sex-commando
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Τι εννοεις, οτι ειναι συγγενεις του Γεωργιου ? :o
εεεε.... κάτι τέτοιο άκουσα!.....
Τι εννοεις, οτι ειναι συγγενεις του Γεωργιου ? :o
εεεε.... κάτι τέτοιο άκουσα!.....
Για ποιά Κατερίνα μιλάς?το κατερινακι ειναι πλεον με μαυρο μαλλι κοντο καρε,παει το ξανθο...
To ψάχνω και γω. Έχω πιάσει το μετάξι, όπου οι φήμες λένε ότι δραστηριοποιείται πλέον.
Αρα δεν εννοεί την Κατερίνα απο Φ200.
Το Κατερινάκι
(το πλέον υπέρμετρο κοντοπούτανο της μπουρδελο-Φυλής)
συνηθίζει να αλλάζει το χρώμα των μαλλιών της αλλά πάντα παραμένει πολύ κοντή και με πολύ μικρό βυζί...
...και με πολύ υπερ-τεντωμένο κώ(ο)λο
Η συγκεκριμενη που μου το πε αποσυρεται απο το επαγγελμα και δεν νομιζω να ναι για ζηλεια και τετοια..Οχι ακαποτο γαμησι προς θεου πρεπει να σαι ψυχανωμαλος αλλα για τσιμπουκι ναι της εχω δωσει(1 φορα) και απο οτι διαβαζω απο κριτικες και πολλοι απο εδω μεσα.Πιο πολυ προβληματιστηκα γιατι ειναι ψυχακιας η γκομενα(γυαλιζει το ματι της) και στον αρπαει για ακαποτο χωρις να ρωτησει.Η αλλη μου πε οτι το ξερουν αρκετοι για την αρρωστια της γι αυτο ειπα να ρωτησω εδω γιατι προσωπικα δεν ειχα ακουσει τιποτα.Μακαρι οντως να ειναι αλλη μια πιπα που λεγεται εδω και εκει αλλιως η γκομενα θελει λιωσιμο στα μυαλα και ροπαλιες στις πατουσες...
Δώσε λεπτομερή περιγραφή της απατεώνισας για να ξέρουμε.Φυλής 84Β στο πάνω μαγαζί (κάτι σαν 2ος όροφος) σήμερα λίγο μετά την αλλαγή βάρδιας. Ντέλια αν θυμάμαι καλά. Μιλάμε για τον ορισμό της απάτης. Μην την πατήσει κανείς με δαύτη. Κριτική εντός ολίγου. :S
Δυστυχώς δεν ξέρω - δεν την έχω πετύχει πουθενά αλλού. Κουλούρι πάντως δεν είχε. Εμφανισιακά είναι λεπτή με λεπτά πόδια και κώλο, μαύρα ψιλομακριά μαλλιά και εμφανίζεται στο σαλόνι γυμνόστηθη (μέτριου μεγέθους βυζιά).Δώσε λεπτομερή περιγραφή της απατεώνισας για να ξέρουμε.
Είναι μία Ντέλια που δουλεύει και σαν Μαρία στο Φ65 κάτω με κουλούρι στα 20 ευρώ;
Και στο παρελθόν έχει δουλέψει στο Φ86 κάτω και Φώκαιας 25 άνω;
Σταθερά τον τελευταίο καιρό,εδώ 15-20 μέρες,στο Φ84 2ος όροφος δουλεύει μια καινούργια,Νέλη.Μελαχροινή λεπτή σκουρόχρωμη με κουλούρι στα 20.Μετά το ανέβασε στα 25 ευρώ το κουλούρι.Δυστυχώς δεν ξέρω - δεν την έχω πετύχει πουθενά αλλού. Κουλούρι πάντως δεν είχε. Εμφανισιακά είναι λεπτή με λεπτά πόδια και κώλο, μαύρα ψιλομακριά μαλλιά και εμφανίζεται στο σαλόνι γυμνόστηθη (μέτριου μεγέθους βυζιά).
Ξέχνα το!χμμμμμμμ!!!
ψιλομακριά μαλλιά...
Nα σου λείπουν τα πολλά νομίσματα!Νομίζω ότι την βρήκα στο Κολωνου 30/όροφος. Στο ισόγειο (Κολωνού 30) ήταν η Ράδα... τι περίεργο όνομα και αυτό?
Μου θύμισε την ράδα που κρατούσαν τα βαπόρια στα λιμάνια και δεν έμαινε ούτε σεντς...
ε!!! είμαστε πιτσιρίκια 16 χρονών... αυτά έχουν πλέον παραγραφεί
και "ράδα" δεν υπάρχει ...
Nα σου λείπουν τα πολλά νομίσματα!
Πριν 3-4 ημέρες αν θυμάμαι καλά. Πάει το χάσαμε το μυαλό μας! ... μην δίνεις σημασία! ...είναι λόγω ηλικίαςΉταν η δεν ήταν;.Η δεν την θυμάσαι καλά ως εμφάνιση;.Χθες 14/4 είδες την Άννα;
Μπες εσύ που παίζεις και τυχερά παιγνίδια (λόγω nickname)...Αυτή η Ράντα,όταν την πρωτοείδα στο Πιπίνου 65 μου θύμισε την ράντα ανατοκισμών στα οικονομικά μαθηματικά.Πρόθυμη στο σαλόνι και πολλά υποσχόμενη...Είχε κάτι από την τρέλλα της Έλενας-Φ200.Τι να κάνει μέσα άραγε;
Κοίτα να δεις που ασχολούμαστε και αναζητούμε το κομοδίνο-Άννα!