paraskevasgr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.940
- Πόντοι
- 201
επισης περασα με Χουλιετα ,στο σαλονι μουναρα ,μεσα ομως ξενερωσα με τοση πλαστικουρα+ οτι οταν την ειχα στα 4 ειδα λιγο τριχα κολο-πλατη,ξενερα
Φίλε Διανοούμενε αυτή η Μιλάνα σε ποια βάρδια δουλεύει και τι πρόγραμμα κάνει;
Ξερουμε τι ώρες δουλεύει αυτή η ΜιλαναΤο καλυτερο μουνακι αυτή τη στιγμή. Μιλάνα, ρωσιδακι τρελό κορμάκι, κοντουλι, μελαχρινακι φατσουλα πολυ γλυκιά. Χαμογελο με ωραία δόντια. Φυλής 59 άνωθεν.
Κι επειδή μας έχετε πρηξει τώρα τελευταία με Τζανινα, είναι όντως στη θέση της με το τσιγγανακι τη Σαρα.
Aυτη τι να εγινε τελικα.. απεβιωσε απο σ.α.α.; Γιατι μια φορα που την ειδα μεσα στο μετρο μερα μεσημερι εκεινη την εποχη που μοιραζε ρομαντισμο αφειδως, παρατηρησα κατι ελκη στο προσωπο της σαν κρατηρες, και απο τοτε σταματησα τις συνεδριες τερψης μαζι της .Ναι, να διευκρινίσω ότι το εξτράκι ήταν ένα υπέροχο χυσομαπίδι , με το
καυτό μου χυσαμόλι!
Εδώ να τονίσω ότι είχα να κάνω το εν λόγω βίτσιο από εποχές Νίκης ''Καβλιούσκας''...
Νεσκαφέ, πάλι εδώ?..
Eχει γραφτει εδω μεσα, οτι καποιος την ειδε και ηταν εγκυος. Να ειναι καλα οπου και να ειναι. Μας ειχε προσφερει ωραιες στιγμες.Aυτη τι να εγινε τελικα.. απεβιωσε απο σ.α.α.; Γιατι μια φορα που την ειδα μεσα στο μετρο μερα μεσημερι εκεινη την εποχη που μοιραζε ρομαντισμο αφειδως, παρατηρησα κατι ελκη στο προσωπο της σαν κρατηρες, και απο τοτε σταματησα τις συνεδριες τερψης μαζι της .
Να σημειωθει ακομη οτι εκεινη την εποχη την ειχα πετυχει σε ενα κοντινο νησι του πειραια να πηγαινει τρικαβαλο σε σκουτερ με εναν 65αρη και το γιο του μαλλον.
Καλά το παιιντί πρέπει να είναι κουμπί. Καίει τα κλωνο προφίλ του το ένα πίσω από το άλλο σαν πυροτεχνήματα' κι όμως εκείνος εκεί κολλημένος με τη μπάλα, κάνει προμο σε μια πιτσιρίκα με ακμή που στη χώρα της θα την είχαν να πλένει πιάτα. Ενώ εδώ την έχουν κάνει πριγκίπισσα Χύση.Νεσκαφέ, πάλι εδώ?..
Ρε φιλε δεν σε ξερω αλλα πραγματικα με τις ατακες - σποντες οποτε σε διαβαχω κλαιω !! να εισαι καλα.Στην Ινδία, τύπε.
Από ότι άκουσα την τσα, 2η βαρδια.Ξερουμε τι ώρες δουλεύει αυτή η Μιλανα
2η.Φίλε Διανοούμενε αυτή η Μιλάνα σε ποια βάρδια δουλεύει και τι πρόγραμμα κάνει;
Έχεις δίκιο, οι περισσότεροι δεν καταλαβαίνουν την διαφορά το να γαμας ωραίο μουνί με το να γαμας ωραία γυναίκα.Καλά το παιιντί πρέπει να είναι κουμπί. Καίει τα κλωνο προφίλ του το ένα πίσω από το άλλο σαν πυροτεχνήματα' κι όμως εκείνος εκεί κολλημένος με τη μπάλα, κάνει προμο σε μια πιτσιρίκα με ακμή που στη χώρα της θα την είχαν να πλένει πιάτα. Ενώ εδώ την έχουν κάνει πριγκίπισσα Χύση.
Μύστη, κανείς δεν έχει αποβιώσει από σ.α.α. (σύστημα αναγνώρισης αγροτεμαχίων)! Τα έλκη και οι κρατήρες στο πρόσωπο ήταν από το καυτό και όξινο χυσαμολι των συναγωνιστών .Aυτη τι να εγινε τελικα.. απεβιωσε απο σ.α.α.; Γιατι μια φορα που την ειδα μεσα στο μετρο μερα μεσημερι εκεινη την εποχη που μοιραζε ρομαντισμο αφειδως, παρατηρησα κατι ελκη στο προσωπο της σαν κρατηρες, και απο τοτε σταματησα τις συνεδριες τερψης μαζι της .
Να σημειωθει ακομη οτι εκεινη την εποχη την ειχα πετυχει σε ενα κοντινο νησι του πειραια να πηγαινει τρικαβαλο σε σκουτερ με εναν 65αρη και το γιο του μαλλον.
Χαίρομαι να περνάμε καλά, μύστη μου! Στην πιάτσα συνήθως φοράω μπλούζα με λογότυπο το άβαταρ του προφίλ, οπότε εάν με πετύχεις θα χαρώ να γνωριστούμε!Ρε φιλε δεν σε ξερω αλλα πραγματικα με τις ατακες - σποντες οποτε σε διαβαχω κλαιω !! να εισαι καλα.
Μετά από χρόνια πήρα την αλιονα από διδύμου 18 ισόγειο. Ευτυχώς ήταν μες στην καύλα, δεν είχε κόσμο και μου έκανε Κ λίγο μασάζ στα πόδια. Λίγο γαμηση στα 4 και από επάνω πολύ πίπα για σεμινάριο όπου τα πήρε όλα στο στόμα. Για όσους δεν την ξέρουν είναι μια 55+ ξανθιά νταρντανοχοντρη, με 4+ ψεύτικα βυζιά, ακωλη για τέρμα εκφυλη φάτσα Για μια φορά στο τόσο είναι καλή
Έχω ακούσει ο παίζει γλυφωκολαδα ισχύει;Μετά από χρόνια πήρα την αλιονα από διδύμου 18 ισόγειο. Ευτυχώς ήταν μες στην καύλα, δεν είχε κόσμο και μου έκανε Κ λίγο μασάζ στα πόδια. Λίγο γαμηση στα 4 και από επάνω πολύ πίπα για σεμινάριο όπου τα πήρε όλα στο στόμα. Για όσους δεν την ξέρουν είναι μια 55+ ξανθιά νταρντανοχοντρη, με 4+ ψεύτικα βυζιά, ακωλη για τέρμα εκφυλη φάτσα Για μια φορά στο τόσο είναι καλή
Άντε πάλι με τις ηλικίες.... Την προηγούμενη εβδομάδα μου έσπασαν τα αρχιδια με την Μαρία από άγκυρας 9 τώρα με την αλιονα. Δεν ξέρω πόσο είναι, δεν έγραψα καν ότι είναι 55 και δεν με νοιάζει καθόλου πόσο είναι. Το 55+ το έγραψα για να ξέρει κάποιος που δεν έχει ιδέα ποια είναι τι θα συναντήσει. Εσύ που μάλλον γαμας μόνο σε μπουρδέλα θα ξέρεις τις ακριβείς ηλικίες και οικογενειακές καταστάσεις των ιερόδουλων και μπράβο σου!!!Ακόμη 55 είναι αυτή τύπε.... 55 τη θυμαμαι εδω και 10 χρόνια !