Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 208 άτομα (18 μέλη και 190 επισκέπτες)

blackpele

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μαγκες ανεβαινω απο Κρητη και θελω να μου πειτε αν δουλευει αυτες τις μερες το Χριστινακι απο Φυλης 69 και η Νελλυ, ξανθια,ψηλη, με τατου στη πλατη, απο Φυλής 67 ( η οποια απο οτι ακουω εχει χαθει τους τελευταιους μηνες)?

Επισκέπτης
Tρίτη πρωί:
Ιάσωνος 1Α & 1Β αριστερά-Κλειστά
Ιάσωνος 1Β δεξιά-Σάντρα
Ιάσωνος 1 Γ-Μαρία η Αλβανίδα με ακάποτο.

Το σημερινό χάλι ήταν άνευ προηγουμένου έξω από τα Ιάσωνος 1!
Πέντε - έξι με τις σύριγγες στο σώμα τους την ίδια στιγμή και τρεις-τέσσερις περιφερόμενοι σαν Ζόμπι.

Φυλής 136-Μιχαέλα σταθερά.Η ξανθιά ωραία νταρντάνα -όχι παχιά- από Φυλής 109 κάτω,Φυλής 80.Σταθερή αξία.

Fon_Karagian

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Μαγκες ανεβαινω απο Κρητη και θελω να μου πειτε αν δουλευει αυτες τις μερες το Χριστινακι απο Φυλης 69 και η Νελλυ, ξανθια,ψηλη, με τατου στη πλατη, απο Φυλής 67 ( η οποια απο οτι ακουω εχει χαθει τους τελευταιους μηνες)?

Εψές το απόγιομα που πέρασα απο φυλής, το Χριστινάκι ήταν κανονικά στο πόστο του.
Για τη Νέλλυ δεν γνωρίζω..

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.981
Πόντοι
6.925
Πρωινή στην Φυλής

Φωκαίας 17 άνω ένα μελαχρινό νεαρό ισχνό πλάσμα με πλήρες πρόγραμμα (στάσεις, 69, ακα, ξεφόρτωμα στο στόμα κλπ.)20Ε
Φωκαίας 22 κάτω νεαρό μελαχρινό συμπαθές με πλήρες πρόγραμμα όχι στο ακα αλλά ναι στο κουλούρι - 20Ε
Φωκαίας 25 άνω ξανθωπή χαρωπή ψιλονταρτνάνα με κολαράκι - 20Ε
Φωκαίας 25 κάτω η πιπινοεπιπλο - Λάουρα (κατάθεση βλ. κριτική)

Babel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
231
Και μια πληροφορία για τους σχολαστικούς με τη καθαριότητα και τη τάξη.
Τη Κυριακή το πρωί στην Αντριάννα στη Φωκαίας, η υπηρεσία άλλαζε σεντόνι σε κάθε πελάτη(σιδερώμενο διπλωμένο) και πέταγε και 1 γρήγορο σκουπο-σφουγγάρισμα.
Παράλληλα ζητούσε απο τους αναμένοντας εις το σαλουν να ομιλούν χαμηλοφωνως και ερωτούσε τους πελάτας μετα τη συνέρευση πως πέρασαν με τη κοπέλα
Σωστή η Κυρία......

Προφανώς εννοείς το 22 πάνω. Πράγματι πολύ καθαρά και προσεγμένα τα δωμάτια από την υπηρεσία της  Ανδριάννας. Μπράβο της που δεν κάθεται να κόπροσκυλιάζει σε μια καρέκλα. Ομως όλα αυτά δεν έχουν σημασία καθώς η κοπέλα είναι απαράδεκτη στο δωμάτιο...

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.748
Πόντοι
8.445
σήμερα το πρωί στο Κολοκυνθούς 38 το κάτω δούλευε η Ιωάννα.
την είχα ξαναδεί και δεν μπορώ να πω πως είναι αδιάφορη για τις υπηρεσίες της (κωλαράκι). σήμερα είπα να περάσω? έρχεται στο δώμα, πάει με ένα διπλωμένο χαρτομάντιλο να με καθαρίσει, αλλά της ζήτησα το ... λαστιχάκι. πίπα άχαρη, δεν δέχεται να κρατάς το κεφάλι της!, μετά της λέω θέλω κώλο και γυρνάει βαριεστημένα. δεν στήθηκε καλά για να με δυσκολέψει και καθυστερούσε. λόγω και της άχαρης πίπας άρχισε να πέφτει, οπότε την γυρνάω πάλι για πίπα χωρίς να δοκιμάσω το κουλούρι της. σκεπτόμενος την άγαρμπη στάση της βγάζω το λάστιχο και τον παίζω στις βυζάρες της. της λέω θα σε χύσω στο στόμα, λέει όχι έτσι γιατί ήταν ξαπλωμένη, σηκώνομαι όρθιος, ήθελε να τον πάρει στο στόμα, λέω όχι, και ενώ πάει να φύγει τα τρώει στην μάπα από απόσταση, πάει προς τον νιπτήρα, την σημαδεύω και της τα ρίχνω στην πλάτη. από την τσατίλα της έβριζε στην γλώσσα της και αφού σκουπίστηκε έφυγε τρέχοντας από το δώμα.
αφού έσκασα το 20άρι της άξιζε της μούφας!!!   

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.643
Πόντοι
2.637
Τελικα η Ντενιζα απο ρεμουνδου 20 φανηκε ?
Αν ναι ποτε δουλευει ?
(τι ωρες ?)

Ας μου στειλει καποιος ενα πμ παρακαλω....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
ρε παιδιά είναι δυνατόν σε κάθε συναγωνιστή να αλλάζουν σεντόνια? (Φωκαίας 22 πάνω)
μα είναι ασύμφορο αυτό μην τρελαθούμε...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Ναι δεν νομίζω. Πέρασα σήμερα από το κάτω πάντως (πήρα Μαρίνα για πολλοστή φορά) και τα σεντόνια ήταν καθαρά.
Δεν θα έλεγα φρεσκοαλλαγμένα, αλλά πρέπει να τα είχαν αλλάξει και μετά την έναρξη της βάρδιας.
Εκτός και αν βαρούσαν μύγες, κάτι για το οποίο αμφιβάλλω γιατί περίμενα τα άλλα 2 δωμάτια...

Νομίζω ότι έχουν κάπως αναβαθμίσει το συγκεκριμένο σπιτάκι.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.643
Πόντοι
2.637
Ναι δεν νομίζω. Πέρασα σήμερα από το κάτω πάντως (πήρα Μαρίνα για πολλοστή φορά) και τα σεντόνια ήταν καθαρά.
Δεν θα έλεγα φρεσκοαλλαγμένα, αλλά πρέπει να τα είχαν αλλάξει και μετά την έναρξη της βάρδιας.
Εκτός και αν βαρούσαν μύγες, κάτι για το οποίο αμφιβάλλω γιατί περίμενα τα άλλα 2 δωμάτια...

Νομίζω ότι έχουν κάπως αναβαθμίσει το συγκεκριμένο σπιτάκι.

Φανταζομαι οτι μετα απο καθε βαρδια θα πρεπει να αλλαζουν και σεντονια..
αν μη τι αλλο για λογους υγειας ....

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Φανταζομαι οτι μετα απο καθε βαρδια θα πρεπει να αλλαζουν και σεντονια..
αν μη τι αλλο για λογους υγειας ....

Αυτό πρέπει να είναι το ελάχιστο, αλλά δεν είναι βέβαιο.
Ξέρω μέρη στο μετάξι που αλλάζουν σεντόνι μόλις λιώσει το προηγούμενο...

Η Φυλής πάντως είναι γενικά οκ.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.643
Πόντοι
2.637
Αυτό πρέπει να είναι το ελάχιστο, αλλά δεν είναι βέβαιο.
Ξέρω μέρη στο μετάξι που αλλάζουν σεντόνι μόλις λιώσει το προηγούμενο...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλα εκει δεν παταω που να με πληρωνουν κιολας !!!!!
Βρωμια και δυσωδια λεμεεεεεεεεεεεε

nautipu$$

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
Ξέρω μέρη στο μετάξι που αλλάζουν σεντόνι μόλις λιώσει το προηγούμενο...

Στη φυλης μπορουν να παιξουν μπαλα ολοι, στο μεταξι μονο λιγοι, οι καλοι...

τα λεω καλα απολυτε ?

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
ρε παιδιά είναι δυνατόν σε κάθε συναγωνιστή να αλλάζουν σεντόνια? (Φωκαίας 22 πάνω)
μα είναι ασύμφορο αυτό μην τρελαθούμε...
Οντως είναι.Και αποτελει και αυτό αλλο  ενα δείγμα της ασυνέχειας που επικρατεί σε όλα τα πράγματα στη χώρα του Παπαντρέα και του καθυστερημένου γιού του μαλακοΤζέφρυ. :grin:
Τα πάντα όλα στο Πασοκιστάν.Απο σπίτια που βρωμοκοπάνε απο χιλιόμετρα,σε σπίτια χωρις υπηρεσία
και τέλος σε σπίτια που υπάρχουν  υποχόνδριες με τη καθαριότητα υπηρεσίες. :huh: :huh:
Στα καλά ξενοδοχεία αλλάζουν κάθε 2 24ώρα τα σεντόνια.
Στο Φωκαίας 22 άνω ύστερα απο κάθε συνέυρεση :grin: :rockon: Τι φαιβ σταρ και μαλακίες :grin:
Η συγκεκριμένη Κυρία ,ήταν σλάβα,ξανθιά 50+ άρα και ήταν Κυριακή πρωί.
Δε ξέρω τι φρίκη είχε φάει κυριακάτικα αλλά αν είναι πάντα έτσι χαλαρά παίζει να είναι η καλύτερη υπηρεσία δέλων Αθηνών και περιχώρων...

spoon

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
4.225
Πριν απο καμια ωρα.........
Ρεμουνδου της Ντενισας κλειστο.....το απεναντι το πανω ανοιχτο!!!

Αχαρνων 85 - 104 - 106 κλειστα!!!

Αγκυρας κλειστα!!!

Φωκαιας ανοιχτα καθως και Φυλης (τα πιο πολλα)!!!

Ελλης 3 ανοιχτο!!!

Μεταξι ολα ανοιχτα κανονικα!!!(αν και επαιζε πολυ μπατσαρια τριγυρω)

Αχιλλεως ανοιχτα!!!

Δροσοπουλου 95 - 97 ανοιχτα!!!! Το μπορδελο απεναντι και στον παιζοδρομο κλειστα, Καλιφρονα επισης κλειστο!!!

Λελας 35 κλειστο!!!

Βριλησου 46 μια Νινι!!!

Πιπινου 118 μαλλον κλειστο οπως ανεφερε και ο heel, δεν το σηκωνουν!!!

Λιοσιων κλειστα!!!Οπως και Χωματιανου........στο τριγωνο Χωματιανου-Ιουλιανου-Λιοσιων καμια 20αρια ζηταδες!!!!Προσοχη!!!

Λουκα Νικα ανοιχτο!!!

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
... και ενώ πάει να φύγει τα τρώει στην μάπα από απόσταση, πάει προς τον νιπτήρα, την σημαδεύω και της τα ρίχνω στην πλάτη. από την τσατίλα της έβριζε στην γλώσσα της και αφού σκουπίστηκε έφυγε τρέχοντας από το δώμα...

:2funny:
Το μόριό σας εκτοξεύει το γενετήσιο υλικό ως ΠΑΟ - Πυροβόλον Άνευ Οπισθοδρομήσεως
:2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom