Επισκέπτης
Εσύ έγραψες χαρακτηριστικά προηγουμένως οτι δίνει τηλέφωνο.ρε τυποι δεν εχει κανενας το τηλεφωνο της αννουλας,τι κανετε τις παπιες...
Υπονοώντας οτι στο έχει δώσει.
Εσύ έγραψες χαρακτηριστικά προηγουμένως οτι δίνει τηλέφωνο.ρε τυποι δεν εχει κανενας το τηλεφωνο της αννουλας,τι κανετε τις παπιες...
Χθες το πρωί,Διδύμου 8 κάτω ήταν η Μελίνα είπε η υπηρεσία.Προφανώς από Τροφωνίου 11άνω.
μονο το χριστινακι ειδα στο φ69?
Μόλις μου είπε "Μελίνα" έφυγα γιατί ήταν στο δωμάτιο.Προφανώς αυτή πρέπει να είναι.Την έχω δει παλαιότερα εκεί.η ξανθια ρωσιδα μιλφ με το καρε μαλλί?
Χθες το πρωί,Διδύμου 8 κάτω ήταν η Μελίνα είπε η υπηρεσία.Προφανώς από Τροφωνίου 11άνω.
Η Βανέσα έχει καιρό να εμφανιστεί.Από Αγαθουπόλεως έχει φύγει εδώ και καιρό.Αν παρακολουθούσες τις ενημερώσεις θα τό'ξερες.ξερει να μου πει καποιος που ειναι η βανεσα και η μπαρμπαρα?ΑΝ ξανακατεβω να ξερω που να παω.ΑΝ σας ειναι ευκολο με PM. An oxi ,εδω.Σας ευχαριστω
Συνέχισε...Δώσε περιγραφή αυτής της Μελίνας....Kαμια σχεση.
καλη είναιΜόλις μου είπε "Μελίνα" έφυγα γιατί ήταν στο δωμάτιο.Προφανώς αυτή πρέπει να είναι.Την έχω δει παλαιότερα εκεί.
Έχεις άποψη για το τι κάνει στο δωμάτιο;
Σήμερα στις 11:20 δημοτικοί αστυνομικοί σφράγισαν με κορδέλα και βουλοκέρι όλες τις εισόδους στο Ιάσωνος 1.Θυροκόλλησαν χαρτιά που γράφουν οτι δεν είχαν άδεια εγκατάστασης.
Αρα δεν εννοεί την Κατερίνα απο Φ200.
Κολωνού 30 κάτω-Ράντα είπε η υπηρεσία.Μετά μουσικής υπόκρουσης "κλασικών" Ρωσικών τραγουδιών.
καλη είναι
αξίζει τα λεφτά της.
ειναι παντα με το χαμόγελο, καλη πίπα, γενικά τίμι αεπιλογη για μιλφ
και πολυ καθαρή
Στο Παιωνίου 10η Αγνη απο Θησεως 35 κτλ ειναι ακομα στη δουλεια γιατι εχω να δω πολυ καιρο κριτικη για τη παρτη της...
Άρα έκατσε αρκετή ώρα στο δωμάτιο η Ράντα...H τσα^2 δεν είπε περί Ράντας, αλλά γενικά δεν μου έκανε κλικ.
Βέβαια μετά τα τόσα (πάνω από τέσσερα) τραγούδια ρωσικού τέκνο, ήμουν έτοιμος να κόψω φλέβα με αλυσοπρίονο.
Τίμησα την μελαχροινή στο Ια46Α. Καλό σωματάκι, μέτριο πρόσωπο, πιτσίλαμπλ πιπίνι. Την είχα σταμπάρει από τις 3 προηγούμενες μέρες.
Στο κρεβάτι της βγήκα έξτρα λάρτζ και γενικά υπήρξαν πολλά ζόρια. Θέλει και αυτή εκπάιδευση...
Τι ώρα πήγες;
Θυμάσαι όνομα;