Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 343 άτομα (39 μέλη και 304 επισκέπτες)

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
12.373
Πόντοι
31.618
Για τις παλιές αγάπες μην μιλάς.
Λιοσίων 73β σήμερα είχα να πάρω την Έμμυ κάνα χρόνο και βουρ
Χαρικε που με είδε άρχισε τα χαζά ,ο χαρακτήρας δεν αλλάζει μου λέει.
Πιπαρα και γλυψημο αρχιδιων με δάγκωμα,αυτό δεν το ήθελα αλά αυτή γελαγε και έκανε το κέφι της
Δέχτηκε κολοδαχτιλο βαθιά στον πάτο της ,69 και το μουνι της μέλι.
Ιεραποστολικό και στα τέσσερα ξανααντκρισα αυτή την κολάρα ποίημα
Κάθος γαμουσα της λέω βόγκα μορή σα να γουστάρεις και μου αρχίζει τα αχ και τα βαχ και έχυσα τρέλα.
Έμμυ σαν το παλιό κρασί

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.345
Πόντοι
1.446
Για τις παλιές αγάπες μην μιλάς.
Λιοσίων 73β σήμερα είχα να πάρω την Έμμυ κάνα χρόνο και βουρ
Χαρικε που με είδε άρχισε τα χαζά ,ο χαρακτήρας δεν αλλάζει μου λέει.
Πιπαρα και γλυψημο αρχιδιων με δάγκωμα,αυτό δεν το ήθελα αλά αυτή γελαγε και έκανε το κέφι της
Δέχτηκε κολοδαχτιλο βαθιά στον πάτο της ,69 και το μουνι της μέλι.
Ιεραποστολικό και στα τέσσερα ξανααντκρισα αυτή την κολάρα ποίημα
Κάθος γαμουσα της λέω βόγκα μορή σα να γουστάρεις και μου αρχίζει τα αχ και τα βαχ και έχυσα τρέλα.
Έμμυ σαν το παλιό κρασί
Έμμυ την θυμαμαι να ειναι λες και γαμας κομοδινο:confused::confused::confused:

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
69
Like
22.116
Πόντοι
19.236
Live....
Από τα ακριτικά της οδού Φυλής!!! :uzi:

Φυλής 105 δεξιά
Κλειστό.

Φυλής 105 αριστερά ανοιχτό μετά από καιρό.
Αλεξάνδρα Λατίνα λοιπόν σε απλό πρόγραμμα και 69.
Γεμάτο σκαρί με πολλά τατουάζ. Τίποτα το ιδιαίτερο.

Φυλής 109 όροφος.
Η γκιλφ Ρωσίδα Φωτεινή σε απλό πρόγραμμα όλα με καπότα είπε... :hammer:
Δεν την έχω δει ξανά κάπου.
Πολύ ταλαιπωρημένη.

Φυλής 109 ισόγειο
Βικτόρια και Μαρία. Ρωσσόφωνες.
Σε ελεύθερο τελειωτικό σώμα και 69 και αυταρχικό.
Η Μαρία παλιά και καλή λύση. Αν και δεν ανακοίνωσε τελειωτικό στόμα, σίγουρα ο συναγωνιστής που ήταν στο δωμάτιο της πότισε το Λαρύγγι!!! :worship::worship::worship:
Εφτυνε πέντε λεπτά.
Η Βικτόρια σαν να μου φάνηκε ότι είναι καινούργια... :think:

Τελικά πήγα...

Φωκαίας 27 Όροφος.
Τρεις λατίνες.
Τάμμυ, Κατερίνα και Εμιλη.
Σε ελεύθερο τελειωτικό σώμα και 69.
Πήρα Τάμμυ και με +10€ έδωσε και κώλο. :smitten:
Πολύ ζέστη κοπέλα.
Ο Θεός όμως τιμωρεί... :priest:
Σήμερα μου έριξε πολύ ξύλο, η κοπέλα όμως, χωρίς να το ζητήσω.
Περαστικά μου... :confused:

Φωτό από το Φ105.

Συνημμένα

• IMG_20241214_213130.jpg
    IMG_20241214_213130.jpg
    3,9 MB · Εμφανίσεις: 6

Accountant

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
2.280
Πόντοι
441
Πέρασμα σε σπιτάκια πριν από λίγο..
Φωκαιας 27 σκαλακια η Ναταλι
Φωκαιας 27 υπόγειο κλειστό
Φωκαιας 27 όροφος δεν ανέβηκα
Φωκαιας 25 ισογειο Τζανινα & Σαρα
Φωκαιας 19 Λίζα
Φωκαιας 17 ισογειο Μιχαελα
Φωκαιας 13 ισογειο & υπόγειο ανοιχτά αλλά δεν μπήκα
Φυλής 86 η Αννιτα σε πρόγραμμα μισής ώρας..
Φυλής 84 όροφος ανοιχτό δεν θυμάμαι ονόματα μετριοτητες..
Φυλής 65 όροφος η Χριστίνα η "Τσεχα " όπου έγινε η κατάθεση
..
Επικοινωνιακη και χαμογελαστή το κορίτσι, δεύτερη επίσκεψη στο κορίτσι, την πρώτη μου άφησε μέτριες εντυπώσεις και είπα να ξαναδοκιμάσω..
Δεν το μετάνιωσα πάντως..
Πίπα με λάστιχο που το ζήτησα, ωραία πιπα μου έκανε κάνα 4λεπτο και μετά μια στάση ιεραποστολικο και δεύτερη στάση με τελείωμα στα 4..
Εγώ καλά πέρασα πάντως σήμερα
Καλό βράδυ

amfi852

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2022
Like
450
Πόντοι
21
Live....
Από τα ακριτικά της οδού Φυλής!!! :uzi:

Φυλής 105 δεξιά
Κλειστό.

Φυλής 105 αριστερά ανοιχτό μετά από καιρό.
Αλεξάνδρα Λατίνα λοιπόν σε απλό πρόγραμμα και 69.
Γεμάτο σκαρί με πολλά τατουάζ. Τίποτα το ιδιαίτερο.

Φυλής 109 όροφος.
Η γκιλφ Ρωσίδα Φωτεινή σε απλό πρόγραμμα όλα με καπότα είπε... :hammer:
Δεν την έχω δει ξανά κάπου.
Πολύ ταλαιπωρημένη.

Φυλής 109 ισόγειο
Βικτόρια και Μαρία. Ρωσσόφωνες.
Σε ελεύθερο τελειωτικό σώμα και 69 και αυταρχικό.
Η Μαρία παλιά και καλή λύση. Αν και δεν ανακοίνωσε τελειωτικό στόμα, σίγουρα ο συναγωνιστής που ήταν στο δωμάτιο της πότισε το Λαρύγγι!!! :worship::worship::worship:
Εφτυνε πέντε λεπτά.
Η Βικτόρια σαν να μου φάνηκε ότι είναι καινούργια... :think:

Τελικά πήγα...

Φωκαίας 27 Όροφος.
Τρεις λατίνες.
Τάμμυ, Κατερίνα και Εμιλη.
Σε ελεύθερο τελειωτικό σώμα και 69.
Πήρα Τάμμυ και με +10€ έδωσε και κώλο. :smitten:
Πολύ ζέστη κοπέλα.
Ο Θεός όμως τιμωρεί... :priest:
Σήμερα μου έριξε πολύ ξύλο, η κοπέλα όμως, χωρίς να το ζητήσω.
Περαστικά μου... :confused:

Φωτό από το Φ105.
Tι ενοεις μου εριξε πολλυ ξυλο η κοπελα χωρις να το ζητησω?

Giannos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2014
Like
1.203
Πόντοι
201
Κ γω εχω αρπαξει γονοροια και ημουν τυχερος που δεν περασε στη γυναικα,αλλα πιπα με καποτα δεν μπορω,κατα 90% γι αυτο παω στον αγοραιο ερωτα αν ειναι τραβαω μια μλκ αυτη ειναι η πικρη μου αληθεια
Και τωρα την εχεις ακομα τη γυναικα?

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
69
Like
22.116
Πόντοι
19.236

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
69
Like
22.116
Πόντοι
19.236
Κακώς δεν μπήκες.

Φωκαίας 13 υπόγειο είχε ένα λατινάκι μούρλια!!!
Πάολα σε απλό πρόγραμμα.

Φωκαίας 13 ισόγειο είχε
Σαμάνθα ξανθιά Λατίνα πετίτ, σε απλό και...
Άριελ, καινούργια Λατίνα σε απλό αλλά Πανέμορφη, Αστέρι.

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
1.967
Πόντοι
201
Το μεσημέρι πήγα καρφωτός Άγκυρας 9 μπας και βρώ την Ντάρια, αντ'αυτού πέτυχα την κοιμισμένη την Αναστασία. Την κάνεις ό,τι θες, δεν λέω, όμως περισσότερη προσωπικότητα διαθέτει το κωλόχαρτο του μπουρδέλου που στεγνώνω τον πούτσο μου αφού χύσω.
Στο 12ρι ήταν η Όλγα μαζί με μία άλλη που δεν συγκράτησα όνομα, πήγα να περάσω και ένας παλιομαλάκας ήθελε να περάσει και αυτός οπότε και έφυγα ( οι τάνες βιάζονται όταν έχουν δωμάτια στη σειρά).

Φιλιππίδου ισόγειο είχε τη Βαλέρια (για εμένα είναι μία μετριότητα) και στον όροφο το κλασικό ντούο Καρολίνα - Τάνια

Φωκαίας 27 ήταν το θωρηκτό η Κατερίνα η Πολωνέζα, ενώ στο 19 ήταν η Λίζα (ως συνήθως) ενώ στον όροφο του 17 ένα μπάζο κανονικά σε κιλά που με είχε φολιάσει πριν κάτι μήνες.

Φυλής 69 ήταν η Λάνα, 59 η Άντζελα μαζί με μια μελαχρινή που δεν συγκράτησα όνομα, 84 η Ντιάνα, 65 όροφο η Χριστίνα Τσέχα (και κάποια άλλη στο δωμάτιο) ενώ στο ισόγειο ήταν η Κορίνα.

Πήγα Διδύμου για την Άννα στο 8 αλλα είχε δύο δωμάτια, οπότε δοκίμασα την Αννέτα στο 22 που έγραψα στην προηγούμενη σελίδα.

Κακή βόλτα αλλά ελπίζω σε καλύτερα μελλοντικά (λέμε τώρα).

kostasN99

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2018
Like
223
Πόντοι
1
Κακώς δεν μπήκες.

Φωκαίας 13 υπόγειο είχε ένα λατινάκι μούρλια!!!
Πάολα σε απλό πρόγραμμα.

Φωκαίας 13 ισόγειο είχε
Σαμάνθα ξανθιά Λατίνα πετίτ, σε απλό και...
Άριελ, καινούργια Λατίνα σε απλό αλλά Πανέμορφη, Αστέρι.
Στο ισογειο καναν παρελαση Παλιστανοι- αρεβες -αφρικανοι . Και φυσικα περνουσαν και στα δωματια…

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
12
Like
7.275
Πόντοι
1.336
Πέρασμα σε σπιτάκια πριν από λίγο..
Φωκαιας 27 σκαλακια η Ναταλι
Φωκαιας 27 υπόγειο κλειστό
Φωκαιας 27 όροφος δεν ανέβηκα
Φωκαιας 25 ισογειο Τζανινα & Σαρα
Φωκαιας 19 Λίζα
Φωκαιας 17 ισογειο Μιχαελα
Φυλής 86 η Αννιτα σε πρόγραμμα μισής ώρας..
Φυλής 84 όροφος ανοιχτό δεν θυμάμαι ονόματα μετριοτητες..
Φυλής 65 όροφος η Χριστίνα η "Τσεχα "
Συμπληρώνω μερικά

Φ84α Έμα λάτιν αραπίνα νεαρή με τατού, σώμα με λίγα πιασίματα και Σοφία έτερη Κολομβιάνα.

Φιλιπ11α η γνωστή Ντιάνα η παχουλή Ρουμάνα μαζί με τη σκίννυ Κρυστάλ τη λατίνα που δούλεψε στο ίδιο για κανά μήνα το Σεπτέμβριο.

Φωκ27όροφος 4 λατίνες ,οι αρκετά μελαμψές Τάμυ και Έμιλυ, η Κατερίνα με τη χαρακτηριστική φράντζα και η πιτσιρίκα Ντάρλιν που φέρνει σε πετίτ με συνεχόμενα δωμάτια.

Η επίσης νεαρή Πάολα στο υπόγειο του Φωκαίας 13 είναι πιθανόν η ίδια Πάολα που είχε δουλέψει ένα φεγγάρι στο φ59 το καλοκαίρι,έχω γράψει κριτική. Με τόσες λατίνες όμως μπερδεύομαι, μπορεί να είναι άλλη.

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
12
Like
7.275
Πόντοι
1.336
Πριν από λίγο στο φυλής 71 στο ισόγειο είχε τέσσερις Λάτιν. Ή μία θωρηκτό, οι άλλες δύο πανομοιότυπης εμφανίςης μελαχρινές, η τέταρτη μου έκανε εντύπωση καθώς ήταν ξανθιά με μαλλί ακριβώς σε στυλ Γιουσεφ και παρουσιάστηκε σχετικά ευδιάθετη . Έχει δοκιμάσει κανείς την τελευταια;
Άν λες μια ξανθιά κατσαρομάλλα λεπτή ανοιχτόχρωμη νόστιμη ή και ομορφούλα,την Άννα μήπως;
Έχει ξανασυζητηθεί εδώ πριν μια βδομάδα,οι απόψεις διΐστανται. Καλή παρουσία πάντως.

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
69
Like
22.116
Πόντοι
19.236
Στο ισογειο καναν παρελαση Παλιστανοι- αρεβες -αφρικανοι . Και φυσικα περνουσαν και στα δωματια…
Όταν πέρασα δεν υπήρχε ψυχή ούτε κάποιο δωμάτιο να περιμένει.

MakisPap23

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2024
Like
0
Πόντοι
0
Φιλιπ11α η γνωστή Ντιάνα η παχουλή Ρουμάνα μαζί με τη σκίννυ Κρυστάλ τη λατίνα που δούλεψε στο ίδιο για κανά μήνα το Σεπτέμβριο.
Η Κρυσταλ είναι η ίδια που ήταν στο Φ61; Ξέρει κανείς;

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
43
Like
11.565
Πόντοι
3.436
Επιστροφη απο Σαββατιατικη μεταμεσονυχτια τσαρκα στο Μεταξουργειο, ψιλοπανικος με αρκετους Περσες,

Ιασωνος 20β οροφος μια μαυριδερη λατινα με τουμπανο κωλο η Σαμυ, πολυ τουμπανο κωλο ομως....

Ιάσονος 39 1ο δεξι επανω η Ψηλη Λευκορωσιδα η Ερρικα

Ιάσονος 39 2 δεξι υπογειο η μαυριδερη αδυνατη κολομβιανη η Mhia

MA 21 Ισογειο αλλη μια καινουρια λατινα υπερτουμπανο ομορφη κοπελα η Λουσι, ολα τα δωματια κλεισμενα , εφυγα

MA 21 οροφος Ξανα αλλη μια τουμπανο λατινα με σουπερ βυζαρες με λευκο δερμα δεν συγκρατησα ονομα, ξανα κλεισμενα ολα τα δωματια εφυγα...

Κ45 τερμα ευθεια μεσα ξανα(!) μελαχρινη Κολομβιανη τουμπανο με ωραιες καμπυλες η Αλεξανδρα... καλυμενη ολοκληρη με τατοο...περασα μαζι της..λιγο πριν της το χωσω ειδα ενα τεραστιο τατοο μια νεκροκεφαλη ακριβως επανω απο το μουνι της λες και θα ετρωγε την πουτσα μου αμα εμπαινα...ξενερωσα λιγο παρολαυτα τις εριξα μερικες πουτσιες χωρις να χυσω, ντυθυκα γρηγορα και πηγα παραδιπλα στο

K45 πρωτη πορτα δεξια ξανα(!) καινουργια πρωτη μερα που ηρθε Μελαχρινη Κολομβιανη η Βαλερια, οκ κλασσικα λατινοκωλαρα κτλ...με λευκο δερμα η συγκεκριμενη.... περασα οπου εδω τελικα εχυσα.....

καληνυχτα και καλα γαμησια σε ολους...

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
6.051
Πόντοι
6.815
Σάββατο κατά της 4:20 βρέθηκα στο Μεταξουργείο λόγο δουλειάς και δεν άφησα την ευκαιρία να ρίξω μια ματιά τι παίζει σε ορισμένα σπιτάκια.
Αυτό που μου έκανε κλικ είναι μια μελαχρινή Ρουμάνα στο Περδίκα 3 και Μ.Α. πρωινή βάρδια.
Μέχρι να βγω και να επιστρέψω για δωμάτιο είχε κλείσει και έμεινα με το πουλί στο χέρι.
Έχουμε κάποια εικόνα από την εν λόγω κοπέλα τι λέει μέσα, μέχρι την επόμενη φορά που θα κάνω ντου και θα έχω και δική μου γνώμη.

luposolitario1261

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Like
28
Πόντοι
0
Επιστροφη απο Σαββατιατικη μεταμεσονυχτια τσαρκα στο Μεταξουργειο, ψιλοπανικος με αρκετους Περσες,

Ιασωνος 20β οροφος μια μαυριδερη λατινα με τουμπανο κωλο η Σαμυ, πολυ τουμπανο κωλο ομως....

Ιάσονος 39 1ο δεξι επανω η Ψηλη Λευκορωσιδα η Ερρικα

Ιάσονος 39 2 δεξι υπογειο η μαυριδερη αδυνατη κολομβιανη η Mhia

MA 21 Ισογειο αλλη μια καινουρια λατινα υπερτουμπανο ομορφη κοπελα η Λουσι, ολα τα δωματια κλεισμενα , εφυγα

MA 21 οροφος Ξανα αλλη μια τουμπανο λατινα με σουπερ βυζαρες με λευκο δερμα δεν συγκρατησα ονομα, ξανα κλεισμενα ολα τα δωματια εφυγα...

Κ45 τερμα ευθεια μεσα ξανα(!) μελαχρινη Κολομβιανη τουμπανο με ωραιες καμπυλες η Αλεξανδρα... καλυμενη ολοκληρη με τατοο...περασα μαζι της..λιγο πριν της το χωσω ειδα ενα τεραστιο τατοο μια νεκροκεφαλη ακριβως επανω απο το μουνι της λες και θα ετρωγε την πουτσα μου αμα εμπαινα...ξενερωσα λιγο παρολαυτα τις εριξα μερικες πουτσιες χωρις να χυσω, ντυθυκα γρηγορα και πηγα παραδιπλα στο

K45 πρωτη πορτα δεξια ξανα(!) καινουργια πρωτη μερα που ηρθε Μελαχρινη Κολομβιανη η Βαλερια, οκ κλασσικα λατινοκωλαρα κτλ...με λευκο δερμα η συγκεκριμενη.... περασα οπου εδω τελικα εχυσα.....

καληνυχτα και καλα γαμησια σε ολους...
"λιγο πριν της το χωσω ειδα ενα τεραστιο τατοο μια νεκροκεφαλη ακριβως επανω απο το μουνι της λες και θα ετρωγε την πουτσα μου αμα εμπαινα". Κλαίω ρε τύπε

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.944
Πόντοι
1.056
Αυτη ειναι που δουλευει αντι για την Αγαπη; Ειχα παει κατι βδομαδες πριν.. Η ειναι καινουργια;

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
12
Like
7.275
Πόντοι
1.336
Η Κρυσταλ είναι η ίδια που ήταν στο Φ61; Ξέρει κανείς;
Καμμία σχέση με αυτήν του φ61. Αυτή τώρα στο Φιλιππίδου είναι πιο κοντή πιο πετίτ πιο μελαμψή ,την έχω αναφέρει και παλιότερα σε ενημερώσεις .

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom