Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 142 άτομα (9 μέλη και 133 επισκέπτες)

DONJUAN69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2018
Κριτικές
10
Like
347
Πόντοι
311
οι ωραίες πηδιουντε πολύ και οι υπηρεσίες είναι κάτω του μετρίου, οι χοντρές και οι άσχημες το κάνουν πιο έντονα με υπηρεσίες άνω του μετρίου αλλά δεν βλεποντε κατανοειτω ως εδώ. Εγώ που σε κάθε βόλτα μου χαλάω λεφτα γιατί μ αρέσει η ποικιλία και γενικά μ αρέσει να μαι μέσα στα μουνια και το ξέρουν και οι κοπέλες που πάω γιατί μιλάνε μεταξύ τους πως μου εξηγείτε ότι δίνουν και κωλο και αξαποτες πίπες και γενικά αλλά πράγματα από αυτά που μας προσφέρουν με την αιτιολογία ότι δεν είμαι επιλεκτικός πελάτης και κάθε μηνα χαλάω για αυτες μόνο στα δελα ξανά 300-400€;

spor48

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Ιουλ 2018
Κριτικές
15
Like
2.885
Πόντοι
1.431
Τσεκαρισμα σημερα Ι20β ,τρεις, Γιάννα χτικιάρα,μια χονδρη παλια καραβάνα απ' τα μεγάλα της Φυλής και ένα συμπαθητικό πιπινι η Βικτώρια στο 15αρι. Περνουσαν αβερτα Πακοι στο 15αρι!!! Θα περάσω λέω ,δεν ξέρω αν θα σε πάρει λέει ο ντιγκιτσάτσος να τη ρωτήσω. Να περάσει; ρωτάει τη Βίκτωρια. Όχι λέει. :headbang:

Φαίνεται ματσωθηκαν οι Πάκοι και τρώνε πόρτα οι υπόλοιποι. Η δεν της άρεσε η φάτσα μου.
Δεν έχασες τίποτα σπουδαίο. Πέρασα το πρωί μαζί της, υπηρεσίες τυπικές , ούτε και προκαταρκτικά , ούτε φιλιά, ούτε κουβέντα. Πέρασμα σκουφάκι αμέσως, πίπα χάλια με το ζόρι μου σηκώθηκε, το πώς τελείωσα ένας θεός ξέρει.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
(βικτώρια) πολύ ευκρινής , που σημαίνει ότι έχει μεγαλώσει εδώ κι έχει πάει σχολείο εδώ, ακόμα κι ανείανι αλβανίδα
Δεν κατάλαβα που κόλλησε. Είναι ανώμαλες. Επειδή όπως είπα μου συμβαίνουν αυτά ίσως με πέρασε για άραβα. Οι Άραβες θυμάμαι τρώγαν αβερτα πόρτα. Ίσως δεν άρεσα στον ντιγκιντότσατσο. Είναι και στην απογευματινή αυτός εκεί;

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Δεν κατάλαβα που κόλλησε. Είναι ανώμαλες. Επειδή όπως είπα μου συμβαίνουν αυτά ίσως με πέρασε για άραβα. Οι Άραβες θυμάμαι τρώγαν αβερτα πόρτα. Ίσως δεν άρεσα στον ντιγκιντότσατσο. Είναι και στην απογευματινή αυτός εκεί;
Δεν ξέρω σίγουρα γιατί είναι μία έτσι μία γιουβέτσι οι βάρδιες. Μπα ο τύπος αυτός είναι οκ. Ντάξει προφανώς είναι Gay -φως φανάρι- αλλά είναι αρκετά ευγενής καλό παιδί, τον έχω πετύχει αρκετές φορές, τυπικός δεν ενοχλεί. Λίγο με την Ουκρανή Τσατσά (βυζάρες, ξανθιά , γλυκούλα )είχαμε ξινίσει σε μια ψιλοδιαφωνία που είχαμε , ότι κράτησα την Πάολα πολύ ώρα στο δωμάτιο (πριν κάτι μήνες) αλλά και πάλι συμπαθιόμαστε με χαιρετάει την χαιρετάω

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Μπα δεν ξέρω. Εντάξει μου έχει φανεί αυτός. Χαμηλών τόνων.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μπα ο τύπος αυτός είναι οκ. Ντάξει προφανώς είναι Gay -φως φανάρι- αλλά είναι αρκετά ευγενής καλό παιδί, τον έχω πετύχει αρκετές φορές, τυπικός δεν ενοχλεί. Λίγο με την Ουκρανή Τσατσά (βυζάρες, ξανθιά , γλυκούλα )είχαμε ξινίσει σε μια ψιλοδιαφωνία που είχαμε , ότι κράτησα την Πάολα πολύ ώρα στο δωμάτιο (πριν κάτι μήνες) αλλά και πάλι συμπαθιόμαστε με χαιρετάει την χαιρετάω
Χαχαχα μαζί το γράφαμε!

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Δεν ξέρω σίγουρα γιατί είναι μία έτσι μία γιουβέτσι οι βάρδιες. Μπα ο τύπος αυτός είναι οκ. Ντάξει προφανώς είναι Gay -φως φανάρι- αλλά είναι αρκετά ευγενής καλό παιδί, τον έχω πετύχει αρκετές φορές, τυπικός δεν ενοχλεί. Λίγο με την Ουκρανή Τσατσά (βυζάρες, ξανθιά , γλυκούλα )είχαμε ξινίσει σε μια ψιλοδιαφωνία που είχαμε , ότι κράτησα την Πάολα πολύ ώρα στο δωμάτιο (πριν κάτι μήνες) αλλά και πάλι συμπαθιόμαστε με χαιρετάει την χαιρετάω
Ποιος έχει μεγαλύτερο βαθμό στην ιεραρχία; Ο ντίγκης ή η Ουκρανεζα;

spor48

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Ιουλ 2018
Κριτικές
15
Like
2.885
Πόντοι
1.431
Δεν κατάλαβα! Και πατριώτης της να ήσουν γιατί να μη σε έβαζε; (Ένας λόγος παραπάνω)
Εμένα το μοναδικό που με ρώτησε ήταν τι δουλειά κάνω, γιατί της φάνηκε ότι από κάπου με ξέρει.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Δεν κατάλαβα! Και πατριώτης της να ήσουν γιατί να μη σε έβαζε; (Ένας λόγος παραπάνω)
Ναι όντως... Εγώ έχω πάει μαζί της 2 φορές και την είδα θετική όταν αντιλήφθηκε ότι είμαστε και οι 2 Έλληνες. Σε κάποια φάση γουργούρισε το στομαχάκι της και τής είπα ότι είναι σαν μωρό γατάκι , με το που το χαϊδεύουν γουργουρίζει..

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Δεν έχω ιδέα για την παλαιότητά τους, η ουκρανέζα πάντως έχει μεγαλύτερα βυζόμπαλα ..χαχαχαχα :2funny: :2funny: :2funny: (6άρια)
Αν είναι αφεντικό η ουκρανεζα θα της πιάσω κουβέντα στη γλώσσα της να τους βάλει χέρι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ναι όντως... Εγώ έχω πάει μαζί της 2 φορές και την είδα θετική όταν αντιλήφθηκε ότι είμαστε και οι 2 Έλληνες. Σε κάποια φάση γουργούρισε το στομαχάκι της και τής είπα ότι είναι σαν μωρό γατάκι , με το που το χαϊδεύουν γουργουρίζει..
Πακιστανογατάκι είναι μετά την ορδή που την πήρε σήμερα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.857
Πόντοι
46.232
Θα συμφωνήσω, σε όσα τσαρδία έχει δουλέψει και τον έχω πετύχει ήταν "κύριος"

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Ναι αλλά έτσι όπως τα πε ήταν σαν να της έλεγε μην περνάς Μ αυτόν.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Δηλαδή έφαγα πόρτα πριν με δει η 'βασιλισσα'. Όσο ήταν στο δωμάτιο αυτή με Πάκη μου λέει ο ντίγκι 'δεν ξέρω αν σε δεχτει'. Έβαλε δηλαδή ντιγκικόφτη. Βγαίνει μετά η Βικτώρια και τη ρωτάει θα τον δεχτείς; Όχι λέει. Σαν να της λέει μην τον δέχεσαι αυτόν.

f21

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Κριτικές
23
Like
3.618
Πόντοι
4.060
Εστριψα σήμερα με το αμάξι απο αχαρνων στην Φώκαιας και τι να δω το 25 Α. Ανοικτό κανονικά με φωτάκια απέξω ανέμενα και φαινόταν από την πόρτα ένα φως μέσα που έγραφε open.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Δηλαδή έφαγα πόρτα πριν με δει η 'βασιλισσα'. Όσο ήταν στο δωμάτιο αυτή με Πάκη μου λέει ο ντίγκι 'δεν ξέρω αν σε δεχτει'. Έβαλε δηλαδή ντιγκικόφτη. Βγαίνει μετά η Βικτώρια και τη ρωτάει θα τον δεχτείς; Όχι λέει. Σαν να της λέει μην τον δέχεσαι αυτόν.
Ξέρεις τι δέν έχει λόγο να κάνει κάνει τέτοιο από μόνος του γιατί θα ζημιωθεί και ο ίδιος και η κοπέλα και ο οίκος. Απλώς θα τον είχε ενημερώσει η Βικτώρια κάποια άλλη μέρα. Έχεις ξαναπάει μαζί της? Σίγουρα σε έχει ξαναδεί αλλιώς δε θα έτρωγες πόρτα έτσι. Θυμάσαι μήπως κάποια λεπτομέρεια, μήπως είχες πιει κάτι ή έκανες κάτι παράξενο?

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Ξέρεις τι δέν έχει λόγο να κάνει κάνει τέτοιο από μόνος του γιατί θα ζημιωθεί και ο ίδιος και η κοπέλα και ο οίκος. Απλώς θα τον είχε ενημερώσει η Βικτώρια κάποια άλλη μέρα. Έχεις ξαναπάει μαζί της? Σίγουρα σε έχει ξαναδεί αλλιώς δε θα έτρωγες πόρτα έτσι. Θυμάσαι μήπως κάποια λεπτομέρεια, μήπως είχες πιει κάτι ή έκανες κάτι παράξενο?
Πρώτη φορά την είδα και δεν έχω ξαναγαμησει εκεί.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Πρώτη φορά την είδα και δεν έχω ξαναγαμησει εκεί.
Τότε όντως είναι ανεξήγητο...Για ποιο λόγο ρε γαμώτο?? Εκτός κι αν τελικά η Βικτώρια ξέκοψε τους πατριώτες και τον ενημέρωσε

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom