Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 316 άτομα (21 μέλη και 295 επισκέπτες)

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.278
Πόντοι
216
Λοιπόν παιδιά μαύρο στην Άννυ πορνοστάρ απαράδεκτη κ βιαστική ξεκάθαρα έφαγα φολα ενώ παλιά έχω περάσει κ καλά..είχε σερρυ δωμάτια κ την είδε Cathy heaven της φυλής..πήγα αμέσως να ρεφαρω στη Μιχαέλα φωκαιως που μου τον έκανε κατάρτι κ είχε σπασμούς κλασικα
Kαι εγω εχω ασχημη εμπειρια απο αυτη μια φορα που περασα μαζί της. Απορώ που καποιοι την εχουν για Θεά. Μακρυά από την καριόλα.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Σημερα ρεφαραμε την χθεσινη ηττα στη φωκαιας,επισκεψη στο ιασωνος 44 στο μεσαιο να δω την καινουργια Ναταλι που ανεφερε και συναγωνιστης οτι ειναι καλη,ανεβαινω βγαινει η πονηρη 2τσα και μου παρουσιαζει την Σοφια,αυτην εχω λεει,κανω να φυγω κοντοστεκομαι και την ρωταω,μια καινουργια δεν ειναι σημερα?μου λει την Ναταλι λες?ναι της λεω,ααααα ειναι δωματιο τωρα μολις μπηκε,γιατι δεν λες οτι εχεις και αλλη κοπελα της λεω?τωρα διαθεσιμη ειναι η Σοφια μου λεει,καλα επειδη η Σοφια δεν πιανει μια μπροστα της και ολα τα δωματια ηταν για την Ναταλι,κοιταγε να την προωθησει να κανει και αυτη κανενα μεροκαματο,τεσπα,χωρις να την εχω δει την Ναταλι μπαινω δωματιο,λεω δεν γαμιεται ενα δεκαρικο ειναι γιατι βιαζομουν κιολας,μπαινω στο απεναντι απο τον διαδρομο δωματιο και περιμενα,λεω δεν κοιταω και απο την κλειδαροτρυπα να δω οταν βγει πως ειναι,μην φαμε και καμια ηττα,μολις ακουω πορτα,στο διπλα ηταν,σκυβω και κοιταω,ψηλη αλογα παιδια δεν χωραγε στην κλειδαροτρυπα,φορουσε μασκα,κοντο μαλλι καστανοξανθο,καλο σωμα,οπα λεω μαλλον θα περασουμε καλα,μολις ηρθε μεσα εβγαλε την μασκα,καλο ρωσσικο προσωπο,με αρχιζει στα γλωσσοφιλα κατευθειαν,δαχτυλα εγω παντου,τριψηματα,τσιμπουκι καλο μπαλες,τα παντα ολα,παιδια η κοπελα γουσταρει ειναι τιμια για το δεκαρικο,εστεκε επαξια και στο 20ρικο,ψηλη ισα που την εφτα οταν εβγαλε τα τακουνια,μικρο βυζι 2αρι πρεπει να ειναι ουτε πολυ στητο ουτε και νερουλο μετριο θα ελεγα,η κοπελα ειναι σαν ρωσιδα τουριστρια,πανω απο τριαντα πρεπει να ειναι δεν μπορουσα να συννενοηθω δεν μιλαει ουτε αγγλικα,απο μενα παντως ειναι ναι η συγκεκριμενη,πολυ καλη αφου μετα απο λιγη ωρα πηγα και δευτερη φορα,επαθε πλακα η 2τσα,παλι εδω μου λεει?λεω ναι πειραζει?δεν φευγει η Ναταλι μου λεει,εδω θα ειναι συνεχεια αυτες τις μερες,καλα λεω,εχω δει εγω κοπελες να εξαφανιζοντα σε ωρες,οχι σε μερες.Δεν ξερω αν οντως ειναι καινουργια,δεν εχω την εμπειρια του συναγωνιστη Σμυρνη,αν την δει ας μας πει αν ξερει βεβαια κι αυτος.

Είχα γνωστό που πήγε σαν κι εσένα να ρίξει βλέφαρο από την κλειδαρότρυπα που ανέφερες και ΔΕΝ πρόλαβε να σκύψει του μπήκε το πόμολο στο μάτι...
Ακόμα το θυμάμαι και κλαίω... ????

fil69

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2021
Like
198
Πόντοι
1
Λοιπόν παιδιά μαύρο στην Άννυ πορνοστάρ απαράδεκτη κ βιαστική ξεκάθαρα έφαγα φολα ενώ παλιά έχω περάσει κ καλά..είχε σερρυ δωμάτια κ την είδε Cathy heaven της φυλής..πήγα αμέσως να ρεφαρω στη Μιχαέλα φωκαιως που μου τον έκανε κατάρτι κ είχε σπασμούς κλασικα
σε ποιο ειναι να ξερουμε να μη παμε?

Sterg1967

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2015
Κριτικές
2
Like
2.099
Πόντοι
201
Είχα γνωστό που πήγε σαν κι εσένα να ρίξει βλέφαρο από την κλειδαρότρυπα που ανέφερες και ΔΕΝ πρόλαβε να σκύψει του μπήκε το πόμολο στο μάτι...
Ακόμα το θυμάμαι και κλαίω... ????
Ναι θελει προσοχη μην φας το πομολο στην μαπα,αλλα ειχε ησυχια,δεν ειχε μουσικη και αγουγα τα τακουνια της,να πω και στον jon smith μιας και το ανεφερε οτι στο κομοδινο υπηρχε σεντονι μιας χρησης,δεν ξερω αν και σε αλλα εχουν,αλλα σε κανα δυο που εχω μπει δεν εχω δει.

Elafokinigos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2021
Like
1.559
Πόντοι
201
ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΆΚΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΠΕΡΜΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ: Δευτέρα που μας πέρασε λοιπόν ώρα Ελλαντος 13:00 και κατέβηκα στο ένδοξο Μετάξι Χιλς μήπως τη βγάλω λίγο στην φτηνια. Παρκάρω τον Σκαραβαίο μου και δίνω και 2€ σε ένα Πάκι να το προσέχει να μη μου το γρατζουνισουν... Κατεβαίνω στην υπογα δίπλα από το κουρτίνατο στου Μ.Στρατηλατη Χριστίνα με καλό αδύνατο σώμα και μια λιπαρή Βυκι νομίζω. Επιλέγω Χριστίνα μελαχρινάκι σε απλό. Το δωμάτιο μες την μπιχλα. Το Ρωσίδακι προσπάθησε με μέτρια πιπουλα και τα ψιλοκαταφερε~ έφαγε μερικές τρυπανιες στα τέσσερα και την γυρίζω στο 'θρησκευτικό' άρχισα όμως να ιδρώνω σαν πουστης με το κλιματερ κλειστό και άρχισε να κάνει νερά το τρυπάνι τι έγινε μου λέει? Τι να γίνει λέω θα βράσω εδώ μέσα...το τέλος δεν ήρθε ποτέ αφήστε που στο 7λεπτο φώναξε η άλλη η μαλακω η Τσα. Sorry μου λέει δεν γαμιεσαι και εσύ λέω από μέσα μου. Τσιμπάω το WV μου αγρατζουνιστο και πάω Διδυμου εκεί που δούλευε η Άντζελα στο γωνιακό δεν τα πάω καλά με τα νούμερα έχει σκαλάκια με άλλο σπιτάκι ακριβώς από πάνω. Το όνομα αυτής Ραμόνα κοκκινομαλλικο σγουρό καλό σώμα ένταση και όρεξη με καραμελωμα μπάλες που γουστάρουμε τελείωμα εκεί που ανακοινώθηκε :pipa1:Τιμιος αγώνας με τα όλα του??!! Τιμή για είσοδο στο ρινγκ μπλέ ολοκαινούργιο χαρτονόμισμα με το κεφάλι της Μέρκελ. ?

Τελευταία τροποποίηση:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Χρόνια τώρα είναι γνωστό πως η κοπέλα είναι επιλεκτική και όχι επαγγελματίας !!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Kαι εγω εχω ασχημη εμπειρια απο αυτη μια φορα που περασα μαζί της. Απορώ που καποιοι την εχουν για Θεά. Μακρυά από την καριόλα.
Μόνο και μόνο από την φωνή της έτσι όπως μειλαει στο σαλόνι καταλαβαίνεις το ποσό σπαστική και ψωνισμενη κοπέλα είναι

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.910
Πόντοι
736
Βέβαια για να γίνει αυτό, θα έπρεπε να έχουν μια ολόκληρη αποθήκη από σεντόνια και πλυντήρια όπως των πλοίων για να τα πλένουν. Ίσως αν υπήρχαν τίποτα σεντόνια μιας χρήσης;
" Ίσως αν υπήρχαν τίποτα σεντόνια μιας χρήσης " πολύ καλή ιδέα :thumbsup: συναγωνιστή αλλά ............

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Εγγρ.
31 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
2.401
Πόντοι
456
Ναι ρε εγώ την εκραξα γτ παλιά είχα περάσει κ καλά.. ακόμη κ στη πιπα άθλια.κ πας μετά Μιχαέλα κ καταλαβαίνεις γτ σε 2 3 μήνες έχεις μπει καμία 20αρια φορές εκεί τέρμα καβλα γουστάρει φουλ έχουμε χημεία

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Σήμερα το πρωί γάμησα μια μαύρη στο Φώκαιας 17 υπόγειο.. δυνατή με βελούδινο μουνι και δέρμα .. ακαποτη πίπα ..τις εγλυψα την κολοτρυπιδα..έχυσα στο μουνάκι τις ..έχουν πιο στενό μουνι η μαύρες ;χύνω πιο εύκολα σχετικά

Υπόγειο μύστη στο φ17 δεν υπάρχει...μήπως εννοείς 27???... ήρθε μαυρούλα εκεί?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
Επί του πιεστηρίου.......
Το Πιπίνου 118 περνάει κι αυτό στην ιστορία......
Ανακαινίζεται μέν, αλλά θα γίνει όπως το Αριστομένους 72, δηλαδή ένας είδος ξενοδοχέιου όπως μου ΄πανε εκεί οι εργάτες.
Ηδη έχουν ξηλωθεί τα πάντα ΄κεί μέσα.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Ανακαινίζεται μέν, αλλά θα γίνει όπως το Αριστομένους 72, δηλαδή ένας είδος ξενοδοχέιου όπως μου ΄πανε εκεί οι εργάτες.
Πάει κι αυτό. :priest:

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
32
Like
6.086
Πόντοι
11.005
Ωραίες αναμνήσεις με

Νικολ
Βίκυ
Χριστίνα στο ξεκίνημα της.

Ειδικά η Νικόλ ήταν πιπινι εμφάνισης 7-8 με καλό service.

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
Ωραίες αναμνήσεις με

Νικολ
Βίκυ
Χριστίνα στο ξεκίνημα της.

Ειδικά η Νικόλ ήταν πιπινι εμφάνισης 7-8 με καλό service.
Τριάδα φωτιά με τη "ναυαρχίδα" του στόλου τη Βικάρα!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Τυπε το ταμπον ρουφάει ολον τον κρεμπιε :sunglasses: χρόνια
Την θυμαμε από τώρα πρώτα βήματα της !! Στο σαλόνι ήταν τόσο ψεύτικη και παρόλο τα νάζια και τα δήθεν ερωτικά νοήματα ήταν τόσο ξενερωτη η όλη φάση και ποτέ δεν πέρναγα όταν την συναντούσα πέρα από όλα αυτά έχει μια σπαστική φωνή που την κάνει ακόμα χειρότερη με το δήθεν ναζί που πάει να πλασαρη !!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom