T.D.7
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 8.977
- Πόντοι
- 1.046
Έχουμε φίλε, δουλεύει κανονικά κάθε απόγευμα μετά τίς πέντε.Τελικά κανα νέο από φωτεινή Ιάσωνος 44 στον όροφο που δούλευε κωλονου 27β έχουμε ;;;
Έχουμε φίλε, δουλεύει κανονικά κάθε απόγευμα μετά τίς πέντε.Τελικά κανα νέο από φωτεινή Ιάσωνος 44 στον όροφο που δούλευε κωλονου 27β έχουμε ;;;
Οχι δυστυχώςΞέρουμε σε ποιό γραφείο αδερφέ?
Πολύ σωστά εύγε!!!!Δεν ξέρω αν είναι ψέμματα και τι. Σίγουρα όμως ΜΗΝ περιμένετε τα πράγματα να φτιάξουν εν μια νυκτι και εξηγούμαι...
1) εδώ και ένα χρόνο με την covid αηδία το όλο σύστημα του αγοραίου έρωτα έχει σχεδόν καταρεύσει! Πολλές από αυτές έχουν συγκεκριμένο προφιλ στη χώρα τους! Το σπίτι τους, το χωριό τους κτλ ΔΕΝ ξέρουν ότι είναι ΠΟΥΤΑΝΕΣ, όταν ΟΛΑ κλείνουν στην Ελλάδα εκείνες ΔΕΝ μπορούν να "υποστηρίξουν" το fake προφίλ τους πίσω στην πατρίδα
2) είναι μια δουλειά που είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ επι της ουσίας, αν κολλήσουν, αν τις πιάσουν, αν αν αν εκεί που σκοπεύουν να γυρίσουν ΤΗ ΓΑΜΗΣΑΝ
3) Ετσι λοιπόν 7/10 γύρισαν πίσω στα μέρη τους όπου το κόστος ζωής είναι το μισό απ ότι εδώ και δεν θα σπαταλούσαν όσα έβαλαν στην άκρη
4) Πάντα θα υπήρχαν και σκέψεις παραίτησης από τη δουλειά αυτή, πόσο μάλλον οταν το πράμα τραβάει τοοοοοσο
5) Μέχρι το θέμα covid να ξεκαθαρίσει η άλλη δεν θα γυρίσει πίσω...ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ο Ελληνας θέλει να πάει και διακοπές, ΔΕΝ θα χε τρελή δουλειά. Επισης μέχρι ν ανοίξουν όλες οι βάρδιες ΔΕΝ θα έρθουν όλες για θέματα εσωτερικών ισορροπιών-ανταγωνισμού.
6) ΜΗΝ ακούτε για άλλο λοκνταουν είναι ΑΡΧΙΔΙΑ, εδώ πλέον κοντεύουν να εμβολιαστούν ΟΛΟΙ, σ ένα νέο λοκντάουν πλεόν ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα συμμορφωθεί και το πολιτικό/οικονομικό κόστος θα να ΜΗ ΔΙΑΧΕΙΡΊΣΙΜΟ
7) Καλώς ή κακώς μετά τον 15 Αυγουστο θα ξεδιαλύνει το τοπίο
8) να σας "παρηγορήσω" λίγο, επειδή όλες θέλουν από τη δουλειά αυτή ένα χ ποσό να κάνουν κάτι ΔΕΝ θεωρώ πως η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙ Η ΕΥΑ το έχουν μαζέψει! Τις θεωρώ ΦΟΒΙΣΜΕΝΕΣ . Εγώ τις "έκοψα" όταν έκοψαν τις ακα πίπες και γενικά μετά )μου το πε η τσατσά) ήταν "μαζεμένα" τα κορίτσια! Πιστεύω πως θα τις ξαναδείτε αυτές τις δύο, μόλις χαλαρώσει λίγο το θέμα
Να ΜΗΝ ξεχνάμε ότι λόγω ΠΑΡΑΠΑΝΩ ελέγχων πλέον θέλουν ΟΛΑ τα χαρτιά κάτι που πριν ΔΕΝ έκαναν τον κόπο, και παίρνει χρόνο και χρήμα
Τονυ η Αλιονα απο Διδυμου 27 λες? ή Διδυμου 18Α?Και κατι αλλο στο προσφατο παρελθον,εαν μου επιτρεπεις,ειχες αναφερει μια χουβερ ρουφηχτρα Ιασ39 το πρωτο δεξια,καποια Παολα,μιλφ ξανθια.Σε ποια ακριβως πορτα?Διοτι περασα την Δευτερα και ο πρωτος δεξια με τις σκαλες ηταν κλειστος και ο κατω δεξια ανοιχτη η πορτα και ειχε μια σκαλα μπροστα να κλεινει την εισοδο.Που σκατα ειναι αυτη η Παολα?Ξέχασα να αναφέρω και την Αλιονα από διδύμου, αυστηρά για μιλφάκηδες, πολύ τίμια όσες φορές έχω περάσει, η μοναδική κοπέλα που μου γλείφει τα δάχτυλα των ποδιών, έτσι απλά επειδή γουστάρει αν και δε το θέλω και δεν τη βρίσκω, αλλά αφού γουστάρετε και το κάνετε κέφι κυρά μου, κάντε το μη καταπιέζω τις ορέξεις σας ...
Τις ειδα και γω προχθές.η ξανθιά μεΕπίσκεψη στον οροφο Περδίκα 3 το γωνιακό. Με το που ανεβηκα δύο σκαλοπάτια μου ηρθε μια μυρωδιά στη μύτη. Μύριζε φολα...
Η μυρωδιά γινόταν ολο και πιο εντονη οσο ανέβαινα.
Στο σαλόνι βγήκε η Μπιάνκα,
κοντη σεξι με πολυ καλο κορμί.
Την έχω φάει τη φόλα της εις διπλούν ...
Μαζι της ηταν και ενα νεο πιπινι με τούμπανο κορμι και κωλάρα, Λολα τη λενε.
Λιγο πιο ψηλη απο την Μπιανκα με προστυχοφατσα και μαύρη μακριά αλογοουρά. Ηλικια γυρω στα 19.
Η κορασις πριν μπει στο δωμάτιο εδειχνε το ρολοϊ στην τσατσά.
Μαλλον θα ανταγωνίζεται με την Μπιανκα ποια είναι πιο μεγαλη φολα.
Ισως, ίσως λεμε δοκιμαστεί αλλη μερα και ας φαω και φόλα, έτσι για την εμπειρία οτι το γαμησα το πιπινι.
Την άλλη φορά και τις δύο μαζί.Πρωϊνή επίσκεψη στο Ιασωνος 31 ισογειο. Στο σαλονι βγήκε η Μαρία η ξεματιάστρα γυμόστηθη.
Ρώτησα για άλλη μια φορά για τη Γιασμήν.
Άυγουστο θα έρθει να δουλέψει πάλι η αδερφή μου, είπε η Μαρία.
Τόσο καιρό χωρίς το Γιασμινάκι τι θα κάνω ???
Έλα να γαμήσεις εμένα μου είπε αδερφές είμαστε το ίδιο είναι.
Πέρασα δωμάτιο και γάμησα τη Μαρία.
Νιώθω περίεργα που εχω γαμήσει και τις δυό αδερφές της είπα.
Πέρασες καλά ?
Ναι αλλά με την αδερφή σου περνάω καλύτερα.
YΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΙΑΣΜΙΚΑΝΗΔΕΣ !!!
Κάνουν;;Την άλλη φορά και τις δύο μαζί.
H Τανια ξεκιναει απο 5Σήμερα σκέφτομαι να κάνω τρίο με τανια και αλιονα δίδυμου 27 απόγευμα θα είναι μαζί λέτε γτ πριν κορονοιο ήταν μαζί
Η αλιονα θα είναι ;;H Τανια ξεκιναει απο 5
Τίμια σίγουρα, αλλά είναι και θέμα χημείας , εγώ ταίριαξα σε ένα 70% μαζί της, αλλά τίμιαΚαλησπέρα.στο Ιάσωνος 44 το αριστερό ειναι μια πολύ πολύ κοντουλα με γυαλάκια χαριτωμένη εχει δοκιμάσει κανείς ? Κατα τις 22:00 την εχω πετύχει δυο φορές.
Αδερφέ σε ποια από την Βενεζουέλα πηγές σε ποιο οικο ;Καλησπέρα συναγωνιστές. Τις προάλλες επισκέφτηκα την 21η ταξιαρχία του μεγαλέκου και ανέβηκα τα σκαλοπάτια οπου συνάντησα την (α)χριστίνα. Η τύπισσα μπινελίκονε σερί στα αλβανικά πριν σαλονάρει, και όταν βγήκε σερνόταν απο την βαρεμάρα. Λέω ας περάσω να δούμε μήπως και κάνω λάθος. Μέτρια υπηρεσία, πίπα με δόντι ( απλυτα ), κακή συμπεριφορά και τουπέ. Ο ορισμός του wom (waste of money). Αφού τα έκλαψα πήγαμε στη βενεζουέλα... και βρήκαμε την υγεία μας