You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η Μίλα δούλευε το προηγούμενο διάστημα στά 17άρια κυρίως 2η βάρδια ως Ρουσλάνα, ας πούμε λογικά θάναι η ίδια.Δεν είχα χρόνο, δεν την είδα, ο Τσάτσος είπε 1η μέρα.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.703
- Πόντοι
- 46.232
Χαχαχαχαχαχαχααχα οπότε τη πετυχαίνω ο Τσάτσος λέει πρώτη μέραΔεν είχα χρόνο, δεν την είδα, ο Τσάτσος είπε 1η μέρα.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.703
- Πόντοι
- 46.232
Όχι, αυτή από Αγκύρας 9 ,12α και πολύ παλιότερα Διδυμου 20 ,Διδυμου 18 και κάποια στούντιο με άλλο όνομα βέβαιαΚαλησπέρα στην παρέα
Συγνώμη αλλά η λιδια του Αλκαμένους 113 είναι η ίδια του διδύμου 22;;;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Peterkal7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 14
- Like
- 802
- Πόντοι
- 311
Ευχαριστώ πολύ φίλεΌχι, αυτή από Αγκύρας 9 ,12α και πολύ παλιότερα Διδυμου 20 ,Διδυμου 18 και κάποια στούντιο με άλλο όνομα βέβαια
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.703
- Πόντοι
- 46.232
Μήπως η Έμμυ είναι η κοκκινομάλλα Καιτη από Φιλιππίδου 11 και μετά Φυλής 66α?είχε τατουάζ θυμάσαι, κάτω από τον αυχένα, ανάμεσα στα βυζιά?Όχι... μελαχρινό ίσιο κοντό..
Αλλά επιδερμίδα λευκή...και μάτι όλο σπιρτάδα..για αυτό είπα γαλακτομπουρεκακι
Τελευταία τροποποίηση:
Πήγε Μετάξι ένα φεγγάρι μετά ξαναγύρισε φιλιππίδου,κι εξαφανίστηκε κάπου στις γιορτές .Ξέρει κανένας που έχει χαθεί η Έμιλυ από Φιλιππίδου;
Ρώτα και τον Σμυρνη άν την έχει δεί από τότε,εγώ πάντως όχι.
Αυτή που λέει ο Ντονπινέλο είναι η Κάτια από φιλιππίδου11β αρχικά κι έπειτα φ66α. Είναι η μολδαβή πιτσιρίκα πρώην κοκινομάλα,τώρα μαυρο μαλλί. Στό 69β δουλεύει ως Εμυ/Έμιλυ.Ξανθιά είναι??
Εσύ μάλλον εννοείς την ξανθιά Ρουμάνα τη βυζαρού ,καμμία σχεση.
Τόγραψα και στον άλλον, Κάτια μολδαβή πρώην κοκκινομάλλα κλπ.υποθέτω αυτήν εννοούσες.Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μήπως η Έμμυ είναι η κοκκινομάλλα Αλινα από Φιλιππίδου 11 και μετά Φυλής 66α?
Αλίνα είναι κι αυτή από φιλιπ11 , ύστερα φ59ισ και φωκ27/86 όροφος,η μπαμπάτσικη.
Τελευταία τροποποίηση:
walker 76
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 44
- Like
- 6.086
- Πόντοι
- 2.836
Αύριο αν έχω χρόνο και παω θα του μείνω αξέχαστος!Χαχαχαχαχαχαχααχα οπότε τη πετυχαίνω ο Τσάτσος λέει πρώτη μέρα
Ψωλεκτωρ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.678
- Πόντοι
- 736
Άποψη αν αξίζει μεσα;2η βάρδια τον τελευταίο καιρό αυτή είναι συνήθως,
αλβανίδα με καλά ελληνικά.
Δεν είναι μιλφ όμως,
ηλικιακά τουλάχιστον, γύρω στα 25,ξεκίνησε το '18 από φ71α και γενικά έχει στάνταρ πελατεία,αν λέμε την ίδια.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.703
- Πόντοι
- 46.232
οχι ,2η και συνήθως Παρασκευή Σάββατο και αργίες κάθεται και μέχρι κάποια ώρα στη 3η ,άλλη φορά 0200 άλλη 0400 άλλη όπως την πέτυχεςΡε μαλακές πέρασα σήμερα βράδυ αργά τρίτη βάρδια για τσάρκα. Περί τις 05:00. Η Άννα Ταϊ πλέον 3η βάρδια;
Το πιό αντικειμενικό που μπορώ να σού πώ είναι ότι έχει αρκετά σταθερή πελατεία οπότε λογικά κάποιοι είναι ευχαριστημένοι,την κλείνουν και μισάωρα κλπ.Άποψη αν αξίζει μεσα;
Ψωλεκτωρ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.678
- Πόντοι
- 736
Ευχαριστώ πολύ !Το πιό αντικειμενικό που μπορώ να σού πώ είναι ότι έχει αρκετά σταθερή πελατεία οπότε λογικά κάποιοι είναι ευχαριστημένοι,την κλείνουν και μισάωρα κλπ.
trelakos146
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2015
- Like
- 1.268
- Πόντοι
- 216
Αυτη η Λυδία του Διδυμου 22 που βρίσκεται?Όχι, αυτή από Αγκύρας 9 ,12α και πολύ παλιότερα Διδυμου 20 ,Διδυμου 18 και κάποια στούντιο με άλλο όνομα βέβαια
Vasilis bmw
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 311
- Πόντοι
- 21
Συγνώμη παίδες αλλά έχω μια απορία.τι διαφορά έχει με δόντι η χωρίς??να πω την αλήθεια μου ορισμένες φορές μου αρέσει γιατί με κόβει στο να χύσω ποιο γρήγορα. εκτός αν κάνω λάθος σε κάτι.θα ήθελα τι γνώμη σας.Όχι, είπα να περάσω με την Σάρα που είναι και αυτή αδύνατη και την έβλεπα καιρό αλλά ποτέ δεν μπήκα. Τι το ήθελα; Πεταμένο 20αρικο. Πίπα άθλια με δόντι και αμέτοχη εντελώς. Λες και γαμαω κομοδίνο. Έχω ανεβάσει κριτική αναλυτικά. Απορω ομωσ επειδή έχω δει να λέτε και καλά λόγια εδώ μέσα μήπως απλά την πέτυχα σε κακή μέρα.
ο καθε ενας με τα βιτσια τουΣυγνώμη παίδες αλλά έχω μια απορία.τι διαφορά έχει με δόντι η χωρίς??να πω την αλήθεια μου ορισμένες φορές μου αρέσει γιατί με κόβει στο να χύσω ποιο γρήγορα. εκτός αν κάνω λάθος σε κάτι.θα ήθελα τι γνώμη σας.
walker 76
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 44
- Like
- 6.086
- Πόντοι
- 2.836
Χαχαχαχαχαχαχααχα οπότε τη πετυχαίνω ο Τσάτσος λέει πρώτη μέρα
Βέβαια δεν νοώ να κάνω φασαρία και μαλακίες, θα του μπλοκάρω την όλη ψυχολογία του.Αύριο αν έχω χρόνο και παω θα του μείνω αξέχαστος!
Nikosbou1995
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2018
- Like
- 629
- Πόντοι
- 81
Καλησπέρα δεν είπε κανείς ότι δεν είναι καλή εγώ δεν μπορώ να έχω και πολύ ολοκληρομενη άποψη γιατί μόνο μια φορά έχω περάσει μαζί της. Απλώς λέμε αυτό που βγαίνει έξω και ζητάει από τους θαμώνες γλείψιμοΚαλή επαγγελματίας η Σάρα πάντα με περιποιείται, γουστάρει δυνατό γαμησι και είναι αρκετά καθαρή.
Οπότε έχω περάσει πάντα μοσχοβολαει .
Ένα πράγμα δεν γουστάρει, είναι να μην της τσιμπας τα βυζιά γιατί τα φουσκώνει κάθε 3μηνο
Καλησπέρα αλάνια χρόνια πολλά!ξέρει κανείς που βρίσκεται η Λουνα;μια ψηλή που εθεάθη τελευταία φορά φυλής 59! @n.smirni76 αν δεν γνωρίζεις εσύ το χάσαμε το κορμί
Καλησπέρα!
Για πρώτη φορά μετά από καιρό, εντόπισα νέες ενδιαφέρουσες φάτσες σε μπουρδελότσαρκα β' βάρδιας Φυλής.
Τις αναφέρω μπας και ξέρει κάποιος να μας πει αν είναι φόλες ή αξίζουν μια δοκιμή.
1) Υπερμουνάρα "Μαρία Τσέχα" στο Φυλής 69Α, εκεί με τα πολλά εξωτερικά σκαλιά.
2) Τζούλια ή κάτι τέτοιο, μελαχρινό κοντοπούτανο, κι ένα ξανθό τούμπανο (που όμως η έκφρασή της μύριζε φόλα και την απέφυγα) στο Φυλής 65Β.
3) Μελαχρινό χαμογελαστό κοντοπούτανο στο διπλανό, Φ65Α, με πεσμένα μικρά βυζιά αλλά ωραία vibes.
4) Νικόλ ή κάτι τέτοιο, στη θέση της Μαρίας με τα γυαλάκια στο ισόγειο της Φωκαίας (δεύτερο μπουρδέλο, δεν συγκρατώ αριθμό). Και πάλι μού έβγαλε ωραία vibes.
Προτείνεται κάποια απ' τις παραπάνω;
Ευχαριστώ.
Για πρώτη φορά μετά από καιρό, εντόπισα νέες ενδιαφέρουσες φάτσες σε μπουρδελότσαρκα β' βάρδιας Φυλής.
Τις αναφέρω μπας και ξέρει κάποιος να μας πει αν είναι φόλες ή αξίζουν μια δοκιμή.
1) Υπερμουνάρα "Μαρία Τσέχα" στο Φυλής 69Α, εκεί με τα πολλά εξωτερικά σκαλιά.
2) Τζούλια ή κάτι τέτοιο, μελαχρινό κοντοπούτανο, κι ένα ξανθό τούμπανο (που όμως η έκφρασή της μύριζε φόλα και την απέφυγα) στο Φυλής 65Β.
3) Μελαχρινό χαμογελαστό κοντοπούτανο στο διπλανό, Φ65Α, με πεσμένα μικρά βυζιά αλλά ωραία vibes.
4) Νικόλ ή κάτι τέτοιο, στη θέση της Μαρίας με τα γυαλάκια στο ισόγειο της Φωκαίας (δεύτερο μπουρδέλο, δεν συγκρατώ αριθμό). Και πάλι μού έβγαλε ωραία vibes.
Προτείνεται κάποια απ' τις παραπάνω;
Ευχαριστώ.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις