Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 271 άτομα (30 μέλη και 241 επισκέπτες)

Gim52

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2023
Like
34
Πόντοι
0
Πέρασμα το μεσημέρι από δυδυμου 27 ρώτησα την τσατσά για Μιλένα και μου είπε ότι θα δουλεύει κάποιες μέρες που ακόμα δεν ξέρει πιες θα είναι αυτές και πάντα πρωινή βάρδια Οποίος περνά τα πρωινά καλό θα είναι να ενημερώνει

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.878
Πόντοι
2.536
Μάλιστα... Αυτό κατάλαβες εσύ.
Την είδες μόνο να υποθέσω? Αυτό γράφεις.
Επειδή κάποιοι την ξέρουμε πολλά χρόνια, πριν γράψεις κάτι ψάξτο λίγο.

Και αν έχεις την καλοσύνη άλλαξε και φωτογραφία, δεν είμαστε υποχρεωμένοι να βλέπουμε το παπάρι σου.
:hi:
Όταν εννοώ την είδα, σημαίνει ότι πέρασα μαζί της, όπως και πριν από λίγες μέρες. Κοιτάζει να σε καυλώσει στα προκαταρκτικά για να μην γαμησεις πολύ. Επειδή όμως για μένα δεν είναι καμία μουναρα και κρατιομουν άρχιζε την γκρίνια στο 5 λεπτό να τελειώνω και ότι πονάει.

Όσον αφορά αν την ξέρω, δεν την ξέρω περισσότερο πέρα από το γαμηση που της έριξα, ούτε με νοιάζει. Στα μπουρδέλα πάμε να γαμησουμε όχι να γνωρίσουμε νύφες για την μάνα μας. Έτσι θεωρώ εγώ , βέβαια έχω δει πολλούς τελειωμένους στα μπουρδέλα με λουλούδια και μαλακίες, ειδικά του Αγίου Βαλεντίνου.

Όσον αφορά την φωτό.... Είσαι μαλακας κάθε μέρα ή παίρνεις και ρεπό; Σε υποχρέωσε κανείς να με βλέπεις και να μου απαντάς στα μυνήματα μου. Γιατί μιλάς στο πληθυντικό; Σου στέλνουν πμ άλλα μέλη όπου σου γράψουν ότι δεν αντέχουν την φωτό μου και πρέπει να γίνει κάτι άμεσα; Και έχουν βάλει εσένα μπροσταρη;
Άκου λύση μεγάλε. Πατάς πάνω στο όνομα μου και βγάζει μια επιλογή που λέγεται ΑΓΝΌΗΣΕ. Το έχω κάνει και εγώ σε πολλούς που μου σπάνε τα αρχιδια και δεν μου τα σπάνε πια!!!!

• Like
Αντιδράσεις: fluffy
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
16.188
Πόντοι
3.246

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.642
Πόντοι
1.936
Ρε μπαγάσα... Πάλι μέσα έπεσες!!! :kneel:

Έτσι μου είπε χθες η Σάρα. Ότι θα δουλεύει πρωί.
Χαίρομαι που πέρασες καλά.
Έγραψε βέβαια το μέλος από πάνω ότι θα λείπει... :think:
Οτι πουνε οι τσατσαδες δυστυχως.Και δεν γουσταρουν μερικες φορες τετοιου ειδους ερωτηματα για κοπελες που δουλευουν καλα.

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.642
Πόντοι
1.936
Τελευταιες δυο επισκεψεις εχθες και επροχθες,εφαγωθει στη δευτερη βαρδια η μαυρουκω Μπετυ στο Φυλης65.Παιζει και στα δυο καταστηματα οροφου καο ισογειου με την ομοσταβλη Κορινα.Καλο καυλακι και αυτη.Η αραπω Μπετυ δεν εχει σχεση με την Μπιουτυ,εκτος βεβαια της μαυριλας.Και τσιμπουκακι καλο και μαυρο μουνι να γλειψειςκαι πεντακαθαρη ηταν.Οχι ιδιαιτερα εκδηλωτικη,αλλαστα 4 περνας φινα.Ειχα να φαω μαυρο μουνι αρκετο καιρο.Προτεινεται αν δεν υπαρχουν ιδιαιτερες απαιτησεις για ακαποτο μπουκιτσι και αλλες περιποιησεις.

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.726
Πόντοι
6.495

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.642
Πόντοι
1.936
Σημερινη πρωινη καταθεση στη Βικα και το λαρυγγι της στο Διδυμου 27.Μονο Βικα σημερα το πρωι στο 27,στο 22 η Αννετα σκετη καλα κρατει τα ηνια του μαγαζιου με δωματιακια συνεχεις,και στο Φψκαιας 25 κανεις γιατι ειναι κλειστο τα πρωινα.Αυτα προς το παρον ,ημερα Σαββατο 14/12.

eLmatad9r

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
166
Πόντοι
1
Καλησπέρα μύστες Πωλίνα Καλύμνου γνωρίζουμε αν είναι στο ποστο της και μέχρι τι ώρα σήμερα? Ευχαριστώ πολύ!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom