Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 340 άτομα (33 μέλη και 307 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.546
Πόντοι
41.129
Καταθεση στη Σοφια στο Φ86 οροφος :alivedick::alivedick::alivedick:
Ρε τι αλογο ειναι αυτο, κορμαρα σεξυ γκομεναρα την καβαλησα και τη μαρκαλησα :knockinb::knockinb::knockinb:
Της στεγνωσα το μουνι απο το γλειψιμο εκτος προγραμματος !!! :kneel::kneel::kneel:
20αρα Κολομβιανη απο το Μεδεγιν !!!
Επαθα εγκεφαλικο οταν μου στηθηκε στα τεσσερα η αλόγα :O:O:O σεληνιαστηκα και τη βιασα αγρια :fuck2::fuck2::fuck2:

Ακολουθει κριτικη :cum::coffee:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.003
Πόντοι
46.232
Καταθεση στη Σοφια στο Φ86 οροφος :alivedick::alivedick::alivedick:
Ρε τι αλογο ειναι αυτο, κορμαρα σεξυ γκομεναρα την καβαλησα και τη μαρκαλησα :knockinb::knockinb::knockinb:
Της στεγνωσα το μουνι απο το γλειψιμο εκτος προγραμματος !!! :kneel::kneel::kneel:

20αρα Κολομβιανη απο το Μεδεγιν !!!
Επαθα εγκεφαλικο οταν μου στηθηκε στα τεσσερα η αλόγα :O:O:O σεληνιαστηκα και τη βιασα αγρια :fuck2::fuck2::fuck2:

Ακολουθει κριτικη :cum::coffee:
Καινούργια λατίνα η Σοφία?για ρίξε μια περιγραφή

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.003
Πόντοι
46.232

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.546
Πόντοι
41.129
Καινούργια λατίνα η Σοφία?για ρίξε μια περιγραφή
ψηλη 1,75+ μακρυ μαυρο μαλλι , ασπρο δερμα, 20 ετων με ομορφο προσωπο ,λατιν καπουλια πεταχτα με ωραιες γαμπες, 1,5αρι στητο βυζι με μικρη ρογα, τατουαζ σε δεξια κλειδα και ενα πανω στο φαρυγγα κατι στα λατινικα εγραφε , 10 μερες ειπε η τσατσα ειναι εκει.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
ψηλη 1,75+ μακρυ μαυρο μαλλι , ασπρο δερμα, 20 ετων με ομορφο προσωπο ,λατιν καπουλια πεταχτα με ωραιες γαμπες, 1,5αρι στητο βυζι με μικρη ρογα, τατουαζ σε δεξια κλειδα και ενα πανω στο φαρυγγα κατι στα λατινικα εγραφε , 10 μερες ειπε η τσατσα ειναι εκει.

Πάω να τη δω, αν είναι μετριότητα

θα σε βάλω να κάνεις 1 ώρα γλειφομούνι στη Μπιούτυ ! :2funny:
:2funny:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.003
Πόντοι
46.232
Η περιγραφή ταιριάζει στην Άννα πάντως

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.546
Πόντοι
41.129

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.546
Πόντοι
41.129
Η περιγραφή ταιριάζει στην Άννα πάντως
τι να πω... σοφια ειπε η τσατσα, μηπως ειναι η τσατσα καινουρια εκει και δεν τις ξερει ? τις αλλες μερες Αννα την ελεγαν ? να ξερω τι ονομα να βαλω στην κριτικη.

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.652
Πόντοι
13.636
τι να πω... σοφια ειπε η τσατσα, μηπως ειναι η τσατσα καινουρια εκει και δεν τις ξερει ? τις αλλες μερες Αννα την ελεγαν ? να ξερω τι ονομα να βαλω στην κριτικη.
Πάντως και αυτή που σου έλεγα σήμερα κάπως έτσι είναι.... :confused::confused:
Βάλε και τα τρία και όπου κάτσει η μπίλια!!! :headbang2:

PsoLeeSin1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2023
Κριτικές
4
Like
1.007
Πόντοι
361
1η φορα δαχτυλωνω μουνι και μου 'ρχεται μυρωδια ΣΚΑΤΙΛΑΣ/Μυκητιλας.
Μα μιλαμε για ΣΚΑΤΙΛΑ, που μου 'πεσε, την εδιωξα και εβγαλα λιγο απο το πρωινο μου στον νιπτηρα.
Ηδη μου 'ρθε αναγουλα καθως το γραφω.

Κατι πρεπει να ξερε παντως η τυπισσα διοτι πρωτου δαχτυλωσω της ειπα γυρνα για 69 και απλα τουρλωσε κολο στο πλαι οποτε αρκεστηκα σε δαχτυλο.
Παναγια μου ευτυχως που δεν χωθηκα εκει μεσα. :priest::priest::priest::priest::priest::priest:

edit: για να μην βαλω ταμπελα, απλα θα πω το μαγαζι με την κοπελα ειναι στη Διδυμου(οι σκληροι σιγουρα καταλαβατε).

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.652
Πόντοι
13.636
Μα μιλαμε για ΣΚΑΤΙΛΑ, που μου 'πεσε, την εδιωξα και εβγαλα λιγο απο το πρωινο μου στον νιπτηρα.

Κατι πρεπει να ξερε παντως η τυπισσα διοτι πρωτου δαχτυλωσω της ειπα γυρνα για 69 και απλα τουρλωσε κολο στο πλαι οποτε αρκεστηκα σε δαχτυλο.
Παναγια μου ευτυχως που δεν χωθηκα εκει μεσα. :priest::priest::priest::priest::priest::priest:

edit: για να μην βαλω ταμπελα, απλα θα πω το μαγαζι με την κοπελα ειναι στη Διδυμου(οι σκληροι σιγουρα καταλαβατε).
Ελπίζω να πρόλαβες να εξαφανιστείς πριν σου ζητήσει +10€ επειδή εσύ φταις που δεν σου σηκώνεται...

Vasilis bmw

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2024
Κριτικές
3
Like
311
Πόντοι
21
Ναι τυπε σημερα θα ειναι στο ποστο της, με το μαλακό το κοριτσι μας, μην εχουμε παλι εργατικο ατυχημα. :sunglasses:
Ναι τυπε σημερα θα ειναι στο ποστο της, με το μαλακό το κοριτσι μας, μην εχουμε παλι εργατικο ατυχημα. :sunglasses:
Σε ευχαριστώ Δημήτρη.δεν αξίζει απ' ότι κατάλαβα
Γεια σου δημήτρη.περιμενα να δω κριτική σου για την Φολιτσα την ξαδέρφη της βανεσσας.ειχα αγωνία να παω να ρίξω μια ματιά είχες δίκιο δεν λέει και πολλά .αφού πρώτα ρίξαμε ένα καβγά με την Βανέσσα που την είδα.τωρα δεν ξέρω αν στο κρεβάτι είναι καλή αν είναι να πάω.εσυ ξέρεις γιατί έκανες τεστ νραιβ.αν θέλεις μου λες να ξέρω αν είναι να πάω μια βόλτα αύριο.

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.778
Πόντοι
4.926

Η συγκεκριμένη, δεν χρειάζεται να βάλεις δάχτυλο. Βρωμοκοπάει ολόκληρη, μουνίλα/μυκητίλα. Απορώ, δεν της κόβει να κάνει κάνα μπάνιο, πριν πιάσει δουλειά ή καμιά εξέταση;

Papoutsaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
658
Πόντοι
81
Η συγκεκριμένη, δεν χρειάζεται να βάλεις δάχτυλο. Βρωμοκοπάει ολόκληρη, μουνίλα/μυκητίλα. Απορώ, δεν της κόβει να κάνει κάνα μπάνιο, πριν πιάσει δουλειά ή καμιά εξέταση;
Όνομα και διεύθυνση να δώσετε για να προσέχουμε ώστε να έχουμε!

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
41
Like
11.152
Πόντοι
3.436
Πολυ νέκρα αποψε στο Μεταξουργειο....βαρανε μυγες ολα τα σπιτια αλλα και οι δρομοι απ εξω σχεδον αδειοι....Ειχα ορεξη για Cult γαμησι οποτε κατεληξα Ιασωνος 43 οπου ηταν η Γκιλφ Ελενα μαζι με μια αλλη ξανθια κοπελα...ειχε τετοια αναδουλεια που εκατσα με την Gilf Ελενα στο δωματιο σχεδον 15 λεπτα και χωρις να ακουσω καν να μπαινει καποιος πελατης στο σαλονι...αφου τελειωσα και ντυθηκα με το που ανοιγω πορτα να βγω βλεπω στο απεναντι δωματιο ηταν ανοιχτη η πορτα και ειχε ξαπλωσει μονη της μπρουμητα η αλλη η ξανθια κοπελα που ειχε βαρδια...ξεσκιστηκανε στη δουλεια αποψε χαχαχα....

Vasilis bmw

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2024
Κριτικές
3
Like
311
Πόντοι
21
Πολυ νέκρα αποψε στο Μεταξουργειο....βαρανε μυγες ολα τα σπιτια αλλα και οι δρομοι απ εξω σχεδον αδειοι....Ειχα ορεξη για Cult γαμησι οποτε κατεληξα Ιασωνος 43 οπου ηταν η Γκιλφ Ελενα μαζι με μια αλλη ξανθια κοπελα...ειχε τετοια αναδουλεια που εκατσα με την Gilf Ελενα στο δωματιο σχεδον 15 λεπτα και χωρις να ακουσω καν να μπαινει καποιος πελατης στο σαλονι...αφου τελειωσα και ντυθηκα με το που ανοιγω πορτα να βγω βλεπω στο απεναντι δωματιο ηταν ανοιχτη η πορτα και ειχε ξαπλωσει μονη της μπρουμητα η αλλη η ξανθια κοπελα που ειχε βαρδια...ξεσκιστηκανε στη δουλεια αποψε χαχαχα....
Όντως δεν υπάρχει ούτε σκύλος πριν δέκα λεπτά πέρασα εγω

Jason Lee Son

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2017
Κριτικές
5
Like
570
Πόντοι
301
Φίλε μου πες μου ότι θέλεις να επιστρέψει η συγκεκριμένη κοπέλα?? απορώ τη έχει πάρα πάνω από άλλες δεν υπάρχει χειρότερο άτομο και χυδαία και άλλα πολλά.συγνωμη που στο λέω αυτό.γνωμη μου.εχω περάσει πάρα πολλές φορές μαζι της και τελευταία την πάτησα πολύ πολύ άσχημα.
Έχει σώμα στα γούστα μου, είναι καλή στο δωμάτιο και τα βρίσκουμε στο σοσιαλ, για να έχεις περάσει και συ πάρα πολλές φορές μαζί της κάτι καλό θα το έχεις, anyway δε περνάνε όλοι καλά με όλους, υπάρχει και η χημεία.

Vasilis bmw

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2024
Κριτικές
3
Like
311
Πόντοι
21
Έχει σώμα στα γούστα μου, είναι καλή στο δωμάτιο και τα βρίσκουμε στο σοσιαλ, για να έχεις περάσει και συ πάρα πολλές φορές μαζί της κάτι καλό θα το έχεις, anyway δε περνάνε όλοι καλά με όλους, υπάρχει και η χημεία.
Δεν λέω ότι δεν έχει σώμα και μένα για τα γούστα μου είναι.και όπως λες είναι καλή στο δωμάτιο και τα πηγαίναμε πολύ καλά και πάρα πολύ χημεία μετάξι μας υπήρχε.αλλά πιστεύω ότι αν πας τρείς φορές την εβδομάδα όπως εγώ κάπου χαλάει το πράγμα. κολλάμε και οι δύο και πάει αλλού οι δουλειά.δεν περνάνε όλοι καλά όπως λες γιατί δυσκολεύουν γίνεσαι αγαπουλης και θέλουν να σε διώξουν.πίστεψε με.

Τελευταία τροποποίηση:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.546
Πόντοι
41.129
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom