Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Πρόσφατα στο Μεταξουργείο δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο, κάποιες βαρετές συνευρεσούλες ίσα ίσα για μπουν μερικά mg οξυγόνου στον θώρακά μου, βαριέμαι...
Θα γράψω τις επόμενες μερεσ κριτική πολύ καλή για εμμυ Λιοσίων πολύ καλή κοπέλαΣήμερα Σάββατο πήγα μετάξι μόνο για τις λατίνες. Ήταν περίπου 18:00. Η τσα του Κολωνού 27 ισόγειο μού παρουσίασε μία αδιάφορη κοπέλα, της οποίας δε συγκράτησα ούτε το όνομα ούτε το πρόγραμμα. Ελληνίδα είπε.
Τη ρώτησα για τα λατινοκόριτσα και μου είπε ότι θα έρθουν μετά τις 20:00.
Τη ρώτησα και για τη Σάντρα απάντησε ότι δε θα ξαναέρθει.
Τέλος, όταν πάψω να βαριέμαι θα γράψω κριτικές με τις κοπέλες με τις οποίες πέρασα.
*Στο Κολωνού 32 υπόγειο με το εικοσάευρο ήταν μία νέα καστανή με πολύ ωραίο σώμα. Αλλά στο συγκεκριμένο δε θα περνούσα ούτως ή άλλως.
Δεν είναι η Ρενάτα.η Ρενάτα πρέπει να φοράει περούκα , δεν τη θυμάμαι ποτέ
με τέτοιπ μαλλί
Ναι ακριβόςΛιοσίων;73;
Νταξει δεν υπάρχει ότι μπηκα για να ρωτήσω γι αυτήν και δεν θυμομουν ότι την λενε μπετυ ?? αν ξέρει κάποιος μου λέει γιατί είχα θέμα με τις βυζαρες τις και το τσιμπουκι της !Καλησπερα !!
εχει δει κανενας την Μπετυ απο Τροφωνιου και τελευταια απο Φ200? η Αννα η Πορνοσταρ εμφανιστικε???
εχω παει σε ολα αυτα αλλα τιποτα...
Πειραιωτισσα???
Μισάωρο;πόσο είναι;εικοσαρικο δε νομίζωΔιδυμου 27 έχει 4 μεγαλοκοπέλες αυτή τη στιγμή... Βικτώρια, Αναστασία, Φωτεινή και Τζούλια.. Πήρα Τζούλια μισάωρο... Τι γυναικάρα τι ποδάρες!!!
εγώ έκανα deal για 50Μισάωρο;πόσο είναι;εικοσαρικο δε νομίζω
50 το μισάωρο καλό deal και αν περάσεις καλά vfm χωρίς να σε ενοχλήσει κανείςεγώ έκανα deal για 50
Ξέρεις περίπου μέχρι τι ώρα θα είναι;Επίσης για όσους γουστάρουν γκόμενες σαν αυτες που σκάνε στα rnb party , στο Φυλής 74 αριστερά έχει ένα ξανθό καυλάκι με ράστα μαλλί και κωλάρα ονόματι Κασάνδρα! Θα την τιμήσω λογικά
Ε λογικά 4-5Ξέρεις περίπου μέχρι τι ώρα θα είναι;
Ok thanks ?Ε λογικά 4-5