Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 398 άτομα (50 μέλη και 348 επισκέπτες)

George_Fanta

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
253
Πόντοι
20
καλησπέρα ξέρουμε τι παίζει λιοσιων 73 πανω κάτω?
Καλησπέρα.. προ-κορονοιου ήταν κάπως καλά με καλες και περισσότερες κοπέλες. Τώρα είναι παρακμή σκέτη, φωλες , χτυπάνε πόρτες πολυ facecontrol κλπ.
Δεν ξέρω τι φταίει ίσως είναι λίγες οι κοπέλες που έμειναν και δουλεύουν καθημερινά και πολλές ώρες με ότι αυτό συνεπάγεται για την υγεία τους ψυχική σωματική επισης τις έχει βαρεθεί ο κόσμος και αυτές έχουν κουραστεί με την σειρά τους .. μια φράση που τα λέει όλα κλασική μοντελοφωλα πλέον η Κωνσταντίνα.
Ήμουν πελάτης και έχω περάσει πάνω από 100 φορές συνολικά στα 3 σπιτάκια της αλυσίδας

Γνώμη μου πάντα......

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.739
Πόντοι
46.232
ποιες ώρες είναι συνήθως ; εμφάνιση και πρόγραμμα ;
συνήθως 2η βάρδια, ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, αν δουλεύει μαζί με την Ειρήνη κάνουν και λεσβιακο

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Έχουμε βάρδιες απόψε για Μαραθώνος 59; Βασικά αν δουλεύει η Ιονέλα.

George_Fanta

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
253
Πόντοι
20
Εντάξει, αυτό είναι στα θετικά. Δε θα ήθελες να δέχονται μέσα Πακιστανούς πχ.
Άλλο Πακιστανοί που πότε δεν έμπαιναν θεωριτικα πάντα και άλλο facecontrol όπου τρως πόρτα χωρίς λόγο, διοχνουν πελάτες έχω ακούσει από άλλους έχει τύχει και σε έμενα.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Άλλο Πακιστανοί που πότε δεν έμπαιναν θεωριτικα πάντα και άλλο facecontrol όπου τρως πόρτα χωρίς λόγο, διοχνουν πελάτες έχω ακούσει από άλλους έχει τύχει και σε έμενα.
Έτσι επειδή δεν τους αρέσει η φάτσα σου; Τι να πω, δε μου έχει τύχει. Μήπως είχε πολλά δωμάτια η κοπέλα, οπότε έκαναν κράτει;

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Καλα μέχρι να απάντησει κανένας θα περάσει καμία βδομάδα. Αν είναι για καμία σαβούρα οι απαντήσεις έρχονται αμέσως και βροχή. Πάω μόνος μου να δω.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Καλα μέχρι να απάντησει κανένας θα περάσει καμία βδομάδα. Αν είναι για καμία σαβούρα οι απαντήσεις έρχονται αμέσως και βροχή. Πάω μόνος μου να δω.
Λες να ξέρουμε και να μη σου λέμε; :P

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Αυτό λέω. Οι περισσότεροι δεν ξέρουν. Μονο αν πρόκειται για καμία πατσαβουρίδου.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060

George_Fanta

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
253
Πόντοι
20
Έτσι επειδή δεν τους αρέσει η φάτσα σου; Τι να πω, δε μου έχει τύχει. Μήπως είχε πολλά δωμάτια η κοπέλα, οπότε έκαναν κράτει;
Θα σου πω τι έτυχε σε συνάδελφό ΣΗΜΕΡΑ κιόλας.. σχολαγαμε ώρα 2 το μεσημέρι και τον άφησα με το αμάξι και θα έκανα κύκλο να τον πάρω γιατί πάρκινγκ εκεί δεν παίζει τεσπά..
Μπαίνει μέσα τον βάζει η τσα2 στο δωμάτιο τον βλέπει η Κωνσταντίνα και αμεσως πάει στην τσα2 και κάτι της είπε ψυθιριστα.
Λέει η τσα2 στο παιδί "αγάπη μου δεν θέλει το κοριτσάκι τώρα καμιά φορά συμβαίνει" και φεύγει περνάω τον παίρνω και πήγαμε μετάξι όπου καταθέσαμε Κολονού σε μια Μπελα (αδύνατη με γυαλακια μαυρα νομιζω Ρουμάνα) όλα καλά μια χαρά ήταν.
Τώρα από φάτσες, ντύσιμο σχεδον τοπ.
Αυτο έτυχε σήμερα σε έμας σημερα αλλιώς δεν θα έμπαινα στον κόπο να απαντούσα. Εμείς δεν χάσαμε κάτι αυτοί έχασαν τα χρήματα μας 20+20, 40
Και εμείς κάναμε σχεδόν την ίδια δουλειά αλλού με τα μισά.

Τελευταία τροποποίηση:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Μ
Γενικά ο κόσμος κάνει κρα να δει καμιά καινούρια τώρα κι ας είναι σαβούρα.
Μάλλον στο χαρτί παίζει η δουλειά. Δεν υπάρχει καθόλου χαρτί και έχουν ξεχάσει τί θα πει όμορφη πουτανα.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Θα σου πω τι έτυχε σε συνάδελφό ΣΗΜΕΡΑ κιόλας.. σχολαγαμε ώρα 2 το μεσημέρι και τον άφησα με το αμάξι και θα έκανα κύκλο να τον πάρω γιατί πάρκινγκ εκεί δεν παίζει τεσπά..
Μπαίνει μέσα τον βάζει η τσα2 στο δωμάτιο τον βλέπει η Κωνσταντίνα και αμεσως πάει στην τσα2 και κάτι της είπε ψυθιριστα.
Λέει η τσα2 στο παιδί "αγάπη μου δεν θέλει το κοριτσάκι τώρα καμιά φορά συμβαίνει" και φεύγει περνάω τον παίρνω και πήγαμε μετάξι όπου καταθέσαμε Κολονού σε μια Μπελα όλα καλά μια χαρά ήταν.
Αυτο έτυχε σήμερα σε ένας αλλιώς δεν θα έμπαινα στον κόπο να απαντούσα
Α καλά, ό,τι να 'ναι. Φαίνεται πολύ περίεργη αυτή η Κωνσταντίνα. Και δεν είναι καμιά μοντέλα να έχει απαιτήσεις, εμένα προσωπικά δεν είναι καθόλου του γούστου μου.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Λέει η τσα2 στο παιδί "αγάπη μου δεν θέλει το κοριτσάκι τώρα καμιά φορά συμβαίνει" και φεύγει περνάω τον παίρνω και πήγαμε μετάξι όπου καταθέσαμε Κολονού σε μια Μπελα όλα καλά μια χαρά ήταν.
Αυτο έτυχε σήμερα σε ένας αλλιώς δεν θα έμπαινα στον κόπο να απαντούσα
Μπορεί να νόμιζε ότι είναι πιωμενος,χαπακομενος κτλ. Μου χει τύχει.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Μπορεί να νόμιζε ότι είναι πιωμενος,χαπακομενος κτλ. Μου χει τύχει.
Κι εμένα με έχουν ρωτήσει αν έχω πάρει κοκαΐνη ή έχω πιει, επειδή δεν τελείωνα στο σεξ :headbang: Λες και άλλη πιθανότητα δεν υπάρχει. Τώρα να νομίζουν κάτι τέτοιο ενώ δεν έχεις δώσει καθόλου δικαιώματα είναι τελείως τρελό.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Κι εμένα με έχουν ρωτήσει αν έχω πάρει κοκαΐνη ή έχω πιει, επειδή δεν τελείωνα στο σεξ :headbang: Λες και άλλη πιθανότητα δεν υπάρχει. Τώρα να νομίζουν κάτι τέτοιο ενώ δεν έχεις δώσει καθόλου δικαιώματα είναι τελείως τρελό.
Οταν είσαι μέσα στα σκατα μόνο σκατά βλέπεις.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom