pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
απο καταλαβα παιζουνε μπαλα με το γνωστο ροστερ των τελευταιων χρονων ετσι??
Σήμερα ήταν στο δίπλα στο ισόγειο με τα σκαλάκια.Ευχαριστω αδερφε οποτε δουλευει πρωινα
Πρωϊνή βάρδια γιατί τώρα δεν υπάρχει νυχτερινή λόγω απαγόρευσης κυκλοφορίας.Καλησπέρα, η Μπιούτι, πρωινή βάρδια στο Φυλής 65? Ευχαριστώ...
Καλο μεσημερι Kallitexni......(συναδελφος)για gilf ριξε μια ματια ...αν εισαι χλιαρων καταστασεων Τριφωνιου Ισογειο με 3 κοριτσια "Λουκουμι"....Ολγα πρωινη βαρδια....και Ελενη -Ειρηνη απογευματινη...αν εισαι ντεμι καταστασεων ριξε μια ματια στην Κολωνου 48 Ευαρα......αν τωρα εισαι πιο σκληρων καταστασεων ριξε μια ματια Μαγνησιας 1......το Ξανθο Κοριτσι....Νταινα με αρκετα χιλιομετρα στο κοντερ.....Καλα να περασεις.....Καλημέρα συναγωνιστές επειδή δεν έχω κατέβει ακόμη για βόλτα ξέρει κανείς εάν η Βάσια το μιλφ που ήταν Βέργας 7 δουλεύει και αν που δουλεύει
Και παρακαλώ εάν ξέρει κανείς που μπορώ να βρω γκιλφ
Ευχαριστώ παιχτες ??
Καλο μεσημερι Φιλε Βυζαραβου....εχτες ηταν στο ποστο της.....με αρκετη κινηση στην καμαρα της....η Αλιονα με τον βυζο(διδυμου18Α) εχει ερθει?
Οντως ρε φιλε αυτές κατα την αποψη μου ηταν VFM και γω τις αναζητώ οπότε αν μάθεις κάτι στειλε ενα μνμ...Γιατί ρε παιδιά είναι κλειστό το φ74 αριστερά;
Η Κατερίνα και η Εύα ήταν ίσως απο τις πιο VFM επιλογές έχουν υπάρξει στη φυλής κατά την άποψη μου.
Ξέρει κανείς αν θα ανοίξει ή που μπορούμε να βρούμε τις κοπέλες;
ευχαριστω φιλε μου, καταλαβα θα εχει αναμονη καμια ωρα, ετσι οπως πιανει κουβεντα κιολας αυτηΚαλο μεσημερι Φιλε Βυζαραβου....εχτες ηταν στο ποστο της.....με αρκετη κινηση στην καμαρα της....
Να σαι καλά παίχτη μακάρι να προλάβω σήμερα να περάσω μια να δω τι παίζειΚαλο μεσημερι Kallitexni......(συναδελφος)για gilf ριξε μια ματια ...αν εισαι χλιαρων καταστασεων Τριφωνιου Ισογειο με 3 κοριτσια "Λουκουμι"....Ολγα πρωινη βαρδια....και Ελενη -Ειρηνη απογευματινη...αν εισαι ντεμι καταστασεων ριξε μια ματια στην Κολωνου 48 Ευαρα......αν τωρα εισαι πιο σκληρων καταστασεων ριξε μια ματια Μαγνησιας 1......το Ξανθο Κοριτσι....Νταινα με αρκετα χιλιομετρα στο κοντερ.....Καλα να περασεις.....
'Επρεπε να της πείς ότι είναι ΔΥΟ μέτρα η απόσταση ------2 μ-------Ρε παιδιά πως την έχουν δει κάποιες τσατσάδες; Μπαίνω μέσα κάθομαι, πάω να ρωτήσω την τσατσά κάτι και με διέκοψε να μου πει ότι δεν φοράω μάσκα. Το θέμα είναι ότι δεν φόραγε ούτε αυτή ούτε και στο πιγούνι καθόλου και της ανταπάντησα ούτε εσύ φοράς. Και τι μου είπε ρε μάγκες. Εγώ είναι εδώ 1 μέτρο απόσταση από σένα.
Ναι, σαν να μην πέρασε μια μέρα, δεν είδαμε καμια καινούρια ακόμα...να φανταστω πιατσα
σιμονα
σονια
μιχαελλα
αννα ιλονα
ορορα
μπιουτυ κλπ κλπ
σαν να μην περασε μια μερα
τριτη βαρδυα ??ανοικτα??
Η Πάμελα είναι η μεγαλύτερη μουνάρα του εμετουργείου αυτή την περίοδοΠάμελα και (νομίζω) Καρολινα.
βαρεθηκα ηδηΝαι, σαν να μην πέρασε μια μέρα, δεν είδαμε καμια καινούρια ακόμα...
Αλλα τα μπουρδέλα κλείνουν στις 11 45 με 12 00, οπότε 3η βάρδια ως να αρθούν τα μέτρα περιορισμού ωραρίου δεν παίζει!!