vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.591
- Πόντοι
- 5.060
Όπως τη βρίσκει ο καθένας.Κοιτουσα τα νουμερα για να βρω τις καυλες...
Όπως τη βρίσκει ο καθένας.Κοιτουσα τα νουμερα για να βρω τις καυλες...
την είχα πάρει τελευταία φορά το 2014, πρώτη φορά το 2012, τώρα πρέπει να είναι 33 - 34 χρόνων, δεν την έχω δει τώρα που εμφανίστηκε πάλι, παλιά ήταν κοκκινομάλλα με 3.5αρι βυζι και λίγα κιλακια παραπάνω, τότε έκανε ακα τελειωτικό, ήταν η συμπάθεια του μπέμπα... χθες ο θείος Chris έγραψε ότι τώρα είναι μελαχρινή, εγώ τότε είχα περάσει καλάΣμύρνη η Χριστίνα από Αλκιβιάδου 16 τι λέει από υπηρεσίες και εμφάνιση???έχεις πάρει?
όχι δε συμφωνώ καθόλου, εγώ έχω δώσει σε δεκάδες κοπέλες 2η ευκαιρία και δικαιώθηκα αλλά πάντα έβλεπα κάτι... με αυτή τη κοπέλα στη πρώτη φορά έγραψα ότι δεν είδα κάτι... εκεί πήγαινε και το μεσημεριανό μου σχόλιο,το περί φολας είναι πολύ μεγάλη συζήτηση... δε θέλω να επεκταθώ για το συγκεκριμένοΕδώ δικαιώνομαι που λέω ότι δεν αξίζει να δίνουμε δεύτερη ευκαιρία στις πουτάνες. Μια φορά φόλα, για πάντα φόλα.
Χθες πάντως δουλευε η Έμμι, τη Καιτη έχω σχεδόν μήνα να τη πετύχωΡε παιδιά για Εμμυ και Katy από Λιοσίων 73 ξέρουμε κάτι?Πήγα κανα δύο φορές και δεν...Τι να απέγιναν τα κορασια?
πρωί ή πρωί και απόγευμα διπλό βάρδιαΤι βάρδια;
Εψαξα ετσι που ειπες αλλα δεν βρηκα - ειδα τιποταΨαξε στο ***** (χωρίς κενά).
Καλησπέρα Μάγκες ξέρετε αν υπάρχει καμία μαύρη αυτόν τον καιρό Μεταξουργείο??
Στο Ιασονος 1β ανεβαινεις τις σκαλες στο αριστερο.Ξέρει κανείς που βρίσκεται η Τατιάνα, η Τανια η Ουκρανη που δούλευε στην αρχή της Ιάσονος όπως κατεβαίνουμε το τρίτο από αριστερά?
Καλησπερα!!!!η Αθηνά από Φωκαίας μια Ελληνίδα ξέρει κάποιος αν δουλεύει ακόμα ????και που;
Από φάτσα φίλε??τι εμφάνιση είδες γενικά??Πέρασα και την είδα, δε μου άρεσε καθόλου.
Από φάτσα θυμάμαι λίγο άχαρη με κάτι μάτια πεταχτά. Σώμα νταρντανοειδές και ατσούμπαλο. Έχει πάντως βυζάρες, οπότε καταλαβαίνω γιατί την προτιμούν κάποιοι.Από φάτσα φίλε??τι εμφάνιση είδες γενικά??
Ωραία απογευματινή βάρδια είναι ε?να περάσωΑπό φάτσα θυμάμαι λίγο άχαρη με κάτι μάτια πεταχτά. Σώμα νταρντανοειδές και ατσούμπαλο. Έχει πάντως βυζάρες, οπότε καταλαβαίνω γιατί την προτιμούν κάποιοι.
και σε εμενα....Υπήρχαν δύο με το όνομα Αθηνά...η "Πειραιώτισσα"στο φ27 και η Αθηνά στο φ19...αγνοούνται και οι δύο.Αθηνά αν διαβάζεις στείλε pm.
ποια από τις δύο? ?Υπήρχαν δύο με το όνομα Αθηνά...η "Πειραιώτισσα"στο φ27 και η Αθηνά στο φ19...αγνοούνται και οι δύο.Αθηνά αν διαβάζεις στείλε pm.
ποια από τις δύο? ?
πάντως η Αθήνα φήμες λένε ότι σταμάτησε γιατί παντρεύτηκε, όχι αυτή που θέλεις να σου στείλει πμ ?
Το Λιοσίων 91 κλειστό σήμερα,ανοικτό το Φ105,τι κάνουν πηγαινοέρχονται οι φόλες εκεί?,το Βεργας 3 ανοικτό με την Λαρίσα από Μαραθώνος απότι είδα,μπαμπάτσικη είναι λίγο,την είχα δοκιμάσει στο Μαραθώνος,καλή είναι το τιμάει το 20αρι,μετά τις 17:00 θα είναι η Μόνικα απότι μού είπε η 2τσα,στο πλήρως ανακαινισμένο οίκημα έχουν κάνει ρεσεψιόν υποδοχής με monitor που παρακολουθεί τις κάμερες η 2τσα.Εψαξα ετσι που ειπες αλλα δεν βρηκα -
Ευχαριστώπρωί ή πρωί και απόγευμα διπλό βάρδια