francesco barbalias
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2018
- Like
- 746
- Πόντοι
- 80
Έχω κάνει 2 επιδρομές (με 6 καταθέσεις!!!) από όταν άνοιξαν τα τσαρδιά και θέλω να σας παραθέσω τις εντυπώσεις μου.
Επίπεδο τραγικό, αρκετά τσαρδιά κλειστά και σχεδόν όλες οι δυνατές λείπουν.
Κατέθεσα στις παρακάτω:
Τέλος όταν λέω σταθερό σενάριο (στο κομμάτι για την Άννα) εννοώ ότι πολλές μπορεί να είναι καλές αλλά έχουν στάνταρ σενάρια. Δλδ σε φιλάει μετά γλύφει αρχίδια μετά τσιμπούκι μετά ανεβαίνει από πάνω μετά πισωκολλητό μετά από κάτω. Μπορεί να τα κάνει τέλεια αλλά συνέχεια τα ίδια. το χωρίς σενάριο είναι να αφήνει τη ροή του γαμησιού στη φάση δλδ όπως έρχεται κάθε φορά. Δεν ξέρω αν το κάνω κατανοητό (δεν νομίζω) αλλά και μόνο από αυτό μια που δεν γαμιέται καλά μπορεί να γίνει στανταράκι. Είναι σαν να γαμιέσαι με δημόσιο υπάλληλο βαριέσαι.
Επίπεδο τραγικό, αρκετά τσαρδιά κλειστά και σχεδόν όλες οι δυνατές λείπουν.
Κατέθεσα στις παρακάτω:
- Ανδριάννα Χωματιανού: ωραίο κορίτσι, με αλβανική ομορφιά και πολύ θηλυκό σώμα. Στον αγώνα παλεύει και τα καταφέρνει σχετικά, την συστήνω ανεπιφύλακτα. Εγώ δεν νομίζω να ξαναπάω γιατί παρότι προσπαθούσε δεν μου ταίριαξε. Πάντως είναι σίγουρα καλύ. Ελεύθερο στοματικό και γλύψιμο στα αρχίδια
- Άννα Φωκαίας 17πάνω: έχει γίνει μουνάρα, μαύρισε απέκτησε αέρα, εμφανισιακά για εμένα τοπ. πολύ καλό γαμήσι χαλαρό χωρίς να έχει σταθερό σενάριο μέτρια ακάποτη πίπα, και κώλο (δυστυχώς λίγο ξεσκισμένο και δεν καταλαβαίνεις διαφορά με το μουνί). Πέρασα τέλεια την συστήνω ανεπιφύλακτα καθώς είναι χαλαρή τα δίνει όλα και γουστάρει να σε εξυπηρετήσει. Ελεύθερο στοματικό και κώλο
- Εμμανουέλα Φωκαίας 27: εμένα εμφανισιακά μου αρέσει παρότι δεν είναι ωραία και αυτή τα δίνει όλα και προσπαθεί. την συνηστώ αν σας αρέσει εμφανισιακά.
- Καρολίνα Φωκαίας 27: τα ξέρετε για αυτήν δεν χρειάζεται να γράψω κάτι
- Αννίτα και Έλλη Φωκαίας 24: δεν θυμάμαι ποια είναι ποια για αυτό θα πω η ξανθούλα είναι για ειδικές περιπτώσεις που σου αρέσει αυτό το στύλ αδύνατης γραμμούλας με αλβανόφατσα. Το παλεύει και θέλει να περάσεις καλά κάνει ακά τελειωτικό στο στόμα και αξίζει μια δοκιμή. Η άλλη κάνει απλό πρόγραμμα και τίποτα το τρομερό εκτός του ότι είναι πολύ νέα και φρέσκια αν αυτό από μόνο του μπορέι να σας κάνει να περάσετε καλά τότε οκ.
Τέλος όταν λέω σταθερό σενάριο (στο κομμάτι για την Άννα) εννοώ ότι πολλές μπορεί να είναι καλές αλλά έχουν στάνταρ σενάρια. Δλδ σε φιλάει μετά γλύφει αρχίδια μετά τσιμπούκι μετά ανεβαίνει από πάνω μετά πισωκολλητό μετά από κάτω. Μπορεί να τα κάνει τέλεια αλλά συνέχεια τα ίδια. το χωρίς σενάριο είναι να αφήνει τη ροή του γαμησιού στη φάση δλδ όπως έρχεται κάθε φορά. Δεν ξέρω αν το κάνω κατανοητό (δεν νομίζω) αλλά και μόνο από αυτό μια που δεν γαμιέται καλά μπορεί να γίνει στανταράκι. Είναι σαν να γαμιέσαι με δημόσιο υπάλληλο βαριέσαι.
Τελευταία τροποποίηση: