kiriakoboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 656
- Πόντοι
- 86
Η Στέλλα από Φ71 που πήγε σε γραφείο είναι τώρα στο Φώκαιας 7 ισόγειο για όποιον ενδιαφέρεται.
Ένας θεωρητικός του μπου, ο Πίκερ, ειδικευόμενος στην ψυχολογία των διαφυλικών σχέσεων και της κοινωνικής φιλοσοφίας, έγραψε κάποτε:Ωπ πιάσαμε στόρι. Μιλάμε για έρωτα έτσι.
Υπάρχει και η άλλη άποψη:Ένας θεωρητικός του μπου, ο Πίκερ, ειδικευόμενος στην ψυχολογία των διαφυλικών σχέσεων και της κοινωνικής φιλοσοφίας, έγραψε κάποτε:
"Δεν είναι ορθός ο διαχωρισμός σε γκόμενες και πουτάνες. Γυναίκες είναι όλες. Και στην τελική, οι πουτάνες, γκόμενές μας είναι και αυτές."
Πίκερ, 2021 μ.Χ.
Θα εκραγω και θα γεμίσω την Ελλάδα με ραδιενεργά πουτανακια ώστε να κάψουν εγκεφαλικά κύτταρα οι μύστες στο μπου.Ένας θεωρητικός του μπου, ο Πίκερ, ειδικευόμενος στην ψυχολογία των διαφυλικών σχέσεων και της κοινωνικής φιλοσοφίας, έγραψε κάποτε:
"Δεν είναι ορθός ο διαχωρισμός σε γκόμενες και πουτάνες. Γυναίκες είναι όλες. Και στην τελική, οι πουτάνες, γκόμενές μας είναι και αυτές."
Πίκερ, 2021 μ.Χ.
Ειμαι περίεργος για την κριτική σου για το στραπονάρισμα. Κατα πάσα πιθανότητα αγαπούλη εκεί που τον έχωνες είχα χύσει ακάποτα και τζαμπέ. Εκεί που φίλαγες ρούφαγε τα χύσια μου. Άρα υπάρχουν πολλές πιθανότητες εσύ να έφαγες αποφάγια.
Επιπλέον θελω να σε φέρω στην πραγματικότητα διότι όλες τον έχουν φάει άπειρες φορες πριν πας εσύ και έχουν και νταβά - άντρα. Άρα έχεις φάει δύο φορές αποφάγια τουλάχιστον απο μία φορά απο όλους εδω μέσα.
Μπούλη και ακοινώνητε. Αποφάγια απο τις πουτάνες. Εγω δεν σε λυπάμαι γιατί παίρνεις αυτό που σου αξίζει και μου ξανααπευθυνθείς διότι δεν είσαι σοβαρός.
Μυστη για την Εβελινα και Αννα Φ59 εχθες που περασα το εχουν κοψει το μπρωκτικο απο το προγραμμα τους οπως και το τελειωτικο στο στομα , ρωτησα αν το πρωκτικο θα ειναι προσωρινο και μου ειπαν οχι .σε μια μικρή βόλτα Φυλής έχω να πω πως η Φωκαίας άνοιξε και άλλο σε σπιτάκια! Τώρα Φωκαίας γωνία είναι μια "Κατερίνα" φουλ σέρβις, Φωκαίας 19 η Κατερίνα η "ψηλή.
επίσης θέλω αν ξέρετε...
1) Εβελίνα Φυλής 59 τον τρώει καλά από κώλο? Αξίζει?
2) Μια Αννα Κου Φωκαίας 17β ΟΡΟΦΟΣ που την λέτε (πολύ καλή εμφανισιακά σήμερα) κώλο δίνει καλά ή είναι μα και μου?
Η Σονια που δούλευε πρωί είναι η μιλφ Σονια/Εύα καστανή ψηλή με νταρντανε σώμα και 3.5αρια συν βυζια, χρόνια στη πιάτσα έχει περάσει από Φυλής 92,66δ, Αλκιβιάδου 16β,Βεργας 6,Διδύμου 18 υπόγειο Διδύμου 20 ισόγειο κλπστον ίδιο οίκο δουλεύει πρωινή βάρδια μια Σόνια που μου είπαν ότι δεν είναι η γνωστή Σόνια η Αλβανίδα που δούλευε απογευματινή βάρδια προ covid εποχές.
Ισχύει τελικά αυτό???
Καλα εισαι θεουλης κυριε σμυρνη..?Η Σονια που δούλευε πρωί είναι η μιλφ Σονια/Εύα καστανή ψηλή με νταρντανε σώμα και 3.5αρια συν βυζια, χρόνια στη πιάτσα έχει περάσει από Φυλής 92,66δ, Αλκιβιάδου 16β,Βεργας 6,Διδύμου 18 υπόγειο Διδύμου 20 ισόγειο κλπ
γνωστή η Φωτεινή μακάρι η ομορφιά της να ήταν εφάμιλλη των υπηρεσιών της... Οκ καλή, όχι τόσο καλή όταν δούλεψε Ιουλιανού 71 και έχει να ανταγωνισθεί "ιερά τέρατα" υπηρεσιών σε αυτό τον οίκοΔε ξερω αν το έχει γράψει και κάνας άλλος.... αλλά στο Διδυμου 27 παίζει μπάλα η Φωτεινή και η διδύμου απέκτησε το Φως της ....
Είναι το μιλφ με το ομορφότερο μοντελέ σωμα και εννοείται την τίμησα.
δε ξέρω, η τσατσά μια κοπέλα παρουσίασεη ηλεκτρα δε ηταν σμυρνη?
Ναι και μάλιστα δύο. Θα μείνεις με τν απορία ?Που/ποια γαμούσες «ΤΖΑΜΠΕ»; Θέλω να πω είναι υπαρκτό πρόσωπο;
καλησπέρα συναγωνιστή, η σόνια που είπες στην προηγούμενη σελίδα και δούλευε διδύμου είναι αυτή που είχε και κώλο στο προγραμμα?δε ξέρω, η τσατσά μια κοπέλα παρουσίασε