Xaralabis sp
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2023
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Ξέρουμε τπτ καλό αδύνατο με βυζάκια για μετά της 3ης
Συνήθως οι άνθρωποι μπορεί να δειχνουν ένα χαρακτήρα προς τα έξω ακόμα κ Χαρούμενο κ καλά δεν τρέχει τιοοτα, αλλά κανείς δεν ξέρει τι προβλήματα κουβαλανε μέσα τους.Ήταν πολύ άνετη, σαν να το γούσταρε αυτό που έκανε, ποιος ξέρει, νυμφομανης? Ψυχολογικα?
δεν θα ξεχάσω πάντως τα γλωσοφιλα της, 3 φορές πρόλαβα να την δω...
Το μόνο που δεν γούσταρε μέτα το γλειφομουν ι ήταν τα φιλιά, σε όλα ήταν δεκτική.
Αυτη και την Σονια την Ρουμάνα δεν θα τις ξεχασω ποτέ....
Και μια Τσεχα στο Μεταξουργείο προ 20αετιας
μην μας μπερδεύεις τύπε! μόνο μία είναι η αθάνατη φολοΛίζα - time από μοντελοαλυσίδα και αργότερα φυλής 71 όροφοβόλτα στο Μεταξουργείο πριν από λίγο και δύο καταθέσεις..
πρώτη επίσκεψη στο Ιασ 19Α ισόγειο ήταν η φολοΛιζα.. πρόκειται για κοπέλα περίπου στα 30 , μαύρο μαλλί, μικρό βυζακι, τατουάζ στο πόδι, απλό πρόγραμμα ανακοίνωσε η τσατσά.. στο σαλόνι φαίνεται γλυκούλα , λέω δεν γαμιεται θα δοκιμάσω, ένα 10αρικο είναι.. δίνω το ποσό στην τσατσά περνάω στο δωμάτιο και έρχεται η κοπέλα.. σοσιαλ να σπάσει ο πάγος ας πούμε.. πιπα κακή, πέρασμα καποτας σε πεσμένο μοριο, πιπα γρήγορη λες και βιαζόταν, μετά την έπαιζε με το χέρι.. μου έλεγε δεν θέλει να σηκωθεί ο "μικρος" και μαλακιες τούμπανα..
της λέω πισωκολλητο, δεν έπαιρνε καλή στάση για να το φάει, τον βγάζω έξω και τον παίζω για να χυσω..
φεύγει χωρίς να πει ούτε γειά..
από μένα ΟΧΙ, δεν κάνει η κοπέλα..
δεύτερη επίσκεψη για ρεφαρισμα στο Ιασ 27Α στην Ναταλία που την είχα ξαναπάρει στο παρελθόν, πρόκειται για κοπέλα γύρω στα 25-30 ετων , αδύνατη σκιννυ κορμάκι που μου αρέσει απλό πρόγραμμα η τσατσά..
μπαίνω δωμάτιο φρεσκαριζομαι έρχεται η Ναταλιτσα χαιραιτιομαστε, και μου έκανε μια ωραία πιπα με καποτα κάνα 5 λεπτό, με έκανε τούρμπο, ωραία πίπα, της λέω πισωκολλητο, της τον βάζω σιγά σιγά κοπανημα περίπου 4 λεπτά χυσαμε στο μουνακι της..
μπράβο στην κοπέλα. από μένα ΝΑΙ
καλά να περνάτε!
@Koulourakias1Εχει ενα γυναικολογικό προβλημα (ενδομητρίωση) και κανει θεραπεία. Μόλις της το επιτρέψει ο γιατρός θα επανέλθει.
Φιλε κανόνισε δεν παίζουμε με αυτά .. ελπίζω να σου έδωσε σωστές πληροφορίες… το κορίτσι το βλέπω σοβαρά ‘Ο δροσερός τσατσος πριν λίγο μου είπε ότι έχει πάει Ισπανία, κάτι να τακτοποιήσει με την βίζα, και θα επιστρέψει
Για ποιο λόγω όμως να τό έκανε....απλα κ μόνο να της άρεσε δεν με καλύπτει, θα μπορούσε να έχει .... κάποιο σοβαρό αφροδισιο που να απειλή την ζωή της...
.
Καλησπέρα σας ας ας ας.....
Καλώς ήλθατε τε τε τε τε....
Καλή Κυριακή κη κη κη κη...
Να ευχηθώ, σε όλους τους μπουρδελομανεις, τα καυλιά σας πάντα όρθια και με υγεία να γυαλίζουν τα πουτσοκεφαλα στον ήλιο...
Σπαμαρω λίγο, αλλά απευθυνόμενος σε λίγους, ζητώ συγνώμη.
...........
Φυλής 109. Κάτω.
Το άλογο Φωτεινή το ξέρετε χρόνια. Κάποιοι με τίτλους "Ανώτερος" και "σπουδαίος" και "σεβαστός", ανακαλύπτουν τώρα την Φωτεινή...
Της ρίξαμε το πανωσηκωμα στο Λβιβ και οι σπουδαίοι την ανακάλυψαν τώρα...
Τέσπα. Μπουκα, για ένα γρήγορο ξεφορτω, περιμένουν τα ανήψια...
Αλλά στο δωμάτιο μέσα, στην κουζίνα δίπλα, ο διάολος με περίμενε...
Τόσο έχω προσπαθησει να απεξαρτηθω! Γιατί?
Στην ντουλάπα, τα πορνοτακουνα κάποιας κορασιδας. Νούμερο 37-38? Δεν ξέρω...
Ζαλίστηκα. Τα χαιδεψα... Δεν θέλω καμία πόρνη. Μέσα στο μπουρδελο, τα πορνοτακουνα δικά μου! Τα πηρα στο κρεβάτι. Φώναξα της γεροντοτσατσας να την στείλει σε 10'...
Γάμησα τα πορνοτακουνα, ρομαντικά, γλυκά... Έχυσα επάνω τους, παντου... Τα μυρισα... Τα έγλειψα μέχρι να καθαρίσουν...
Συγγνώμη...
Γιατί? Πώς έφτασα εδώ κάτω?
Περίμενα γονατιστός την Φωτεινή. Εσφιγγα με τα παπουτσια τα αρχίδια μου όταν μπήκε στο δωμάτιο. Ξαφνιασμένη, με ρωτάει τι θέλω. Με θυμάται. Τα δωράκια δεν ξεχνιουνται....
Την ζητάω να με φτυνει ,ενώ εγώ γαμάω τα πορνοτακουνα και ξαναχυνω σε 1 λεπτό....
Το σάλιο της έχει γευση τσιγάρο και άρωμα. Έχει μοσχοβολησει από τα τσιμπουκια και τα χυσια των αντρών, λίγο πριν...
Σας ευχομαι, να μην πέσετε τόσο χαμηλά. Θα σας καυλώνουν μόνο αλλόκοτα πραγματα...
Πολύ πρωινή βόλτα στο Μεταξουργείο. Οι περισσότερες ηλικιακά 60+ στα λιγοστά ανοικτά σπιτάκια. Τραγωδία. Τι γίνεται να πούμε... Κατάσταση ΚΑΠΗ ημαρτον
Λολιτα κουκλάρα με πολύ ωραίο σώμα μπήκε συναγωνιστής και η τσατσα χτύπησε πόρτα στο δεκάλεπτο και λιγότερο . πολλες φορές είναι δεξιά και αριστερά πολύ μέτριες και στο μεσαίο κάτω μια πολυ καλή αλλά στο δεκάλεπτο χτυπάνε πόρτες .τώρα live
Μαραθωνος 59 αριστερά Σοφία καστανοξανθη νταρντανοπαχουλη με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, 2αρι συν βυζι, τατουάζ στον αυχένα, απλό πρόγραμμα.
Μαραθωνος 59 μεσαίο στο υπόγειο Λολίτα ξανθιά με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, με λεπτό ωραίο κορμί, μικρό βυζι,τατουάζ στον πήχη του χεριου, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.
Μαραθωνος 59 μεσαίο όροφος βασικά η υπηρεσία είπε η κοπέλα που δουλεύει κάθε μέρα πρωί, οπότε λογικά Μαρσέλα, μιλφ με καστανο σκούρο μαλλί , κανονικό ωραίο κορμί ωραίος κωλος, 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώνεται.
Μαραθωνος 59α Ηβα ξανθιά κοπέλα με κανονικό πάρα πολύ ωραίο κορμί, σχεδόν 2.5αρι βυζι, 3-4 τατουάζ, απλό πρόγραμμα.
Βιργινίας Μπενάκη 33 κλειστό.
Παιανιεων 24 Αλεξάνδρα καστανή χοντρή γκιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Κωνσταντινουπολεως 166β κλειστό.
Κωνσταντινουπολεως 166α Νίκα ξανθοκαστανη μιλφ με γυαλάκια και το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, παχουλη με 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Ιωαννίνων 3 ισόγειο Έλενα/Ελένη ξανθιά μιλφογκιλφ σώμα με πιασίματα , 3αρι συν βυζι με μεγάλη ρογα και Λίνα ξανθοκαστανη , σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι , αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Ιωαννίνων 3 όροφος Ντιαννα ξανθιά κοντή μιλφ σώμα με πιασιματακια μπουτου, 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Ιωαννίνων 5 κλειστό Ελένη μελαχρινή μιλφογκιλφ νταρντανα με 3αρι συν βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.
Πάνω κάτω. Όχι μαζί.@Pa Luki Luk
Λάνα και Σαμπίνα μαζί;
Ή το κλασσικό πάνω κάτω στο 7;
Για να ρωτήσω αν μπήκες και με τις δύο θέλω.
Τζούλια ΝοΤι εγινε; Τη βρήκατε τη Τζούλια; Υποβάλατε τα σέβη σας δια χειραψίας στον Πίκερ;
Μέρος για πάρκινγκ είχε στη βάρδια της Σαμπίνας;
Αφού μας πιάνουν το κωλο με τα σαρανταρια πως να μην οικονομαειοποιος θελει να γαμησει βικτωρια απο Διδυμου 27,ειναι τωρα στο αγκυρας 9 μαζι με την ρωξανα.Δεν δουλευει τακτικα πλεον Αθηνα,περισσοτερο επαρχια η γκαγκαλω.Προφανως κονομαει καλα εξω.
Το έχω σκεφτεί, αλλά... Θα με φάει η μαλακία παλικαρι μου!Δηλαδή της γάμησες τα καινούργια παπούτσια. Πάλι καλά που δεν της γάμησες το σπίτι!
Έχεις σκεφτεί να εργαστείς ως πωλητής σε κατάστημα γυναικείων υποδημάτων;
για Μεταξουργείο έγραψα όχι για Φυλής μάστορα.. πήγαινε να δοκιμάσεις άμα γουστάρειςμην μας μπερδεύεις τύπε! μόνο μία είναι η αθάνατη φολοΛίζα - time από μοντελοαλυσίδα και αργότερα φυλής 71 όροφο
Κωνσταντινα απο Βεργας 7 πρωι η βασιλισσα της πιπας στην πρωινη βαρδια στειλε p.m φιλε αν ενδιαφερεσαιΚαλημέρα!!! Έχετε να προτείνετε καμία να παίρνει πιπάρες στην πρωινή βάρδια? Ευχαριστώ πολύ!!!
Διδυμου 27 ..όλες θα έλεγαΚαλημέρα!!! Έχετε να προτείνετε καμία να παίρνει πιπάρες στην πρωινή βάρδια? Ευχαριστώ πολύ!!!
Μην μπερδεύεσαι. Μετα το original όλα τα άλλα ειναι απλές επαναλήψεις....