n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.003
- Πόντοι
- 46.232
Ναι ρε συ,1ο και 2ο όροφοέχει μπουρδέλο στο Παρασίου 36;;;
Ναι ρε συ,1ο και 2ο όροφοέχει μπουρδέλο στο Παρασίου 36;;;
Στο μεταξύ στο 7β που ζει μία οικογένεια αλλοδαπών με μικρά παιδάκια, δεν έχουν βγάλει το στύλο που υπήρχε στο σαλόνι και παίζουν σε αυτόνΆνοιξε πάλι το Διδύμου 7 ???
Αυτήν κατάλαβα και εγώ.Μήπως είναι πάλι η Μπιανκα/Ντάρια/Ελένη?δε παρκαρες και συ το tesla να μας πεις
Μελλοντικοι πυροσβεστες τα παιδια....Στο μεταξύ στο 7β που ζει μία οικογένεια αλλοδαπών με μικρά παιδάκια, δεν έχουν βγάλει το στύλο που υπήρχε στο σαλόνι και παίζουν σε αυτόν
ή θα μας τα παίρνουν στα στριπτιζαδικαΜελλοντικοι πυροσβεστες τα παιδια....
Λες τα κοριτσακια οταν κλεισουν τα 18 να εχουν ετοιμη καριερα ?ή θα μας τα παίρνουν στα στριπτιζαδικα
Καινούργια είπε αλλα δεν νομίζω,ελευθερο+69,μάλλον είναι αυτή που λέει ο n.smirni76,καλο σωμα,νοστιμη κοπελα.Ποια είναι αυτή?
Πρόγραμμα?
Δεύτερο καινούργιο μαγαζί σήμερα!!!!Έχει κανένας εικόνα για τη Μαρία από Κολωνού 20 β
Διδύμου 22 πάνω η Άννα ποια είναι αυτή καινούργια είναι??Σε μερικά διάσπαρτα που μπήκα:
Διδύμου 8 κάτω μόνο η Βερόνικα σήμερα σε δωμάτιο.
Διδύμου 8 πάνω η Σοφία απο Χωμιατιανού νομίζω.
Διδύμου 22 πάνω η Άννα.
Διδύμου 22 κάτω η Χριστίνα.
Ανοικτά το 18 υπόγειο δεν μπήκα και το 27,επίσης δεν μπήκα.
Αλκιβιάδου 16γ Ειρήνη.
Φωκαίας 27Β σκαλάκια η Εμμανουέλα.
Περγάμου 1 Ντάρια.
Ιάσονος 1β αριστερά Μαργαρίτα,δεξιά κλειστά.
Εκεί γωνία δεν είναι ένα καφέ; Όχι;Δεύτερο καινούργιο μαγαζί σήμερα!!!!
είναι η Ντάρια που δούλευε τον περασμένο Ιούλιο στο Βέργας 7.Ποια είναι αυτή?
Πρόγραμμα?
την Άννα λες τη λατίνα που εμφανίζεται επίσης φωκαίας 25... η ΣολΣτις 23.02.2024 πέρασα το απόγευμα στο Φυλής 66 Α
με μια ωραία ψηλή λατίνα και δεν ρώτησα το όνομά της.
Ωραία , αλλά τυπική και σοβαρή , σαν ... εφοριακός !
Μου τον έπαιξε , έκανε τυπική πίπα,
την γάμησα ιεραποστολικά, και μετά ...
περίμενα .... να μου δώσει φορολογική ενημερότητα !
Ρε μάγκες, ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ οι Λατίνες στην λατινική αμερική
με αυτές που έρχονται εδώ !
Εδώ, συνήθως είναι 15 ης κατηγορίας σε συμπεριφορά !
Στην Ισπανία αν πάρεις λατίνα, κάνει ωραία γαμήσια.
Που τις βρήκαν αυτές τις ψυχρές ; Μάλιστα , υποθέτω
ότι οι Αλβανοί νταβάδες τους , τους έχουν κάνει φροντιστήριο
να είναι τυπικές.
Πριν μήνες είχα πάρει τη Σολ Φυλής 134 και ήταν καλή μέσα
ωραία, καθαρή, και δέχτηκε και σπάτουλα τύπου Dmtrsxxx
Τώρα δεν ξέρω που είναι, και πόσο έχει γίνει τυπική.
Τα ίδια σκατά και στις χώρες τους είναι, συναγωνιστή. Έχω πάει 3 φορές στον Παναμά (5 ημέρες έκαστη) και έχω κάτσει δύο ημέρες στο Κάλι της Κολομβίας. Πατσαβούρες, κουτοπόνηρες και φυγόπονες. Το μόνο που κοιτάνε είναι, πως θα σε κοροϊδέψουν, πως θα σε ξεγελάσουν και πως θα σε κλέψουν.Ρε μάγκες, ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ οι Λατίνες στην λατινική αμερική
με αυτές που έρχονται εδώ!
Μη γίνεσαι αγαπούλης, ξεκωλιασε την και φύγε.Δεν λέω ότι δεν έχει σώμα και μένα για τα γούστα μου είναι.και όπως λες είναι καλή στο δωμάτιο και τα πηγαίναμε πολύ καλά και πάρα πολύ χημεία μετάξι μας υπήρχε.αλλά πιστεύω ότι αν πας τρείς φορές την εβδομάδα όπως εγώ κάπου χαλάει το πράγμα. κολλάμε και οι δύο και πάει αλλού οι δουλειά.δεν περνάνε όλοι καλά όπως λες γιατί δυσκολεύουν γίνεσαι αγαπουλης και θέλουν να σε διώξουν.πίστεψε με.