέρα,το μόνο θετικό στην Ιωάννα είναι το ότι έχει ωραίο σώμα, τίποτα άλλο.Μια φορά έχω περάσει μαζί της όταν ήταν στο βέργας στη περίοδο της καραντίνας και ήταν αντικαβλωτική

Tsigganolagnos hronia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2020
Like
1.233
Πόντοι
201
Καλησπέρα,το μόνο θετικό στην Ιωάννα είναι το ότι έχει ωραίο σώμα, τίποτα άλλο.Μια φορά έχω περάσει μαζί της όταν ήταν στο βέργας στη περίοδο της καραντίνας και ήταν αντικαβλωτική
Και εγώ στις 3 φορές, τις 2 μάπα και την 1 μετριοκαλά..
Δεν κάνουμε προκοπή έτσι ..

Ben Dover

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2011
Like
825
Πόντοι
81
Καλησπέρα σας, έχουμε μεταγραφή της Κατερίνας από Ιάσονος 37Α (σκάλες) στο Διδύμου 18Α πρωϊνή βάρδια.
Η φιλενάδα της η Γκαλίνα από το ίδιο σπίτι έχει μεταπηδήσει στο στούντιο Αγίων Πάντων 9 στην Καλλιθέα.
Είδα και την Ιζαμπέλλα στο Φυλής 65Β σήμερα το πρωί, πλυθωρική με μικρό στήθος αλλά κωλάρα υπερτεράστια, όμως σφιχτή χωρίς κυτταρίτιδα, πρόγραμμα ανακοινώθηκε φουλ, ελεύθερο στοματικό, πρωκτικό, φιλάκια, χαδάκια, 69, τελείωμα στο στήθος. Φουλ δωμάτια να περιμένουν.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.060
Η Βαλέσκα από Κούβα στο Φωκαίας 25 πάνω β' βάρδια φάνηκε πολύ καλή περίπτωση. Δυστυχώς κατά τις 5.30 που πέρασα όμως ήταν κλειστό. Παίζει να ανοίγουν πιο μετά;

Sterg1967

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2015
Κριτικές
2
Like
2.099
Πόντοι
201
Sterg καλησπέρα.:hi:

Η Μπέλλα κάνει τελειωτικό στο στόμα...??? :pipa1:
Καλησπέρα jon,οχι δεν κάνει και δυστυχως σημερα που ξαναδοκιμαστηκε ηταν χειροτερη απο χθες,πολύ γρήγορο λίγων δευτερολεπτων τσιμπουκι και μου έθεσε και θέμα χρόνου ενώ η 2τσα δεν είχε βαρέσει πόρτα,μαύρο από μένα δεν θα σταθεί με τίποτα έτσι,μαζί ήταν και μια άλλη κοπέλα από στούντιο όπως μου είπε η 2τσα και ζήταγε άκουσον άκουσον,σαράντα ευρώ,σιγα μην μπει κανεις μου είπε 2τσα,δεν έλεγε ούτε σαν φάτσα,ούτε σαν σώμα.

Sterg1967

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2015
Κριτικές
2
Like
2.099
Πόντοι
201
Η Βαλέσκα από Κούβα στο Φωκαίας 25 πάνω β' βάρδια φάνηκε πολύ καλή περίπτωση. Δυστυχώς κατά τις 5.30 που πέρασα όμως ήταν κλειστό. Παίζει να ανοίγουν πιο μετά;
Και στις 7 που περασα κλειστο ηταν,στο Φ19 η Ρίτα,Ριτακι.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Καλησπέρα σας, έχουμε μεταγραφή της Κατερίνας από Ιάσονος 37Α (σκάλες) στο Διδύμου 18Α πρωϊνή βάρδια.
Η φιλενάδα της η Γκαλίνα από το ίδιο σπίτι έχει μεταπηδήσει στο στούντιο Αγίων Πάντων 9 στην Καλλιθέα.
Είδα και την Ιζαμπέλλα στο Φυλής 65Β σήμερα το πρωί, πλυθωρική με μικρό στήθος αλλά κωλάρα υπερτεράστια, όμως σφιχτή χωρίς κυτταρίτιδα, πρόγραμμα ανακοινώθηκε φουλ, ελεύθερο στοματικό, πρωκτικό, φιλάκια, χαδάκια, 69, τελείωμα στο στήθος. Φουλ δωμάτια να περιμένουν.
Me 20ευρο είναι το κατερινάκι συνουσιαστή..?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.619
Πόντοι
46.232
? πολύ σωστός, η Κατερίνα ειναι μελαχρινή με κανονικό σώμα 2.5αρι συν βυζι ενώ η Γκαλίνα που την "τσίμπησε" η Λαρίσα για το Αγίων Πάντων (όπως και άλλες κοπέλες από Μεταξουργείο παλιότερα) ειναι ξανθιά κοντουλα με κανονικό σώμα και 2αρι βυζι, αμφότερες είχαν πρώτο εμφανιστεί στο Μεταξουργείο γύρω στις 20 Ιουνίου.

Τελευταία τροποποίηση:
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom