Διαγραμμένο μέλος 140651
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2013
- Like
- 84
- Πόντοι
- 0
Αν πάει κάποιος κολωνου 47 48 ας ενημερώσει γιατί θα κατέβω από μακριά. Ευχαριστώ πολύ
Φιλε , αυτη εκανε ενα διαστημα πιατσα στο τριγωνο Χαλκοκονδυλη - Μενανδρου και ελεγε οτι βγαζει πιο πολλα και ειναι ολα δικα της .Χθες την πήρα. Λες; Τόσο γρήγορα;
ναι φιλε! εκτος απο καποια σπιτια που ειναι εδω και 10 χρονια σταθερα σταβλοι, τα υπολοιπα δεχθηκαν προσφατη μικρο-ανακαινιση, βαψιμο, εγκατασταση ερκοντισιον, και γενικα αν δεν πας στο τελος τελος της βαρδιας πρεπει να εισαι πολυ γκαντεμης για να τα βρεις να ζεχνουν οπως παλια, που ηταν ο κανονας.Kάτι γίνεται από ανακαινίσεις στο μετάξι, λίγο άρωμα μπογιάς καθαρά σεντόνια, πάλι καλά..
Θες να μου πεις σε ποιον οικο;; και βάρδια;; Δώσε και ενα χαρακτηριστικό της!!Χθες την πήρα. Λες; Τόσο γρήγορα;
Η πλαστικοποιημένη με φουλ προγραμμα, στο 25Β στον όροφο ήταν!! Χτες που πέρασα στην απογευματινή ήταμ κλειστός ο οίκος!!Ρε μάγκες, εκείνη η Βαλέρια που δούλευε στη Φώκαιας και Αχαρνών νομίζω το νούμερο ήταν 27β πάνω στα σκαλάκια ξέρει κανείς αν κυκλοφορεί πουθενά ή την έκανε για τη μαμά πατρίδα. Τελευταία φορά την πήρα λίγο πριν κλείσουμε.
η συμπεριφορα της πουτανας εκει δεν αλλαζειKάτι γίνεται από ανακαινίσεις στο μετάξι, λίγο άρωμα μπογιάς καθαρά σεντόνια, πάλι καλά..
καπου τη πετυχα πρωι εκει στη φωκαιαςΘες να μου πεις σε ποιον οικο;; και βάρδια;; Δώσε και ενα χαρακτηριστικό της!!
Αδερφέ θα συμφωνήσω άπολυτα με διαφορά.ότι καλύτερο υπάσχει αυτή την στιγμή σε Μεταξουργείο και φίλης.εγώ πήγα πριν τρομερή και η άλλη που ήταν μαζί της πολύ καλή μάλλον θα πάω αύριο σε αυτήΑυτη που δουλευει αδερφε?
Εγώ λέω να πάω αύριο με την άλλη που δεν έχω πάει.Αδερφέ θα συμφωνήσω άπολυτα με διαφορά.ότι καλύτερο υπάσχει αυτή την στιγμή σε Μεταξουργείο και φίλης.εγώ πήγα πριν τρομερή και η άλλη που ήταν μαζί της πολύ καλή μάλλον θα πάω αύριο σε αυτή
την πάμελα που τη βρίσκουμε?Εγώ λέω να πάω αύριο με την άλλη που δεν έχω πάει.
Διαβασε ρε φίλε έστω 2 σελίδες πριν ρωτήσεις....Κ27Καλησπερα μυστη !! που βρισκω την Παμελα ,οδο και αριθμο ???? ευχαριστω .
Φιλε ειναι ευκολο να μου πεις σε ποιες αναφερεσαι ονοματα και διευθυνσεις θα το εκτιμησω πολυ ,ευχαριστω.Αδερφέ θα συμφωνήσω άπολυτα με διαφορά.ότι καλύτερο υπάσχει αυτή την στιγμή σε Μεταξουργείο και φίλης.εγώ πήγα πριν τρομερή και η άλλη που ήταν μαζί της πολύ καλή μάλλον θα πάω αύριο σε αυτή
Ευχαριστω !!!!!!!!!Διαβασε ρε φίλε έστω 2 σελίδες πριν ρωτήσεις....Κ27
Χθες την πήρα κούρσα...