Aftos_Eimai
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2021
- Like
- 753
- Πόντοι
- 81
Eχουμε εικόνα ποιες είναι Διδυμου 27 και Φιλιππίδου 11?
Αααα... ευχαριστώ...οπότε αν είναι ανοιχτή η πόρτα στην σκάλα...τα σπίτια είναι 2...το ένα στον 1ο και το άλλο στον 2ο δλδ.... μπήκα προχθές και φοβήθηκα μην είναι σπίτι και δημιουργηθεί θέμα.... ευχαριστώ τιτάναΔεν έχει φώς απ έξω, μπαίνεις στο 2οροφο, αν είναι ανοιχτή η πόρτα στη σκάλα ανεβαίνεις στο 1ο και στο 2ο ,οι ίδιες είναι πάντα σε συγκεκριμένες μέρες
Καλησπερα έχεις κανείς εμπειρία με την Σοφία Δίδυμου 22 ;
Αυτό έκανα . έχω φύγει γιατί δεν τράβαγε η υπόθεση. κολλήσαμε και οι δύο και θα υπήρχε πρόβλημα στην δουλειά της από το τρίτο πρόσωπο. καταλαβαίνεις τη εννοώ.και εσύ πρόσεχε γιατί και εσύ συνάδερφος είσαι στο λέω τελείως φιλικά.Μη γίνεσαι αγαπούλης, ξεκωλιασε την και φύγε.
Δουλεύει ακόμα αυτή?1 κριτική από το 2022 υπάρχει μόνοΚαλησπερα έχεις κανείς εμπειρία με την Σοφία Δίδυμου 22 ;
Υπάρχουν κριτικές και στο Ιάσονος 46 που δούλευε πριν δες κι εκεί,πάντως καλή είναι μέσα,έχει περάσει και από Φωκαίας 13 ισόγειο για λίγο και από Φυλής 109β.Τώρα ξαναγύρισε εκεί που πρωτοεμφανίστηκε.Δουλεύει ακόμα αυτή?1 κριτική από το 2022 υπάρχει μόνο
Ανοιχτά σχεδόν όλα φίλεΠαιδιά καλησπέρα.για να μην ξεκινάω από Ελευσίνα ξέρεις κανένας αν υπάρχει τίποτα ανοιχτά για φυλής παντα.το λέω λόγο βροχής.
Όπως σου είπαν και άλλοι,φυλής61,αλλά με αστάθεια στις βάρδιες,άλλοτε απογευματινή με Κρυστάλ κι άλλοτε πρωινή αντί της Μισέλ.Στις 23.02.2024 πέρασα το απόγευμα στο Φυλής 66 Α
με μια ωραία ψηλή λατίνα και δεν ρώτησα το όνομά της.
Ωραία , αλλά τυπική και σοβαρή , σαν ... εφοριακός !
Μου τον έπαιξε , έκανε τυπική πίπα,
την γάμησα ιεραποστολικά, και μετά ...
περίμενα .... να μου δώσει φορολογική ενημερότητα !
Ρε μάγκες, ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ οι Λατίνες στην λατινική αμερική
με αυτές που έρχονται εδώ !
Εδώ, συνήθως είναι 15 ης κατηγορίας σε συμπεριφορά !
Στην Ισπανία αν πάρεις λατίνα, κάνει ωραία γαμήσια.
Που τις βρήκαν αυτές τις ψυχρές ; Μάλιστα , υποθέτω
ότι οι Αλβανοί νταβάδες τους , τους έχουν κάνει φροντιστήριο
να είναι τυπικές.
Πριν μήνες είχα πάρει τη Σολ Φυλής 134 και ήταν καλή μέσα
ωραία, καθαρή, και δέχτηκε και σπάτουλα τύπου Dmtrsxxx
Τώρα δεν ξέρω που είναι, και πόσο έχει γίνει τυπική.
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μουΑνοιχτά σχεδόν όλα φίλε
Η Κλασσική Μπιανκα που ήταν ηταν Μεγάλου Αλεξανδρου..έχω ακούσει χλιαρά πράγματα.Εγω δεν έχω μπει μαζί της διότι είναι πολύ λεπτή για τα γούστα μου.Ποια είναι αυτή?
Πρόγραμμα?
Μακρυά από την Ελενη-Σοφία η whatever τα έχουμε πει.1η φορα δαχτυλωνω μουνι και μου 'ρχεται μυρωδια ΣΚΑΤΙΛΑΣ/Μυκητιλας.
Μα μιλαμε για ΣΚΑΤΙΛΑ, που μου 'πεσε, την εδιωξα και εβγαλα λιγο απο το πρωινο μου στον νιπτηρα.
Ηδη μου 'ρθε αναγουλα καθως το γραφω.
Κατι πρεπει να ξερε παντως η τυπισσα διοτι πρωτου δαχτυλωσω της ειπα γυρνα για 69 και απλα τουρλωσε κολο στο πλαι οποτε αρκεστηκα σε δαχτυλο.
Παναγια μου ευτυχως που δεν χωθηκα εκει μεσα.
edit: για να μην βαλω ταμπελα, απλα θα πω το μαγαζι με την κοπελα ειναι στη Διδυμου(οι σκληροι σιγουρα καταλαβατε).
Διδύμου 18 υπογειο(συνηθως)Όνομα και διεύθυνση να δώσετε για να προσέχουμε ώστε να έχουμε!
Τζέσικα πρωινή βάρδια Κωνσταντινούπολεως 166 στο υπόγειο.Αφρικανη.20 ευρώ εκεί.κανενα καλο bbw ή καμια με μεγαλο κωλο στο μεταξουργειο παιζει;
Σωστός όπως πάντα Αρχηγέ μου.Μήπως είναι πάλι η Μπιανκα/Ντάρια/Ελένη?δε παρκαρες και συ το tesla να μας πεις