Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 226 άτομα (27 μέλη και 199 επισκέπτες)

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.335
Πόντοι
19.505
Φωκαίας 19 μια καινούργια παρουσία στον ανακαινισμένο χώρο, αρκετά ενδιαφέρουσα και με λώκο

Φωκαίας 17 άνω η τα πάντα όλα μελαχρινή και άσχημη

Σκάσανε και τα στρουμφ

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Γνωρίζουμε αν η Σόνια από Αλκιβιάδου δουλεύει ακόμα και σε ποιά βάρδια ?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Γνωρίζουμε αν η Σόνια από Αλκιβιάδου δουλεύει ακόμα και σε ποιά βάρδια ?
στα 2 πρωτα παντως ειναι η κατερινα και η πατριτσια η ιταλιδα απτην ρομουνια :2funny:
στο 3ο δεν πηγα τυπε,λεω θαναι η σονια και δεν εκανα το κοπο

residentfuck

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Κριτικές
37
Like
0
Πόντοι
10
Ξεκινησα απο Κωνσταντινουπολεως 166 στο κατω υπογειο.Την εχω ματαδει αλλα δε θυμαμαι ονομα.Νεανικη κοπελα ωραια θα ελεγα.Στο αλλο απανω μια κοπελα μετρια τη ξεχασα κιολας.Τροφωνιου 11 με το μπερδεμενο διαδρομο κατω.Μια μικρη ωραια κοπελα Ρουμανα μαλλον με κωλο ομορφο και μαυρα μαλλια.Στο απανω ειχε μια Μονικα ουτε κατα διανια σαν τη Μπελουτσι.Της εριχνε κατι χρονακια αρα 50+ ξανθια.Στο 13 απανω η Αντζελα.Μια ασε καλυτερα που δουλευει αρκετο καιρο εκει καθε βραδυ.Στο κατω μια ξανθια μεγαλη σε ηλικια αλλα με καλο σωμα.Ξανθα μαλλια,πραγματικα ωραιο κωλο και βυζι ωραιο.

VenomOne

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
6
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΑΠΑΤΗΣ Σήμερα Τετάρτη 14 Ιουλίου στο Φωκαίας 25Α στον Όροφο απογευματινή βάρδια
κατά τις 10.30 το βράδι 'δούλευε τον κόσμο' μια όμορφη μελαχρινή νεαρή Ρουμάνα με λευκό δέρμα καλό βυζί και σώμα,
φόραγε μοδάτα μαύρα πέδιλα και ρολόι στο χέρι. Η τσατσά την ανέφερε ως 'χρυσό μουνάκι φραουλίτσα' αλλά καμμία
σχέση με μια παλιά με αυτούς τους χαρακτηρισμούς, μάλλον η τσατσά το έχει στο στύλ της να το λέει αυτό.
Στο δωμάτιο έκανε σπαστικές κινήσεις όποτε ο συναθλητής άπλωνε χέρια και νευρικά έβριζε προφανώς στη γλώσσα της
επίτηδες ως σύστημα προφανώς για να ξεκαβλώσει τον συναθλητή. Η τσατσά απέξω έταζε παπάδες τσιμπούκι χωρίς καπότα,
69 και λοιπά αλλά μέσα στο δωμάτιο ήταν η απόλυτη απάτη. Σε στύλ 'σπασίματος' σαν την Κλαούντια του Φυλής 84/86.

ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΚΡΙΑ Γιατί θα κλάψετε τα 20αρικάκια σας !!!!!!

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΑΠΑΤΗΣ Σήμερα Τετάρτη 14 Ιουλίου στο Φωκαίας 25Α στον Όροφο απογευματινή βάρδια
κατά τις 10.30 το βράδι 'δούλευε τον κόσμο' μια όμορφη μελαχρινή νεαρή Ρουμάνα με λευκό δέρμα καλό βυζί και σώμα,
φόραγε μοδάτα μαύρα πέδιλα και ρολόι στο χέρι. Η τσατσά την ανέφερε ως 'χρυσό μουνάκι φραουλίτσα' αλλά καμμία
σχέση με μια παλιά με αυτούς τους χαρακτηρισμούς, μάλλον η τσατσά το έχει στο στύλ της να το λέει αυτό.
Στο δωμάτιο έκανε σπαστικές κινήσεις όποτε ο συναθλητής άπλωνε χέρια και νευρικά έβριζε προφανώς στη γλώσσα της
επίτηδες ως σύστημα προφανώς για να ξεκαβλώσει τον συναθλητή. Η τσατσά απέξω έταζε παπάδες τσιμπούκι χωρίς καπότα,
69 και λοιπά αλλά μέσα στο δωμάτιο ήταν η απόλυτη απάτη. Σε στύλ 'σπασίματος' σαν την Κλαούντια του Φυλής 84/86.

Για την λαουρα πρεπει να λες απο οτι καταλαβαινω απο την περιγραφη.

Το μεγαλυτερο επιπλο της φυλης ειναι, εκανες την τυχη σου...

Φυσικα εχει δουλεψει και φυλης84 ή 86, τα γνωστα ξεπετόσπιτα όπως επισημαινει και ο τζοκερ-εξ.

Σε εμενα μασαγε και τσιχλα και κοιτουσε το ταβανι, καταφερνωντας να με ξενερωσει τελειως.

karaflas1986

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
η λαουρα επιπλο μην παtε πηγα και tι κανει ουtε που με αφισε να  tιν ακουμπισο  :uglystupid: και μεtα tις λεο ελα απο πανο και λει οχι ελα εσυ δεν κσαναπαο :booty:

Επισκέπτης

Φυσικα εχει δουλεψει και φυλης84 ή 86, τα γνωστα ξεπετόσπιτα όπως επισημαινει και ο τζοκερ-εξ.

Σε εμενα μασαγε και τσιχλα και κοιτουσε το ταβανι, καταφερνωντας να με ξενερωσει τελειως.
Ακόρεστε, εννοείς την Λάουρα που είναι τα πρωϊνά στο Φώκαιας 25 ισόγειο;
Αυτή είναι μελαγχροινή λεπτή αλλά σκουρόχρωμη.Όμως ο VenomOne γράφει οτι έχει λευκό δέρμα.
Τέλος πάντων τα ξεπετατζίδικα Φυλής 84-86 είναι συνεργαζόμενα με το Φώκαιας 25 άνω.

Ο VenomOne δεν πρέπει να εννοεί την πιπίνα Λάουρα-Φώκαιας 25 ισόγειο.Έτσι δεν είναι VenomOne;
Μάλλον καμμιά Μαργαρίτα-Φυλής 86 κάτω και Φυλής 84 1ος θα ήταν.

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
123
Like
1.748
Πόντοι
8.445
αυτή η Μαργαρίτα που λέτε, είναι αρκετά καυλιάρα στην εμφάνιση!

στο δώμα είναι τόσο χάλι?

όχι τίποτα άλλο αλλά έχει γαμώ τα κολάκια!!!

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Φωκαίας 19 μια καινούργια παρουσία στον ανακαινισμένο χώρο, αρκετά ενδιαφέρουσα και με λώκο

Φωκαίας 17 άνω η τα πάντα όλα μελαχρινή και άσχημη

Σκάσανε και τα στρουμφ
φιλε πρωινη ή απογευματινη βαρδια στο Φωκαίας 19 ??

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Αυτή είναι μελαγχροινή λεπτή αλλά σκουρόχρωμη.Όμως ο VenomOne γράφει οτι έχει λευκό δέρμα.
Τέλος πάντων τα ξεπετατζίδικα Φυλής 84-86 είναι συνεργαζόμενα με το Φώκαιας 25 άνω.

Ο VenomOne δεν πρέπει να εννοεί την πιπίνα Λάουρα-Φώκαιας 25 ισόγειο.Έτσι δεν είναι VenomOne;
Ναι σε αυτην που ειναι το πρωι συνηθως στο ισογειο αναφερομαι, δεν ξερω αν εννοει αλλη ο φιλος...

Babel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
231

Η Λάουρα που πήρα τις προάλλες στο Αντελόσπιτο, ήταν νεαρη αδύνατη, με μικρό στητό βυζι, ωραίο σώμα καικωλί, καστανόξανθη με λευκή επιδερμίδα....
Αν δεν ήξερε να σου φορέσει το λαστηχάκι, τότε 99% είναι η Λάουρα απ’ το Αντελόσπιτο. Αν και αυτή δεν κάνει ακα.

Ακόρεστε  όταν την πήρα εγώ στο κάτω μέχρι και την πίπα καλή ήταν. Στο σεξ ήταν ψοφίμι αλλά όχι και το μαγαλύτερο έπιπλο της περιοχής.... Δλδ αν αυτή είναι «το» έπιπλο,  η Ανδριάννα στο 22 τι είναι ? Το στοουνχετζ?

VenomOne

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
6

Όπως άμεσα αντελήφθη ο Αγαπητός Κύριος jockerx η συγκεκριμένη κορασίδα ΔΕΝ ΗΤΑΝ η Λάουρα του Φωκαίας 25Β,
    ήταν άλλη κοπέλα, και μάλιστα σε σύγκριση με αυτήν, η Λάουρα είναι σκέτο Girlfriend Experience και Value for money.
Αυτή η ψυχοπαθής του Φωκαίας 25Α ΟΡΟΦΟΣ κατά τις 10:30 το βράδι θύμιζε σε κάκιστη συμπεριφορά την άλλη ψυχοπαθή
την Κλαούντια από Φυλής 84/86. Μάλιστα δεν μιλούσε καθόλου Ελληνικά ή Αγγλικά αλλά ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ρουμάνικα (λες και ξέρουμε εμείς Ρουμάνικα).

experts

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
15
Like
199
Πόντοι
11
Όπως άμεσα αντελήφθη ο Αγαπητός Κύριος jockerx η συγκεκριμένη κορασίδα ΔΕΝ ΗΤΑΝ η Λάουρα του Φωκαίας 25Β,
    ήταν άλλη κοπέλα, και μάλιστα σε σύγκριση με αυτήν, η Λάουρα είναι σκέτο Girlfriend Experience και Value for money.
Αυτή η ψυχοπαθής του Φωκαίας 25Α ΟΡΟΦΟΣ κατά τις 10:30 το βράδι θύμιζε σε κάκιστη συμπεριφορά την άλλη ψυχοπαθή
την Κλαούντια από Φυλής 84/86. Μάλιστα δεν μιλούσε καθόλου Ελληνικά ή Αγγλικά αλλά ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ρουμάνικα (λες και ξέρουμε εμείς Ρουμάνικα).

Μαλλον  θα  ειναι  αυτη που επεσα  εγω  στο  86 κατω  ενα πρωινο......!!!!!

Και  επιστρέφω  στο  86  δίνω  τα  20  μπαίνω και  περιμένω  το  φρούτο και  καυλωμένος έρχεται αμέσως  πως  σε  λένε  της  λέω μου  έδειχνε  με  το  χέρι  το κρεβάτι  ξανά  ρωτώ τα ιδία. Την  κάτσαμε  λέω  μέσα  μου. Παει  να  βάλει προφυλακτικό  της  λέω  χωρίς  έλεγε  τα  δικά  της  και  πάει  πάλι  της  τραβώ το  χέρι  να  καταλάβει  το  ζώο. Ξεκινά  και    ρίχνει  τα  μαλλιά  μπροστά  να  μην  βλέπω  με  το  χέρι  το  έκανε και  ακουμπούσε  το  κεφάλι  επάνω άσε  που  μουρμουρούσε ( μάλλον  με  έβριζε ) ΑΙΣΧΟΣ........
Μου  βάζει  το  προφυλακτικό σε  πεσμένο  παρόλο  που  το  έκανε  χωρίς  λέω  θα  συνεχίσει  πως  το  ήθελα ανοίγει  τα πόδια  παστώνεται με  κρέμα  και  μου  λέει  έλα  της  λέω  όχι  και  την  διώχνω .Και  συνέχισε  να  βρίζει  στα  ρουμάνικα  στα  βουλγαρικά δεν  ξέρω ...
Βγαίνοντας την  έριξα  ένα  χεσιμο  και  η  τσατσα  Ελληνίδα  καθόταν  στην  καρέκλα και  τα  είχε  χάσει...
Είναι  οι  δικοί της  απέξω  μου  λέει .Εγώ  λέω  τις  έδωσα  20  ευρώ  αυτή  τι  έκανε  για  τα  20  ευρώ  τι  είμαστε  μαλακες  και  ήρθαν  να  μας  πάρουν  τα  χρήματα  χωρίς  να  κάνουν  κάτι εγώ  για  τα  20  ευρώ  δουλεύω  δυο  ώρες  και  αυτή  τα  παίρνει  σε  πέντε  λεπτά  χωρίς  να  κάνει  κάτι.  δεν  σου  έκανε  περιποίηση  μου  λέει  παρά  πολύ .Έτσι κάνουν  πίπα  της  λέω  άντε  να  μάθεις  αλλιώς κάτσε  απ έξω  να  δουλέψει  άλλη.
Μήπως  με  περιποιήθηκε  αν  καταλάβατε  εσείς !!!!!!!!!!
Τους  λέω  στο  ιντερνέτ γράφονται  όλα και  δεν  θα  πατήσει  κανένας  εδω

VenomOne

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
6

Μαλλον  θα  ειναι  αυτη που επεσα  εγω  στο  86 κατω  ενα πρωινο......!!!!!

Και  επιστρέφω  στο  86  δίνω  τα  20  μπαίνω και  περιμένω  το   φρούτο και  καυλωμένος έρχεται αμέσως  πως  σε  λένε  της  λέω μου  έδειχνε  με  το  χέρι  το κρεβάτι  ξανά  ρωτώ τα ιδία. Την  κάτσαμε  λέω  μέσα  μου. Παει  να  βάλει προφυλακτικό  της  λέω  χωρίς  έλεγε  τα  δικά  της  και  πάει  πάλι  της  τραβώ το  χέρι  να  καταλάβει  το  ζώο. Ξεκινά  και     ρίχνει  τα  μαλλιά  μπροστά  να  μην  βλέπω   με  το  χέρι  το  έκανε και  ακουμπούσε  το  κεφάλι  επάνω άσε  που  μουρμουρούσε ( μάλλον  με  έβριζε ) ΑΙΣΧΟΣ........
Μου  βάζει  το  προφυλακτικό σε  πεσμένο  παρόλο  που  το  έκανε  χωρίς  λέω  θα  συνεχίσει  πως  το  ήθελα ανοίγει  τα πόδια  παστώνεται με  κρέμα   και  μου  λέει  έλα  της   λέω  όχι  και  την  διώχνω .Και  συνέχισε  να  βρίζει  στα  ρουμάνικα  στα  βουλγαρικά δεν  ξέρω ...
Βγαίνοντας την  έριξα  ένα  χεσιμο  και  η  τσατσα  Ελληνίδα  καθόταν  στην  καρέκλα και  τα  είχε  χάσει...
Είναι  οι  δικοί της  απέξω  μου  λέει .Εγώ  λέω  τις  έδωσα  20  ευρώ  αυτή  τι  έκανε  για  τα  20  ευρώ  τι  είμαστε  μαλακες  και  ήρθαν  να  μας  πάρουν  τα  χρήματα  χωρίς  να  κάνουν  κάτι εγώ  για  τα  20  ευρώ  δουλεύω  δυο  ώρες  και  αυτή  τα  παίρνει  σε  πέντε  λεπτά  χωρίς  να  κάνει  κάτι.  δεν  σου  έκανε  περιποίηση  μου  λέει  παρά  πολύ .Έτσι κάνουν  πίπα  της  λέω  άντε  να  μάθεις  αλλιώς κάτσε  απ έξω  να  δουλέψει  άλλη.
Μήπως  με  περιποιήθηκε  αν  καταλάβατε  εσείς !!!!!!!!!!
Τους  λέω  στο  ιντερνέτ γράφονται  όλα και   δεν  θα  πατήσει  κανένας  εδω
experts ΑΥΤΗ Η ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ πρέπει να είναι και την πάνε από μπουρδέλο σε μπουρδέλο μήπως και μπερδέψουν
τον κόσμο !!!!! Μιλάμε μίλαγε ή μάλλον έβριζε στα ρουμάνικα ΣΥΝΕΧΕΙΑ και ήταν όλο σπαστικές κινήσεις,
και στην 'γυμνή' ΑΕΡΟΠΙΠΑ έριχνε τα μαλλιά πάνω για να κοροϊδεύει !!!!

Περιγραφή της: γύρω στο 1.70, μελαχρινή με όμορφο πρόσωπο με εκφραστικά μάτια, μαλλιά 'κυματιστά'
μέχρι λίγο κάτω από τους ώμους, καλό κορμί καλό βυζί 2-μισάρι, λευκό δέρμα, κώλος όμορφος κάπως
'ανοιχτοκάπουλος'.

Προσπαθεί μιλώντας ή βρίζοντας ΣΥΝΕΧΩΣ στα Ρουμάνικα να κάνει 'μελάτο' τον κάθε συναγωνιστή για να
αποφύγει το γαμήσι, αναρωτιέμαι ΟΙ ΑΡΧΙΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΣΚΟΥΠΙΔΟΚΕΦΑΛΟΙ που την φέρανε τί στο διάολο
περιμένουν να βγάλουν λεφτά; ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ θα πάρουν, και όπου την πετυχαίνετε ενημερώνετε τους
συναγωνιστές ΟΥΤΕ ΕΝΑ 20-ΑΡΙΚΟ ΧΑΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΣΑ !!!!!!

banoutsos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Κριτικές
56
Like
0
Πόντοι
80
Πέμπτη πρωί:

Φώκαιας 19-Βανέσα βυζαρού.Κριτική banoutsos, μάλλον στο Μ.Προδρόμου 16.

Έχεις δίκιο. Αυτή, ήταν. Την είδα κι εγώ. Είναι, ελαφρώς, βελτιωμένη, σε σχέση με τη φορά, για την οποία έγραψα κριτική.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom