Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 243 άτομα (24 μέλη και 219 επισκέπτες)

Babel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
231
Πρωινή εξόρμηση

Πιπίνου 65. Ηλέκτρα, βραχύσωμος, μελαχροινή με ίσια μαλλιά, μέτριο πρόσωπο, πολύ μέτριο σώμα.

Φυλής 136. Ξανθή σχετικά ψηλή με καλό γεμάτο σώμα. Αν αυτή είναι η Μαριάννα θα τιμηθεί λιαν συντόμως.

Φυλης 84 πάνω. Ξανθή ρωσίδα Νατάσσα. Πολύ μέτρια φάτσα, αποδεκτό σώμα και όμορφα βυζιά. Εξτρας: ακα, και “finish” στο στήθος όπως ενημέρωσε η τσα².

Φυλής 65 πάνω: Νεαρή μελαχροινή με καλό σώμα, μικρό βυζί αλλα αστεία και ξενέρωτη φάτσα για τα δικά μου γούστα.

Φυλής 65 κάτω: Επίσης νεαρή μελαχροινή με piercing στο αφαλό και ενα τατοο στην κοιλιά δεξιά. Καλό σώμα, σχετικά ψηλή, ακα και λοκο τα εξτρα της.

Μ. Προδρόμου 16 σκάλα. Η νεαρη τσιγκανοπούλα με τα δύδιμα πυραλαύκια. Αν αποβάλει ποτέ το ψευτομάγκικο υφάκι και σαλονάρει χωρίς σουτιέν, ίσως σκεφτώ και περάσω.

Φυλης 71 πάνω. Η ολόγυμνη Μπαρμπορα, πολύς λαός, αναμονή, δωμάτια γεμάτα ύπο τους ήχους τουρκογυφτικων τσιφτετελιών.

Φωκάιας 22 πάνω. Η ομορφόυλα νεάρη με το θλιμμένο ύφος. Με λόκο στο βασικό είπα να δοκιμάσω την τύχη μου. Μπαίνει στο
δωμάτιο, αρχίζει να γδύνεται φανερόνοντας ένα πολύ όμορφο φυσικό 2,5αρι στήθος. Λίγα παχάκια στην κοιλία αλλά γενικά νεανικό σφικτό σώμα. Ρωτάω το όνομα της, μου απαντά «Ανδριάνα» και μάυρα φίδια άρχισαν να με ζώνουν ενθυμούμενος το όνομα αυτό σε κάποια κακή κριτικη συναδέλφου… Και πράγματι μόλις γδύθηκε τελείως ξάπλωσε στην άκρη του κρεβατιου και φόρεσε το λάστιχο σε πεσμένη ψωλή. Πίπα κακή 20-30 sec, και ξάπλα για ιεραποστολικό με εμένα ακόμα μελάτο. Της το έβαλα 3-4 φορές και την έστειλα αφου δεν υπήρχε περίπτωση ούτε καν να μου σηκωθεί.

Φωκαίας 22 κάτω. Νεαρή μελαχροινή, αδύνατη και κοντούλα με μικρό στήθος.

Φωκαίας 25 επάνω. Μια μαλαχροινή με κανονικό σώμα και μπόλικα τατοο. Λοκος στα εξτρα.

Φωκαίας 25 κάτω. Νεαρή καστανόξανθη με κορμί λαμπάδα και μικρό βυζάκι. Ευχαριστη διαθεση στο σαλόνι με προσκάλεσε να περάσω και πολύ καλά Ελληνικά. Εβγαλά το δέυτερο 20αρι μέσα σε λίγα λεπτά και πέρασα. Λάουρα το όνομα της, ομορφούλα και ευγενική. Ελάχιστα προκαρκτικά και καπότα στο μελάτο μου πουλί. Προσοχή παίδες... δεν ξερει να φοράει την καποτά, καλύτερα να την βάζετε εσείς με την κοπέλα αυτή. Καλή αισθησιακή πίπα με παράλληλη θώπευση των @@.  Ιεραποστολικό με καλή αίσθηση του στενού νιμού, στα τέσσερα όμως δεν στηθηκέ σωστα και σε συνδυασμό με την ζέστη άρχισε να μου πέφτει. Το τέλος ήρθε με χειρομαλάκια. Μια όμορφη κοπέλα, με μέτριες υπερεσίες. Δεν μου φάνηκε όμως για απάτη. Ισως την ξαναδοκιμάσω για μια δεύτερη άποψη.

Επισκέπτης
Σάββατο πρωί:
Ιάσωνος 1Β αριστερά-Μαριάννα σταθερά.Η "Χάϊντι"
Ιάσωνος 1Β δεξιά-Σάντρα
Ιάσωνος 1Γ-Μαρία είπε η υπηρεσία.
Κεραμεικού 15 άνω-Κρίνια από Κολωνού 30 κάτω.
Κεραμεικού 15 κάτω-Ξανθιά χαριτωμένη ευτραφής κοπέλα.
Κεραμεικού 13 υπόγειο-η ξανθιά μεσήλικη των προηγουμένων ημερών.
Κολωνού 30 κάτω-Μελαγχροινή λεπτή κοπέλα στην θέση της Κρίνιας.Όχι κάτι το ιδιαίτερο εμφανισιακά.

Φυλής 109 κάτω-Έλενα από Πιπίνου 65.Μελαγχροινή σκουρόχρωμη κανονικού (και κατ'άτι πλεονάζοντος) πάχους με ανανεωμένη εμφάνιση.
Πιπίνου 65-Ελέκτρα.Νεοεμφανιζόμενη.Μελαγχροινή κοπέλα κανονικού πάχους.Υπό εξέταση.
Φυλής 136-Μιχαέλα σταθερά.Η ξανθιά ωραία βυζαρού νταρντάνα -όχι παχιά- από Φυλής 109 κάτω,Φυλής 80.Σταθερή αξία.

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Το ξερω και εχω δει και διαβαζω από τους τιμημενους καθημερινους αγωνιστες οτι δεν υπαρχουν πια τεραστια σαν τα δικά της και μειναμε χωρις καμία  :tits: :tits:
Zaras33
σου υπόσχομαι ότι πολύ σύντομα θα καταχωρηθεί ικανοποιητική λίστα μπουρδέλων με όλα τα τουμπανιασμένα βυζόμπαλα  :tits:  :tits:

Επισκέπτης
Παρακαλώ, να αναφέρεται, όποτε είναι δυνατόν, αν είναι φυσικά ή fake.
Ευχαριστώ.

experts

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
15
Like
199
Πόντοι
11
Πρωινή  βάρδια κατά  τις 10 ?
Στο  φυλής  86  κάτω μελαχρινή  ωραία  με  καυλα  βγαίνει  από  το  δωμάτιο .
Ακαπ.. λοκο όλα  στα  20  ήταν  το  πρώτο  που  μπήκα  ας  πάω  μια  βόλτα και  βλέπουμε.
Στο  Φώκαιας 25 κάτω  Λάουρα  καλό  πιπίνι
Στο φυλής  54  η    επάνω  Αναστασία    κάτω  η  Μαίρη  
Και  επιστρέφω  στο  86  δίνω  τα  20  μπαίνω και  περιμένω  το   φρούτο και  καυλωμένος έρχεται αμέσως  πως  σε  λένε  της  λέω μου  έδειχνε  με  το  χέρι  το κρεβάτι  ξανά  ρωτώ τα ιδία. Την  κάτσαμε  λέω  μέσα  μου. Παει  να  βάλει προφυλακτικό  της  λέω  χωρίς  έλεγε  τα  δικά  της  και  πάει  πάλι  της  τραβώ το  χέρι  να  καταλάβει  το  ζώο. Ξεκινά  και     ρίχνει  τα  μαλλιά  μπροστά  να  μην  βλέπω   με  το  χέρι  το  έκανε και  ακουμπούσε  το  κεφάλι  επάνω άσε  που  μουρμουρούσε ( μάλλον  με  έβριζε ) ΑΙΣΧΟΣ........
Μου  βάζει  το  προφυλακτικό σε  πεσμένο  παρόλο  που  το  έκανε  χωρίς  λέω  θα  συνεχίσει  πως  το  ήθελα ανοίγει  τα πόδια  παστώνεται με  κρέμα   και  μου  λέει  έλα  της   λέω  όχι  και  την  διώχνω .Και  συνέχισε  να  βρίζει  στα  ρουμάνικα  στα  βουλγαρικά δεν  ξέρω ...
Βγαίνοντας την  έριξα  ένα  χεσιμο  και  η  τσατσα  Ελληνίδα  καθόταν  στην  καρέκλα και  τα  είχε  χάσει...
Είναι  οι  δικοί της  απέξω  μου  λέει .Εγώ  λέω  τις  έδωσα  20  ευρώ  αυτή  τι  έκανε  για  τα  20  ευρώ  τι  είμαστε  μαλακες  και  ήρθαν  να  μας  πάρουν  τα  χρήματα  χωρίς  να  κάνουν  κάτι εγώ  για  τα  20  ευρώ  δουλεύω  δυο  ώρες  και  αυτή  τα  παίρνει  σε  πέντε  λεπτά  χωρίς  να  κάνει  κάτι.  δεν  σου  έκανε  περιποίηση  μου  λέει  παρά  πολύ .Έτσι κάνουν  πίπα  της  λέω  άντε  να  μάθεις  αλλιώς κάτσε  απ έξω  να  δουλέψει  άλλη.
Μήπως  με  περιποιήθηκε  αν  καταλάβατε  εσείς !!!!!!!!!!
Τους  λέω  στο  ιντερνέτ γράφονται  όλα και   δεν  θα  πατήσει  κανένας  εδω.
Θα  ήθελα  να  μάθω  πως  την  λένε .......

Επισκέπτης
Πρωινή  βάρδια κατά  τις 10 ?
Στο  φυλής  86  κάτω μελαχρινή  ωραία  με  καυλα  βγαίνει  από  το  δωμάτιο .
Ακαπ.. λοκο όλα  στα  20  ήταν  το  πρώτο  που  μπήκα  ας  πάω  μια  βόλτα και  βλέπουμε.

Και  επιστρέφω  στο  86  δίνω  τα  20  μπαίνω και  περιμένω  το   φρούτο και  καυλωμένος έρχεται αμέσως  πως  σε  λένε  της  λέω μου  έδειχνε  με  το  χέρι  το κρεβάτι  ξανά  ρωτώ τα ιδία. Την  κάτσαμε  λέω  μέσα  μου. Παει  να  βάλει προφυλακτικό  της  λέω  χωρίς  έλεγε  τα  δικά  της  και  πάει  πάλι  της  τραβώ το  χέρι  να  καταλάβει  το  ζώο. Ξεκινά  και     ρίχνει  τα  μαλλιά  μπροστά  να  μην  βλέπω   με  το  χέρι  το  έκανε και  ακουμπούσε  το  κεφάλι  επάνω άσε  που  μουρμουρούσε ( μάλλον  με  έβριζε ) ΑΙΣΧΟΣ........
.....
Τους  λέω  στο  ιντερνέτ γράφονται  όλα και   δεν  θα  πατήσει  κανένας  εδω.
Θα  ήθελα  να  μάθω  πως  την  λένε .......
Χθες το βράδυ ήταν εκεί η μελαγχροινή λεπτή, Μαργαρίτα με ακάποτο στα 20 ευρώ.

Eπανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως:
Φυλής 84-86 άνω-κάτω-1ος-2ος-εντός-εκτός κι επί τ'αυτά:ΜΑΚΡΥΑ!!!
Πουλάνε ΦΟΛΕΣ!!!:
ΑΛΙΝΑ ΠΑΠΑΚΙ - ΝΤΕΛΙΑ - ΙΡΙΣ - ΣΑΜΑΝΘΑ - ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ - ΤΖΟΥΛΙΑ - ΑΝΝΑ ΠΟΛΩΝΕΖΑ - ΝΤΑΡΙΑ η ΑΠΑΤΗ

experts

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
15
Like
199
Πόντοι
11
Eπανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως:
Φυλής 84-86 άνω-κάτω-1ος-2ος-εντός-εκτός κι επί τ'αυτά:ΜΑΚΡΥΑ!!!
Πουλάνε ΦΟΛΕΣ!!!:
ΑΛΙΝΑ ΠΑΠΑΚΙ - ΝΤΕΛΙΑ - ΙΡΙΣ - ΣΑΜΑΝΘΑ - ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ - ΤΖΟΥΛΙΑ - ΑΝΝΑ ΠΟΛΩΝΕΖΑ - ΝΤΑΡΙΑ η ΑΠΑΤΗ

[/quote]Ειπα  να  κανω  μια  δοκιμη  γιατι  εχω  καιρο να  περασω  πρωι.
Αλλα  μετα  τα  περασα  πολλη  καλα  στο φυλης  134 υπογειο  με  το Παολακι απο  βουλγαρια ηταν και  στο  134  επανω  βραδυ
γλυκο  μωρακι  και  να  σε  καυλωση χαρουμενο μες  την  γλυκα. 

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
σαββατόβραδο λίγο μετά τις 12:00..
ιωνίας 12 - νεαρή βαλκανιοπούλα συμπαθητική..
φυλής 80 - μαριάννα, γνωστή και από φ109, φ136 κ.λπ.
ιουλιανού, διδύμου (όλα εκτός από 1), αγκύρας (everything), αχαρνών 104 και αχαρνών 85 κλειστά..
κατήφορος μέχρι τη λιοσίων..
τροφωνίου 13 ααα - υπερώριμο μωρό με κοντό μαλλί με αρκετές πιθανότητες για μια αποδοτική και ψιλοέκφυλη συνεύρεση αν και λίγο βαριεστημένο..
τροφωνίου 13 βου - ξανθό αδύνατο εμφανίσιμο κορίτσι :boobies:  
τροφωνίου 11 ααα - η ώριμη ναταλι γνωστή από κω 8β, προύσσης κ.λπ.
τροφωνίου 11 βου - ξανθό προ-ώριμο μέτριο εμφανισιακά κορίτσι :boobies:  :boobies:
παιωνίου 47 - ξανθιά γεματούλα προ-ώριμη παρουσία μου θύμισε τη βαλέρια-βανέσσα από φραντζή, θησέως 365, σερβίων κ.λπ.
λιοσίων 73α - αρκετά αδύνατη μελαχρινή (κ' ευγενική) κοπέλα με ωραία μάτια
εξηκίου 18 - πολυκοσμία :pipa3:
εξηκίου 20 - η ώριμη άννα με βυζάρες και χαριτωμένο πρόσωπο,για λάτρεις ώριμων ελαφρώς βουκολικών και γενικά καλτ καταστάσεων!.. :)

zaras33

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
37
Πόντοι
6
Zaras33
σου υπόσχομαι ότι πολύ σύντομα θα καταχωρηθεί ικανοποιητική λίστα μπουρδέλων με όλα τα τουμπανιασμένα βυζόμπαλα  :tits:  :tits:

Σου υποκλινομαι και σου υποβαλω τα σέβη μου  :woldman:

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
Zaras33
Σου υποκλινομαι και σου υποβαλω τα σέβη μου  :woldman:

για λεγε , για λεγε  :helpplea: :helpplea: :helpplea:  , αυτα ειναι καλα νεα  :dancing: :dancing:  να δουμε ποια μας εχουν ξεφυγει  :tits: :tits:
  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Η Ντενισα εχει επιστρεψει ακουσα!!!!Περασε κανεις απο εκει? :think:

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
Πρωινή εξόρμηση
.......
Φυλής 136. Ξανθή σχετικά ψηλή με καλό γεμάτο σώμα. Αν αυτή είναι η Μαριάννα θα τιμηθεί λιαν συντόμως.
............

Η Μιχαέλα δεν είναι ξανθιά τουλάχιστον μέχρι πριν από 2 βδομάδες.
Ούτε η Μαριάννα με τα μεγάλα φυσικά στήθη.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom