Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 288 άτομα (21 μέλη και 267 επισκέπτες)

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.246
Πόντοι
10.336
Λυπάμαι που το λέω,
αλλά άκουσες πολύ καλά στο Αλκιβιάδου 16α για την αγάπη, εμένα μου το είπε στην ψυχρα ο τσάτσος κ επαθα σοκ.
Του λέω δεν πάτε καλά κ λέει το κάνουν χωρίς καποτα 5 με 6 κοπέλες στην πιάτσα..
Καλά δεν υπάρχει ένας να τους βάλει χέρι..
Τι χερι να τους βαλει; Απαγορευεται; (θεωρητικα η πλειοψηφια των οικων ειναι παρανομη οποτε οποιαδηποτε συζητηση για απαγορευσεις ειναι ατοπη)
Μηπως θα πανε οι κοπελες να βιάσουν κανεναν και υπαρχει καποιο προβλημα; ή ο ενηλικος πελατης θα πληρωσει εξτρα για να παρεχεται αυτη η υπηρεσια με δικη του ευθυνη;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 201520

Επισκέπτης
Τι χερι να τους βαλει; Απαγορευεται; (θεωρητικα η πλειοψηφια των οικων ειναι παρανομη οποτε οποιαδηποτε συζητηση για απαγορευσεις ειναι ατοπη)
Μηπως θα πανε οι κοπελες να βιάσουν κανεναν και υπαρχει καποιο προβλημα; ή ο ενηλικος πελατης θα πληρωσει εξτρα για να παρεχεται αυτη η υπηρεσια με δικη του ευθυνη;
Ποιες δλδ το κάνουν ακαποτο? Ας μ στείλει pm

Δ

Διαγραμμένο μέλος 201520

Επισκέπτης
Η αγάπη η γνωστή με τα σιλικονατα;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ας ενημερώσει κάποιος δημόσια να προσέχουμε η παρακαλώ να στείλει pm

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.818
Πόντοι
41.129
Επίσκεψη στον οροφο Περδίκα 3 το γωνιακό. Με το που ανεβηκα δύο σκαλοπάτια μου ηρθε μια μυρωδιά στη μύτη. Μύριζε φολα...
Η μυρωδιά γινόταν ολο και πιο εντονη οσο ανέβαινα.
Στο σαλόνι βγήκε η Μπιάνκα,
κοντη σεξι με πολυ καλο κορμί.
Την έχω φάει τη φόλα της εις διπλούν ...
Μαζι της ηταν και ενα νεο πιπινι με τούμπανο κορμι και κωλάρα, Λολα τη λενε.
Λιγο πιο ψηλη απο την Μπιανκα με προστυχοφατσα και μαύρη μακριά αλογοουρά. Ηλικια γυρω στα 19.
Η κορασις πριν μπει στο δωμάτιο εδειχνε το ρολοϊ στην τσατσά.
Μαλλον θα ανταγωνίζεται με την Μπιανκα ποια είναι πιο μεγαλη φολα.
Ισως, ίσως λεμε δοκιμαστεί αλλη μερα και ας φαω και φόλα, έτσι για την εμπειρία οτι το γαμησα το πιπινι.

Accountant

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
2.226
Πόντοι
441
Συναγωνιστες σημερα κυριακη, κατεβηκα παλι μετάξι μπας και βρουμε καμια κορασιδα .. Δεν ειχα ορεξη για μεγαλη τσαρκα να πουμε την αληθεια μιας και το παρκάρισμα σημερα ηταν δύσκολο και ημουν μεσα στα νευρα.. Μπαινω για αρχή στο Ιασ 46 , ειχε 3 κοπελες μονο η Ολγα αξιζε, που την ειχα σταμπαρει χτες, αλλα ειχε μπει σε 20λεπτο με αλλον συναγωνιστη.. Φευγω παω πορνομολ ανεβαινω πανω αριστερα ηταν το Χριστινακι λεπτη Ρωσιδα απλο προγραμμα, την εχω παρει.. Κατεβαίνω στο ισογειο το αριστερο , ειχε 2 κοπελες πηρα την Μελισα , προκειται για μια αδυνατη κοπελα, οχι skinny, κοντα στα γουστα μου, καστανη κανονικο υψος , εδωσα το 10αρικο και εισηλθα στο δωματιο .. Ερχεται η κοπελα βγαζει το πανω αρχίζω και χουφτωνω βυζακια κωλαρακι, σωμα , προκαταρκτικα , φιλιά , 69 δεν προσφερει το κοριτσι απλο προγραμμα.. Αφου μου φορεσε καποτα ωραια πιπα, δεν το περιμενα απο το κοριτσι κανα 4λεπτο και μετα της λεω να κάτσει απο κατω..Δυο στασεις με την κοπελα , καλη στο σοσιαλ, δεν ειναι μουγκη, φιλια τα απέφευγε διακριτικα .. Πρεπει να εκατσα πανω απο 10 λεπτα στο δωματιο γιατι χτύπησε την πορτα η τσατσα και υστερα απο ενα 3λεπτο τελειωσα στο μουνακι της..? "Εισαι πολυ καλο λογιστη", ελεγε η Μελισα..?
Συμπερασματικά η Μελισα ειναι μια επένδυση που για μια φορα δεν το κλαις το 10αρικο.. Καλη εβδομαδα να εχουμε!

ΥΓ: Η τσατσα με θυμηθηκε απο την προηγουμενη φορα που πηγα και την ιδιοτητα μου και την συντομη κουβεντα που ειχαμε την ακουσε η Μελισα απο το κουζινακι)..

Δ

Διαγραμμένο μέλος 201520

Επισκέπτης
Συναγωνιστες σημερα κυριακη, κατεβηκα παλι μετάξι μπας και βρουμε καμια κορασιδα .. Δεν ειχα ορεξη για μεγαλη τσαρκα να πουμε την αληθεια μιας και το παρκάρισμα σημερα ηταν δύσκολο και ημουν μεσα στα νευρα.. Μπαινω για αρχή στο Ιασ 46 , ειχε 3 κοπελες μονο η Ολγα αξιζε, που την ειχα σταμπαρει χτες, αλλα ειχε μπει σε 20λεπτο με αλλον συναγωνιστη.. Φευγω παω πορνομολ ανεβαινω πανω αριστερα ηταν το Χριστινακι λεπτη Ρωσιδα απλο προγραμμα, την εχω παρει.. Κατεβαίνω στο ισογειο το αριστερο , ειχε 2 κοπελες πηρα την Μελισα , προκειται για μια αδυνατη κοπελα, οχι skinny, κοντα στα γουστα μου, καστανη κανονικο υψος , εδωσα το 10αρικο και εισηλθα στο δωματιο .. Ερχεται η κοπελα βγαζει το πανω αρχίζω και χουφτωνω βυζακια κωλαρακι, σωμα , προκαταρκτικα , φιλιά , 69 δεν προσφερει το κοριτσι απλο προγραμμα.. Αφου μου φορεσε καποτα ωραια πιπα, δεν το περιμενα απο το κοριτσι κανα 4λεπτο και μετα της λεω να κάτσει απο κατω..Δυο στασεις με την κοπελα , καλη στο σοσιαλ, δεν ειναι μουγκη, φιλια τα απέφευγε διακριτικα .. Πρεπει να εκατσα πανω απο 10 λεπτα στο δωματιο γιατι χτύπησε την πορτα η τσατσα και υστερα απο ενα 3λεπτο τελειωσα στο μουνακι της..? "Εισαι πολυ καλο λογιστη", ελεγε η Μελισα..?
Συμπερασματικά η Μελισα ειναι μια επένδυση που για μια φορα δεν το κλαις το 10αρικο.. Καλη εβδομαδα να εχουμε!

ΥΓ: Η τσατσα με θυμηθηκε απο την προηγουμενη φορα που πηγα και την ιδιοτητα μου και την συντομη κουβεντα που ειχαμε την ακουσε η Μελισα απο το κουζινακι)..
Ελπίζω μν κάνεις πουτάνα τα βιβλία και τις δηλώσεις.

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.581
Πόντοι
4.646
Επίσκεψη στον οροφο Περδίκα 3 το γωνιακό. Με το που ανεβηκα δύο σκαλοπάτια μου ηρθε μια μυρωδιά στη μύτη. Μύριζε φολα...
Η μυρωδιά γινόταν ολο και πιο εντονη οσο ανέβαινα.
Στο σαλόνι βγήκε η Μπιάνκα,
κοντη σεξι με πολυ καλο κορμί.
Την έχω φάει τη φόλα της εις διπλούν ...
Μαζι της ηταν και ενα νεο πιπινι με τούμπανο κορμι και κωλάρα, Λολα τη λενε.
Λιγο πιο ψηλη απο την Μπιανκα με προστυχοφατσα και μαύρη μακριά αλογοουρά. Ηλικια γυρω στα 19.
Η κορασις πριν μπει στο δωμάτιο εδειχνε το ρολοϊ στην τσατσά.
Μαλλον θα ανταγωνίζεται με την Μπιανκα ποια είναι πιο μεγαλη φολα.
Ισως, ίσως λεμε δοκιμαστεί αλλη μερα και ας φαω και φόλα, έτσι για την εμπειρία οτι το γαμησα το πιπινι.
Μύστη μου, κι εγώ τις είδα περίπου την ώρα που τσάρκαρε κι ο μύστης Σμύρνης. :rockon:
Οι κοπέλες είναι Μολδαβές γιατί με την τσα2 μιλούσαν Ρώσσικα, ενώ μεταξύ τους Ρουμάνικα.
Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει πια ''δίαυλος μεταγωγών'' από Μολδαβία.
Άλλωστε στο Ιάσωνος 44 το δεξί υπερυψωμένο πέτυχα μια κοπέλα που είδα για
πρώτη φορά, την Εύα. Μολδαβέλι-νταρντανάκι, αρκετά νόστιμο για 10 ευρώ.
Με 69 στο μενού, οπότε μπαίνει στα υπόψη για γλυφομούνι. :woldman:
Μαζί της η Χριστίνα, επίσης Μολδαβή, που δούλευε στο Μεγαλέκου 28 τέρμα αριστερά
πριν 2+ χρόνια με την Αναστασία τη γλωσσοφιλιάρα που είχες τότε κόλλημα, όπως κι εγώ... :smitten:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.246
Πόντοι
10.336
Ας ενημερώσει κάποιος δημόσια να προσέχουμε η παρακαλώ να στείλει pm
Αμα ειναι να προσεχεις δεν πας καν στα φτηνα μπουρδελα, ή τα κανεις ολα με καποτα και δεν σε νοιαζει τι κανει η αλλη με τους αλλους πελατες αφου δεν θα ερθει σε αμεση επαφη με το πουλι σου.

Κατα τα αλλα, πολλες κανουν ακα σεξ, κυριως οι μεγαλυτερες σε ηλικια, ειτε με εξτρα λεφτα ειτε με τακτικους πελατες που γουσταρουν. Στην τελικη ποτε δεν ξερεις ποιες απο τις κοπελες ειναι οροθετικες ή προσβεβλημενες απο καμια ηπατιτιδα, οποτε παντα παιζεις με την τυχη σου στον αγοραιο ερωτα

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.581
Πόντοι
4.646
Να προσθέσω για όποιον ενδιαφέρεται ότι η Μαρία η Ξεματιάστρα από Ιάσωνος 31
επέστρεψε στο ρόλο της πουτάνας, αντί της υπηρεσίας. :priest:
Και λογικό μου φαίνεται, αφού η Μιλένα εξαφανίστηκε πάλι
από το σιχαμένο Μετάξι... :headbang:
Της έστειλα τις προάλλες στο ινστα για συνάντηση και μου πρότεινε στο σπίτι της
με αμοιβή 100 ευρώ για μια ώρα και μάλιστα χωρίς κώλο στο πρόγραμμα. :jerking:
Πήρα και τηλέφωνο, αλλά την απαξίωσα και προτίμησα να δώσω 80 ευραίους
στο Συγγρού 40-42 για σίγουρο πρωκτικό με την Αλεξάνδρα, αν και ούτε
αυτή δεν άντεξε για ώρα... :headbang:

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Αμα ειναι να προσεχεις δεν πας καν στα φτηνα μπουρδελα, ή τα κανεις ολα με καποτα και δεν σε νοιαζει τι κανει η αλλη με τους αλλους πελατες αφου δεν θα ερθει σε αμεση επαφη με το πουλι σου.

Κατα τα αλλα, πολλες κανουν ακα σεξ, κυριως οι μεγαλυτερες σε ηλικια, ειτε με εξτρα λεφτα ειτε με τακτικους πελατες που γουσταρουν. Στην τελικη ποτε δεν ξερεις ποιες απο τις κοπελες ειναι οροθετικες ή προσβεβλημενες απο καμια ηπατιτιδα, οποτε παντα παιζεις με την τυχη σου στον αγοραιο ερωτα
Αυτό θα πει να παίζεις ρωσική ρουλέτα !!!

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Ενημέρωνω τους αγαπητούς συναγωνιστές ότι το τσαρδί της Παρασίου 36 δούλευε την Πέμτπη με Μόνικα και Μπέτυ, εκ των οποίων τίμησα την Μπέτυ μετά από σχεδόν ένα χρόνο, με καλές εντυπώσεις.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.818
Πόντοι
41.129
Κατα τα αλλα το απογεμα στο μεταξι ειδα τις εξης.

Κολωνου 11 ισογειο Λαουρα, ξανθο σεξι μωρο με αδυνατο κορμι δεν την εχω ξαναδει, Μολδαβοφατσα.

Κολωνου 11 οροφος και υπογειο κλειστα.

Κολωνου 15 δεξι η Λιζα το ζυμαρακι και μια αλλη αδιαφορη χοντρη.

Κολωνου 15 αριστερο αλλη μια αδιαφορη χοντρη ειχε στριμωξει ενα πακιστανο και δεν τον αφηνε να φυγει.

Κολωνου 15 ευθεια δεν πηγα.

Κολωνου 27 ισογειο η μοντελα η Καρολινα.

Κολωνου 27 οροφος κλειστο.

Κολωνου 27 υπογειο η Σιμονα η φαφουτα με ελευθερο μπουκι και η Μπελλα με τα γυαλια.

Ιασωνος 20α κλειστο.

Ιασωνος 20β το μοντελο η Νικολ και η χοντρη Γκαμπριελα. Η Παολα εφυγε για Ρωσσια.

Ιασωνος 20γ κλειστο.

Ιασωνος 32 δεξι η Αναμπελ το αριστερο κλειστο,

Ιασωνος 32 ευθεια μια ξανθια χοντρη.

Ιασωνος 32 ισογειο δεξι η Μπιανκα και μια αλλη μαυρομαλλα χοντρη.

Ιασωνος 30 οροφος δεν ανεβηκα, ειδα εκεινη την ωρα φευγει η Μαρια το ξωτικο με τα τατου.

Ιασωνος 43 η Μιρελα και η αλλη η ξανθια Στελλα/Αμιρα δε θυμαμαι, η Μαγκυ μαλλον ειναι στην πατριδα της την Κυπρο.

Ιασωνος 46 η Ολγα και αλλα μια κοντη ξανθια χοντρη.

Ιασωνος 46 με το μακρυ διαδρομο ηταν το ζυμαρακι η Μελινα απο Ιας 39 αριστερο.

Μεγαλεκου 21 οροφος η Χριστινα η σκιστοματα το μοντελο.

kanarini(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2020
Like
426
Πόντοι
21
Σημερα κατεβηκα στο Μετάξι για τσαρκα , ήταν πολλα σπιτακια ανοιχτα σημερα ,πρωτη επισκεψη μου μετα το επισημο ανοιγμα (8 Ιουνιου).. Μπηκα σε καμια 15 αρια σπιτακια, η πρωτη που πηρα ηταν μια Μαρια μάλλον στο Ιασ 31 Ρουμανα μαλλον τσιγγανα ηταν με καλη συμμετοχη, βυζι πεσμενο, απαλη επιδερμιδα με πιασιματα, μελαχρινη και δεν βιαζοταν . Πιπα με καποτα τιποτα το ιδιαιτερο, μια σταση ιεραποστολικό και καταθεση στην μουνα της.. Εν τω μεταξυ το ειχε πηγαδι και δεν καταλαβαινα τίποτα.. Ετσι για το παλμαρε, τίποτα το ιδιαιτερο . Χαιρέτισε η κοπελα και σκεφτομουν ηδη κατι πιο νεο και φρεσκο κορμακι..
Περπατώντας στην οδο της ηδονης, μπαινοντας σε διαφορα σπιτακια εντόπισα στο Ιασ 32 την Μπιανκα.. Ενα κοριτσι που μου εκανε γρηγορα κλικ, μελαχρινι με ωραι προσωπο, αδυνατη με ταττου, δινω το 10αρικο και μπαινω στο δωματιο να ετοιμαστω. Ερχεται η κοπελα κατι λιγο σοσιαλ δεν εκανε προκαταρκτικά μου εβαλε την κοποτα σε πεσμενο πουλι και άρχισε μια αρκετα καλη πιπα για 3-4 λεπτα, της λεω να κατσει απο κατω να γαμηθουμε.. Συμμετοχη δεν ειχε καθολου το κοριτσι , μονο κατι κραυγουλες εβγαζε βλεποντας την .. Τελειωσα μεσα στο μουνακι της, Συνολικα 9 με 10 λεπτα στο δωματιο.. Μαλλον θα ξαναπροτιμηθει η κοπέλα..
Σμυρνη σε ευχαριστω πολυ για αλλη φορα εγκαιρος και έγκυρος !!? Καλο ΣΚ συναγωνιστες
Αυτη η Μποανκα απο Ιασ 32 δεύτερη βαρδια είναι συναγωνιστή?

kanarini(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2020
Like
426
Πόντοι
21
Στην Αθήνα ειναι όλο αυτόν τον καιρό και δουλεύουν σε γραφείο (δεν ξέρω ποιο) απο αυτά που βάζουν αγγελίες με φώτο άλλων και παίρνει 120 την ώρα + πολλά έξτρα not vfm
Ξέρουμε σε ποιό γραφείο αδερφέ?

Accountant

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
2.226
Πόντοι
441

captain922

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
874
Πόντοι
81
IMG-20210613-124532.jpg

Εκεί στον όροφο πριν μερικά χρόνια λειτούργησε για κάποιο μικρό χρονικό διάστημα οίκος, με είσοδο από την πλαινή οδό Κεραμεικού. Τώρα το αδειάζουνε , κουβαλάνε? Θα δείξει.

Εκλεκτικός

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Κριτικές
12
Like
6.284
Πόντοι
2.046
Εκεί στον όροφο πριν μερικά χρόνια λειτούργησε για κάποιο μικρό χρονικό διάστημα οίκος, με είσοδο από την πλαινή οδό Κεραμεικού. Τώρα το αδειάζουνε , κουβαλάνε? Θα δείξει.
Σωστός. Γύρω στο 2012-13 πρέπει να ήταν.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom