βόλτα στο
Μεταξουργείο πριν από λίγο και δύο καταθέσεις..
πρώτη επίσκεψη στο Ιασ 19Α ισόγειο ήταν η φολοΛιζα.. πρόκειται για κοπέλα περίπου στα 30 , μαύρο μαλλί, μικρό βυζακι, τατουάζ στο πόδι, απλό πρόγραμμα ανακοίνωσε η τσατσά.. στο σαλόνι φαίνεται γλυκούλα , λέω δεν γαμιεται θα δοκιμάσω, ένα 10αρικο είναι.. δίνω το ποσό στην τσατσά περνάω στο δωμάτιο και έρχεται η κοπέλα.. σοσιαλ να σπάσει ο πάγος ας πούμε.. πιπα κακή, πέρασμα καποτας σε πεσμένο μοριο, πιπα γρήγορη λες και βιαζόταν, μετά την έπαιζε με το χέρι.. μου έλεγε δεν θέλει να σηκωθεί ο "μικρος" και μαλακιες τούμπανα..
της λέω πισωκολλητο, δεν έπαιρνε καλή στάση για να το φάει, τον βγάζω έξω και τον παίζω για να χυσω..
φεύγει χωρίς να πει ούτε γειά..
από μένα ΟΧΙ, δεν κάνει η κοπέλα..
δεύτερη επίσκεψη για ρεφαρισμα στο Ιασ 27Α στην Ναταλία που την είχα ξαναπάρει στο παρελθόν, πρόκειται για κοπέλα γύρω στα 25-30 ετων , αδύνατη σκιννυ κορμάκι που μου αρέσει απλό πρόγραμμα η τσατσά..
μπαίνω δωμάτιο φρεσκαριζομαι έρχεται η Ναταλιτσα χαιραιτιομαστε, και μου έκανε μια ωραία πιπα με καποτα κάνα 5 λεπτό, με έκανε τούρμπο, ωραία πίπα, της λέω πισωκολλητο, της τον βάζω σιγά σιγά κοπανημα περίπου 4 λεπτά χυσαμε στο μουνακι της..
μπράβο στην κοπέλα. από μένα ΝΑΙ
καλά να περνάτε!