Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 30.709
- Πόντοι
- 9.846
Συναγωνιστή σου έχει πει η τσα της Εβε δεν μπαίνεις;Πότε θα πάρει σύνταξη η τσα, μπας κι αξιωθουμε να ξαναδούμε την Ε. πριν αλλάξει κι αυτή επάγγελμα;
Συναγωνιστή σου έχει πει η τσα της Εβε δεν μπαίνεις;Πότε θα πάρει σύνταξη η τσα, μπας κι αξιωθουμε να ξαναδούμε την Ε. πριν αλλάξει κι αυτή επάγγελμα;
Όχι αλλά την τελευταία φορά που πήγα στην Ε. μου ξηγηθηκε τόσο άσχημα που θα μου γίνει γαριδακι μόνο που θα τη δω μπροστά μου.Συναγωνιστή σου έχει πει η τσα της Εβε δεν μπαίνεις;
Μια ζωή την εχουμε φίλοςΥπόψη βέβαια ότι τα γλωσσοφιλα με επαγγελματίες δεν θεωρούνται ότι ασφαλέστερο από πλευράς υγιεινής (και παραδέχομαι ότι κι ο ίδιος δεν μπορώ να αντισταθώ στις ελάχιστες που δίνουν).
Ω ρε φίλε...τι έπαθες;! Αντε να χυσεις μετά.....Όχι αλλά την τελευταία φορά που πήγα στην Ε. μου ξηγηθηκε τόσο άσχημα που θα μου γίνει γαριδακι μόνο που θα τη δω μπροστά μου.
Ενώ ήμασταν στο παιχνίδι με την Ε. άρχισε να χτυπάει πόρτα τόσο μανιασμένα που νόμιζα ότι θα μπουκαρει στο δωμάτιο η αντιτρομοκρατική. Κι όχι μόνο, θα σας πω κι άλλα αλλά τώρα γράφω από κινητό.
Καρολίνα = εγγυησηΔευτερο αδειασμα αρχιδοσακουλας στην Καρολινα στο Φωκαιας 27 υπερυψωμενο ισογ.
Στην αρχη ειχα παει προς Διδ 27 οπου γαμιοταν στη δουλεια η Μιλενα.Τρια δωματια γεματα,δυο πελατες αναμονη και αρκετος εκνευρισμος απο την κοπελα κατα το σαλοναρισμα.Η ευγενης τσατσα εκανε οτι καλυτερο με χαμογελο στα χειλη αλλα δεν γαμιοταν αυτη οποτε δικαιολογω την καπως κακη διαθεση της κοπελας.Εφυγα και κατευθυνθηκα στο Διδυμου 22 οροφος.Κατω βαραγε μυγες η Αγγελα και πανω οι κορασιδες Μαριανα και Ολγα αποσχολημενες στα δωματια.Μια εκνευριστικη τσατσα της οποιας η μουρη δεν με επεισε να περασω,με εκανε να απομακρυνθω σιγα σιγα πριν βγουν τα κορασια εκ των δωματιων.Εφυγα για Φιλιπιδου 11 οπου ισογειο ηταν μια βυζαρου που βαραγε μυγες και μου εταζε λαγους με πετραχειλια και ατελειωτη καυλα.Εφυγα και ανεβηκα επανω για να βρω Καρολινα αλλα ηταν μια Μονικα.Η χοντρη τσατσα με ειρωνευτικε κατα την αποχωρηση μου αλλα ημερα Κυριακη και μετα απο καλο καφε και ξεκωλη σερβιτορα,δεν της εχωσα κανα μπουκαλο απο το μπαρ στον κωλο της και απλα την αγνοησα ευγενικοτατα.Κατεβηκα Φωκαιας οπου και πηγα ντουγρου στο 21 υπερ.ισογ. οπου και βρηκα τη μικρα.Ωραιο ξανθομπουρμπουλο πλαστοζυμαρακι με βυζαρες και αφρατουλι κωλο.Εδωσα πορνοπαραβολο και περασα εντος.
Σεξακι σε δυο στασεις και πιπα απολαυστικη.Κατεθεσα πισωκολλητα με πολυ κοπανημα,και απολαυστικο χουφτωμα στα κωλομερια της με τα φτυαρια που εχω για παλαμες.Εμεινα μεχρι να στραγγιξω.
Ευχομαι να την ξαναπετυχω.
Υπάρχουν 2 ναι, η Ουκρανή από Φιλιππίδου και Φωκαίας και η λατίνα από ΛιοσίωνΥπάρχει κι άλλη Καρολίνα;
Η Ουκρανή από Φιλιππιδου και Φωκαιας, όπως αναφέρει και ο φιλτατος @Helluvatime είναι η Καρολίνα που αναφέρομαι. Ναι είναι μέτρια στο πρόσωπο, ναι το κορμί της έχει πολλες ατέλειες. Σε αυτό που μου προσφερει εμένα όμως είναι λίρα 100! Επίσης είναι πολυ επιμελης με την καθαριότητα. Αδερφε Βιτσιανωμαλε πρεπει να είναι κυριος γνώμονας η καθαριότητα! Να φευγουμε από τον οίκο και να είμαστε σίγουροι ότι δεν έχουμε κολλήσει κάτι και εννοείται να έχουμε κάνει κι ένα καλό ξεφορτωμα!Υπάρχει κι άλλη Καρολίνα;
η ομολογουμένως όμορφη και σχετικά αξιόλογο κορμί (για τόσο νέα θα μπορούσε βέβαια να ήταν τούμπανο) είναι μια απλή λύση ως προσωπική γνώμη.
Όπως κι άλλες.
Την βρίσκω λίγο οκνηρή με συμμετοχή αρχάριας ενώ τα έχει τα ένσημα της στο επάγγελμα.
Θεατρινίζει αρκετά. Φόλα πάντως δεν θα την πω αλλά ούτε κι εγγύηση. Χαίρομαι πάντως που υπάρχουν διαφορετικές απόψεις μιας που ο διάλογος είναι ότι καλύτερο σε τέτοια θέματα. Καλά να περνάμε.
Λιοσίων, σχετικά νέο τεμάχιο.Εγώ για την Φωκιανή επεκτάθηκα. Η άλλη που στεγάζεται ;
Μπορείς να πεις και τις δύο Φωκιανές , γιατί η Καρολίνα από Λιοσίων 73 έχει δουλέψει/δουλεύει και Φωκαίας 13 υπόγειο και Πάτση.Εγώ για την Φωκιανή επεκτάθηκα. Η άλλη που στεγάζεται ;
Συμφωνώ και επαυξάνω Γιάννο!Διανο μεταξύ μας τώρα?
Την καλύτερη δουλειά κάνεις!
Εγώ τους έχει σιχαθεί η ψυχή μου 15 χρόνια τώρα!
Δεν είναι ανθρώποι αυτοί!
Ε δεν είναι δουλειά αυτή να βαρανε οι τρελές σαδιστριες πονηρές τσατσαδες στο 7'λεπτό την πόρτα για να προλάβουν όσα περισσότερα ραντεβού γίνεται για να πάρουν αυτές τα ποσοστά τους €!
Σε αυτό βέβαια φταίνε οι πατρωνες και οι πατρωνοι με τις ηλίθιες πολιτικές που ακολουθούνε!
Είναι και αμόρφωτα ζώα ούτε δημοτικό δεν έχουν τελειώσει!
Δεν καταλαβαίνουν ότι αυτό που κάνουν είναι πάρα πολύ κακό marketing και αντί να κερδίζεις πελάτες αντίθετα χάνεις!
Ο άλλος δεν ξαναπαταει όταν του βαράς την πόρτα στο 7'λεπτο!
Το σωστό και το τίμιο ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ(πελάτες και μπουρδέλα) θα ήταν το εξής:
#Να βάλουν ρολόγια τοίχου στα δωμάτια μέσα!
#Και φυσικά ο χρόνος να είναι στα 15'λεπτα!
Καλησπερα Jon......σωστοτατος....στο στανταρακι που μου την εκανε θα πηγαινα και 2 φορα αυτο τον μηνα...ισως και 3...παντα υπαρχει και χρονος και χρημα.....αλλα προτιμησα να βαρεσω μια μαλακια παρα να παω .....τον αλλο μηνα...ποιος βγηκε χαμενος?????Διανο μεταξύ μας τώρα?
Την καλύτερη δουλειά κάνεις!
Εγώ τους έχει σιχαθεί η ψυχή μου 15 χρόνια τώρα!
Δεν είναι ανθρώποι αυτοί!
Ε δεν είναι δουλειά αυτή να βαρανε οι τρελές σαδιστριες πονηρές τσατσαδες στο 7'λεπτό την πόρτα για να προλάβουν όσα περισσότερα ραντεβού γίνεται για να πάρουν αυτές τα ποσοστά τους €!
Σε αυτό βέβαια φταίνε οι πατρωνες και οι πατρωνοι με τις ηλίθιες πολιτικές που ακολουθούνε!
Είναι και αμόρφωτα ζώα ούτε δημοτικό δεν έχουν τελειώσει!
Δεν καταλαβαίνουν ότι αυτό που κάνουν είναι πάρα πολύ κακό marketing και αντί να κερδίζεις πελάτες αντίθετα χάνεις!
Ο άλλος δεν ξαναπαταει όταν του βαράς την πόρτα στο 7'λεπτο!
Το σωστό και το τίμιο ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ(πελάτες και μπουρδέλα) θα ήταν το εξής:
#Να βάλουν ρολόγια τοίχου στα δωμάτια μέσα!
#Και φυσικά ο χρόνος να είναι στα 15'λεπτα!
Αφού βρίσκουν,τα κάνουν. Πράγματα αδιανόητα για άλλες εποχές. Δε μιλάω για δεκαετία του '90,μιλάω για ακόμη παλαιότερα. Δυστυχώς, η νοοτροπία του "Φασον" σκότωσε την γοητεία άλλων εποχών. Ιδιοκτήτες και εργαζόμενες ,στην πλειονότητα αλλοδαποί,νοιώθουν όπως ο κλέφτης στο σπίτι, ο,τι προλάβω να αρπάξω.Καλησπερα Jon......σωστοτατος....στο στανταρακι που μου την εκανε θα πηγαινα και 2 φορα αυτο τον μηνα...ισως και 3...παντα υπαρχει και χρονος και χρημα.....αλλα προτιμησα να βαρεσω μια μαλακια παρα να παω .....τον αλλο μηνα...ποιος βγηκε χαμενος?????
Η Αννίτα (αν εννοείς την πρωην βασιλισσα του Μεταξουργείου και μετέπειτα μασάζ κατ οίκον) έχει γυρίσει Λευκορωσία εδω κι ένα χρόνο. Η Βερόνικα (αν εννοείς την Ρουμάνα τατουατζου που στην αρχή της πορνοκαριερας της τα έκανε ολα) μια παίζει ως ανεξάρτητη, μια παει σε οίκους, μια τίποτα.Η Αννίτα ή η Βερόνικα ζούνε;
Έχει επιστρέψει μόνιμα πίσω στη Πολωνία και μεγαλώνει τα παιδιά τηςΩραίος!
Τώρα που μπλέξαμε τις Καρολίνες, έχω μια πελώρια λαχτάρα για Νεσκουίκ Εεε συγνώμη...για ψηλή Καρολίνα από Διδύμου. Που χάθηκε αυτή;
Ακριβώς, όπως γίνεται στα μασατζίδικα! Βέβαια κι εκεί μπορεί να σου φάνε κανένα 5-10λεπτο με φθηνές δικαιολογίες ότι το ρολόι πάει πίσω ή ότι εσύ λες ψέματα, αλλά πιο σπάνια.#Να βάλουν ρολόγια τοίχου στα δωμάτια μέσα!