Δ
Διαγραμμένο μέλος 201520
Επισκέπτης
νόμιζα ότι μου την είπες όπως έγραψες μετά απο μένα.
σαν να ξέρεις πολλά μύστη. Τι ιστορία μας κρύβεις.Σε ευχαριστώ πολύ, Σμύρνη!
Άλλη λέω!
Μολδαβή, κοντούλα, μελαχρινή. 33 χρόνων που φαίνεται για 23. Αλλά όχι τόσο αδύνατη όσο αυτή του ισογείου.
Αυτή η μικροσκοπική του ισογείου είναι για δράκουλες.
μαλλον εννοεις την νελλυ που επαιζε μπαλα και στο 81 με τα μεγαλα βυζια.Σε ευχαριστώ πολύ, Σμύρνη!
Άλλη λέω!
Μολδαβή, κοντούλα, μελαχρινή. 33 χρόνων που φαίνεται για 23. Αλλά όχι τόσο αδύνατη όσο αυτή του ισογείου.
Αυτή η μικροσκοπική του ισογείου είναι για δράκουλες.
Φιλιππίδου 11ΑΚάτωΘες να μου πεις σε ποιον οικο;; και βάρδια;; Δώσε και ενα χαρακτηριστικό της!!
Επείδη την Ευα την εχω παρει αρκετες φορές και εν τελει την εχω ψυχολογησει σχεδον πληρως. Η τυπισα ειναι απο αυτες της χωριατοπουλες της Ρουμανιας που λεγανε οτι θα πανε σε μια αλλη χωρα για να πιασουν καριερα (χωρις να το ξερει η οικογενεια της, οτι εκδιδεται) και πηγαινοερχετε στις δυο χωρες για να πει ενα γεια. Εγω εκτιμω οτι και οι δυο ειτε θα αργησουν να ερθουν λογω COVID ή μαλλον δεν θα τις δουμε.Γιατί ρε παιδιά είναι κλειστό το φ74 αριστερά;
Η Κατερίνα και η Εύα ήταν ίσως απο τις πιο VFM επιλογές έχουν υπάρξει στη φυλής κατά την άποψη μου.
Ξέρει κανείς αν θα ανοίξει ή που μπορούμε να βρούμε τις κοπέλες;
Αυτό που έγραψα μου το είπε η τσατσα στην απογευματινή βάρδια... Μαλακισμένη σκατορωσίδα!! Επειδή δεν πέρασα με την τραβελοφερμένη γκόμενα που έχει;; και ρώτησα για την Σόνια και μου λέει κατα λέξη "την μικρή;; πάει είναι έγκυος έχει σταματήσει"...Φιλιππίδου 11ΑΚάτω
Για πες, για τι από όλα;σαν να ξέρεις πολλά μύστη. Τι ιστορία μας κρύβεις.
Ναιμαλλον εννοεις την νελλυ που επαιζε μπαλα και στο 81 με τα μεγαλα βυζια.
ρε φιλε οντως εχεις βγει απτο τσερνομπιλ; τι κάλο εχει ο εγκεφαλος σου;Γιατι πιστεύω πως εκτός απο μία δύο κριτικές όλοι οι άλλοι απλά λένε πόσο καλά περάσανε σε διπλανά σπιτάκια ή αλλου νταλού για μη τους γαμήσουν τις γκόμενες; ε ρωτάω απλά απο περιέργεια.
Ωπ πιάσαμε στόρι. Μιλάμε για έρωτα έτσι.Για πες, για τι από όλα;
Ναι
Έχεις ξεφύγει απλά. Πρέπει να κακογαμησες η να σε κακογαμησαν πιο σωστά.ρε φιλε οντως εχεις βγει απτο τσερνομπιλ; τι κάλο εχει ο εγκεφαλος σου;
Σου απαντησα και προχτες, ναι, γαμαμε ολα τα καινουρια κορμια για 5 μερες (μερα παρα μερα, 3 γυροι) χωρις να βγαλουμε αχνα, μετα στελνουμε πμ σε φιλους και γνωστους να πανε (αν ειναι οντως καλη), και μετα απο 2 μερες γραφουμε κριτικη. Θα περιμενεις 1 βδομαδα για να γαμησεις τα κοκκαλακια που θα σου πεταξω, αυτο ειναι το προνομιο μου οταν γαμαω στα τυφλά.
Δεν καταλαβαινω που ζοριζεσαι, χαρτζιλικι μου δινεις; θελεις να παιρνεις μηπως ματι την ωρα που γαμαω στο δωματιο; Γιατι να μοιραστω τη ΜΟΥΝΑΡΑ την πιτσιρικα με εναν μπαστουνοβλαχο, πριν την αρμεξω; Αμα γουσταρεις βγες κανε τσαρκα και βρες την να τη γαμησεις Αλλιως αραξε και παιξτην με τις υπολοιπες κριτικες που θα ανεβασουμε μεχρι τοτε.
Το οτι καποιος βαζει χερι στο φορουμ οτι δεν του δινουν καθημερινα στο πιατο ολες τις πληροφοριες, με ξεπερναει αληθεια. Ελπιζω να εισαι πιτσιρικας, να αρπαξεις λιγες ακομα καρπαζιες στην ζωη σου πριν μεγαλωσεις, γιατι προλαβαινεις δεν προλαβαινεις να το σωσεις...
Χθες την πήρα. Λες; Τόσο γρήγορα;
Ξαναγύρισε στην δράση η Αθηνά η Πειραιώτισσα???Παίδες, αν πετύχει κανείς την Αθηνά την Πειραιώτισσα στο Φωκαίας 24 (ενίοτε συστηνόταν κι ως Ελένη εκ Πειραιώς), let me know!
Thanks!
Αν θες παντως, θα σε παρω μαζι μου απτο χερακι, να παμε στο κρυφο μπουρδελο, να μου πληρωσεις την συναντηση και να αραξεις στην ακρη του δωματιου να με βλεπεις να σκιζω την πουτανα.
Οι κανονες ειναι,
βλεπεις και δεν αγγιζεις, θα εισαι ορθιος, σου επιτρεπω να χαιδευεσαι, αλλα με τα χερια στις τσεπες, θα φορας μασκα και μπουφαν χειμερινο χοντρο, θα χτυπας ρυθμικα το ποδι σου σε καθε μου διεισδυση, και οταν χυνω θα φωναζεις τον εθνικο υμνο. Πες μου αν ενδιαφερεσαι.
Μας γάμησες τώρα... εκεί που είχαν ξεκαθαρίσει όλα!! Θα πρέπει να ζητήσω και συγνώμη απο την τσατσά που την έφτυσα στην μούρη...στον ίδιο οίκο δουλεύει πρωινή βάρδια μια Σόνια που μου είπαν ότι δεν είναι η γνωστή Σόνια η Αλβανίδα που δούλευε απογευματινή βάρδια προ covid εποχές.
Ισχύει τελικά αυτό???