Όπως άμεσα αντελήφθη ο Αγαπητός Κύριος jockerx η συγκεκριμένη κορασίδα ΔΕΝ ΗΤΑΝ η Λάουρα του Φωκαίας 25Β,
ήταν άλλη κοπέλα, και μάλιστα σε σύγκριση με αυτήν, η Λάουρα είναι σκέτο Girlfriend Experience και Value for money.
Αυτή η ψυχοπαθής του Φωκαίας 25Α ΟΡΟΦΟΣ κατά τις 10:30 το βράδι θύμιζε σε κάκιστη συμπεριφορά την άλλη ψυχοπαθή
την Κλαούντια από Φυλής 84/86. Μάλιστα δεν μιλούσε καθόλου Ελληνικά ή Αγγλικά αλλά ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ρουμάνικα (λες και ξέρουμε εμείς Ρουμάνικα).
Μαλλον θα ειναι αυτη που επεσα εγω στο 86 κατω ενα πρωινο......!!!!!
Και επιστρέφω στο 86 δίνω τα 20 μπαίνω και περιμένω το φρούτο και καυλωμένος έρχεται αμέσως πως σε λένε της λέω μου έδειχνε με το χέρι το κρεβάτι ξανά ρωτώ τα ιδία. Την κάτσαμε λέω μέσα μου. Παει να βάλει προφυλακτικό της λέω χωρίς έλεγε τα δικά της και πάει πάλι της τραβώ το χέρι να καταλάβει το ζώο. Ξεκινά και ρίχνει τα μαλλιά μπροστά να μην βλέπω με το χέρι το έκανε και ακουμπούσε το κεφάλι επάνω άσε που μουρμουρούσε ( μάλλον με έβριζε ) ΑΙΣΧΟΣ........
Μου βάζει το προφυλακτικό σε πεσμένο παρόλο που το έκανε χωρίς λέω θα συνεχίσει πως το ήθελα ανοίγει τα πόδια παστώνεται με κρέμα και μου λέει έλα της λέω όχι και την διώχνω .Και συνέχισε να βρίζει στα ρουμάνικα στα βουλγαρικά δεν ξέρω ...
Βγαίνοντας την έριξα ένα χεσιμο και η τσατσα Ελληνίδα καθόταν στην καρέκλα και τα είχε χάσει...
Είναι οι δικοί της απέξω μου λέει .Εγώ λέω τις έδωσα 20 ευρώ αυτή τι έκανε για τα 20 ευρώ τι είμαστε μαλακες και ήρθαν να μας πάρουν τα χρήματα χωρίς να κάνουν κάτι εγώ για τα 20 ευρώ δουλεύω δυο ώρες και αυτή τα παίρνει σε πέντε λεπτά χωρίς να κάνει κάτι. δεν σου έκανε περιποίηση μου λέει παρά πολύ .Έτσι κάνουν πίπα της λέω άντε να μάθεις αλλιώς κάτσε απ έξω να δουλέψει άλλη.
Μήπως με περιποιήθηκε αν καταλάβατε εσείς !!!!!!!!!!
Τους λέω στο ιντερνέτ γράφονται όλα και δεν θα πατήσει κανένας εδω
experts ΑΥΤΗ Η ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ πρέπει να είναι και την πάνε από μπουρδέλο σε μπουρδέλο μήπως και μπερδέψουν
τον κόσμο !!!!! Μιλάμε μίλαγε ή μάλλον έβριζε στα ρουμάνικα ΣΥΝΕΧΕΙΑ και ήταν όλο σπαστικές κινήσεις,
και στην 'γυμνή' ΑΕΡΟΠΙΠΑ έριχνε τα μαλλιά πάνω για να κοροϊδεύει !!!!
Περιγραφή της: γύρω στο 1.70, μελαχρινή με όμορφο πρόσωπο με εκφραστικά μάτια, μαλλιά 'κυματιστά'
μέχρι λίγο κάτω από τους ώμους, καλό κορμί καλό βυζί 2-μισάρι, λευκό δέρμα, κώλος όμορφος κάπως
'ανοιχτοκάπουλος'.
Προσπαθεί μιλώντας ή βρίζοντας ΣΥΝΕΧΩΣ στα Ρουμάνικα να κάνει 'μελάτο' τον κάθε συναγωνιστή για να
αποφύγει το γαμήσι, αναρωτιέμαι ΟΙ ΑΡΧΙΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΣΚΟΥΠΙΔΟΚΕΦΑΛΟΙ που την φέρανε τί στο διάολο
περιμένουν να βγάλουν λεφτά; ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ θα πάρουν, και όπου την πετυχαίνετε ενημερώνετε τους
συναγωνιστές ΟΥΤΕ ΕΝΑ 20-ΑΡΙΚΟ ΧΑΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΣΑ !!!!!!