vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 12.833
- Πόντοι
- 5.827
Όχι, ρε γκαντεμιά. Έπρεπε να την πάρω χθες που την είδα.Και στις 7 που περασα κλειστο ηταν,στο Φ19 η Ρίτα,Ριτακι.
Όχι, ρε γκαντεμιά. Έπρεπε να την πάρω χθες που την είδα.Και στις 7 που περασα κλειστο ηταν,στο Φ19 η Ρίτα,Ριτακι.
Καινούργια ή έβαψε το μαλλί της?Φυλής 84α
Όνομα: Χριστίνα
Μελαχρινή πίνακα
Πολύ καλό και δεν βιάζεται
Απογευματινή βάρδια
Ανάβαση κριτική
Μάλλον τη γνωστή "Τσέχα" θα λέει.Καινούργια ή έβαψε το μαλλί της?
Ναι απλά ρωτάω γιατί αυτή είναι ξανθιά, τουλάχιστο μέχρι 27/10που την είδα τελευταία φοράΜάλλον τη γνωστή "Τσέχα" θα λέει.
Εγώ πάλι καστανή τη θυμόμουν γύρω στον Αύγουστο.Ναι απλά ρωτάω γιατί αυτή είναι ξανθιά, τουλάχιστο μέχρι 27/10που την είδα τελευταία φορά
από πιο παλιές ενημερώσεις μου... ξανθοκαστανη 9 /9 , καστανή 3/9 και παλιότερα, ξανθιά πρώτη φορά σε ενημέρωση μου 19/9Εγώ πάλι καστανή τη θυμόμουν γύρω στον Αύγουστο.
Με 40 ευρώ κ 10 λεπτά,Λοιπόν την είδα , τούμπανο η γκομενα αλλά πολύ τουπέ και ύφος! Η τσατσα μου είπε ότι λογικά θα πέσει η τιμη σε λιγάκι ! Τώρα ένας θεός ξέρει!
Ναι, αναβαθμίστηκε στα €20, πρόγραμμα το ίδιο που έκανε, ελεύθερο στοματικό, φιλιά, χάδια, 69 και τελείωμα στο σώμα (όχι στόμα).Me 20ευρο είναι το κατερινάκι συνουσιαστή..?
Ρώτησες αν είναι πιωμενη η τσα2;Νταξει μάγκες κρατηθείτε συμβαινει τώρα! Βέργας 3 στο δεξί η τσατσα ανακοίνωσε νεαρή που ήταν με πολιτικά που δεν μιλάει γρι τπτ ότι για 10 λεπτά 40€ ! Ρώτησα τρεις φορές γιατί λέω κάτι λάθος παίζει αλλά όχι! Δέκα λεπτά 40€ ! Εν τω μεταξύ μην φανταστείτε καμία μουναρα! Κοντουλα ξανθιά και μάλλον κάποια κιλάκια αλλά ωραίο προσωπο ! Οποίος μάθει περαιτέρω μας λέει! Επίσης φαινόταν λίγο φοβισμένη !
Προφανώς ναιΘελω να σε ρωτησω ξερεις αν ισχυει το ιδιο και για τις γυναικες, οσον αφορα το ξυρισμα;
Καλησπερα , που δουλευει τωρα η Κατερινα οδο ,αριθμο και βαρδια ,ευχαριστω !!!!!!Ναι, αναβαθμίστηκε στα €20, πρόγραμμα το ίδιο που έκανε, ελεύθερο στοματικό, φιλιά, χάδια, 69 και τελείωμα στο σώμα (όχι στόμα).
Παραμένει το ίδιο καλή (ίσως και καλύτερη), το ζει μέσα στο δωμάτιο και φάνηκε πιο ξεκούραστη, ίσως επειδή τώρα δεν την περιμένει η ορδή των Πακιστανών, που πραγματικά γινόταν χαμός για πάρτη της όσο δούλευε κάτω.
Επίσης, την τελευταία φορά που την είχα πάρει κάτω, η ανδρογενής ΤσαΤσα την είχε φωνάξει στο 5 λεπτο με αποτέλεσμα να τσακωθώ και να μην ξαναπάω.
Αυτήν τη φορά δεν είχαμε καμμία ενόχληση και στο δωμάτιο κάθησα περίπου 15 λεπτά.
πάντως ναι σε πολύ κόσμο έχει τύχει να μην τον θέλει πουτάνα, πέραν του ότι πριν κανα 2 μέρες σου λεγα τα δικά μου, ένα φίλο μου μια από τις 2 λατίνες (ας μη λέμε όνομα τώρα) στο Κολωνού 27 (καλά την είχε ξεμουνιάσει μιλάμε όμως ο μαλάκας) μια μέρα τον ξέχεσε στο σαλόνι σε άπταιστα Ισπανικά και δεν τον δέχτηκαν πάλιΕθεάθη η Ιζαμπέλα από Φωκαίας 17 πάνω να κλείνει το μαγαζί κατά τις 5 και να φεύγει μες στην τρελή χαρά. Είχε κανονικό μαλλί, τη θυμάμαι με το ράστα το καλοκαίρι. Ήταν αρκετά παρατηρήσιμη μέσα στην παρακμή της περιοχής.
Διδύμου 18 ισόγειο, 1ηΚαλησπερα , που δουλευει τωρα η Κατερινα οδο ,αριθμο και βαρδια ,ευχαριστω !!!!!!
Το να είναι η πουτάνα ντυμένη είναι κάτι που υποτιμούν πολύ στα μπουρδέλα. Και δεν είναι απαραίτητο να είναι εντελώς ντυμένη αλλά μπορεί να φοράει σουτιέν και ένα σορτσάκι ή και τοπάκι. Θυμάμαι μια στη Λιοσίων απέναντι από τα 73άρια που έβγαινε με σορτάκι και ήταν φωτιά!!Είναι φαντασίωση πολλών να γαμάνε μια που δεν τη βλέπουν γυμνή και είναι φοβισμένη, οπότε είπαν να το χρεώσουν διπλά.
Απλά τότε οι υπηρεσίες θα ξεκινούσαν από τα 50 ευρώ, γιατί θα έμπαινε καπέλο ΦΠΑ και μαλακίες.Φίλε μου έχεις απόλυτο δίκιο Αν η πορνεια ήταν νόμιμοι θα υπήρχαν ποιο αξιόλογες κοπέλες καθώς και καλύτερες υπηρεσίες ,θα είχαν εξαφανιστεί όλοι οι βλαχονταβατζιδες εκ Αλβανίας και θα είχαν αναβαθμιστεί οι περιοχές με τα σπίτια, συν ότι και ο ιατρικός έλεγχος στα κορίτσι θα ήταν ποιο εύκολος.Παντως δεν πιστεύω ότι θα γίνει ποτέ αυτό καθώς παίζονται συμφέροντα και από ελληνικής πλευράς