Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (3 μέλη και 19 επισκέπτες)

francesco barbalias

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2018
Μηνύματα
87
Like
746
Πόντοι
80
Έχω κάνει 2 επιδρομές (με 6 καταθέσεις!!!) από όταν άνοιξαν τα τσαρδιά και θέλω να σας παραθέσω τις εντυπώσεις μου.
Επίπεδο τραγικό, αρκετά τσαρδιά κλειστά και σχεδόν όλες οι δυνατές λείπουν.
Κατέθεσα στις παρακάτω:
  • Ανδριάννα Χωματιανού: ωραίο κορίτσι, με αλβανική ομορφιά και πολύ θηλυκό σώμα. Στον αγώνα παλεύει και τα καταφέρνει σχετικά, την συστήνω ανεπιφύλακτα. Εγώ δεν νομίζω να ξαναπάω γιατί παρότι προσπαθούσε δεν μου ταίριαξε. Πάντως είναι σίγουρα καλύ. Ελεύθερο στοματικό και γλύψιμο στα αρχίδια
  • Άννα Φωκαίας 17πάνω: έχει γίνει μουνάρα, μαύρισε απέκτησε αέρα, εμφανισιακά για εμένα τοπ. πολύ καλό γαμήσι χαλαρό χωρίς να έχει σταθερό σενάριο μέτρια ακάποτη πίπα, και κώλο (δυστυχώς λίγο ξεσκισμένο και δεν καταλαβαίνεις διαφορά με το μουνί). Πέρασα τέλεια την συστήνω ανεπιφύλακτα καθώς είναι χαλαρή τα δίνει όλα και γουστάρει να σε εξυπηρετήσει. Ελεύθερο στοματικό και κώλο
  • Εμμανουέλα Φωκαίας 27: εμένα εμφανισιακά μου αρέσει παρότι δεν είναι ωραία και αυτή τα δίνει όλα και προσπαθεί. την συνηστώ αν σας αρέσει εμφανισιακά.
  • Καρολίνα Φωκαίας 27: τα ξέρετε για αυτήν δεν χρειάζεται να γράψω κάτι
  • Αννίτα και Έλλη Φωκαίας 24: δεν θυμάμαι ποια είναι ποια για αυτό θα πω η ξανθούλα είναι για ειδικές περιπτώσεις που σου αρέσει αυτό το στύλ αδύνατης γραμμούλας με αλβανόφατσα. Το παλεύει και θέλει να περάσεις καλά κάνει ακά τελειωτικό στο στόμα και αξίζει μια δοκιμή. Η άλλη κάνει απλό πρόγραμμα και τίποτα το τρομερό εκτός του ότι είναι πολύ νέα και φρέσκια αν αυτό από μόνο του μπορέι να σας κάνει να περάσετε καλά τότε οκ.
Γενικά πάντως μεγάλη ξενέρα οι περισσότερες καλές λείπουν και το επίπεδο τραγικό, αν με ρώταγε κάποιος ποιές αξίζουν με κλειστά μάτια θα έλεγα Άννα Φωκαίας 17. Όλες οι άλλες είναι είτε μαύρα χάλια είτε θέλουν να έχεις το συγκεκριμένο γούστο για να περάσεις καλά. Προσωπικά εγώ περνάω τέλεια και με την Σάσα από Φωκαίας 7 αλλά από άλλους δεν έχω ακούσει τα καλύτερα μεταξύ μας όμως υπάρχει μια συμπάθεια και θα την τιμήσω σίγουρα το ΣΚ.

Τέλος όταν λέω σταθερό σενάριο (στο κομμάτι για την Άννα) εννοώ ότι πολλές μπορεί να είναι καλές αλλά έχουν στάνταρ σενάρια. Δλδ σε φιλάει μετά γλύφει αρχίδια μετά τσιμπούκι μετά ανεβαίνει από πάνω μετά πισωκολλητό μετά από κάτω. Μπορεί να τα κάνει τέλεια αλλά συνέχεια τα ίδια. το χωρίς σενάριο είναι να αφήνει τη ροή του γαμησιού στη φάση δλδ όπως έρχεται κάθε φορά. Δεν ξέρω αν το κάνω κατανοητό (δεν νομίζω) αλλά και μόνο από αυτό μια που δεν γαμιέται καλά μπορεί να γίνει στανταράκι. Είναι σαν να γαμιέσαι με δημόσιο υπάλληλο βαριέσαι.
 
Τελευταία τροποποίηση:

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Μηνύματα
904
Κριτικές
35
Like
7.225
Πόντοι
3.436
Μίνι μπουρδελότσαρκα σήμερα το μεσημέρι στο τρισάθλιο Μετάξι:

- Κολωνού 48 νέο Εύα γκράννυ φουλ πρόγραμμα και μαζί της η Ελένη σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό
- Κολωνού 48 οι πασίγνωστες του εν λόγω οίκου Άντζελα και Βαλέρια σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό
- Ιάσωνος κ Λεωνίδου υπόγειο 2 φρόκαλα που μόνο τρόμο μπορούν να σας προκαλέσουν. Απλά προσπεράστε.
- Ιάσωνος 20Γ Δανάη ξανθιά αδύνατη γκίλφ 60+ Ελληνίδα,ευγενέστατη φουλ πρόγραμμα αλλά καθόλου του γούστου μου
- Ιάσωνος 31 στο βάθος Πάολα με ωραίο σώμα αλλά τρελή βλαχόφατσα
- Ιάσωνος 31 μία νοστιμούλα μελαχροινή με ωραία μάτια που γλείφει ακάποτα "Νο ελάστικ" όπως είπε και η τσατσά στους Πάκηδες που καθόντουσαν στο σαλόνι.
Είναι όμορφη η Δανάη από το Ιάσωνος 20γ, ειναι όντως κάνα 60 κ βάλε σίγουρα..
Εχει περάσει από κάνα άλλο μαγαζί με αυτό η με κάποιο άλλο όνομα για να διαβάσουμε καμία κριτική;
Αν είναι κάποιος με μεγάλη πορνογνωσια κ ξέρει ας ενημερώση.
 

karabis11

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Μηνύματα
138
Κριτικές
3
Like
199
Πόντοι
1
Δηλαδής πηξαμε στις μουναρες πάλι. Σκέφτομαι για στουδιο αλλά λυπάμαι τώρα το πενηνδάρι. Που να πάω για άδειασμα άραγες; Μην πάω φολολιζα; Μην πάω φολοάντζελα μηδέ να πάω Καριολάιν;

Η Νικόλ γύρισε;
AN θες προτασεις/συστασεις για Στουντιακι ωστε να ΜΗ κλαψεις το 50ρι, pm me, να σε στειλω στα σωστα κοριτσια! ;)
 

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Μηνύματα
6.281
Κριτικές
94
Like
11.005
Πόντοι
17.885
Είναι όμορφη η Δανάη από το Ιάσωνος 20γ, ειναι όντως κάνα 60 κ βάλε σίγουρα..
Εχει περάσει από κάνα άλλο μαγαζί με αυτό η με κάποιο άλλο όνομα για να διαβάσουμε καμία κριτική;
Αν είναι κάποιος με μεγάλη πορνογνωσια κ ξέρει ας ενημερώση.
δούλευε και Μ Αλεξάνδρου (μη με βάλεις να ψάξω νούμερο τώρα) 3η βάρδια και δεν μου κανε καθόλου καλή εντύπωση γιατί με πήρε απ τα μούτρα χωρίς σχεδόν να χω μιλήσει.
ως τσατσά έχει υπάρξει ευγενέστατη και πολύ καλή στο να προμοτάτρει κορίτσια, για μένα κρύβει μια εσωτερική υστερία/νεύρωση, κάτι σαν ωρολογιακή βόμβα που αν κάνεις μαλακία θα σκάσει στα χέρια σου
 

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Μηνύματα
11.416
Κριτικές
512
Like
69.355
Πόντοι
41.129
Είναι όμορφη η Δανάη από το Ιάσωνος 20γ, ειναι όντως κάνα 60 κ βάλε σίγουρα..
Εχει περάσει από κάνα άλλο μαγαζί με αυτό η με κάποιο άλλο όνομα για να διαβάσουμε καμία κριτική;
Αν είναι κάποιος με μεγάλη πορνογνωσια κ ξέρει ας ενημερώση.
Εδω τυπε ...

 

Πρακτωρ Θου-Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2020
Μηνύματα
227
Κριτικές
6
Like
1.009
Πόντοι
361
Καλησπέρα. Η κάτωθι ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ αφορά την χθεσινή Α’ Βάρδια (Τετάρτη 16/06/2021), μεταξύ 15:00-17:00. Ειχα σκοπό να μην ξαναγραψω εδώ βόλτα, διοτι δεν ανέχομαι προσβολές. Ο λόγος τωρα ειναι πρωτιστως για την αναφορά στην Ανδριάνα Χωμ11 και στην υπονοια επιχειλιο έρπη σε κριτική. Διοτι πηγα κι εγω μαζί της. Τα άλλα ονοματα εργαζομενων θα ειναι κατά 90% οι ίδιες και σήμερα.

Owo: ελ.στοματικο. cob: εκτονωση στο σωμα/στηθος. Cim: εκτονωση στο στομα.

-Χωματιανού 11Β: η Ανδριάναιας. Έγινε χθες σε κριτική υπόνοια για επιχείλιο έρπη. Ανεξαρτήτως τούτου, θα το ανέφερα πάντως κι εγω με όσα βίωσα Δευτερα και χθες. Αλβανιδα έμπειρη περιπου 30-32 ετων, μετρίου αναστήματος, καμπυλωτή με 1.5ρι φυσικο στητό στηθος και πεταχτά οπίσθια (από τα καλυτερα). Προσωπο κανονικο και μαυρα πιασμενα μαλλιά. Σε owo, 69 & cob. Στο σαλονι εμφανιζεται με μασκα. Πιασμενα τα 2 δωματια. Το 3ο κατω από την φωτεινή επιγραφη open το χρεωνουν στα 30€ ως χωρο VIP. Περασα μαζί της (τη Δευτέρα) λογω γλωσσοφίλων και ανεσης χρονου. Πηγα στη ληξη της βαρδιας και μαλλον ημουν τελευταιος πελατης. Να σημειωσω ότι στον εν λόγω οικο δεχονται κανονικά ΠακιστανοΑβγανούς (και στις δυο βαρδιες). Η Αντριανα ξεκινάει με προκαταρκτικά και αγκαλιές και δινει γλωσσοφιλα. Είναι πολύ καθαρη. Και γι’αυτό της εκανα αιδοιολειχία και ολιγον πρωκτολειχία. Η ακα πίπα της είναι όμως μονότονη και μετρίας ηδονικότητας. Αρα θελει βελτιωση εδώ. Ολοκληρωσα μεσα της την πρωτη φορά παρα την χαλαρότητα του αιδοιου. Βιαστηκα να τελειωσω λογω εξωτερικής υποχρεωσης. 10λ χρονος χωρις ενοχληση. Παρατηρησα το σημαδι στο ανω χειλος αριστερα το οποιο έμοιαζε με πληγή από τραυματισμό. Ειπε βαζει αλοιφή και δεν ανέφερε περί έρπητος.

Χθες πηγα ξανα ώστε να εχω ολοκληρωμενη εικονα. Ψυχη στο σαλόνι, αδεια δωμάτια. Εμφανιστηκε η Αντριανα (η τσατσά κοιμόταν στο VIP). Της εδωσα το αντίτιμο και της υπενθυμισα ότι ηρθα προχθες. Φυσικά δεν θυμηθηκε τιποτα. Ηρθε μετα από 5λ λεπτα και καναμε τα σχετικα προκαταρκτικα, καυτα γλωσσοφιλλα, αιδοιολειχια κλπ κλπ. Καναμε μερικές στασεις και τελικα ολοκλήρωσα πανω στα οπίσθιά της. Χρόνος παραμονής 15λ. Να σημειωσω παλι την μετρια πιπα της, διοτι καποιοι γραφουν για πορνοσταρικο owo. Μπούρδες. Δεν παιρνει ιδιαιτερες πρωτοβουλίες, ουτε κανει κανε σπουδαια στησιματα (ουτε στα 4), αν δεν την καθοδηγησεις. Προφανώς ξερει αλλά δεν θελει ωρες ωρες να κουραζεται. Καλή είναι για 2-3 συνευρέσεις. Οχι παραπανω. Υπερτιμημένη. Κοντολογίς ειναι μετρια στο σεξ και στο owo. Εχει πελατεια λογω καλού σωματος και οπισθίων, γλωσσοφίλων και ανεσης χρονου. Εχει παντως θαυμαστές.
Τωρα στο επιμαχο ζήτημα: το σημάδι στα χειλη εχει ελλατωθεί (εφυγε η ψημενη πετσα που λεμε). Την ρωτησα πως παει και απηντησε ότι ειχε ερπη… Δηλ επιχείλιο ερπη. Μεταδοτικός; Ναι. Τωρα αν ελεγε αληθεια και το ηξερε, ειναι αντιεπαγγελματικο και ανήθικο. Εμένα παντως δεν μου φανηκε για ερπης. Ολοι ξερουμε τι κινδυνους εγκυμονουν οι επισκεψεις σε τετοιους χωρους με δερματική επαφή. Ανέλαβα παλι το ρισκο χθες, όπως και άλλες φορές. Θα δειξει ο χρόνος αν υπάρξουν συνέπειες, δηλ αν νόσησα κι εγώ σε 15-20 ημέρες.
Ο οικος του Χωμ11Β πληρωνει συνδρομη για διαφημιση και νημα σέ άλλο σάιτ. Λογικό να απαιτεί καποια «προστασία» και ασυλία στα πουλέν του, πέραν των κλώνων που ζητοκραυγάζουν (όπως κι εδώ). Φυσικά ως τώρα δεν τόλμησε κανένας να σχολιάσει το ζήτημα, διοτι ξερουμε ποιοι ψευδονται. Σε θεματα υγείας δεν θα κρυψουμε το όποιο σκάνδαλο κάτω από το χαλί. Ειναι φυσικά και ο covid, αλλά ως εμβολιασμένος εχω ανοσία και ασφάλεια. Σε τυχον ερπη και ΣΜΝ η διασπορά παλι θα γινει. Προανεφερα οτι δεχονται Πακιστανούς στο Χωμ11, αφου τους ειδα, οπως και καποια στη Φυλής. Οποτε δεν αργει ο ερπης να παει στο Μεταξουργειο. Οπως και να τον εχουν οι Ελληνες θαμωνες του Χωμ11.
Αλλά θα επανελθουμε μετα το πέρας των ημερών στο ανω ζήτημα.


ΟΔΟΣ ΔΙΔΥΜΟΥ (ολα κατω αφορουν ομοίως χθεσινη τσαρκα)
-27: ανοικτό. Δεν μπηκα. Λογικά θα είναι, όπως χθες, Φωτεινή, Βικτώρια και Τζούλια.

-18Α: η Νικόλ. Χοντρούλα προμιλφ Μελαχροινή. Συμπαθητικο προσωπο, αλλά πρεπει ν’αδυνατίσει. Σε owo & cob.

-7Β: η Τζώρτζια. Απλο προγραμμα. Κανονικο σωμα, μικρό στήθος, πολλα τατουάζ στα πόδια και πλάτη (κυρίως). Μαλλιά μακριά καστανά. Δεν εχει φράτζα. Οπτικα είναι καλή. Και στη συνομιλία στο σαλόνι είναι ευγενικη. Εγω την συμπαθώ. Βγηκε από το δωματιο και εκανε μπανιο πριν παει στο κουζινακι. Και φυσικά συνεχισε στον διαδρομο το καυλάντισμα από τον σαλιάρη που εξηλθε του δωματίου… Ψεματα και τα περι αποσυρσης λόγω γάμου...

-8B: η Βερόνικα. Ηταν σε δωματιο και εφυγα. Δεν την θυμαμαι οπτικά.
Κλειστά όλα τα υπόλοιπα στην Διδύμου. Στην μικρη πυλωτη αναμεσα στο 7Α και 8Β ηταν ξαπλωμενοι 5-6 σκυλομούρηδες/μούρες. Δεν ξερω αν ηταν πρεζονια διοτι δεν ειδα συριγγες. Μόνο 2 ποδηλατα, αλλά οι φατσες του πρόδιδαν. ..

-Φωκαίας 19: η Κατερινα. Η γνωστή ψηλή κοπελα. Μακρια μαυρα μαλλια, ποδάρες, μικρό στηθος και καλό προσωπο. Σε απλό. Δεν ανακοινώθηκε πρωκτικό (θυμαμαι το ειχε περυσι ως τον Οκτώβρη).

-Φωκ 17Α: η Πάολα. Μαυρομαλλα νταρντάνα με 3ρι στηθος. Ανακοινωθηκε φουλ προγραμμα (τονισμός στο πρωκτικό).

-Φυλής 86Α: Αντζελα & Λάουρα. Επι καραντίνας εργαζοταν στο όσμοσε μασάζ. Τωρα γυρισαν λογω ζήτησης. Η Αντελα ειναι κοντη (γυρω στο 1.50m χωρίς γοβες), όμορφη μελαχρινη με 2.5ρι φυσικο στηθος. Σημερα ανακοινωθηκε OWO & COB. Στο σαλονι είναι γλυκιά, στο δωματιο ξενέρωτη. Η ΛΑΟΥΡΑ είναι ξανθια μετριου αναστηματος, γυρω στα 25-26. Σωμα καλό και μικρο στηθος. Συμπαθητική. Και αυτή σημερα σε OWO & COB. ΠρΟχθες το απογευμα (κάνουν διπλοβάρδια) ανακοινωθηκε απλό αμφοτέρων. Τρέχα γυρευε.

-Φ 65 ισογειο: η Σιμόνα. Γνωστη Ρουμάνα. Κανονικο σωμα, κωλαρα και μικρο στηθος. Εμφανισιμη. Σε owo & cob. Καποιοι την χαρακτηριζουν ως φόλα. Πηγε κι αυτη στο Όσμοσε μασαζ να πλουτίσει..

-Φ67: Αλίσια και Ηλέκτρα. Η πρωτη γνωστή και μονιμη στον οικο στην πρωινη βαρδια. Σωμα με πιασιματα και 3ρι περιπου φυσικο στηθος. Αδιάφορο πρόσωπο. Σε owo & cob. Η ΗΛΕΚΤΡΑ ηταν σε δωματιο. Γνωστη κι αυτή στην περιοχη. Προσφερει πρωκτικό σεξ.

-Φ 71Β: η Λίζα. Η ψηλή όμορφη ξανθιά. Γνωστή φόλα. Σε απλό προγραμμα.
-Φ 65 ανω, 69 και 71Α: κλειστά

-Μαγνησίας 11: μια χοντρή αδιάφορη μιλφογκιλφ. Σε απλό. Η τσατσά απαιτούσε να μπω, ενώ στο διπλανο δωματιο χωθηκε ενας Ινδονήσιος…

-Τα Φυλής 105, 109 κλειστά λόγω Λαϊκής Αγοράς, όπως και το Πιπίνου 65.

-Ρεμούνδου 21: η Κορίνα. Μιλφ με πιασιματα και 4ρι φυσικο στηθος. Εχει χασει κιλά από Σεπτεμβρη που την ειδα. Το προγραμμα είναι κλιμακουμενο: απλό με cob στα 20€. Το owo & cim τα χρεωνει συν 5€. Ετσι εκανε. Επι lockdown εργαστηκε ένα διαστημα στο Κεραμεικού 13 με 10€. Όπως την ειδα τωρα, καλή για δοκιμη στα 10€, όχι 20€.

-Ρεμουνδου 21Α και 20: κλειστά. Ομοίως και το Πιπίνου 118. /Ειχε περασει μετα από τις 17:00 η ωρα και περασα εξω από το Παρασίου 36. Η καγκελοπορτα ηταν ανοικτη, αλλά κλειστό το φωτακι. Δεν ανεβηκα για ελεγχο. Ισως δουλευουν μονο πρωινά. Αν και εχει σαύρες εκεί.
Εδώ έχουμε την είδηση οτι επέστρεψε η Τζώρτζια;;;
 

Πρακτωρ Θου-Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2020
Μηνύματα
227
Κριτικές
6
Like
1.009
Πόντοι
361
αυτή από Διδύμου?

-7Β: η Τζώρτζια. Απλο προγραμμα. Κανονικο σωμα, μικρό στήθος, πολλα τατουάζ στα πόδια και πλάτη (κυρίως). Μαλλιά μακριά καστανά. Δεν εχει φράτζα. Οπτικα είναι καλή. Και στη συνομιλία στο σαλόνι είναι ευγενικη. Εγω την συμπαθώ. Βγηκε από το δωματιο και εκανε μπανιο πριν παει στο κουζινακι. Και φυσικά συνεχισε στον διαδρομο το καυλάντισμα από τον σαλιάρη που εξηλθε του δωματίου… Ψεματα και τα περι αποσυρσης λόγω γάμου...
 

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Μηνύματα
6.281
Κριτικές
94
Like
11.005
Πόντοι
17.885
-7Β: η Τζώρτζια. Απλο προγραμμα. Κανονικο σωμα, μικρό στήθος, πολλα τατουάζ στα πόδια και πλάτη (κυρίως). Μαλλιά μακριά καστανά. Δεν εχει φράτζα. Οπτικα είναι καλή. Και στη συνομιλία στο σαλόνι είναι ευγενικη. Εγω την συμπαθώ. Βγηκε από το δωματιο και εκανε μπανιο πριν παει στο κουζινακι. Και φυσικά συνεχισε στον διαδρομο το καυλάντισμα από τον σαλιάρη που εξηλθε του δωματίου… Ψεματα και τα περι αποσυρσης λόγω γάμου...
ναι έχει επιστρέψει την κουνέλιασα σήμερα
 

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Μηνύματα
1.923
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Μηνύματα
1.923
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Εξαιτίας της υπερβυζοθηρίας τα μεγάλα βυζιά με λεπτό σώμα έχουν μπει πλέον στο κόκκινο βιβλίο. Είναι είδος προς εξαφάνιση.
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.518
Κριτικές
1.275
Like
228.650
Πόντοι
46.232
Είναι όμορφη η Δανάη από το Ιάσωνος 20γ, ειναι όντως κάνα 60 κ βάλε σίγουρα..
Εχει περάσει από κάνα άλλο μαγαζί με αυτό η με κάποιο άλλο όνομα για να διαβάσουμε καμία κριτική;
Αν είναι κάποιος με μεγάλη πορνογνωσια κ ξέρει ας ενημερώση.
Η Δανάη δουλευε Μεγαλου Αλεξάνδρου 21 ισόγειο, δες εκεί αν έχει καμιά κριτική
 

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Μηνύματα
901
Κριτικές
15
Like
2.025
Πόντοι
2.477

Lee M@rvin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2020
Μηνύματα
20
Κριτικές
1
Like
112
Πόντοι
0
Σκηνικό με Δανάη όταν δούλευε Μ.Α 21:
Το σαλόνι (λέμε τώρα) γεμάτο από πάκια, που μετά το σαλονάρισμά της βγαίνοντας έξω φώναζαν: "ΟΓΚΝΤΟΝΤΙ - ΟΓΚΝΤΟΝΤΙ". Προφανώς αναφερόντουσαν στην ηλικία της :grin::grin::grin:
 

BOSCO

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
278
Κριτικές
8
Like
437
Πόντοι
21
Ρε παίχτες αυτή η Αλεξάνδρα η αδύνατη από Φ 66δ και Φ 54 που πήρε μεταγραφή στο στούντιο λ Αθηνών 373 μήπως την έχει δεί κανείς στα συγκεκριμένα μπουρδέλα μπας και ξαναγύρισε ?
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom