Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 288 άτομα (30 μέλη και 258 επισκέπτες)

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.562
Πόντοι
4.646
Ενας τυπακος πρωην μελος με το ψευδωνυμο 'νες καφε' που για παρτυ της εχει καψει καμμια δεκαρια προφιλ για να της κανει προμοσιον, διχως αντικρυσμα ομως. Χωρια τα εξοδα παραστασης και τα αγαπουλο δωρακια.Λες και δεν ξερει τις ρομουνες πως λειτουργουν. Ολες καψουρα με τον ντ@βα τους ειναι κι ας τις εχουν στο φτυσιμο και στη φαπα. Δεν υπαρχει χωρος για αλλους.
Ναι, τον ξέρουμε τον Νες καφέ και μάλιστα γνωρίζουμε το όχημα του και πότε καμπερωνεται στην πιάτσα. Για τον Ορέστη Κου έχει ακουστεί ότι έχει φάει ξύλο στο Σαμπινοσπιτο γιατί το έπαιξε παπαράτσι. Μύστη, @DmtrsxXx έχεις άποψη περί του θέματος? :afro:

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.562
Πόντοι
4.646
Κατάθεση σε Λατίνα "Άμα" από Μεγαλεκου 21. Φόλα του 69 κι αυτή! Ανακοινώθηκε από τον διεμφυλικο τσα2 και δεν το έκανε στο δωμάτιο! Να μην πατήσει κανένας! :headbang::rockon:

andre26

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2018
Like
272
Πόντοι
21
καμια ενημερωση για την βραδυνη βαρδια στο φιλιπιδου 11 το κατω?

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.390
Πόντοι
446
Λάιβ από Φυλής 105:
Κατάθεση στη Μέγκαν με καλές εντυπώσεις κι εξτραδακι φυσικά... :rockon:
Ήταν κι ξυνομουρα Σάρα στη βάρδια...:badair:
Δεν την έχεις βάλει στα 4 να δεις το κωλαράκι της όμως......

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.562
Πόντοι
4.646

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.606
Πόντοι
1.056
Οχι στην ξινομουνα ψηλη αδυνατη σφιχτοκορμη Σαρα αναφερομαι,εχω ηδη γραψει οτι πηγα μαζι της για μια κ μονο φορα:(

:upsidedown::upsidedown::upsidedown:

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.390
Πόντοι
446
Οχι στην ξινομουνα ψηλη αδυνατη σφιχτοκορμη Σαρα αναφερομαι,εχω ηδη γραψει οτι πηγα μαζι της για μια κ μονο φορα:(

:upsidedown::upsidedown::upsidedown:
Πωωω της αξίζει ένα καλό γαμήσι στην κωλοτρυπίδα της. Έχει απίστευτο κωλαράκι

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Μάγκες sos , ξέρετε κάνα μαγαζί αν φέρνει ώριμες; Υπήρχε ένα σε στενό κοντά στι διδύμου και μια πολλή χαρακτηριστική κουρτίνα στην είσοδο. Μπορεί να βοηθήσει κανείς;

okotzak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
1.761
Πόντοι
201
Μάγκες sos , ξέρετε κάνα μαγαζί αν φέρνει ώριμες; Υπήρχε ένα σε στενό κοντά στι διδύμου και μια πολλή χαρακτηριστική κουρτίνα στην είσοδο. Μπορεί να βοηθήσει κανείς;
Πήγαινε στους παράδρομους της Λιοσίων (όχι όμως Λιοσίων 73 ) ή επί της Κωνσταντινουπόλεως.
Θα χρειαστεί να έχεις γερό στομάχι όμως.

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.174
Πόντοι
1.960
Ολες στη Διδυμου πανε εκει πριν τη συνταξη

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Η Άννα είναι μια νεαρή Ρουμάνα, η οποία επέστρεψε στην πιάτσα τα τελευταία χρόνια. Υπήρχε ένα αγάμητο ναυάγιο, με το όνομα Ορέστης Κου, το οποίο ειχε φάει κόλλημα μαζί της. Πήγαινε στο μπουρδέλο που δούλευε και την παρακαλούσε, της έστελνε λουλούδια και πολλές άλλες ομορφιές. Της έταζε, ακόμα και γάμο. Έγραφε και εδώ στο forum και τον είχαν πάρει όλοι στο βραστό. Εξαιτίας αυτού του τραγικού, της κόλλησαν το παρατσούκλι "Κου". Πληροφοριακά, είναι μελαχρινή, μέτριας εμφάνισης και μοιράζει φόλες.
Τα έγραψες όλα τέλεια αλλά δε συμφωνώ στο μέτριας εμφάνισης γιατί θεωρώ πως είναι από τις πιο όμορφες κοπέλες που έχουν περασει απο την περιοχη. Το προσωπο της είναι απίστευτο κατ'εμε. Όσο για το αν μοιράζει φολες θα το διρθωνα ότι απλά είναι διεκπεραιωτικη.
Χωρίς να είμαι προμοτορας της, στον μπουτζο μου κιολας, όποτε παω εκεί μου φρεσκαρεται με ντουζάκι και κάθετε 15' σίγουρα μέσα και περναω μια χαρά. Ποτέ δεν μου έδειξε σημάδι βιασύνης. Απλά είναι μαγκάκι και το προγραμμα της εδώ και χρόνια είναι υπεραπλο και αυτό πειραζει πολλους γιατί όσοι θυμουνται πριν περιπου 7-8 χρόνια έκανε πολλους παπαδες στο παλιο δελο που έκανε την εκκίνησή της σαν ιερόδουλη. Στα παπαρια μου ξαναλέω για την Αννα Κου απλά αυτά που λέω δεν είναι μαλακιες, είναι αληθινά δεδομένα - γεγονότα. Τώρα έχει κι ένα παιδακι και δεν μπορεί να ρισκάρει τους παπαδες που έκανε παλια γιατί σκέφτεται και το μέλλον της. Επίσης να υπογραμμίσω ότι πολυ συχνά και για μεγάλα διαστήματα παει στην πατριδα του Δράκουλα με άδειες για reset και ξεκούραση.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Λάιβ από Φυλής 105:
Κατάθεση στη Μέγκαν με καλές εντυπώσεις κι εξτραδακι φυσικά... :rockon:
Ήταν κι ξυνομουρα Σάρα στη βάρδια...:badair:
Όταν λες για έξτρα ρε Σατανά το μυαλό μου παει παντου....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.447
Πόντοι
46.232

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
περίπου 12 ,τότε ήταν πολύ δυνατό εμφανισιακά δίδυμο μαζί με τη "ξαδέλφη" Άννας Κου, δηλαδή τη Χριστίνα τη Ρουμάνα με τις βυζάρες
Ναι για τα ποσα χρονια πριν δεν θυμόμουν καλά.

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.390
Πόντοι
446
Το μόνο σίγουρο ότι θα την έβαζα στα 4 για να μη βλέπω τη μάπα της! :2funny:
Γυρνάει κ σου ρίχνει πρόστυχες ματιές όταν τη βάζεις στα 4! Δε γλιτώνεις!μόνο με σακούλα ή μάσκα

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.847
Πόντοι
5.975
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom