Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 392 άτομα (32 μέλη και 360 επισκέπτες)

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.540
Πόντοι
456
Χθες την πήρα. Λες; Τόσο γρήγορα;
Φιλε , αυτη εκανε ενα διαστημα πιατσα στο τριγωνο Χαλκοκονδυλη - Μενανδρου και ελεγε οτι βγαζει πιο πολλα και ειναι ολα δικα της .

remali007

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2020
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους. Αν κάποιος πετύχει την Λίζα ( Την γνωστή ρουφήχτρα !!) που δούλευε στο Φωκαίας 24 ας ρίξει σύρμα :)

εξολοθρευτής

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Αυγ 2018
Κριτικές
24
Like
1.317
Πόντοι
1.071
Καλησπέρασας.Μια ερώτηση θέλω να κανω?Μήπως εργάζεται η Μαρίνα από Λευκορωσία η 40αρα 1,68 που ήταν στο dreamplace Θεσσαλίας 136 και στο delight 7 στην Φραντζή και για ένα διάστημα στο Ηλία Ηλιού 82 σε κάποιο ίδρυμα στο Μετακουργειο?Γιατί κάτι πήρε το αυτί μου και θα ήθελα να την επισκεφτώ ξανά.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Kάτι γίνεται από ανακαινίσεις στο μετάξι, λίγο άρωμα μπογιάς καθαρά σεντόνια, πάλι καλά..
ναι φιλε! εκτος απο καποια σπιτια που ειναι εδω και 10 χρονια σταθερα σταβλοι, τα υπολοιπα δεχθηκαν προσφατη μικρο-ανακαινιση, βαψιμο, εγκατασταση ερκοντισιον, και γενικα αν δεν πας στο τελος τελος της βαρδιας πρεπει να εισαι πολυ γκαντεμης για να τα βρεις να ζεχνουν οπως παλια, που ηταν ο κανονας.
Τις τελευταιες βδομαδες δεν θυμαμαι να βρηκα καποιο σε ελεεινη κατασταση. Ας ελπισουμε να κρατησει το ονειρο, γιατι τωρα που ξανανοιξαν επισημα, με τις ορδες των ορκ που ορμηξαν δεν ξερω τι θα μεινει ορθιο

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Ρε μάγκες, εκείνη η Βαλέρια που δούλευε στη Φώκαιας και Αχαρνών νομίζω το νούμερο ήταν 27β πάνω στα σκαλάκια ξέρει κανείς αν κυκλοφορεί πουθενά ή την έκανε για τη μαμά πατρίδα. Τελευταία φορά την πήρα λίγο πριν κλείσουμε.
Η πλαστικοποιημένη με φουλ προγραμμα, στο 25Β στον όροφο ήταν!! Χτες που πέρασα στην απογευματινή ήταμ κλειστός ο οίκος!!

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Καλησπέρα σε όλους τους συναγωνιστές!
Πρώτη τσάρκα μετά το άνοιγμα των οίκων σήμερα Φυλής.
Από τη 13:00 μέχρι και πριν 5' στην κυριολεξία ΔΕΝ άφησα μπουρδέλο για μπουρδέλο που να ΜΗΝ επισκέφθηκα...
Τα πόδια μου καίνε.. ειλικρινά ΔΕΝ τα αισθάνομαι....
Από κει και πέρα απορώ ειλικρινά με τα μέλη που επισκέφθηκαν εχθές τα τσαρδιά και ΔΕΝ υπέπεσε στην αντίληψή τους παρουσία από τα τελειωμένα στην κυριολεξία πρεζόνια που έχουν κάνει κατάληψη κατά μήκους της Φυλής, Φωκαίας, Διδύμου και σχεδόν σε όλη την ευρύτερη περιοχή...
*Εγώ με τα ίδια μου τα μάτια όσες ώρες βρισκόμουν στην περιοχή είδα 3 φορές τους μπάτσους να κάνουν αισθητή την παρουσία τους σε μικροεπεισόδια που δημιούργησαν τα τζάνκια.. στην πρώτη περίπτωση ακριβώς έξω από τον γωνιακό φούρνο που πλέον έχει βάλει οριστικό λουκέτο στο δεξί χέρι όπως κατεβαίνουμε από πλατεία Βικτωρίας τον πεζόδρομο...
Στην δεύτερη περίπτωση έξω από το παλιό βενζινάδικο που βγήκαν μαχαίρια...
Όσον αφορά τις τάνες.. περσινά ξινά σταφύλια....
Καμιά απολύτως διαφοροποίηση των ρόστερ....
Πολλοί οίκοι κλειστοί... αρκετοί τσάρκαραν τριγύρω ελάχιστοι έπαιρναν το ρίσκο να κάψουν το 20€.
Ελάχιστες περιπτώσεις θεωρώ πως άξιζαν το μπλε παράβολο.. προσωπικά κατέθεσα στην Ελένη σε αυτό της Διδύμου & στην Εβελίνα στο Αχαρνών 85 {θα ανεβάσω κριτικές με την πρώτη ευκαιρία} για όσους ενδιαφέρονται.
Εν ολίγοις προσωπικά απογοητεύτηκα τρομερά οφείλω να ομολογήσω...
:confused: :confused::confused::confused:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Kάτι γίνεται από ανακαινίσεις στο μετάξι, λίγο άρωμα μπογιάς καθαρά σεντόνια, πάλι καλά..
η συμπεριφορα της πουτανας εκει δεν αλλαζει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Θες να μου πεις σε ποιον οικο;; και βάρδια;; Δώσε και ενα χαρακτηριστικό της!!
καπου τη πετυχα πρωι εκει στη φωκαιας

Xusths

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2020
Like
90
Πόντοι
1

kanarini(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2020
Like
426
Πόντοι
21
Παιδια καλησπέρα.Κάπου διάβασα οτι στο Φ200 δουλεύει μια Νάνσυ. Ειναι η γνωστή με το κοντό μαλλί που δούλευε και Περγάμου 27 λαι Λιοσιων νομιζω?

xgeo1234

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Like
243
Πόντοι
21
Αδερφέ θα συμφωνήσω άπολυτα με διαφορά.ότι καλύτερο υπάσχει αυτή την στιγμή σε Μεταξουργείο και φίλης.εγώ πήγα πριν τρομερή και η άλλη που ήταν μαζί της πολύ καλή μάλλον θα πάω αύριο σε αυτή
Εγώ λέω να πάω αύριο με την άλλη που δεν έχω πάει.:grin:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.977
Πόντοι
9.297
Προς Μεταξολατρες:απο αξιοπιστη πηγη εμαθα οτι εκει πιθανοτατα θα εμφανιζεται η Κορινα απο Φιλιππιδου11Β...ψηλη καστανοξανθη μεγαλο στηθος....δεν μπορω να την φανταστω εκει ...αν την δειτε σφυριξτε.

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.540
Πόντοι
456
Αδερφέ θα συμφωνήσω άπολυτα με διαφορά.ότι καλύτερο υπάσχει αυτή την στιγμή σε Μεταξουργείο και φίλης.εγώ πήγα πριν τρομερή και η άλλη που ήταν μαζί της πολύ καλή μάλλον θα πάω αύριο σε αυτή
Φιλε ειναι ευκολο να μου πεις σε ποιες αναφερεσαι ονοματα και διευθυνσεις θα το εκτιμησω πολυ ,ευχαριστω.

Εγγρ.
31 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
2.401
Πόντοι
456
Κ για επίλογο περιμένω τώρα την αλιονα από δίδυμου 27 για επικ τσιμπουκι..μένει μετά η κριστι από Ιωαννίνων κ το παζλ έκλεισε με 2 μέρος δυνατό σερρυ!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom