Συναγωνιστες σημερα κυριακη, κατεβηκα παλι μετάξι μπας και βρουμε καμια κορασιδα .. Δεν ειχα ορεξη για μεγαλη τσαρκα να πουμε την αληθεια μιας και το παρκάρισμα σημερα ηταν δύσκολο και ημουν μεσα στα νευρα.. Μπαινω για αρχή στο Ιασ 46 , ειχε 3 κοπελες μονο η Ολγα αξιζε, που την ειχα σταμπαρει χτες, αλλα ειχε μπει σε 20λεπτο με αλλον συναγωνιστη.. Φευγω παω πορνομολ ανεβαινω πανω αριστερα ηταν το Χριστινακι λεπτη Ρωσιδα απλο προγραμμα, την εχω παρει.. Κατεβαίνω στο ισογειο το αριστερο , ειχε 2 κοπελες πηρα την Μελισα , προκειται για μια αδυνατη κοπελα, οχι skinny, κοντα στα γουστα μου, καστανη κανονικο υψος , εδωσα το 10αρικο και εισηλθα στο δωματιο .. Ερχεται η κοπελα βγαζει το πανω αρχίζω και χουφτωνω βυζακια κωλαρακι, σωμα , προκαταρκτικα , φιλιά , 69 δεν προσφερει το κοριτσι απλο προγραμμα.. Αφου μου φορεσε καποτα ωραια πιπα, δεν το περιμενα απο το κοριτσι κανα 4λεπτο και μετα της λεω να κάτσει απο κατω..Δυο στασεις με την κοπελα , καλη στο σοσιαλ, δεν ειναι μουγκη, φιλια τα απέφευγε διακριτικα .. Πρεπει να εκατσα πανω απο 10 λεπτα στο δωματιο γιατι χτύπησε την πορτα η τσατσα και υστερα απο ενα 3λεπτο τελειωσα στο μουνακι της..? "Εισαι πολυ καλο λογιστη", ελεγε η Μελισα..?
Συμπερασματικά η Μελισα ειναι μια επένδυση που για μια φορα δεν το κλαις το 10αρικο.. Καλη εβδομαδα να εχουμε!
ΥΓ: Η τσατσα με θυμηθηκε απο την προηγουμενη φορα που πηγα και την ιδιοτητα μου και την συντομη κουβεντα που ειχαμε την ακουσε η Μελισα απο το κουζινακι)..