Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 287 άτομα (29 μέλη και 258 επισκέπτες)

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Μύστες πέρασα πριν λίγο από Ιωαννίνων 3 και ήταν μια μιλφαρα καραμπαμ ελληνίδα της διπλανής πόρτας εν ονόματι Βίκυ, βγήκε με τα κανονικά της ρούχα λες και θα πήγαινε να ψωνίσει στη λαϊκή...
Έχει κανείς σας άποψη για αυτήν; έχετε περάσει;

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.951
Πόντοι
1.056
Μύστες πέρασα πριν λίγο από Ιωαννίνων 3α και ήταν μια μιλφαρα καραμπαμ ελληνίδα της διπλανής πόρτας εν ονόματι Βίκυ, βγήκε με τα κανονικά της ρούχα λες και θα πήγαινε να ψωνίσει στη λαϊκή...
Καλο απογευμα φιλε Tony...αν δεν σου κανει κοπο ριξε μια ματια απο Τριφωνιου...αν ειναι κανενα ανοιχτο.....αν πας για κανενα Μεταξυ ενταξει...δεν πειραζει...καλα να περνας....

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Καλο απογευμα φιλε Tony...αν δεν σου κανει κοπο ριξε μια ματια απο Τριφωνιου...αν ειναι κανενα ανοιχτο.....αν πας για κανενα Μεταξυ ενταξει...δεν πειραζει...καλα να περνας....
Ήμουν προηγουμένως φίλε μοντι...
Δεν έπεσε κάτι στην αντίληψη μου από τροφωνιου, γενικώς δεν δούλευε τίποτα εκεί επί καραντίνας...
Στη βεργας έχεις 3 ανοιχτά σήμερα ...το 2 και τα δύο 6άρια

swagboy

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2020
Κριτικές
3
Like
92
Πόντοι
0
ξερετε που δουλευει η ελενα απο μεταξουργιο μια λεπτη μαυρομαλα μουναρα παλια δουλευε ιασωνος 2 η3 και μετα ειχε παει ιασωνος 36 στο ισογειο που εχει μια μικρη αυλη για να μπεις μεσα. Ελεγε συνεχεια την λεξη finish

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.611
Πόντοι
5.060
Μύστες πέρασα πριν λίγο από Ιωαννίνων 3 και ήταν μια μιλφαρα καραμπαμ ελληνίδα της διπλανής πόρτας εν ονόματι Βίκυ, βγήκε με τα κανονικά της ρούχα λες και θα πήγαινε να ψωνίσει στη λαϊκή...
Δε θυμάμαι όνομα, αλλά στο Ιωαννίνων 3 και παλιά και τον περασμένο μήνα που ξανάνοιξε είχε μια 50άρα θεία που δεν τη γαμάς ούτε να σε πληρώνουν. Σε αυτήν αναφέρεσαι;

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Δε θυμάμαι όνομα, αλλά στο Ιωαννίνων 3 και παλιά και τον περασμένο μήνα που ξανάνοιξε είχε μια 50άρα θεία που δεν τη γαμάς ούτε να σε πληρώνουν. Σε αυτήν αναφέρεσαι;
Είχε και μια άλλη μαζί της μια μιλφ κοντή μελαχρινή που ήταν στυλ "οξαποδω" πολύ απωθητική εμφάνιση.
Κοντή χοντρή χαζοχαρούμενη.

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Πέρασα μια γρήγορη αναγνωριστική από το βόθρο του Μεταξουργείου.. ρώτησα στα Μ.α. 28αρια αν αύριο θα επιστρέψει η Μαρίνα..και μου είπαν και οι δύο ότι ακόμα δεν έχουν πάρει το οκ να ανοίξουν κανονικά αύριο... ρώτησα και πιο πέρα τους νταβάδες..μου είπαν το ίδιο...δε ξέρω τώρα τι θέλουν να πουν...

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
1.821
Πόντοι
3.177
Δεν έπεσε κάτι στην αντίληψη μου από τροφωνιου, γενικώς δεν δούλευε τίποτα εκεί επί καραντίνας...
Πέρασα κ εγώ πρίν λίγο από Ιωαννίνων 5 και κατέθεσα στη θείτσα Ελένη,έχει τα κιλά παραπανίσια αλλά είναι πολύ καλή.Η Κρίστη σε ποιό από τα 2 εξάρια είναι;

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Πέρασα κ εγώ πρίν λίγο από Ιωαννίνων 5 και κατέθεσα στη θείτσα Ελένη,έχει τα κιλά παραπανίσια αλλά είναι πολύ καλή.Η Κρίστη σε ποιό από τα 2 εξάρια είναι;
Στο αριστερό αυτό με τα σκαλάκια πάνω, στο δεξί ήταν η Μπαρμπορα σήμερα

Poutanofreakoulas

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2021
Like
12
Πόντοι
0
Δηλαδή σήμερα τα μεσάνυχτα 00:01' ανοίγουν ? Λέτε να υπάρχουν κάποια ετοιμοπόλεμα? :grin::grin::grin:

• Like
Αντιδράσεις: 968
Εγγρ.
31 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
2.401
Πόντοι
456
Αμα σαρεσουν οι νταρντάνες μύστη μου, έμπαινε γιουτσο εμπαινε ...
Γεματουλα αλλά ωραίο σφιχτο σωματακι, προσωπικά μ'άρεσε
Καλό μουνι αν εννοείς όντως αυτήν από Ιωαννίνων 3..που στο πρόγραμμα την έχουν αύριο Ιωαννίνων πρωινή βάρδια λέω να περάσω κ καπάκι μετά για Άννυ πορνοστάρ 2πλο ταμπλό
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

η Κρίστι η νταρντανα γυρολόγος με τα πλαστικά βυζια?
Σμύρνη αυτήν από Ιωαννίνων λέει λογικα

alex2468

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2017
Like
74
Πόντοι
0
Παιδιά ξέρουμε τελικά αν είναι η Νικόλ το απόγευμα η το βράδυ στην Ιάσονος 20;

Εγγρ.
31 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
2.401
Πόντοι
456
Αμα σαρεσουν οι νταρντάνες μύστη μου, έμπαινε γιουτσο εμπαινε ...
Γεματουλα αλλά ωραίο σφιχτο σωματακι, προσωπικά μ'άρεσε
Και ασπριδερη γενικά με καλή πιπα ψιλοομορφη

antonis30g

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Like
16
Πόντοι
0
Δηλαδή και μετά τις 12:00 σήμερα το βράδυ θα δούμε κόσμο ? Χαχα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom