Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 201 άτομα (12 μέλη και 189 επισκέπτες)

Saints

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
15
Like
915
Πόντοι
370
Ξερει κανεις αν ειναι καλα η Μπαρμπορα;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
247.108
Πόντοι
46.232
συνέχεια live

Χωματιανου 11α Μαρίνα καστανοξανθη σώμα με πιασιματακια 2. 5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος και Όλγα ξανθιά μιλφ κοντή,σώμα με πιασίματα, 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό

Χωματιανου 11β Αντριανα μελαχρινή, με κανονικό σώμα,ωραίο πεταχτο κωλαράκι, 2αρι βυζι, ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα.

Λιοσιων 73β Γιάννα μελαχρινή νταρντανοπαχουλη με 2.5-3αρι βυζι, μεγάλο τατουάζ στο δεξί μπούτι και στη δεξιά γάμπα και ένα στο δεξί πόδι, σε ελεύθερο στοματικό

Λιοσιων 73α Κωνσταντίνα ξανθοκαστανη κοπέλα με κανονικό σώμα, 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα

Εξηκιου 18&18α κλειστά.

Εξηκιου 18γ Άννα(από Τροφωνιου 13 όροφος και Φυλής 74 δεξιά πιο παλιά) μελαχρινή μιλφ, ψιλοκανονικο σώμα 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Λιοσιων 79α & 79β κλειστά.

Βεργας 2 Αλεξάνδρα, ξανθιά μιλφ νταρντανα με 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 3, αριστερά Λανα μελαχρινή μιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, κανονικό σώμα 1,5άρι βυζί με Ντιανα καστανή με ψιλοκανονικο σώμα 1.5-2αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα και δεξιά Ελένη ξανθιά ψηλή νταρντανοχοντρη με 3αρι βυζι σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Μόνικα ξανθοκαστανη ψηλή με πολύ μακρύ μαλλί, κανονικό ωραίο σώμα, 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Βεργας 6α κλειστό.

Βεργας 6β Άντζελα καστανοξανθη με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Βεργας 7 Τζούλια ξανθοκαστανη κοντή παχουλη με μακρύ μαλλί, με 4.5αρια βυζια και Κωνσταντίνα, μελαχρινή μιλφ πολύ χοντρή με 3.5αρι συν βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Βεργας 7 υπόγειο Αννα ξανθοκαστανη μιλφ με κανονικό σώμα 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Τροφωνιου 11 ισόγειο Μιράντα ξανθιά χοντρή μιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Τροφωνιου 11 όροφος κλειστό.

Τροφωνιου 13 ισόγειο Όλγα ξανθό γκρανι σώμα; μέ αρκετά πιασίματα σχεδόν 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Τροφωνιου 13 όροφος κλειστό.

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
2.343
Πόντοι
441
@paraskevasgr
Αφού πέρασες από Βέργας, γιατί δεν έριξες μια ματιά στα τριγύρω να δεις αν είναι η Σαμπίνα;
Δεν έκανες σωστή βόλτα. Για αυτό έφυγες άπραγος.
ημουν 9 κ εκει κ απ οτι ξερω η Σαμπινα πιανει 11

Dsar263

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
49
Like
12.929
Πόντοι
7.446
Ρε μάγκες καλησπέρα.εγώ τρελενομαι για μαύρες..μια έχω βρει στην Βικτόρια και την έχω πάρει 15 φορες..έχει πετύχει πουθενά τ μάτι σας αλλου!
Υπαρχει μια που πιατσαρει Πατησσιων και Ζαμπελιου γωνια αργα τα βραδια....Αυτη που λες στην Βικτορια που ακριβως ? Επι της Πλατειας ή σε κανα μπουρδελο εκει κοντα? Παντως δουλευει και μια μαυρη σε μπουρδελο Φυλης 66α και β συνηθως τα απογευματα...Κλαουντια λεγεται....Και στο Μεταξουργειο Μεγ. Αλεξανδρου νομιζω 25 ή 28 απεναντι απο το καφενειο....και Ιασωνος 19 ειναι μια Ναομι...και στον Σκαραμαγκα εχει πιατσα κοντα στο hot spot στα Ναυπηγεια...

Dsar263

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
49
Like
12.929
Πόντοι
7.446
Ρε μάγκες καλησπέρα.εγώ τρελενομαι για μαύρες..μια έχω βρει στην Βικτόρια και την έχω πάρει 15 φορες..έχει πετύχει πουθενά τ μάτι σας αλλου!
Στειλε μου μηνυμα να συννενοηθουμε ....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
247.108
Πόντοι
46.232
Πρόεδρε θα μπορούσες να μας δώσεις μία περιγραφή για την μουναρα Τζούλια?
Ποία από τις δύο ...έχω κάνει και για τις δύο πάντως, μπορείς να ανατρέξεις στις ενημερώσεις μου.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
247.108
Πόντοι
46.232
Οκ γιατι εγραψες απλο.καλα πως υα θυμασαι ολα.εγω οταν ειμαι καυλωμενος δεν θυμαμαι τιποτα.μονο εαν την εχω παρει πολλες φορες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Για την αντριαννα
όπως έχω γράψει εκατοντάδες φορές ότι ανακοινώνεται γράφω, καλό μεσημέρι φίλε μού

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
247.108
Πόντοι
46.232
Αγκυρας 12α Βικτόρια μελαχρινή μιλφ σώμα με πιασίματα 2.5αρι σιλικονατο βυζι, απλό πρόγραμμα και αυταρχικό και Μαριάννα ξανθιά μιλφ με καρέ μαλλί μέχρι τους ώμους, νταρντανα με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ, δοκιμάστηκε η Μαριάννα με μέτριες εντυπώσεις, θα ακολουθήσει κάποια στιγμή κριτική.

Φυλής 67 επέστρεψε η Συλβια από Φωκαίας 27Β ,Φιλιππίδου 11 ,Φυλής 71α κλπ, μελαχρινή ψηλή νταρντανα (έχει πάρει κιλακια)2.5αρι βυζι, ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα.

Nikolasgrt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
1.502
Πόντοι
201
Καλησπέρα. Γνωρίζουμε τι βάρδιες δουλεύει η ειρήνη Φώκαιας 17β( aka πίπα καλάσνικοφ )

Stefanos the grait

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Κριτικές
59
Like
917
Πόντοι
1.061
Στο Φωκαιας 17β ειδα στην πρωινη βαρδια μια κοπελα με ονομα Ναταλι/Ναταλια.
Αρκετα ομορφη κοπέλα αλλα εδειχνε καπως μαγκωμενη στο σαλόνι. Εχει καποιος προσωπικη εμπειρια?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
247.108
Πόντοι
46.232
Στο Φωκαιας 17β ειδα στην πρωινη βαρδια μια κοπελα με ονομα Ναταλι/Ναταλια.
Αρκετα ομορφη κοπέλα αλλα εδειχνε καπως μαγκωμενη στο σαλόνι. Εχει καποιος προσωπικη εμπειρια?
εχει κριτικές και εκεί και στο 17α ,για μένα δεν αξίζει

Τελευταία τροποποίηση:

sinatra7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
11
Like
1.253
Πόντοι
371
Άλλη μια περίπτωση κοπέλας, που έμεινε έγκυος από κρεμπιέ πελάτη και κράτησε το παιδί, ήταν η Τζασμίν, η οποία εργαζόταν μέχρι το 2017 στο Φυλής 65Α και 65Β. Νεαρή, μελαχρινή Ρουμάνα, για όσους την θυμούνται. Το πρόγραμμα της ήταν νορμάλ, με ελεύθερο στοματικό, αλλά στην πορεία έκανε και ακάποτο γαμήσι, χωρίς έξτρα χρήματα. Το είχε γράψει κάποιος συναγωνιστής και μου το είπε, απέξω-απέξω, και μία τσατσά, σε ανύποπτη φάση.
Επιβεβαιωμένα και τα δυο που λές φίλτατε,και η εγκυμοσύνη και τα ακάποτα.Την είχα πάρει αρκετές φορές μόνος μου,το κορυφαίο σκηνικό όμως ήταν όταν κάποια στιγμή την πήραμε παρτούζα με ένα φίλο.Λοιπόν ενώ μας είχε περάσει καπότες και την γαμούσαμε μουνί στόμα και εναλλάξ με το φίλο μου....σε κάπιοα φάση παθαίνει ενα ξέσπασμα μας βγάζει της καπότες της πετάει στο πάτωμα, έπειτα στήνεται στην γωνία του κρεβατιού στα τέσσερα,και μας λέει γαμήστε με και χύστε με μέσα στο μουνί ενας ένας:cheesy::cheesy:...Πραγμάτικα η γκόμενα εξαστιαζόταν να την χύνουν μέσα στο μουνί.

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
2.343
Πόντοι
441
Επιβεβαιωμένα και τα δυο που λές φίλτατε,και η εγκυμοσύνη και τα ακάποτα.Την είχα πάρει αρκετές φορές μόνος μου,το κορυφαίο σκηνικό όμως ήταν όταν κάποια στιγμή την πήραμε παρτούζα με ένα φίλο.Λοιπόν ενώ μας είχε περάσει καπότες και την γαμούσαμε μουνί στόμα και εναλλάξ με το φίλο μου....σε κάπιοα φάση παθαίνει ενα ξέσπασμα μας βγάζει της καπότες της πετάει στο πάτωμα, έπειτα στήνεται στην γωνία του κρεβατιού στα τέσσερα,και μας λέει γαμήστε με και χύστε με μέσα στο μουνί ενας ένας:cheesy::cheesy:...Πραγμάτικα η γκόμενα εξαστιαζόταν να την χύνουν μέσα στο μουνί.
ναι..δε μας λες τη συνεχεια,την πηρατε ακαποτα ή οχι:jerking:

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
15.525
Πόντοι
4.646
Παντως δουλευει και μια μαυρη σε μπουρδελο Φυλης 66α και β συνηθως τα απογευματα...Κλαουντια λεγεται....
Παίδες, η Κλαούντια από Φυλής 66Δ είναι ΦΟΛΑΡΑ του κερατά! :angry: Πήγα να τη φιλήσω και με έσπρωξε το ζώον! Τις μπότες δεν τις βγάζει! Πίπα μόνο με καποτα σε πεσμένο μόριο! Δεν κάνει 69 ούτε με σφαίρες! :headbang: Στο χύσιμο σηκώνεται και φεύγει, αντί να κάτσει να στραγγίζεις! :jerking: Επίσης, είναι Δομινικανή και ΟΧΙ Αφρικανη! Από μένα ΜΑΥΡΟ, ΠΙΣΣΑ και ΠΟΥΠΟΥΛΑ! :birdman::rockon:

mpourdelokratoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1.122
Πόντοι
201
εχει κριτικές και εκεί και στο 17α ,για μένα δεν αξίζει
την ειχα για καλη καθως ειχα περασει πολλες φορες μαζι της μεχρι που προχτες ενω την ειχα ΚΑΒΑΛΗΜΕΝΗ στα 4 χτυπησε πορτα η τσατσα,στο καπακι γυρναει και μου λεει,you have one minute,τελος απο εμενα λοιπον μετα απο αυτο...

mpourdelokratoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1.122
Πόντοι
201
εγω ειχα απωθημενο να ΓΚΑΣΤΡΩΝΑ στα 4 την γιαννα(ρωσιδα) που εγκατελειψε το 2020,ακομα και τωρα υπαρχουν στιγμες που τον παιζω για παρτυ της αφου εχω να θυμηθω πολλα μαζι της...

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
2.343
Πόντοι
441
ειδα στους διπλα οτι στο αγκυρας 12 εχει μια κοπελα με ονομα Αγαπη ,στη φωτο φενεται καλο,ξερει κανεις τιποτα?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom