Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 366 άτομα (36 μέλη και 330 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Σχεδόν όλα κλειστά κ ήρθα για Άννα πορνοστάρ στοχευμένα σχεδόν στο κλείσιμο μάλλον θα μπω..?
Μηπως εχουν μεινει μερικα για μεχρι το πρωι? γιατι σκεφτομαι να ριξω μια ματια τωρα που ειναι ηρεμα

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Οποιος μπαινει σε μπουρδελο και καθεται και priority line για ενα 5-10 λεπτο γαμησι κατι δεν παει καλα μαζι του
εχουμε χρονο για σκοτωμα ή μας αρεσει παρα πολυ η κοπελα.

Αλλα και παλι, εγω προτιμω χιλιες φορες να μπαινω δωματιο και να αργησει να μπει λιγο η κοπελα παρα να μπω στο δωματιο και να ορμηξει μεσα και εκεινη.
Θελω τρια λεπτα να γδυθω, να πλυθω λιγο, να αραξω να μου φυγει λιγο το ξαναμα απο το περπατημα, το καλοκαιρι στο ερκοντισιον ειδικα απλωνω τα βραστα αρχιδια μου και περιμενω πολυ αραλικι.

Εγγρ.
31 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
2.401
Πόντοι
456
Μηπως εχουν μεινει μερικα για μεχρι το πρωι? γιατι σκεφτομαι να ριξω μια ματια τωρα που ειναι ηρεμα
Όχι φίλε έχει απαγόρευση εγώ φαντάσου τώρα στο δωμάτιο τελευταίος πελάτης περιμένω..την Άννα ώρα για τσιμπουκαρα

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.831
Πόντοι
46.232
δεν ξερω αν ειναι γεωργιανη.
Παντα εκει στο φωκαιας εργαζοτανε.Πιπινομοντελε σωματοτυπο.
ε όχι και πάντα... Αλλά τόσες φορές την έχεις πάρει και δε ξέρεις αν είναι ή όχι Γεωργιανη...
Τέλος πάντων καλά μοντελογαμισια να έχεις

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Μη το προσπαθησεις αυτο.Ημουνα μια μερα σε σκηνικο με τυπο που του ειπε πανω κατω αυτο που λες.
Τον εβγαλε εξω αφου πρωτα τον στολισε με οτι εκφραση εχει το ελληνικο λεξιλογιο.Απλα ακους τον μπαγλαμα και περιμενεις την κορασιδα.
ας μην ειχανε τους μπραβους και θα σου λεγα εγω πως θα μιλαγανε

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.435
Πόντοι
27.261
ε όχι και πάντα... Αλλά τόσες φορές την έχεις πάρει και δε ξέρεις αν είναι ή όχι Γεωργιανη...
Τέλος πάντων καλά μονυελογαμισια να έχεις
gipsy ρουμανα ειναι φιλε.
φιλη της τζανινα.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Μα καλα τωρα ειμαστε στα σιγκαλα μας?
Θα κατσω να ρωταω την κοπελα αν ειναι απο γεωργια η απο οπου αλου στον πουτσο μπορει να ειναι?
Τις πρωτες φορες που την ειχα γαμηση της ειχα πει κανα δυο ρουμανικα και υπεθεσα οτι ειναι απο ρομανια , τωρα αν ειναι και απο αιθυοποια λιγο με νοιαζει.
Αυτο ομως που με προβληματιζει ειναι τι καλσον να της παρω να μου φορεσει οταν ερθει σπιτι.ΔΦικτιωτο η κανονικο ετσι να το σκισω πριν τη γαμησω.Μπορει να της τα παρω και τα δυο

Pussybuster98

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2020
Like
449
Πόντοι
21
εχουμε χρονο για σκοτωμα ή μας αρεσει παρα πολυ η κοπελα.

Αλλα και παλι, εγω προτιμω χιλιες φορες να μπαινω δωματιο και να αργησει να μπει λιγο η κοπελα παρα να μπω στο δωματιο και να ορμηξει μεσα και εκεινη.
Θελω τρια λεπτα να γδυθω, να πλυθω λιγο, να αραξω να μου φυγει λιγο το ξαναμα απο το περπατημα, το καλοκαιρι στο ερκοντισιον ειδικα απλωνω τα βραστα αρχιδια μου και περιμενω πολυ αραλικι.
Καλα ναι αλλο αυτο που μπαινουν σχεδον μαζι σου αλλα προτιμω πιο ερημικο δελο με ελαφρα υποψια φολας παρα ενα τσουρμο καυλια που θα γλειψω διαμεσου της πουτανας που παιζει απλα να σκουπιζεται με ενα μωρομαντηλο για να βγαλει 7-10 ψωλες ανα ωρα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
στη λιοσιων που ειχα πιασει τη κουβεντα εκει με την τσατσα μ ειπε οτι θα φερουν λατινιαρες μονο αν δεχτουν να εμβολιαστουν...οποτε παιζει να υπαρχει αυτο το θεμα στη μεση

jik

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Κριτικές
28
Like
2.228
Πόντοι
2.411
Απόγευμα κατά τις 3.30 Βεργας, τιμησα τη Μπαρμπορα. Έχει γινει φακλανα λόγω καραντίνας αλλά κι εγώ κοιλαρας οπότε ας μην γκρινιάζω. Με καυλωσε πάντως όσο ποτέ, οπότε την πήρα και από μουνι και από κωλο, φυσικά της τα έδωκα στο στόμα όπως αρμόζει. Χαμός από χαρμανηδες, αγάπουληδες, μπουγελοφατσες κ μπουδελιαρηδες με γαλόνια στην οδό κ πάροδους.Τα δωμάτια αλλεπαλληλα.

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.518
Πόντοι
746
Αδερφέ αυτή η Οριάνα αξίζει καλό εμφανισιακά ;
Εεεχ. Εχει μια καριολοφατσα λιγο το σωμα ομως της 40αρας κρατημενης, αλλα 40αρας. δεν ξερω γουστα ειναι αυτα. Αναλογα και τι κρεβατι θα κανει.

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.131
Πόντοι
206
Στα της Δίδυμου πάντως γινόταν της πουτανας στην κυριολεξία ……
Τα δωμάτια δεν προλάβαιναν να αδειάζουν και να γεμίζουν .
Και πολλοί μαύροι ρε φίλε …. Δεν έχω κάτι με το χρωμα…. Αλλά μόνο που βλέπεις τα μπουλούκια κάτι σου έρχεται …

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Βόλτα σε απογευματινή βάρδια για να καλύψω Φώκαιας και Φιλιππιδου που έχω ιδιαίτερη αδυναμία (αλλα με πρόλαβε ο Vril)... Λαϊκό προσκύνημα, ναι, αλλά στα δωμάτια γενικώς θα μπορούσα να πω χαλαρές καταστάσεις...

Φωκαίας 27A, Εμμανουέλα σε μελαχρινό με ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό και Έλλη με ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό πρωκτικό κανονικό σώμα με 2αρι στήθος.

Φωκαίας 27Β σκαλάκια, Άννα από Ρουμανία όμορφο κορμάκι, προσωπάκι σε απλό πρόγραμμα και μάλλον λίγα κιλά παραπάνω.

Φωκαίας 27Β όροφος, Αλβανίδα Φαμπια άγρια χοντρουλά, ρίχνει ξύλο και Ντιανα η κοντούλα έχοντας πάρει μερικά κιλά 69, ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και παρτούζα στα €30.

Φωκαίας 24, Ανίτα χαριτωμένο προσωπάκι, αδύνατο κορμάκι ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στόμα, από την υπηρεσία ανακοινώνεται ότι τα κάνει όλα εκτός από κωλαράκι και φιλιά.

Φωκαίας 25 κάτω σάρα με ωραίο γυναικείο κορμί και Άννα χοντροκώλα και οι δυο με ελεύθερο στοματικό 69 τελειωτικό στο κορμί παρτούζα στα 40.

Φωκαίας 25 όροφος, κλειστά

Φωκαίας 19, κλειστά

Φωκαίας 17Β, Άννα με φουλ πρόγραμμα, η οποία στο προηγούμενο άνοιγμα δούλευε στο κάτω μετά τις 12 το βράδυ.

Φωκαίας 17Α, Μικαελα σε απλό, με μερικά κιλά παραπάνω αν και παραμένει καύλα και Παολα με 69, ελεύθερο στοματικό πρωκτικό τελειωτικό στο σώμα

Φωκαίας 13, κλειστά

Οι μικροί αριθμοί της Φώκαιας κλειστά.

Φιλιππίδου 11Α, Συλβια σε απλό πρόγραμμα με 69, δεν την είδα γιατί μύστης την είχε πάρει για μισάωρο...

Φιλιππίδου 11Β, Άννα μελαχρινή και Αλiνα μινιόν σε φουλ πρόγραμμα εκτός πρωκτικού, όπως ανακοινώνεται!!

Φυλής 67, κλασσικά Ανδριάνα και Έλενα..

Φυλής 69Α, 69Β και στα 71 κλειστά.

Φυλής 109, είχε φως αλλά δεν προωθήθηκα...

Φυλής 65, κατω Μπιούτη μαυρούλα νταρντάνα ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στήθος και Σιμονα μελαχρινή, κανονικό κορμί στο ίδιο πρόγραμμα.

Φυλής 65, πανω Εμμανουέλα σε απλο.

Φυλής 66Δ, Μπιούτη, μαυρούλα σε πιο fit κοριμί σε σχέση με την άλλη, σε απλό πρόγραμμα. 23:15 περιπολικό ακριβώς έξω από τον οίκο έχει σταματήσει δύο οχήματα και κάνει προσαγωγές σε πρεζάκια γιατί είχε προηγηθεί φασαρία και σε κάτι 20χρονα που ενώ ήρθαν για βόλτα και θέλανε να παίξουν μαγκιά στους μπάτσους... Η τσατσά κλείδωσε την πόρτα, μόλις που πρόλαβα να βγω, και από μέσα να ακούω άλλους δυο 20χρονους να μιλάνε για τους φίλους τους που μάζεψαν οι μπάτσοι.

Κινηθηκα και προς τα 56αρια όπου ήταν κλασικά η Aurora... Για να δώσω και λίγο χρόνο στους μπάτσους να φύγουν...

Επί του αποτελέσματος,

Πέρασμα με Μικαελα που αναλωθήκαμε σε αγκαλιές και φιλιά (έπρεπε μετά την πόρτα) και μου πήρε και ένα όμορφο αισθησιακό τσιμπούκι στο ενδιάμεσο... Στα μείον στα 8' φώναξε η υπηρεσία, με παρότρυνση δική μου έκατσε λίγο ακόμα..

Δοκιμάστηκε και η Ανίτα που καυλώνω με τέτοια tiny κορμάκι, θέλω να τα σπάω στον πούτσο όταν τα βλέπω!! Τίμια μέσα στο δωμάτιο, αντέχει αρκετά, αλλά όχι υπερβολικά, όταν την σήκωσα στα όρθια και άρχισα να την σφυροκοπάω μου έβαλε χέρι... Από την άλλη δεν με ξαναενοχλησε, κάναμε άλλες 4 στάσεις, αυτό που μου άρεσε είναι οι αληθοφανείς κραυγουλες της... Τελείωμα στο στόμα με τσιμπούκι και να το παίζω αισθάνονται τα χειλάκια της στα χεράκια... δέχτηκε μεγάλη ποσότητα σπέρματος που το σχολίασε...

Και τελευταία κατάθεση στην Εμμανουέλα σε μελαχρινή edition (της πάει πιο πολύ, κάνει πιο έντονη την ποντικοφατσα) και έχοντας χάσει μερικά κιλά σε σχέση με την πρώτη καραντίνα. Τελείωμα με τσιμπουκάρα που δεν σου αφήνει ούτε σταγόνα.

Υ.Γ. 1 Το Φώκαιας 17Β έκλεισε στις 11 και το Α στις 11 30...

Υ.Γ.2 Γενικά μέχρι να αρθεί ο περιορισμός της ώρας μην πηγαίνετε μετά τις 11 γιατί μπορεί να μείνετε με το πουλί στο χέρι... Οι οίκοι γενικά το αργότερο στις 12 έχουν κλείσει.

Υ.Γ.3 Κλασική στάση μετά τα χυσίματα στου Johnie Hot Dog στην Συγγρού.

Pussybuster98

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2020
Like
449
Πόντοι
21
Βόλτα σε απογευματινή βάρδια για να καλύψω Φώκαιας και Φιλιππιδου που έχω ιδιαίτερη αδυναμία (αλλα με πρόλαβε ο Vril)... Λαϊκό προσκύνημα, ναι, αλλά στα δωμάτια γενικώς θα μπορούσα να πω χαλαρές καταστάσεις...

Φωκαίας 27A, Εμμανουέλα σε μελαχρινό με ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό και Έλλη με ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό πρωκτικό κανονικό σώμα με 2αρι στήθος.

Φωκαίας 27Β σκαλάκια, Άννα από Ρουμανία όμορφο κορμάκι, προσωπάκι σε απλό πρόγραμμα και μάλλον λίγα κιλά παραπάνω.

Φωκαίας 27Β όροφος, Αλβανίδα Φαμπια άγρια χοντρουλά, ρίχνει ξύλο και Ντιανα η κοντούλα έχοντας πάρει μερικά κιλά 69, ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και παρτούζα στα €30.

Φωκαίας 24, Ανίτα χαριτωμένο προσωπάκι, αδύνατο κορμάκι ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στόμα, από την υπηρεσία ανακοινώνεται ότι τα κάνει όλα εκτός από κωλαράκι και φιλιά.

Φωκαίας 25 κάτω σάρα με ωραίο γυναικείο κορμί και Άννα χοντροκώλα και οι δυο με ελεύθερο στοματικό 69 τελειωτικό στο κορμί παρτούζα στα 40.

Φωκαίας 25 όροφος, κλειστά

Φωκαίας 19, κλειστά

Φωκαίας 17Β, Άννα με φουλ πρόγραμμα, η οποία στο προηγούμενο άνοιγμα δούλευε στο κάτω μετά τις 12 το βράδυ.

Φωκαίας 17Α, Μικαελα σε απλό, με μερικά κιλά παραπάνω αν και παραμένει καύλα και Παολα με 69, ελεύθερο στοματικό πρωκτικό τελειωτικό στο σώμα

Φωκαίας 13, κλειστά

Οι μικροί αριθμοί της Φώκαιας κλειστά.

Φιλιππίδου 11Α, Συλβια σε απλό πρόγραμμα με 69, δεν την είδα γιατί μύστης την είχε πάρει για μισάωρο...

Φιλιππίδου 11Β, Άννα μελαχρινή και Αλiνα μινιόν σε φουλ πρόγραμμα εκτός πρωκτικού, όπως ανακοινώνεται!!

Φυλής 67, κλασσικά Ανδριάνα και Έλενα..

Φυλής 69Α, 69Β και στα 71 κλειστά.

Φυλής 109, είχε φως αλλά δεν προωθήθηκα...

Φυλής 65, κατω Μπιούτη μαυρούλα νταρντάνα ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στήθος και Σιμονα μελαχρινή, κανονικό κορμί στο ίδιο πρόγραμμα.

Φυλής 65, πανω Εμμανουέλα σε απλο.

Φυλής 66Δ, Μπιούτη, μαυρούλα σε πιο fit κοριμί σε σχέση με την άλλη, σε απλό πρόγραμμα. 23:15 περιπολικό ακριβώς έξω από τον οίκο έχει σταματήσει δύο οχήματα και κάνει προσαγωγές σε πρεζάκια γιατί είχε προηγηθεί φασαρία και σε κάτι 20χρονα που ενώ ήρθαν για βόλτα και θέλανε να παίξουν μαγκιά στους μπάτσους... Η τσατσά κλείδωσε την πόρτα, μόλις που πρόλαβα να βγω, και από μέσα να ακούω άλλους δυο 20χρονους να μιλάνε για τους φίλους τους που μάζεψαν οι μπάτσοι.

Κινηθηκα και προς τα 56αρια όπου ήταν κλασικά η Aurora... Για να δώσω και λίγο χρόνο στους μπάτσους να φύγουν...

Επί του αποτελέσματος,

Πέρασμα με Μικαελα που αναλωθήκαμε σε αγκαλιές και φιλιά (έπρεπε μετά την πόρτα) και μου πήρε και ένα όμορφο αισθησιακό τσιμπούκι στο ενδιάμεσο... Στα μείον στα 8' φώναξε η υπηρεσία, με παρότρυνση δική μου έκατσε λίγο ακόμα..

Δοκιμάστηκε και η Ανίτα που καυλώνω με τέτοια tiny κορμάκι, θέλω να τα σπάω στον πούτσο όταν τα βλέπω!! Τίμια μέσα στο δωμάτιο, αντέχει αρκετά, αλλά όχι υπερβολικά, όταν την σήκωσα στα όρθια και άρχισα να την σφυροκοπάω μου έβαλε χέρι... Από την άλλη δεν με ξαναενοχλησε, κάναμε άλλες 4 στάσεις, αυτό που μου άρεσε είναι οι αληθοφανείς κραυγουλες της... Τελείωμα στο στόμα με τσιμπούκι και να το παίζω αισθάνονται τα χειλάκια της στα χεράκια... δέχτηκε μεγάλη ποσότητα σπέρματος που το σχολίασε...

Και τελευταία κατάθεση στην Εμμανουέλα σε μελαχρινή edition (της πάει πιο πολύ, κάνει πιο έντονη την ποντικοφατσα) και έχοντας χάσει μερικά κιλά σε σχέση με την πρώτη καραντίνα. Τελείωμα με τσιμπουκάρα που δεν σου αφήνει ούτε σταγόνα.

Υ.Γ. 1 Το Φώκαιας 17Β έκλεισε στις 11 και το Α στις 11 30...

Υ.Γ.2 Γενικά μέχρι να αρθεί ο περιορισμός της ώρας μην πηγαίνετε μετά τις 11 γιατί μπορεί να μείνετε με το πουλί στο χέρι... Οι οίκοι γενικά το αργότερο στις 12 έχουν κλείσει.

Υ.Γ.3 Κλασική στάση μετά τα χυσίματα στου Johnie Hot Dog στην Συγγρού.
η αλλη μπιουτη σε κυβικα ειναι αρκετα πιο small απο τη νταρντανομουναρα?

kopsos

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Κριτικές
20
Like
2.083
Πόντοι
1.191
Έκανα τσάρκα πρίν λίγο, οι πρεζάκηδες έχουν εξαφανιστεί. Στο 59 κάτω η γνωστή Άννα και η τσατσά μου είπε κάθε μέρα εδώ είσαι, περνά καμία φορά. Τόσους μήνες κλειστά πως ήμουν εγώ κάθε μέρα εκεί; Στο 67 είδα την Ηλέκτρα με άλλα όνομα όμως και μια άλλη με παρτουζα στα 30. Στο 84 Κάτω η Ράνια, στο 86 κάτω η ξανθιά τσατσά που τραβάει μπλούζες έκανα μεταβολή και έφυγα αμέσως, στο 65 πάνω η μπιουτη, Φώκαιας 27 υπόγειο η Άννα κου με μια άλλη που δεν θυμάμαι, στο 27 όροφο η Ντιάνα με λίγα παραπάνω κιλά με μια άλλη Αλβανίδα, στο 27 ισόγειο η Καρολίνα με μια άλλη που δεν θυμάμαι, στο 17 ισόγειο η Πάολα. Στο Χωματιανου η Αντριάνα είχε πολύ κόσμο όλα τα δωμάτια πιασμένα και 5 στο σαλόνι περίμεναν την σειρά τους.
Kαλησπέρα σε όλους, τελικά η Μπιούτη είναι και πρωί και απόγευμα?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom