Σημερινή μεσημεριανή τσάρκα Λιοσίων - Διδύμου - Φυλής και πέριξ
Παρασίου 36 κάτω στον 1ο η Μόνικα μελαχροινή μιλφο γκίλφ με ωραιο σώμα και βυζιά έχει δοκιμασθεί σε παλαιότερη βόλτα με καλές εντυπώσεις μεσα στο δωμάτιο.
Διδύμου 8 πάνω ηΚατερίνα μια μελαχροινή παχουλή με πιασιματάκια πιπινι φάση.
Διδύμου 8 κάτω Ελένη και Βερόνικα οι γνωστές.
Διδύμου 22 Η Σύλβια
Όλα τα υπόλοιπα της Διδύμου κλειστά !
Φυλής 56 Σοφία μελαχροινή ωραίο κορμάκι ως τις 17.30 δουλεύει , βγηκε σαλόνι έκανε και twerking και με δελέαζε να περάσω στο δωμάτιο.
Φιλιπίδου 11 κάτω η Ντιάνα μελαχροινή στο σαλόνι χωρις εσώρουχα και τρίβεται πάνω σε πούτσες που περιμένουν οπως και τη δική μου.
Αγκύρας 11α Αναστιασία και Αλεξάνδρα μιλφ και οι δύο για να είμαι ειλικρινής η Αλεξάνδρα μ αρεσε πολύ τσολιάς.
Κατηφόρισα προς τη Λιοσίων
Εξηκίου 18γ η Άννα με την γνωστή "τσατσα" που αντροφέρνει , μόλις άκουσα το όνομα εξαφανίστηκα και μου λέει ο τσάτσος "Οπως νομίζεις" εκανα να της πω να τού πω ;;; δε ξερω ... ρε φίλε παλαιοτερα πληρωσα με αυτήν για 20 λεπτά και εκατσε στο δωμάτιο 10 κανονικά έπρεπε να μου επιστρέψεις και ενα 20αρικο.
Βέργας 6 πάνω η Ελένη νταρντάνα ξανθιά με σώμα με πιασίματα.
Βέργας 7 κάτω η Αννα γνωστη απο Κων/πολεως 206
Βέργας 7 πάνω Μια αγενής χοντρή άσχημη. Ουτε ονομα δεν εμαθα μολις την ειδα το έβαλα στα πόδια.
Λιοσίων 79 Η Άντζελα καστανή με κανονικό σώμα μίλφαρα με φοβερό μεγάλο φυσικό βυζί. Την προτίμησα για μια δοκιμή και δεν το μετάνιωσα. Nούμερο ένα πλεονέκτημα οτι δουλεύει το μαγαζί μόνη της. Θα ακολουθήσει αναλυτική κριτική.
Καλά να περνάτε και μακρυά απο ζαβούς και ζαβές. Μόνο αυτό θα σχολιάσω. Δεν αξίζει ο κόπος και ο χρόνος.