Θα αναφέρω μερικά δυνατά φολιασματα που έφαγα την προηγούμενη εβδομάδα σε ξεχωριστές τσάρκες .. 1ο) μια Άννα ταί από φυλής 69α δεν θα πω πολλά απλά είναι ένα όμορφο τρολλ , ούτε απέξω ξανά . 2ο) Φ71 όροφος μια Σανέλ και Βερόνικα λατίνες και οι δυο , Βερόνικα όσο όμορφη είναι άλλο τόσο τρέχεις πιο μακρυά για να μην κλαις 20αρικο είμαι παθών ! Μην τα πολυλογώ μπαίνω με Σανέλ ,ξανθιά σγουρομάλλα , δεν είναι ωραια (για τα γούστα μου) έχει ένα τίμιο σώμα , έχω ξανά μπει μαζί της άλλες δυο φορές , την 1η φορά φόλα την 2η κομπλέ και ερχεταιιιιι να κλεισει το σεριιιι και μια 3η , μπαίνει μέσα ,με θυμόταν αλλά ήταν έτοιμη να κλάψει , να έχει νεύρα και να το δείχνει έντονα , έβριζε στα ισπανικά όχι εμένα ευτυχώς , πρώτη φορά ανυπομονούσα να χτυπήσει η πόρτα από τσα2 πιο γρήγορα , τελειώνουμε ότι δεν αρχίσαμε και βγαίνω έξω και ξεκινάει η εξής συζήτηση με τσα2
Τσα2 : όλα καλά ; ( με χαμόγελο)
Εγώ : Η κοπέλα δεν φαίνεται και πολύ καλά οποτε όχι
Τσα2 : Δεν είναι καλά σήμερα γιατί μάλωσε με τον φίλο της , έλα αύριο πάλι που θα είναι καλύτερα
Εγω :ναι καλό βράδυ
Να έχω μείνει μλκας και να λέω δεν παίζει να γίνονται μόνο σε μένα αυτά , ούτε απέξω και εκεί ξανά , λες και είναι μπίλια σε ρουλέτα .. πείτε κάνα καλό οίκο αλλιώς να αρχίσω να καίω από μόνος τα 20ρικα , συγνώμη για το σεντόνι