Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 554 άτομα (13 μέλη και 541 επισκέπτες)

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Μηνύματα
1.282
Like
2.387
Πόντοι
456
Για Αρίνα είναι σχεδόν σίγουρο τύπε, τι διάολο, και προχθές την είδα να κατηφορίζει τη Φωκαιας με τον σύντροφό της χεράκι-χεράκι.
Για την Ρενατα με όλα αυτά που τράβηξε, χμμμ δύσκολο.
Η Ρενάτα έχει αποσυρθεί οριστικά.

Ο σύντροφος της Αρίνας που είδες μαζί της στην Φωκαίας ήταν κάποιος κοντά στο ύψος της ή μήπως ένας ψηλός καλογυμνασμένος μελαχροινός;
 

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Μηνύματα
612
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Πάντως, προσωπικά συνάντησα μια τσατσά πριν μέρες στο δρόμο. Μου είπε ότι τελευταία κλείνει το μαγαζί γιατί έρχονται και απειλούν μαφίες τα σπιτάκια του μεταξιού. Ζητάνε, λέει, πολλά λεφτά για προστασία.
Η ίδια φοβάται τόσο, μου είπε, ώστε μερικές μέρες δεν πάει στη δουλειά.
Δεν γνωρίζω τίποτα, απλά μεταφέρω τι ισχυρίζεται.

Καληνύχτα :hi:
 

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Μηνύματα
1.282
Like
2.387
Πόντοι
456
Πάντως, προσωπικά συνάντησα μια τσατσά πριν μέρες στο δρόμο. Μου είπε ότι τελευταία κλείνει το μαγαζί γιατί έρχονται και απειλούν μαφίες τα σπιτάκια του μεταξιού. Ζητάνε, λέει, πολλά λεφτά για προστασία.
Η ίδια φοβάται τόσο, μου είπε, ώστε μερικές μέρες δεν πάει στη δουλειά.
Δεν γνωρίζω τίποτα, απλά μεταφέρω τι ισχυρίζεται.

Καληνύχτα :hi:
Από ποιο κράτος προέρχονται οι επίδοξοι προστάτες των μπουρδέλων του Μεταξουργείου;
 

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Μηνύματα
3.315
Κριτικές
35
Like
29.650
Πόντοι
9.846
Έτσι λενε όλες Και οι ακαποτες και οι γλωσσοφιλουδες … εμένα μια μου έλεγε μόνο με εσένα είμαι έτσι μόνο εσένα φιλάω στο στόμα ….κλαίνε και οι ρέγγες …αυτές ειναι οι πιο επικυνδινες για ασθενείες και δεν εννοώ αποκλειστικά σοβαρές ασθένειες …αλλά και μια βαρειά μυκητίαση σε στόμα και φάρυγγα και λάρυγγα δεν είναι εύκολη υπόθεση και οποίος έχει πάθει ξέρει καλά …!!
Βάλε και ερπη να είσαι μέσα. Αυτές όλες από τις ακαποτες πιπες κάνουν υπερηχο στον φάρυγγα επιπλεον από κάθε άλλη εξεταση. Φαίνονται πολλα με αυτό.
 
  • Like
Αντιδράσεις: ISINAS

Tenshi

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Μηνύματα
216
Like
272
Πόντοι
21
Πριν απο 2 χρονια, ηταν στο Φωκαιας 27α Ναταλι μιλφ με κοντό μαλλί, κανονικό σώμα 2αρι βυζι. Υπαρχει καπου ξανα? Απο τα πιο καλα γαμησια της ζωης μου
 

kallitexnis777

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Μηνύματα
246
Κριτικές
5
Like
371
Πόντοι
21
Ωραίος! Το κουλούρι της είναι ελαστικό και τέλειο!
Εγώ την έπαιρνα μόνο από κώλο, αλλά έχει στραβώσει μαζί μου γιατί
της πρότεινα ΑΚΑΠΟΤΟ γαμήσι, βασιζόμενος στις φήμες που έχουν ακουστεί.
Από τότε σταμάτησα να τη γαμάω, αλλά σκέφτομαι να ξαναρχίσω...
Καλα πατρόν έναν χτύπα τον άλλον δηλαδη
 

kallitexnis777

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Μηνύματα
246
Κριτικές
5
Like
371
Πόντοι
21
Ρε μαλακές τι διάολο πάθατε στα τελευταία μυνήματα τι ακαποτα και τέτοια με την γκόμενα σας είστε ? Σοβαρευτείτε λίγο ρε Τραβάτε βρείτε μια γκομενα
Η κόψτε ότι πίνετε γιατί δεν κάνει καλό το βλέπετε
 

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Μηνύματα
3.315
Κριτικές
35
Like
29.650
Πόντοι
9.846
Εδώ υπάρχει και νημα για ακαποτα γαμησια.... Άβυσσος η ψυχή των συναγωνιστών του Bou.... βλέπω να μένουμε λίγοι στο τέλος...!
Κάθε ακαποτο γαμησι το βλέπουν σαν άθλο!
Αφου τους αρέσει όμως εμείς δεν μπορουμε να τους αλλάξουμε τη γνώμη. Αυτοί περνουν το ρίσκο. Γουστο τους και καπελο τους, ενήλικοι είναι. Η αδρεναλίνη εκείνη τη στιγμή που γαμάνε ακαποτα ιερόδουλη και το ρίσκο ότι μπορουν να κολλήσουν τα παντα εκείνη τη στιγμή γι'αυτους είναι η απόλυτη καβλα. Τεσπα, ας αφήσουμε αυτό το θέμα γιατί είμαστε εκτός.
 

Borgia21

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Μηνύματα
195
Κριτικές
58
Like
11.598
Πόντοι
18.036
Καλησπερα σας. EΝΗΜΕΡΩΣΗ, Δευτέρα 19/07/2021 στη διαρκεια τής Β’ Βάρδιας στή Φυλής, σε δυο φασεις [Owo: ελ.στοματικο. cob: εκτονωση στο σωμα/στηθος. Cim: εκτονωση στο στομα. Anal: πρωκτικό σεξ]

Εχουμε και λεμε. Μεταξυ 19:00 -19:30 περασα στους κατωθι οικους:
-Φυλής 65 ισογειο: η Σιμόνα. Η γνωστη όμορφη με την κωλαρα. Σε owo & cob.

-Τα Φυλής 65 όροφος, 67 και 69Α-Β: ΚΛΕΙΣΤΑ. [Τα Φ69 είναι μονίμως κλειστά και με ξηλωμενα φωτα. Εχει καταντησει αηδία να τα αναφερουμε).

-Φυλής 71Β: Η Γεύα. Ξανθιά τσουπωτή με κοκκινο κομπινεζον.

-Φ 71Α: Το γνωστό διδυμο Μαίρη και Ελλη. Σε δωματια.

-Φ 86Β: Η Στελλα. Η γνωστη ξανθια αλλήθωρη Αλβανιδα με τα γυαλιά. Περυσι δουλευε απέναντι στο 71Α. Πηγε σε γραφειο και πρόκοψε. Τον Ιουνιο ηλθε για λιγο στο Φωκ 13. Σε πρωκτικο σεξ.

-Φ 86Α: το διδυμο Λαουρα και Αντζελα, όπως ανεφερα και προχθες. Σε owo & cob.

-Τα Φυλής 84Α και Β: ΚΛΕΙΣΤΑ.

-Φιλιππίδου 11Β: Η Τζούλια. Μικροκαμωμένη αδυνατη με μαυρα ισια μακρια μαλλιά.

-Φιλπ 11Α: κλασικά η Λιζα. Σε owo & cob. Με τον τσατσο μπαρμπα-Χρηστο με το κομπολόι.

-Στην όδο Φωκαίας ηταν όλα ανοικτά πλην του 13. Στα 7, 7Α, 9, 19 και 25 δεν μπήκα.

-Φωκαίας 17Α: κλασικά η Μικαελα (σε δωματιο). Τσατσα η Ευα με βαμμένο ξανθο καρέ μαλλί. Μου τονισε τι κελεπουρι χανω που δεν μπαινω.

-Φωκ 17 όροφος: σημερα μόνο η Αννα. Ξανθιά όμορφη κοπελα μετριου αναστηματος με καλο στηθος. Με κακκινα καυλωτικα εσωρουχα. Σε πρωκτικο σεξ.

-Φωκ 27Α: Καρολίνα και Εμμανουελα. Η πρωτη δουλευει το πρωι διπλα στο ισογειο. Η γνωστη ομορφη ρωσσιδα με τις βυζαρες (εγραψα χθες αναλυτικα για τη συνεύρεσή μας). Αμφοτερες σε owo, 69 & cim. Ηταν κλεισμένες σε προγραμμα μιας ωρας και θα έβγαιναν στις 20:00. Εφυγα.

-Φωκ 27Β ισογειο: η Αννα Kou. Σε απλο. Στον οροφο δεν πηγα.

-Φωκ 24: η εργαζόμενη ηταν σε δωματιο. Η τσατσα ειπε ότι εχει την Λόρα. Τετοιο όνομα δεν εχω ξανακουσει εδώ. Εφυγα.

Επέστρεψα στην περιοχη στις 21:30. Στην Πλατεια Βικτωρίας στα παγκάκια ολες με τις μαντιλες χασκογελούσαν και συζητούσαν. Άλλες είχαν στρώσει κουρελια στα πλακακια και αραζαν. Ελληνες ουτε για δείγμα εκεί.. Σημειώνω ότι και σημερα τα πρεζονια ηταν ξαπλωμένα στο υψος τού Φυλής 48. Η εικονα στους οικους εκεινη την ώρα, ενας 22:50, ειχε ως εξής:

-Διδύμου 8Β: η Λιλιαν. Γνωστή ξανθιά μιλφ με το απαλο δερμα. Σε απλό. Εχει παχυνει όμως και πρεπει να χασει κιλά.

-Τα Διδ 7Β, 16 και 18Β: ΚΛΕΙΣΤΑ. Το 18Α ανοικτο, λογικα με Αλιόνα.

-Το Διδ 20 ανοικτο. Φυσικα απεναντι καθημενος ο τσατσος Περικλής Περάκης με ένα φιλαρακι του. Μεσα την Νικόλ θα ειχε. Καληνύκτα.

-Διδ 22 τωρα, μιας και εγινε συζητηση. Ηρθαν από χθες νεες πορνες: Ραμόνα, Σοφια και Μαρινα (αυτή δεν την ειδα ακομη). Υπαρχει στο ροστερ Λυδια και Αγγέλα. Στο ισόγειο ηταν μόνο η Ραμόνα, προφανως σε διπλοβαρδια. Με την γρια τσατσα που ειδα χθες στον όροφο. Αλλαζουν οροφους αυτές. Στον οροφο ηταν Σοφια και Αγγελα με την μελαχρινη τσατσα. Παροτι υπαρχουν δυο δωματια υπηρχε κινηση κατω. Η ΡΑΜΟΝΑ είναι μια κανονικη κοπελα γυρω στα 30-31 με ξανθα σγουρα μαλλιά, όχι μακρια, χαλαρο σωμα και 2ρι φυσικο στηθος. Και τατου γατας στα οπισθια. Σε owo, 69, cob & Cim. Εχει δουλεψει στο ιδιο μαγαζι το 2019, και φυσικα δεν εχει σχεση με Ραμονα του Φυλής 66Δ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: πέρασα μεσα και η δουλεια χάλασε διοτι η γριά καρακάξα χτυπάει πόρτα στο 7ο λεπτό. Ισχυει ό,τι εγραψε νωριτερα ο John Smith. Ενώ ειπα της γριας μην χτυπησει πριν το 10λεπτο κ συμφωνησε. Χθες το ιδιο ελεγε σε συναδελφο πανω. Όταν συνουσιαστηκα προχθες με την Αγγέλα η μελαχρινη υπηρετρια δεν ενοχλησε (11 λεπτα καθισα). Γι’αυτό όποτε βλεπετε την γριά με το βαμενο καρε μαλλί, κράξιμο και μεταβολή.
Στα ενδοτερα τωρα: η Ραμονα είναι επιθετικη. Ξεκιναει αμεσως μπαλαμουτια και φιλια σε σωμα και στομα. Ανταλλαξαμε μερικα γλωσσοφιλα, ισπανικο, εκανα αιδοιολειχια και 69. Σεξ όχι διοτι η γρια χτυπησε πορτα και η πορνη ειπε (αγγλιστί) να βιαστώ και να χυσω στο στομα. Σηκωθηκα ορθιος και με αυνανισμο εχυσα στο στομα της. Η ακα πιπα της είναι καλη, όχι σουπερ, παρομοια σαν της Αγγέλας. Δεν καταλαβα γιατι καποιοι εδώ εκθειαζετε τοσο την Ραμόνα. Εγω κανονικη την ειδα σε εμφανιση και επιδοση (οσα καναμε). Κυριως με ξενερωσε η απατη της γριάς, αν και το ενστικτο με απωθησε να περασω. Πληρωσα δηλ 20€ για γλωσσοφιλα, owo, 69 και cim. Πεταμενα λεφτά.
Κινηση ειχε το κωλομαγαζο, παροτι δεν μας ειχε συνηθισει σε χτυπημα πορτας τοσο νωρις. Η γρια στην απαγγελια αφιξης νεας κοπελας Ραμονας, ειπε και το εξης: «πολύ καλη κοπελα. Στα ιντερνετ γραφουν τα καλυτερα». Εννοούσε υμάς και τους αργυρώνητους των διπλα. Εγώ την εκραξα ότι είναι απατεωνισα και θα μαθευτει στο διαδικτυο η αθλία συμπεριφορά της. Τουλαχιστον οσοι πατε στο Διδ 22 και βλεπετε την γρια να φευγετε & μην ρωτατε χρονο παραμονης. Και να μην σπαμαρετε το νημα ώστε να πληροφορηθεί κανενας αδαής. Κραξιμο στη γριά και μαυρο όπου την δειτε. Να μαθει την δύναμη του διαδικτυου. Όλα στο φως.

-Το Διδ 27 ανοικτο, αλλα προσπερασα. Το Λιοσιων 76Β κλειστο. Το 79 ανοικτο. Λογικα η μιλφ Αντζελα, όπως προχθες.
Στο 73 κατω δεν μπηκα, αλλα ηταν Καίτη και Ιωννα (βλέπε προχθεσινη βολτα μου). Στον όροφο του 73 ηταν η Ναταλί. Ολίγον τουπωτη, όμορφη με γαλανα ματια, καλο στηθος (αν και φορουσε μαυρο ριχταρι) και μακρια μαυρα μαλιά. Με υπερβολή τολμω να πω ότι στο προσωπο φερνει λιγο στην Βικυ Κουλιανού. Αν και μου θυμισε τη Ναταλία του ομίλου Φωκ 27Β -Φιλιππίδου 11Β. Προγραμμα: owo & 69.

-Εξηκίου 18: στο πεζουλι εξω καθοταν η τσατσα με την Ελλη. Ξανθια μιλφ τσουπωτη. Μονιμη εκει. Απλο προγραμμα.

-Εξηκίου 18Α (δηλ οροφος): η Μιλένα. Ριζωσε εδώ κι αυτή. Καστανη χοντρη μιλφογκιλφ. Σε owo & cob.

-Εξηκίου 18Γ: η Ειρηνη. Ψηλη ξανθια προμιλφ. Κανονικο προσωπο και μικρο στηθος. Σε owo, cob & cim.

-Βέργας 3 ισογειο. ΔΕΞΙΑ ηταν η Ειρηνη. Καστανη μετρίου αναστηματος. ΑΡΙΣΤΕΡΑ η Αλίσια. Αδυνατη νεαρα συμπαθητικη μαυρομμαλα. Καιρο εδώ και οι δυο. Στον ΟΡΟΦΟ με τον τσατσο σωσία τού Χάρη Ρώμα ηταν η Αννα. Μιλφ με owo. Γνωστη κι αυτή.

-Βέργας 2: η Βίκυ. Γνωστη χοντρη μιλφογκιλφ. Η τσατσα σκουπιζε και μας εγραψε 4 ατομα στο σαλονι μεχρι να βγει η Βικυ από δωματιο… Ενας συναδελφος με ρωτησε εξω που θα βρει χοντρες και τον εστειλα Τροφωνιου, μιας και δεν του άρεσε η Βικυ…

-Τα Βέργας 6 ανοικτα, αλλά δεν μπηκα. Σιγουρα η Μπάρμπορα στο ένα.

-Βέργας 7: εδώ επεσα στην αλλαγη βαρδιας. Απογευμα ηταν η Αναστασία. Η τσατσα τωρα ανεμενε την Τατιάνα (προφανώς την γνωστη πορνη από μοντελαδικα με την κωλάρα)!

ΥΓ 1: @vril, επειδη με ρωτησες την Κυριακη για το σπαμαρισμα εδώ (λυπηρό θέαμα όντως) & τους «σοβαρούς δίπλα», να σε ενημερωσω οτι εκει τρεις κι ο κουκος είναι. Το 80% των μελων είναι κλωνοι του διαχειριστη και των παρατρεχαμένων. Τα περι «βόθρου» τα λενε καποιοι που δικαίως διεγραφησαν από εδώ. Ο ενας εξ αυτων κραδαίνει το Μακελειό τού Χίου για ενημερωση. Καταλαβαινεις ότι προκειται για ψεκασμένον και φαιδρό υποκειμενο. Οι δε ενημερωσεις προγραμματος στουντιο και μασαζ είναι άλλα ντι άλλων. Οι δε κριτικές αυτων ψευτικες και στημένες. Φυσικα δεν δεχονται αντίλογο, όπως εκαναν με μενα για την Αντριανα του Χωμ 11Β (Delete). Μονο ενημερωσεις οικων κοιταζω (λίστα σουπερ μάρκετ), αλλα συχνά συναντώ λάθη σε ονοματα ή σε κλειστα, όπως σημερα. Και ακομη ψαχνονται πόσες Ραμόνες εχουμε στο Διδ 22, Φ 66Δ κλπ. Οι δε διαχειριστές ηταν εδώ μέλη και εκδιώχθηκαν κλωτσηδόν. Κατσε τωρα εσυ και προσκύνα τους προδότες.

ΥΓ 2 ως προτροπή. Η κατασταση με τον covid χειροτερευει. Το στελεχος Δ είναι πιο μεταδοτικο και σαφως πιο φονικο. Μην ακουτε τους ψέκες που λενε για νοσηλειες εμβολιασμενων σε ΜΕΘ σε Ισραηλ και Βρετανια. Στα εμβολια οφειλεται που δεν πεθαινουν οι εμβολιασμενοι. Γι’αυτό να το κανετε. Εκαναν ζημια τα ΜΜΕ τοτε εδώ με το ΑΖ και περασε σε όλα τα εμβολια ο φοβος των δυσπίστων. Στην πραγματικοτητα ηταν πολεμος της ΕΕ στη Βρετανία λογω Βρεξιτ. Μονο 9 θανατοι επιβεβαιωθηκαν στο Αστρα Ζενεκα στη ΜΒρετανια σε 50 εκατομμυρια εμβολιασμούς (από κοβιντ εχουν χαθει όμως 129000 ατομα). Στη δε Ρωσσία με το φολο Sputnik πεθαναν μόνο χθες από κοβιντ 719 ανθρωποι.
Πριν 3 εβδομαδες, σε αγωνα στο Wimbledon βρεθηκε στους θεατές η καθηγήτρια της Οξφόρδης, Σάρα Γκίλμπερτ. Μολις το ανακοινωσαν απο τα μεγαφωνα, έγινε standing ovation απο τους θεατες προς τιμην της. Ποία είναι η Δρ. Gilbert; Η επικεφαλής της ομάδος επιστημόνων στο Oxford Vaccine Group που δημιούργησαν το εμβόλιο της Astrazeneca κατά του κορωνοϊού. Σε ελληνικο γηπεδο θα την γιούχαραν. Η αφεντιά μου, αλλα και οσοι εμβολιαστηκαμε με ΑΖ την ευγνωμονούμε!
 

Συνημμένα

  • 204093746_4381411708544915_2107991521311817575_n.jpg
    204093746_4381411708544915_2107991521311817575_n.jpg
    104,3 KB · Εμφανίσεις: 55

kallitexnis777

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Μηνύματα
246
Κριτικές
5
Like
371
Πόντοι
21
Εδώ υπάρχει και νημα για ακαποτα γαμησια.... Άβυσσος η ψυχή των συναγωνιστών του Bou.... βλέπω να μένουμε λίγοι στο τέλος...!
Κάθε ακαποτο γαμησι το βλέπουν σαν άθλο!
Αφου τους αρέσει όμως εμείς δεν μπορουμε να τους αλλάξουμε τη γνώμη. Αυτοί περνουν το ρίσκο. Γουστο τους και καπελο τους, ενήλικοι είναι. Η αδρεναλίνη εκείνη τη στιγμή που γαμάνε ακαποτα ιερόδουλη και το ρίσκο ότι μπορουν να κολλήσουν τα παντα εκείνη τη στιγμή γι'αυτους είναι η απόλυτη καβλα. Τεσπα, ας αφήσουμε αυτό το θέμα γιατί είμαστε εκτός.
Είσαι λάθος το πράγμα είναι αλυσίδοτο αυτή που θα γαμησει αυτός στον οίκο αύριο μεθαύριο θα πας εσύ ή εγώ η κάποιος άλλος να την γαμησει και εάν εκείνος επειδή είναι. Αμιβαδα έχει κάτι θα το κολλήσει σε εκείνη το οποίο αυτό θα υπάρχει πιθανότητα να το κολλήσει σε κάποιον μπορεί σε εμένα σε εσένα σε οποιοδήποτε και μετά εγώ να πάω να το κολλήσω στην γκόμενα μου και σε όποια άλλη βρεθώ.
είναι βασικός κύκλος εξάπλωσης
 

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Μηνύματα
9.967
Κριτικές
67
Like
29.242
Πόντοι
10.336
Είσαι λάθος το πράγμα είναι αλυσίδοτο αυτή που θα γαμησει αυτός στον οίκο αύριο μεθαύριο θα πας εσύ ή εγώ η κάποιος άλλος να την γαμησει και εάν εκείνος επειδή είναι. Αμιβαδα έχει κάτι θα το κολλήσει σε εκείνη το οποίο αυτό θα υπάρχει πιθανότητα να το κολλήσει σε κάποιον μπορεί σε εμένα σε εσένα σε οποιοδήποτε και μετά εγώ να πάω να το κολλήσω στην γκόμενα μου και σε όποια άλλη βρεθώ.
είναι βασικός κύκλος εξάπλωσης
σταρχιδιαμας
να μην γαμας σε μπουρδελα αν φοβασαι για αρρωστιες
 

Afypnismenos

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Μηνύματα
131
Like
829
Πόντοι
81
Πήγα Ραμόνα στο Διδύμου 22, λοιπόν η κοπέλα από εμφάνιση είναι 3/10 απορώ με όσους δεν αναφέρουν ότι είναι μπαζάρα.
Αλλά από υπηρεσίες φυσάει, ζητάει αγριάδες από μόνη της, δεν λέει σε τίποτα όχι, είναι τρομερή.

Εγώ που μου αρέσει να γαμάω ωραία μουνιά δεν νομίζω να την ξαναπάρω αλλά σίγουρα από υπηρεσίες είναι τρομερή.
Δηλαδή, όταν λες αγριάδες, εννοείς πως μπορεί κάποιος να τη χαστουκισει, φτύσει, βρίσει, πνίξει(όχι μέχρι θανάτου), και γενικά να της κάνει ο,τι μαλακία του κατέβει, όσο ακραία και να είναι; Και αυτή θα το γουστάρει και από πάνω;

Δεν ρωτάω για εμένα, αλλά για έναν φίλο μου...
 

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Μηνύματα
21.133
Κριτικές
491
Like
37.464
Πόντοι
41.447

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Μηνύματα
6.280
Κριτικές
94
Like
11.010
Πόντοι
17.885
Πάντως, προσωπικά συνάντησα μια τσατσά πριν μέρες στο δρόμο. Μου είπε ότι τελευταία κλείνει το μαγαζί γιατί έρχονται και απειλούν μαφίες τα σπιτάκια του μεταξιού. Ζητάνε, λέει, πολλά λεφτά για προστασία.
Η ίδια φοβάται τόσο, μου είπε, ώστε μερικές μέρες δεν πάει στη δουλειά.
Δεν γνωρίζω τίποτα, απλά μεταφέρω τι ισχυρίζεται.

Καληνύχτα :hi:
Χωρίς να μπορώ να είμαι 100%σίγουρος θα πω το εξής...
Ας πούμε για την προστασία 2 λόγια
η "προστασία" είναι σπορ των νοτίων προαστίων! στο τέλος κάποιος παραγγέλνει ένα συμβόλαιο θανάτου και μετά κανα 2 παλικαράδες πάνε σαν χεσμένοι στην αστυνομία και τα παραδέχονται όλα για να σωθούν ή γεμίζουν την πιάτσα ότι σταμάτησαν για να σταματήσει το όποιο συμβόλαιο τρέχει εναντίον τους και κάθονται παναγίες.
Προστασία έχουν και στη Λάρισα γνωστή οικογένεια τσιγγάνων η οποία έκανε και μια σύντομη απόπειρα να κατέβει και προς Αθήνα αλλά τελικά επικράτησε το "κάλλιο πρώτος στο χωριό σου παρά έσχατος στην πόλη" για να μην αναφέρω το πως τα 2/3 από αυτήν την οικογένεια είναι φυλάκα και πλέον δεν έχουν την παλιά τους αίγλη και τελικά μείνανε στα ναρκωτικά.
Θεσσαλονίκη δεν ξέρω τι γίνεται!
Μύκονο κάποια καλόπαιδα από Νότια κτλ κατηφορίζουν και εκεί αλλά στο τέλος καταλήγουν περισσότερο ως "σωματοφύλακες" και "πόρτες" μαγαζιών καθώς εκεί παίζει πολύ χρήμα και αν κάποιος πιεστεί πολύ μπορεί έυκολα να βρει μπράβους να κάνουν "ντα" τους άλλους μπράβους (φτηνά Ρώσσικα χέρια)
Κρήτη κάτι πήγε να γίνει με τα κωλόμπαρα αλλά πλάκωσε η αστυνομία που μυρίστηκε το χρήμα και τελικά μείνανε στα "καπνά" τα παλικάρια.

Ας πάμε στο Μετάξι τώρα...
Όταν είχαμε καραντίνα όλο το Μετάξι δούλευε στο φουλ! Πιάσανε (τυχαίο? αχχαχαχ) ΜΟΝΟ κανα 2-3 σπίτια που δεν πλήρωναν. Η αστυνομία έχοντας πλήρη επίγνωση και όντας καλοταϊσμένη δεν έκανε τίποτα! Αντίθετα εγώ εκεί γνωρίζοντας κόσμο πάντα μου έλεγαν να μη φοβάμαι να πάω να γαμήσω επειδή ήξεραν από την ίδια την αστυνομία τα ντου.
Σας έχω ξαναπεί πως την προστασία την "τελειώνει" η αστυνομία πλέον, η οποία και απλά πληρώνεται για να μην ενοχλούν τέτοια φυντάνια τους οίκους.
Τώρα αν κανα 2-3 μάγκες πάνε να πιάσουν κότσο κανα 2 σπίτια δεν είναι σοβαρά περιστατικά!
Αν πούμε ότι είναι αλήθεια τότε συμβαίνει/θα συμβεί αυτό....
1) το σπίτι/σπίτια για τα οποία έγινε λόγος για λόγους μεγιστοποίησης του κέρδους δεν είχαν δική τους προστασία/πλήρωναν την αστυνομία ΘΑ πάρουν δικά τους άτομα/θα γνωριστούν με την αστυνομία
2) τα σπίτια έχουν κάμερες, μια απλή καταγγελία στο τμήμα εκβιαστών μαζί με ένα καλό λάδωμα και άντε γεια τα παλικάρια
3) απλά μην θορυβείστε από τέτοια περιστατικά.
 
Τελευταία τροποποίηση:

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Μηνύματα
20.872
Κριτικές
47
Like
17.313
Πόντοι
7.135
απόλυτα σωστός και καλά διαβασμένος ο συναγωνιστής
 

Attackαδόρος

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2015
Μηνύματα
217
Κριτικές
6
Like
206
Πόντοι
1
Για Αρίνα είναι σχεδόν σίγουρο τύπε, τι διάολο, και προχθές την είδα να κατηφορίζει τη Φωκαιας με τον σύντροφό της χεράκι-χεράκι.
Για την Ρενατα με όλα αυτά που τράβηξε, χμμμ δύσκολο.
Ξέρεις τι παίχτηκε με Ρενάτα φίλε; Κάτι για φυλακή ανέφεραν κάποιοι..Ξέρεις λεπτομέρειες, για ποιό λόγο κτλ;
 

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Μηνύματα
1.282
Like
2.387
Πόντοι
456
Εδώ υπάρχει και νημα για ακαποτα γαμησια.... Άβυσσος η ψυχή των συναγωνιστών του Bou.... βλέπω να μένουμε λίγοι στο τέλος...!
Κάθε ακαποτο γαμησι το βλέπουν σαν άθλο!
Αφου τους αρέσει όμως εμείς δεν μπορουμε να τους αλλάξουμε τη γνώμη. Αυτοί περνουν το ρίσκο. Γουστο τους και καπελο τους, ενήλικοι είναι. Η αδρεναλίνη εκείνη τη στιγμή που γαμάνε ακαποτα ιερόδουλη και το ρίσκο ότι μπορουν να κολλήσουν τα παντα εκείνη τη στιγμή γι'αυτους είναι η απόλυτη καβλα. Τεσπα, ας αφήσουμε αυτό το θέμα γιατί είμαστε εκτός.
Αυτά συμβαίνουν διότι πολλοί άντρες και πολλές γυναίκες καυλώνουν μόνο με τον κίνδυνο να πάθουν κάτι κακό ή επίπονο για αυτούς! (Λανθάνων μαζοχισμός)
 

Mangaiver

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2020
Μηνύματα
3
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα ομάδα ,μπορει να μου πει κάποιος αν είναι σήμερα η Εβελίνα από Αχαρνων 85
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom