[Παράθεση από: Mastoratzas στις σήμερα στις 00:48
1.Δεν είδα ρεπορτάζ για Διδύμου οπότε να πω οτι σήμερα στο 8Β απογευματινή βάρδια ήταν η υπερ-μούναρος Γιάννα, την ρώτησα αν είναι Ελληνιδα διότι μιλάει πολυ καλά Ελληνικά αλλά μου είπε πως δεν είναι και ταυτόχρονα να προσπαθει να σε δελεάσει με πολύ αισθησιακό τρόπο zfuck
πολύ όμορφη μελαχροινή αδύνατη αλλά με καμπύλες ότι καλύτερο δηλαδη
ξέρουμε τίποτα για αυτήν? τι λέει στο δωμάτιο?
2.Υ.Γ. ρε παιδιά τι πράγμα αυτό με την Μαρία τη Βουλγάρα στο 80 είναι χαριτωμένη αλλά άβυζη και έχει ένα περίεργο στυλ χαμογελάει αλλά σαν να είναι μαστουρωμένη ρε γαμώτο]
1.Η περιγραφή σου ταιριάζει με αυτήν της Γιάννας από Φυλής 134ισ-υπ.,109κάτω και Πιπίνου 65.Την οποία τιμήσαμε μετά κριτικής,εγώ και ο bakalhs.
Eλλείψει Λίλιαν η Ειρήνης (μάλλον Λίλιαν γιατί την Ειρήνη την είδα εκεί) και μετά την φυγή της Κατερίνας,έκτακτες κορασίδες στελεχώνουν τις βάρδιες.Π.χ. Ρενάτα.
Φορούσε ένα διχτυωτό;
2.Μάλλον επενδύεται το γνωστό τυποποιημένο καθολικό ευτυχές χαμόγελο οικειότητας για προσέλκυση πελατών.Της ταιριάζει πάρα πολύ και το ξέρει.
1) Όχι φίλε μου δεν φορούσε δικτυωτό αλλά ήταν πολύ μουνάρα σαν σύνολο και προσπαθούσε με τσαχπινιά (κοιτούσε λάγνα κ.λ.π.) αλλά και αγριάδα (μου λεέι πάμε μέσα να σε ξεσκίσω
)να σε δελεάσει ...σε μια στιγμή που κατάλαβε ότι δεν θα περάσω άλλωστε της λέω τώρα εφτασα στην περιοχή και θέλω πρώτα να κάνω βολτίτσα μου λέει θέλω φιλί και μου έδειχνε το μάγουλό της και μου λεει μετά με παντρεύεσαι? ναι ναι της λέω να πιάσω το Τζοκερ πρώτα και την άλλη μέρα έρχομαι καρφί να σε πάρω να φύγουμε
εντωμεταξύ είχαμε σόου και με έναν φίλο μετά που συνέχισα την βόλτα
μπαίνω στο Φωκαίας 19 που ήταν το νταρντάνικο καυλάκι η Αλίνα και εκεί είχαμε γελάκια με ερωτικές προτάσεις από μέρους της πολύ ερωτιάρης είμαι τρομάρα μου (απλά είμαι ευγενικός και τσιμπάνε)δεν την πήρα βέβαια γιατί δεν την έχω ξανα-πάρει για να ξέρω τι με περιμένει και 2ον ήθελα να γυρίσω τα περισσότερα σπιτάκια...
και το αποκορύφωμα στο Φυλής 130τόσο που γράφετε για την πουτσοτρίφτρα Ναταλία-Ναταλύ* πως την λέτε: έφυγαν οι συναγωνιστές και με τον φίλο να έχει ανοίξει ήδη την πόρτα και να φεύγει σιγα-σιγα με εγκλωβίζει στην γωνία και να με χαιδεύει, να με φιλάει στα μάγουλα, να κάθεται σχεδόν κάτω και να κάνει πως πάει να μου πάρει πίπα και το κερασάκι στην τούρτα βάζει την γλώσσα της στο αυτί μου μέσα
όλα αυτά για πάνω από 1-1.5 λεπτό αισθάνθηκα σαν να είμαι σε στριπτιζάδικο και έχω πάρει χορό
πάντως εχει απίστευτο δέρμα αλλά την ήθελα πιο ''πιασάρικη'' καθότι λάτρης των νταρντανόμουνων (βλέπε και Μόνικα-Φυλής 71Α την οποία δεν έχω πάρει ακόμα καμια άποψη?), Σελένα από Φωκαίας 17Α που ''δεν υπάρχει'' κ.λ.π.
*αλήθεια στο δωμάτιο είναι έπιπλο?
2) Όπως το λες τυποποιημένο στην κυριολεξία σαν να το κάνει με το ζόρι..πάντως με βυζί Νο1 άβυζι την θεωρώ εγώ αν και είναι πολύ χαριτωμένη και το προσπερνάς άνετα αυτό...