Βόλτα σε απογευματινή βάρδια για να καλύψω Φώκαιας και Φιλιππιδου που έχω ιδιαίτερη αδυναμία (αλλα με πρόλαβε ο Vril)... Λαϊκό προσκύνημα, ναι, αλλά στα δωμάτια γενικώς θα μπορούσα να πω χαλαρές καταστάσεις...
Φωκαίας 27A, Εμμανουέλα σε μελαχρινό με ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό και Έλλη με ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό πρωκτικό κανονικό σώμα με 2αρι στήθος.
Φωκαίας 27Β σκαλάκια, Άννα από Ρουμανία όμορφο κορμάκι, προσωπάκι σε απλό πρόγραμμα και μάλλον λίγα κιλά παραπάνω.
Φωκαίας 27Β όροφος, Αλβανίδα Φαμπια άγρια χοντρουλά, ρίχνει ξύλο και Ντιανα η κοντούλα έχοντας πάρει μερικά κιλά 69, ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και παρτούζα στα €30.
Φωκαίας 24, Ανίτα χαριτωμένο προσωπάκι, αδύνατο κορμάκι ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στόμα, από την υπηρεσία ανακοινώνεται ότι τα κάνει όλα εκτός από κωλαράκι και φιλιά.
Φωκαίας 25 κάτω σάρα με ωραίο γυναικείο κορμί και Άννα χοντροκώλα και οι δυο με ελεύθερο στοματικό 69 τελειωτικό στο κορμί παρτούζα στα 40.
Φωκαίας 25 όροφος, κλειστά
Φωκαίας 19, κλειστά
Φωκαίας 17Β, Άννα με φουλ πρόγραμμα, η οποία στο προηγούμενο άνοιγμα δούλευε στο κάτω μετά τις 12 το βράδυ.
Φωκαίας 17Α, Μικαελα σε απλό, με μερικά κιλά παραπάνω αν και παραμένει καύλα και Παολα με 69, ελεύθερο στοματικό πρωκτικό τελειωτικό στο σώμα
Φωκαίας 13, κλειστά
Οι μικροί αριθμοί της Φώκαιας κλειστά.
Φιλιππίδου 11Α, Συλβια σε απλό πρόγραμμα με 69, δεν την είδα γιατί μύστης την είχε πάρει για μισάωρο...
Φιλιππίδου 11Β, Άννα μελαχρινή και Αλiνα μινιόν σε φουλ πρόγραμμα εκτός πρωκτικού, όπως ανακοινώνεται!!
Φυλής 67, κλασσικά Ανδριάνα και Έλενα..
Φυλής 69Α, 69Β και στα 71 κλειστά.
Φυλής 109, είχε φως αλλά δεν προωθήθηκα...
Φυλής 65, κατω Μπιούτη μαυρούλα νταρντάνα ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στήθος και Σιμονα μελαχρινή, κανονικό κορμί στο ίδιο πρόγραμμα.
Φυλής 65, πανω Εμμανουέλα σε απλο.
Φυλής 66Δ, Μπιούτη, μαυρούλα σε πιο fit κοριμί σε σχέση με την άλλη, σε απλό πρόγραμμα. 23:15 περιπολικό ακριβώς έξω από τον οίκο έχει σταματήσει δύο οχήματα και κάνει προσαγωγές σε πρεζάκια γιατί είχε προηγηθεί φασαρία και σε κάτι 20χρονα που ενώ ήρθαν για βόλτα και θέλανε να παίξουν μαγκιά στους μπάτσους... Η τσατσά κλείδωσε την πόρτα, μόλις που πρόλαβα να βγω, και από μέσα να ακούω άλλους δυο 20χρονους να μιλάνε για τους φίλους τους που μάζεψαν οι μπάτσοι.
Κινηθηκα και προς τα 56αρια όπου ήταν κλασικά η Aurora... Για να δώσω και λίγο χρόνο στους μπάτσους να φύγουν...
Επί του αποτελέσματος,
Πέρασμα με Μικαελα που αναλωθήκαμε σε αγκαλιές και φιλιά (έπρεπε μετά την πόρτα) και μου πήρε και ένα όμορφο αισθησιακό τσιμπούκι στο ενδιάμεσο... Στα μείον στα 8' φώναξε η υπηρεσία, με παρότρυνση δική μου έκατσε λίγο ακόμα..
Δοκιμάστηκε και η Ανίτα που καυλώνω με τέτοια tiny κορμάκι, θέλω να τα σπάω στον πούτσο όταν τα βλέπω!! Τίμια μέσα στο δωμάτιο, αντέχει αρκετά, αλλά όχι υπερβολικά, όταν την σήκωσα στα όρθια και άρχισα να την σφυροκοπάω μου έβαλε χέρι... Από την άλλη δεν με ξαναενοχλησε, κάναμε άλλες 4 στάσεις, αυτό που μου άρεσε είναι οι αληθοφανείς κραυγουλες της... Τελείωμα στο στόμα με τσιμπούκι και να το παίζω αισθάνονται τα χειλάκια της στα χεράκια... δέχτηκε μεγάλη ποσότητα σπέρματος που το σχολίασε...
Και τελευταία κατάθεση στην Εμμανουέλα σε μελαχρινή edition (της πάει πιο πολύ, κάνει πιο έντονη την ποντικοφατσα) και έχοντας χάσει μερικά κιλά σε σχέση με την πρώτη καραντίνα. Τελείωμα με τσιμπουκάρα που δεν σου αφήνει ούτε σταγόνα.
Υ.Γ. 1 Το Φώκαιας 17Β έκλεισε στις 11 και το Α στις 11 30...
Υ.Γ.2 Γενικά μέχρι να αρθεί ο περιορισμός της ώρας μην πηγαίνετε μετά τις 11 γιατί μπορεί να μείνετε με το πουλί στο χέρι... Οι οίκοι γενικά το αργότερο στις 12 έχουν κλείσει.
Υ.Γ.3 Κλασική στάση μετά τα χυσίματα στου Johnie Hot Dog στην Συγγρού.