Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 123 άτομα (8 μέλη και 115 επισκέπτες)

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Καλησπέρα μάγκες. Να κάνω μια σύνοψη από τις επισκέψεις του τελευταίου τριμήνου, μιας και βγήκα από τα σύνορα του Μεταξιού ύστερα από περισσότερο από μια δεκαετία.

Πρώτη χρονικά επίσκεψη Βέργας 3, στη Σοφία, η οποία κάπου έχει αναφερθεί ότι έχει πάρει μεταγραφή. Πολύ όμορφη κοπέλα, σαν Σουηδέζα τουρίστρια, αλλά δεν κατάφερα να τελειώσω. Καλά-καλά δεν μου σηκωνόταν, ίσως ήταν από τη συγκίνηση που ύστερα από καιρό γαμούσα σε καθαρό δωμάτιο, τι να πω :think:

Στροφή στις τσιμπουκομάνες :jade:
Διδυμου 27.
Τάνια, δύο επισκέψεις, άριστη πίπα, φιλότιμη κοπέλα, βυζάρες και κώλος, ηλικίας 45 με 50, ίσως και λίγο παραπάνω.
Βικτόρια, μία επίσκεψη, τσιμπουκάρα, ψηλή γυναίκα, σου βγάζει το λάδι, θα ξαναπήγαινα.
Αναστασία, καλή πίπα, φιλότιμη, αλλά δεν μου ταίριαξε.
Αλιόνα, έμπειρη πίπα, μεγαλογυναίκα, άνω των 50, λίγο μηχανικά τα πράγματα, φτάνει μία φορά.

Έλλης 3.
Άνφισσα, άριστη πίπα, γλωσσόφιλα φουλ, ηλικίας 45+, ίσως και αρκετά +, πολύ φιλότιμη, θα το σκεφτόμουν να ξαναπάω.

Στροφή στα ωραία μουνάκια :happy:
Φυλής 86 όροφος, η Άντζελα, το γνωστό κοντοπούτανο με τις βυζάρες. Ωραία κοπέλα, γύρω στα 26-30. Διφορούμενες οι κριτικές, εγώ πήγα δυο φορές και θα ξαναπήγαινα.

Φωκαίας 17 πάνω και 19, Ιζαμπέλα. Ο ανάποδος σωματότυπος από την Άντζελα, ψηλή κοπέλα δηλαδή, όμορφη, γύρω στα 24-25 την κάνω, δίνει και κώλο. Επίσης διφορούμενες οι κριτικές, πήγα δυο φορές και θα ξαναπήγαινα.

Φωκαίας 17 πάνω, Ειρήνη, φουλ φιλότιμη κοπέλα, τσιμπουκάρα, γλωσσόφιλα, επιθετική. Δεν ξέρω αν θα ξαναπήγαινα, δεν μου κόλλησε πολύ εμφανισιακά, σε όποιον όμως αρέσει θα περάσει σούπερ.

Να πω επίσης ότι όλες οι επισκέψεις έγιναν καρφωτά ύστερα από ενημερώσεις συναγωνιστών :hi:

Εν κατακλείδι, η φάση σε Φυλής και πέριξ είναι μία σκάλα πάνω από Μετάξι, σε καθαριότητα, εμφάνιση κοριτσιών, μεγαλύτερη άνεση χρόνου, και ένα 10άρικο παραπάνω φυσικά. Το Μετάξι, βέβαια, έχει άλλες χάρες, αλλά δεν είναι του παρόντος.

Για πείτε, έχει κανείς να προτείνει κανένα ωραίο μουνάκι με υπηρεσίες άνω του μετρίου;

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.558
Πόντοι
456
Καλημερα !! μια μικρη περιληψη για τις 3 τελευταιες συναντησεις που ειχα με Ιζαμπελα - Κατερινα Φ72 - και Λιζα Φιλιππιδου , για την πρωτη ειναι μια κοπελαρα ωραια ολιγον αφελης ετσι μου εδειξε λιγο σοσιαλ μετρια πιπα και μετα πρωκτικο ολα αυτα στο 7λεπτο και το 1 φαουλ φωναζει και κτυπα την πορτα η 2τσα ,απαντα η κοπελα σε λιγο και ατακα ξανα κτυπα την πορτα η 2τσα , με χιλια ζορια τελειωσα για να μην φυγω αχυστος αλλα ανικανοποιητος . Εφυγα πηγα για ενα γρηγορο καφε και γυρισα για να το απολαυσω στην καθολα υπομομετικη Κατερινα με την ολοστρογγυλη κωλαρα της οπου και κατεθεσα πλεον ευχαριστημενος, αυτα στις 18/10 . και παμε εχθες 22/10 , 2και μιση μεσανυχτα στην πολυδιαφημισμενη ΛΙΖΑ για τις φοβερες υπηρεσιες που προσφερει ειδικα στις πιπες , μια κοπελα ξερακιανη απο πανω μεχρι κατω , δεν θα γυριζα ποτε να τηνδω στο δρομο (σε λιγα χρονια μπορει να παει και απο ψιττακιαση ) !!!! πολυ βιαστικη με μια μετρια ως καλη πιπα . ΠΡΟΣΟΧΗ , ολα αυτα ειναι προσωπικη εκτιμηση και γουστο , καλο ΣΚ .

aoratos33_2

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
317
Πόντοι
21
Καλησπέρα μάγκες. Να κάνω μια σύνοψη από τις επισκέψεις του τελευταίου τριμήνου, μιας και βγήκα από τα σύνορα του Μεταξιού ύστερα από περισσότερο από μια δεκαετία.

Πρώτη χρονικά επίσκεψη Βέργας 3, στη Σοφία, η οποία κάπου έχει αναφερθεί ότι έχει πάρει μεταγραφή. Πολύ όμορφη κοπέλα, σαν Σουηδέζα τουρίστρια, αλλά δεν κατάφερα να τελειώσω. Καλά-καλά δεν μου σηκωνόταν, ίσως ήταν από τη συγκίνηση που ύστερα από καιρό γαμούσα σε καθαρό δωμάτιο, τι να πω :think:

Στροφή στις τσιμπουκομάνες :jade:
Διδυμου 27.
Τάνια, δύο επισκέψεις, άριστη πίπα, φιλότιμη κοπέλα, βυζάρες και κώλος, ηλικίας 45 με 50, ίσως και λίγο παραπάνω.
Βικτόρια, μία επίσκεψη, τσιμπουκάρα, ψηλή γυναίκα, σου βγάζει το λάδι, θα ξαναπήγαινα.
Αναστασία, καλή πίπα, φιλότιμη, αλλά δεν μου ταίριαξε.
Αλιόνα, έμπειρη πίπα, μεγαλογυναίκα, άνω των 50, λίγο μηχανικά τα πράγματα, φτάνει μία φορά.

Έλλης 3.
Άνφισσα, άριστη πίπα, γλωσσόφιλα φουλ, ηλικίας 45+, ίσως και αρκετά +, πολύ φιλότιμη, θα το σκεφτόμουν να ξαναπάω.

Στροφή στα ωραία μουνάκια :happy:
Φυλής 86 όροφος, η Άντζελα, το γνωστό κοντοπούτανο με τις βυζάρες. Ωραία κοπέλα, γύρω στα 26-30. Διφορούμενες οι κριτικές, εγώ πήγα δυο φορές και θα ξαναπήγαινα.

Φωκαίας 17 πάνω και 19, Ιζαμπέλα. Ο ανάποδος σωματότυπος από την Άντζελα, ψηλή κοπέλα δηλαδή, όμορφη, γύρω στα 24-25 την κάνω, δίνει και κώλο. Επίσης διφορούμενες οι κριτικές, πήγα δυο φορές και θα ξαναπήγαινα.

Φωκαίας 17 πάνω, Ειρήνη, φουλ φιλότιμη κοπέλα, τσιμπουκάρα, γλωσσόφιλα, επιθετική. Δεν ξέρω αν θα ξαναπήγαινα, δεν μου κόλλησε πολύ εμφανισιακά, σε όποιον όμως αρέσει θα περάσει σούπερ.

Να πω επίσης ότι όλες οι επισκέψεις έγιναν καρφωτά ύστερα από ενημερώσεις συναγωνιστών :hi:

Εν κατακλείδι, η φάση σε Φυλής και πέριξ είναι μία σκάλα πάνω από Μετάξι, σε καθαριότητα, εμφάνιση κοριτσιών, μεγαλύτερη άνεση χρόνου, και ένα 10άρικο παραπάνω φυσικά. Το Μετάξι, βέβαια, έχει άλλες χάρες, αλλά δεν είναι του παρόντος.

Για πείτε, έχει κανείς να προτείνει κανένα ωραίο μουνάκι με υπηρεσίες άνω του μετρίου;
η Σοφια δουλευει ακομη; και αν ναι,που;;;θεενκσ!!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.031
Πόντοι
9.297
Ρε παιδιά στην Λιοσίων 91 αυτές γύρω στα 55 που δούλευαν εκεί αποσύρθηκαν;Συναγωνιστής σε χθεσινή κριτική είπε ότι το προσωπικό μεταφερθηκε από παραδίπλα...

astraxan8

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2015
Like
50
Πόντοι
0
καλησπέρα ξέρουμε τι παίζει λιοσιων 73 πανω κάτω?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.857
Πόντοι
46.232
καλησπέρα ξέρουμε τι παίζει λιοσιων 73 πανω κάτω?
Ιωάννα πάνω Λίζα κάτω
μελαχρινή με πιασίματα και 2.5-3αρι βυζι η πρώτη καστανή κοντή με πιασίματα κ 2αρι βυζι η δεύτερη

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.857
Πόντοι
46.232
μια Άννα από Αλκιβιάδου 16β που ανέβασε πριν από λίγο συναγωνιστής κριτική την έχει δει κανείς? Μπορεί κάποιος να δώσει περιγραφή και τι πρόγραμμα κάνει γιατί στη κριτική δεν υπάρχουν λεπτομέρειες

Εγγρ.
31 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
2.401
Πόντοι
456
μια Άννα από Αλκιβιάδου 16β που ανέβασε πριν από λίγο συναγωνιστής κριτική την έχει δει κανείς? Μπορεί κάποιος να δώσει περιγραφή και τι πρόγραμμα κάνει γιατί στη κριτική δεν υπάρχουν λεπτομέρειες
αυτό πρέπει να ναι καλό να δοκιμάσουμε, δοκίμασε και Χριστίνα διδύμου 18 κάτω θα σαρεσει πολύ καλή μεσα

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.857
Πόντοι
46.232
αυτό πρέπει να ναι καλό να δοκιμάσουμε, δοκίμασε και Χριστίνα διδύμου 18 κάτω θα σαρεσει πολύ καλή μεσα
Περιγραφές και προγράμματα?η Χριστίνα είναι ίδια με αυτή που εμφανίστηκε στο Αλ 16γ?

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.607
Πόντοι
5.060
Το μαγαζί έχει κι αυτό σελίδα στο "*****", αλλά η φωτό δε θα έλεγα ότι έχει και μεγάλη σχέση με την πραγματικότητα. Δηλαδή ναι μεν είναι ξανθιά και λίγο ψηλή, αλλά είναι πιο μιλφ και νταρντάνα. Από πρόγραμμα απλό, δηλαδή πίπα με προφυλακτικό, γλείφει όμως μπάλες και δέχεται δάχτυλο. Επίσης είναι πολύ καθαρή. Ελπίζω να βοήθησα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.857
Πόντοι
46.232
Το μαγαζί έχει κι αυτό σελίδα στο "*****", αλλά η φωτό δε θα έλεγα ότι έχει και μεγάλη σχέση με την πραγματικότητα. Δηλαδή ναι μεν είναι ξανθιά και λίγο ψηλή, αλλά είναι πιο μιλφ και νταρντάνα. Από πρόγραμμα απλό, δηλαδή πίπα με προφυλακτικό, γλείφει όμως μπάλες και δέχεται δάχτυλο. Επίσης είναι πολύ καθαρή. Ελπίζω να βοήθησα.
το σαιτ των δίπλα εννοείς? Μπα ευχαριστώ θα πάω να δω με τα μάτια μου

Εγγρ.
31 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
2.401
Πόντοι
456

Ginoukis

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Like
92
Πόντοι
0
Την Άννα από κωνσταντινουπόλεως 206 γνωρίζει κάποιος που δουλεύει τώρα?

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
44
Like
6.262
Πόντοι
2.836
Γνωρίζει κάποιος συμπαίκτης για την Άννα (ψηλή/ ξανθιά)απο Αγκύρας 12Α αν έχει επιστρέψει από Ρωσία?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.857
Πόντοι
46.232
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom