Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 203 άτομα (23 μέλη και 180 επισκέπτες)

Dsar263

Μέγας
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
47
Like
12.430
Πόντοι
4.646
Δευτερη συνεχομενη μεταμεσονυχτια τσαρκα και κατεληξα παλι Φυλης 109 αλλα στο Α επανω στον οροφο αυτη τη φορα, οπου δουλευε η Ολγα μια πανυψηλη κοκκινομαλλα Ρουμανα μιλφ...ωραιο σωματακι μακρυα ποδια, ευγενηκια, με καλη διαθεση, μιλαει λιγα Ελληνικα...μονο μειον ειναι οτι οταν μου χαμογελασε ειδα οτι της ελειπαν ενα μπορει και δυο δοντια απο το πλαι της επανω σειρας...δεν μας ξενερωσε αυτο και αφου απολαυσα για λιγο τα εντυπωσιακα της ποδια και πατουσες (μεγαλες καθαρες με ωραιο σεξυ σχημα) την καρφωσα για λιγο ιεραποστολικα...με το που τελειωσα χτυπησε και την πορτα η τσατσα, μια αντιπαθητικη χοντρελω που σε κοιταζει με ενα βλεμμα λες και της χρωστας λεφτα ενα πραμα....καλο σαββατοβραδο και καλα γαμησια σε ολους....

69fil

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2022
Like
138
Πόντοι
0
Το ξέρω αν και μου μιλάς για δουλειές που κάνουν τους άντρες αόρατους στις γυναίκες και ειδικά αν είσαι εξωτερικό. Δεν κυνηγάνε κανένα μετανάστη για 1500€/μήνα.
Παίζουν σε άλλες κατηγορίες. Άντε να τα βγάζεις Ελλάδα με δικό σου σπίτι και όχημα είναι πολύ καλά. Θα σε κυνηγάνε χαμηλή, μέτρια και μέτρια προς καλή κατηγορία γυναίκας. Βέβαια παίζει και πως περιφέρεσαι ύστερα. Θέλει και άλλα perks.
Αλλά γενικά η γυναίκα δεν μένει ποτέ μόνη. Και να αισθάνεται στεναχώρια, ανοίγει ένα Instagram βλέπει αδιαβαστα 12 μηνύματα και άμα θέλει καβλαντιζει. Δεν θα βαρεθεί ποτέ.
Εμείς όπου φτωχός και η μοίρα του. Σπάνια να δεις dm από μουνι στα καλά καθούμενα... Εκτός αν είσαι verified ✅, τραπερ, ποδόσφαιριστης, παρουσιαστής. Εκεί στέλνουν από μόνες τους.
μεγαλες πικρες αληθειες δυστηχως

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.680
Πόντοι
4.546
Προ ολίγου επιτυχημένη συνουσία με την Εμμανουέλα στο γωνιακό Φυλής 65. Για όποιον ενδιαφέρεται, μελαχρινή με σκούρες χρωματιστές ανταύγειες, θετικές καμπύλες για χούφτωμα , μικρο βυζί αλλά ρωγάρες αστεράτες. :erection:
Χαμογελαστή, ήρεμη
κι επικοινωνιακή. Δεν είναι μουνάρα. Έμπειρη λόγω ετών.
Η αίγλη του παρελθόντος με κώλο, δράση και τα συναφή δεν υπάρχει πια. Να τα λέμε ως έχουν, έτσι; Ωστόσο μπαίνεις κι απολαμβάνεις μια καλή περιποίηση χωρίς προβλήματα με καλά προκαταρκτικά. Όσο σε ξέρει τόσο καλύτερα. Με αυτήν κάτι τέτοιο, όχι μονο ισχύει αλλά είναι κανόνας. :rockon: Κάποια στιγμή θα εγκαταλείψει κι αυτή την ενεργό δράση. Θα μπορούσε να γίνει ένα καλό cg γιατί είχε την ευφυία να ξεδιπλώνει αρετές και να σε χαλαρώνει αλλά δεν το πήρε στα σοβαρά. Καλή πάντως.

:hi:

Θα μπορούσε να γίνει καλό cg η ποντικομούρα, γυναίκα γαρίδα ανιψιά του Λουτσέσκου;;;; :think:

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.366
Πόντοι
446

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.012
Πόντοι
3.656
Μάλλον πρέπει να έχει το άγγιγμα του Μίδα εσύ για να παίρνεις καλές υπηρεσίες από αυτήν, γιατί εμένα τις προάλλες με ξεπέταξε πολύ άσχημα. Θα μου πεις ότι μπορεί εγώ να μην της άρεσα, αλλά ένα χρόνο ακριβώς πριν μου είχε κάνει πολύ καλό κρεβάτι και δε νομίζω μέσα σε ένα χρόνο να άλλαξα τόσο πολύ.
Εχω κατι οντως που δεν θα το αποκαλυψω εδω, που με τις μολδαβες περναω τελεια
Οποτε παμε στο παρασυνθημα
Αν την βρεις ενημερωσε
Την παιρνουμε μαζι πληρωνω εγω κ το αποτελεσμα θα ειναι άριστο. Θα καταλαβεις τοτε το γιατι...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.012
Πόντοι
3.656
Αυτό ακριβώς!:thumbsup:

Πάνε Ευρώπη!:wink:

Εκεί είναι οι μεγάλοι μισθοί!
Λατζερης(πιάτα πλένει) σε εστιατόριο στην Γερμανία και καθαρίζει το μήνα με 1500ρουμπα€!
Δεν σου λέω άλλες ειδικότητες που έχουν πτυχίο γιατί θα ζαλιστείς!:crazy:
Παμε Γερμανία τζων

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
7.080
Πόντοι
1.056
Το κώλο ινσταγκραμ τα έχει γαμησει όλα στην παγκόσμια σεξουαλική αγορά.
Οπως και το onlyfans κτλπ..

Δεν χαλανε μονο την σεξουαλικη αγορα αλλα και αλλες αγορες οπως το <<φλερτ>>..
δε νομίζω μέσα σε ένα χρόνο να άλλαξα τόσο πολύ.
Εσυ δεν αλλαξες αλλα αλλαξε αυτη..

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.038
Πόντοι
1.336
Απογοήτευση προ ολίγων λεπτών κι από το μπουρδέλο στην οδό Έλλης όπου η τσατσόγρια επαινούσε διαρκώς το αξιοθέατο του μαγαζιού. Ως αποτέλεσμα ξεπρόβαλε η χοντρή μελαχρινή Αλεξάνδρα :2funny: οπότε και αποχώρησα. Που να πάω; :confused:γρήγορη ανηφόρα για κάτι όμορφο σε αναζήτηση και σαφώς σε κάποιο σαλόνι ομορφιάς. :rolleyes:Φυλής 54Α λοιπόν όπου βρήκα την μελαχρινή Ιζαμπέλα. Σιγά την μουνάρα. Ένα απλό σώμα με μάλιστα μέτριο κώλο. Συμπαθητική φάτσα αλλά δυστυχώς τα χαλάει όλα μόνη της όλα με τόση ξινίλα από το σαλόνι ενώ μέσα απλή μετριότητα.

Προ ολίγου επιτυχημένη συνουσία με την Εμμανουέλα στο γωνιακό Φυλής 65. Για όποιον ενδιαφέρεται, μελαχρινή με σκούρες χρωματιστές ανταύγειες, θετικές καμπύλες για χούφτωμα , μικρο βυζί αλλά ρωγάρες αστεράτες. :erection:
Χαμογελαστή, ήρεμη
κι επικοινωνιακή. Δεν είναι μουνάρα. Έμπειρη λόγω ετών.
Η αίγλη του παρελθόντος με κώλο, δράση και τα συναφή δεν υπάρχει πια. Να τα λέμε ως έχουν, έτσι; Ωστόσο μπαίνεις κι απολαμβάνεις μια καλή περιποίηση χωρίς προβλήματα με καλά προκαταρκτικά. Όσο σε ξέρει τόσο καλύτερα. Με αυτήν κάτι τέτοιο, όχι μονο ισχύει αλλά είναι κανόνας. :rockon: Κάποια στιγμή θα εγκαταλείψει κι αυτή την ενεργό δράση. Θα μπορούσε να γίνει ένα καλό cg γιατί είχε την ευφυία να ξεδιπλώνει αρετές και να σε χαλαρώνει αλλά δεν το πήρε στα σοβαρά. Καλή πάντως.

Κλασική φολα της φυλής που καβλαντιζει στο σαλόνι, σου πιάνει και τον μπούτσο λες εδω ειμαστε.. Μπαίνεις μεσα και εμφανίζεται το ακριβώς αντίθετο
Πλεον δεν ανεβαίνω καν τα σκαλοπάτια οταν περνάω απο εκει..
Την εχω ιδια κατηγορία με εκείνη την ηλιθια Μαρία ε τις βυζάρες

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
49
Like
2.682
Πόντοι
3.172
Φώκαιας 17 κάτω Μαρίνα η Ρωσίδα..με Καλο service και δυνατή εμφάνιση.. πέρασα την γάμησα δυνατά και τις εγλυψα την μουναρα στημένη στα τέσσερα.. επίσης καλή πίπα..

REGGAS

Μέγας
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
14.091
Πόντοι
3.506
Το θέμα είναι ότι ανταγωνιζομαστε με τα σκραπ τώρα πια. Τα 8αρια μέχρι 10αρια ταξιδεύουν την Ευρώπη και το Ντουμπάι με τα κατάλληλα τιπς.
Εμείς εδώ μένουνε με τα 7αρια στην καλύτερη που και αυτά έχουν πολλές προτάσεις.
Το καλοκαίρι πηδούσα μια κρητικια 4,5/10 άμα βαφτεί υπερπαραγωγή, ντυθεί, καλοπιστει και μουνοποιηθει έφτανε οριακά το 6/10 αντικείμενικα. Φαντάσου ότι ακόμα και αυτή είχε προτάσεις και την γυρευαν τουλάχιστον άλλοι 4 σε messenger/Instagram κάθε μέρα.
Φαντάσου μια από 7και πάνω τι θα γίνεται...
Το ίδιο ισχύει και με τις πουτανες κατα μία έννοια. Οι καλές μεταναστευσαν και έμεινε η πλεμπα που δεν περνάει τα στάνταρ της εποχής ή δεν μπορεί να ασχοληθεί καλά με σοσιαλ. Αλλά κυρίως το 1ο.

Ακριβως οπως τα λες.
Παλια ερχονταν ωραια κομματια κατα κυματα.
Τωρα εχει αντιστραφει το κυμα και φευγουν ακομα και οι δικες μας.
Η ελλειψη οδηγει σε αναβαθμιση των μετριων που βγαζουν τα απωθημενα τους και το παιζουν πιο ντιβα και απο τις ντιβες!

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.038
Πόντοι
1.336
Πριν ανέβω στην Πάρνηθα εχθές τη νύχτα εβαλα στοχο να γαμήσω και να φουλαρω το ντεπόζιτο πρώτα
Κατι που αποδείχθηκε καλη τακτική.

Μπήκα αρχικά να δω την περιβόητη Ιζαμπέλα απ το φ54 μιας και δεν την προλαβαίνω ποτέ ως μεταμεσονύκτιος μπουρδελιαρης και συνειδητοποιώ πως πρόκειται για αλλη μια υπερεκτιμημένη μέτρια εμφάνιση οπου σε συνδυασμό με την ξινή της φάτσα με εκανε να αποχωρήσω πριν ανακοινωθεί το πρόγραμμα..

Περασαμα στο φωκαιας 13 για να μην μπλέξω με την αρμάδα καυλο εφήβων στη φυλης
Εκει συνάντησα την Μαρία λατινα με 69 και ελεύθερο στο πρόγραμμα της

Προέρχεται απο το Καράκας της Βενεζουέλας και δεν μιλάει ελληνικος
Ειναι 21 ετων, μελαχρινή με μέτριο ανάστημα
Αδύνατη με ελαφριά κυτταρίτιδα στον κώλο
Τον στηθοδεσμο δεν τον αφαίρεσε ποτε οποτε δεν εχω αποψη

Στο δωμάτιο εισήλθε βαριεστημενη ίσως και κουρασμένη αν έπρεπε να κρίνω απ το γεματο με χυσοχαρτα καλαθάκι.
Με ξενερωσε η αληθεια ειναι και μου κόπηκε η ορεξη για γούστα αφου ηλπιζα να είναι σαν την Καρολίνα το άρμα πολέμου που ειχα παρει πριν 6 εβδομάδες..

Μονότονη πιπα χωρις πάθος και ενθουσιασμό με το βλέμα της στο υπερπέραν..
Εβαλε τζελ και ανεβηκεταπο πανω για να κανει οσες μικρότερες κινήσεις μπορούσε γιατι είχε συγκαει απο τα συνεχόμενα γαμήσια οπως ενημέρωσε..

Συνέχεια στα 4 με το μουνι της πηγάδι και να μη νοιώθω τιποτα...
Εβγαλε κανα δυο αναστεναγμούς
Ανέβασα και εγω στροφές να τελειώνω και εκει έληξε το παραμύθι..

Δεν προτείνετε.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.690
Πόντοι
5.827
Την παιρνουμε μαζι πληρωνω εγω κ το αποτελεσμα θα ειναι άριστο. Θα καταλαβεις τοτε το γιατι...
Ε άμα πληρώνεις εσύ και μπορείς να την κάνεις να γαμηθεί όπως πέρσι, να σου τη βρω. :P

koulamaria

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
10.087
Πόντοι
2.560
Πρωινο πιτσιλιμα στη Ναταλι στο Ιασωνος 44σκαλακια.
Προκειται για ενα μιλφακι ετων ευκολα 45 γυρω στο 1,80.Υπεθεσα στα νιατα της θα ηταν πολυ αρχοντομουνο.Ξανθια κοντη σοβιετικη κουπ αρμονικο κορμι.Ποδια ατελειωτα,ωραια καπουλια ,βυζακι πεσμενο εναμισαρι και λιγο μπακα.Την ειχα ξαναδει αλλα δεν ετυχε να περασωκαθ'οτι ειμαι φαν της Σοφιας η οποια ομως ελειπε σημερα.Στα του αγωνα,η κοπελα ειναι ευχαριστη χωρις ψευτιες και υπερβολες.Τσιμπουκακι διαρκειας ανευ καποτας,και σεξακι κατα την ιεραποστολικην με ολιγα γλωσσοφιλα χωρις βεβαια να φτανουν οισοφαγο.Ευχαριστη χωρις βιασυνες.Προτεινεται για γεροντοπαλικαρα σαν του λογου μου που απλα θελουν να ελαφρυνουν την αρχιδοσακουλα τους.Θα τιμηθει ξανα αν λειπει η Σουφφιιιαα.Αααα....λεπτομερια.Υιοθετησε και εκεινο το τωωραατωωρραα που λεει η Σουφφιιιαα στην γκροτεσκα τσατσα οταν γαργαλαει την πορτα...

oogways93

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2021
Like
0
Πόντοι
0
γνωρίζει κανεις τι εγινε με την Κατερινα απο Φυλής 74?? δουλευει καπου ????

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
23.361
Πόντοι
19.236
Φ84 ισόγειο Ράνια σε 30λεπτο προγραμμα.

Φ72 δεξι Αντζελα με μοντελοκορμι και ματαρες.

Φ72 αριστερό Γιαννα καστανοξανθη με αδυνατο κορμι και ομορφο προσωπο απλο πρόγραμμα.
Φ74

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.994
Πόντοι
2.846
Να δημιουργηθεί νήμα με τιτλο ποτανες που δίνουν γλωσσοφιλα και αγκαλίτσες
Για εμας τους ρομαντικούς που ψάχνουμε να καλύψουμε το ερωτικό κενό απο την άχρωμη ζωη μας
Υπόψη βέβαια ότι τα γλωσσοφιλα με επαγγελματίες δεν θεωρούνται ότι ασφαλέστερο από πλευράς υγιεινής (και παραδέχομαι ότι κι ο ίδιος δεν μπορώ να αντισταθώ στις ελάχιστες που δίνουν).

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.806
Πόντοι
6.495
Φυλης 109 κατω Ολγα Φωτεινη ,Διδυμου 22 κατω Αγγελα πανω Μαριανα και αλλη μια
Η άλλη είναι Όλγα. Καστανό μαλλί στους ώμους , 1,5 στήθος, τουρλωτο κωλαράκι. Διπλό με Μαριάνα στα 30.
Όλγα δεν έχει δοκιμαστεί. Εν αναμονή.

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.994
Πόντοι
2.846
Live update :
Μόλις τώρα πέρασε το κατώφλι του Περγάμου 1 η Εβελίνα, συνοδευόμενη από τη γνωστή διοπτροφόρο τσατσά, γιά να πιάσει δουλειά.
Πότε θα πάρει σύνταξη η τσα, μπας κι αξιωθουμε να ξαναδούμε την Ε. πριν αλλάξει κι αυτή επάγγελμα;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom