Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 282 άτομα (30 μέλη και 252 επισκέπτες)

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
κυριε μπακαλη...βανεσσα...ο.κ,σουπερ γκομενα αλλα οχι για εκει,η πουτανα πρεπει να
εχει προστυχια και να ειναι αλανι...αυτη ειναι next top model,δεν σε προδιαθετη να μπεις...
Με το μπαρδον αλλα εαν δεν εχει προστυχια το Βανεσσοπουλο τοτε ας κοψουμε τα μπουρδελα και τα studio και ας κατσουμε σπιτι μας !!!
Με το μπαρδον και παλι !!!

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.931
Πόντοι
6.925
Φίλε, η Άντζελα (η ξανθιά μιλφ εννοείς, έτσι;) είναι κάθε απόγευμα στο Βιργιλίου Μπενάκη. Και χτες εκεί ήταν. ;)
Δεν την είχα δοκιμάσει ποτέ (από τα ελάχιστα μιλφ που έχουν ξεφύγει). Είναι καλή στο δωμάτιο;

Παίδες είσαστε σίγουροι ότι είναι η Αντζελα της Διδύμου? Δεν μου έκανε πάνω από 32-34 τελευταία φορά πήγα πριν εξαφανιστεί το 2004 περίπου.

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Παίδες είσαστε σίγουροι ότι είναι η Αντζελα της Διδύμου? Δεν μου έκανε πάνω από 32-34 τελευταία φορά πήγα πριν εξαφανιστεί το 2004 περίπου.

Δεν την είχα πάρει τότε στη Διδύμου, αλλά είμαι 100% σίγουρος. Την είδα δύο φορές σε βάρδιες.

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
αλλο ομορφη και αλλο προστυχη-εκφυλη...συνδυασμος και των 2 ειναι αννα η σερβα για παραδειγμα...σορρυ και παλι...

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
Φίλε, η Άντζελα (η ξανθιά μιλφ εννοείς, έτσι;) είναι κάθε απόγευμα στο Βιργιλίου Μπενάκη. Και χτες εκεί ήταν. ;)
Δεν την είχα δοκιμάσει ποτέ (από τα ελάχιστα μιλφ που έχουν ξεφύγει). Είναι καλή στο δωμάτιο;
καλη ειναι  ;)

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Δεν την είχα πάρει τότε στη Διδύμου, αλλά είμαι 100% σίγουρος. Την είδα δύο φορές σε βάρδιες.

Αχ βρε παίδες!!Η Άντζελα ήταν η αδυναμία μου.Αυτή η κοπέλα ήταν που με ξεπαρθένιασε πριν κλείσω τα 18 μου το 2001.Ήταν η πιο ευχάριστη εμπειρία της ζωής μου.Την είχα επισκεφτεί πάρα πολλές φορές και περνούσα υπέροχα.Τη σεβόμουν και την εκτιμούσα πολύ.Είχα στενοχωρεθεί τόσο όταν έφυγε και ενώ ασκούσα ακόμα το άθλημα.Την έψαχνα μεχρι το 2007.

Είσαι σίγουρος ότι είναι αυτή;;;Δεν ξέρω πόσο άλλαξε εμφανισιακά από τότε.Πάντως αν παρέχει τις ίδιες υπηρεσίες όπως τότε είναι από τα καλύτερα κρεβάτια της Αθήνας.Αξίζει να την τιμήσετε και θα χετε να λέτε στους φίλους σας.

Όποιος τη δοκιμάσει ας πει εντυπώσεις και αν είναι όντως αυτή τη next time θα πω σε αυτόν που θα την ξαναδεί να της μεταφέρει τα χαιρετίσματα και τα σέβη μου.

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Θα πάω σήμερα, σε αποστολή κομμάντο, για να σας φύγει η απορία  :rockon: :rockon:

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Είμαι άυπνος, ρε σεις, αλλά θα πάω να την κομμαντιάσω (αφορμή έψαχνα  :rolleyes::rockon:
Θα έχετε πλήρη αναφορά μετά. Θα της δώσω και χαιρετισμούς από τον Άρη, τον θεό τσάτσο  :2funny:

gapost

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
κυριε μπακαλη...βανεσσα...ο.κ,σουπερ γκομενα αλλα οχι για εκει,η πουτανα πρεπει να
εχει προστυχια και να ειναι αλανι...αυτη ειναι next top model,δεν σε προδιαθετη να μπεις...

Ποιά  Βανέσσα εννοείς? Μια ωραία Βουλγάρα, μελαχρινή με ωραίο σώμα & 2 tatoos (1 στο δεξί χέρι & το άλλο στον αριστερό γλουτό), που είναι 7+ χρόνια στη πιάτσα και τα τελευταία 1,5-2 χρόνια (μεχρι τον Σεπτέμβρη) ήταν στο μαγαζί της οδού Αγαθουπόλλεως 54α? Συγγνώμη για την "χαζή" ερώτηση αλλά είμαι νέος στο site.  :huh:

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Είμαι άυπνος, ρε σεις, αλλά θα πάω να την κομμαντιάσω (αφορμή έψαχνα  :rolleyes::rockon:
Θα έχετε πλήρη αναφορά μετά. Θα της δώσω και χαιρετισμούς από τον Άρη, τον θεό τσάτσο  :2funny:

χαχαχα.Ρε την πούστρα τον Άρη!!Το σκούφο τον πλεκτό τι τον ηθελε χειμώνα καλοκαίρι??Θυμάμαι και κάτι σκηνικά που έκανε αν δεν πέρναγες!!loooool

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Ποιά  Βανέσσα εννοείς? Μια ωραία Βουλγάρα, μελαχρινή με ωραίο σώμα & 2 tatoos (1 στο δεξί χέρι & το άλλο στον αριστερό γλουτό), που είναι 7+ χρόνια στη πιάτσα και τα τελευταία 1,5-2 χρόνια (μεχρι τον Σεπτέμβρη) ήταν στο μαγαζί της οδού Αγαθουπόλλεως 54α? Συγγνώμη για την "χαζή" ερώτηση αλλά είμαι νέος στο site.  :huh:

Ακριβώς.

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
7+ χρονια στη Πιατσα η Βανεσα? :think:
παντως στο  Αγαθ.54 ουτε χρονο δεν εκατσε :)

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Σήμερα το πρωί,τρίτη κατάθεση στην αναπληρωματική για σήμερα Ρουμάνα milf Νταϊάνα-Αλκιβιάδου 16Γ.Ελεύθερο στοματικό στα 20 ευρώ.
Ως εδώ.Η έλλειψη συννενόησης (δεν ξέρει ούτε Ελληνικά,ούτε Αγγλικά) καθιστά άκρως αντιερωτική την συνεύρεση.Τα στοιχειώδη Αγγλικά της συντελούν σε μία δυσχερή ωστόσο επικοινωνία.Αυτή την φορά έκανε ρηχή πίπα με πολύ δόντι και αρνήθηκε να βγάλει τις μαύρες μπότες της.Όσοι πιστοί της μπότας προσέλθετε.Κατά τα άλλα είναι φιλότιμη και δεν βιάζεται.

Ε, βέβαια κύριε Τζόκερεξ! Αφού πρώτα καταγαμήσατε τη Νταϊάνα, τώρα δεν σας αρέσει...

gapost

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
ευχαριστώ Deicidious

παντως στο  Αγαθ.54 ουτε χρονο δεν εκατσε

VASILIAS δίκιο έχεις την είχα πετύχει εκεί πάσχα του 09 και όχι του 08 που νόμιζα αρχικά

7+ χρονια στη Πιατσα η Βανεσα?
έτσι μου είπε. Πάντως σίγουρα την είχα ξαναπετύχει το 04 πριν τους ολυμπιακούς (δε θυμάμαι πού όμως)

Επισκέπτης
Ε, βέβαια κύριε Τζόκερεξ! Αφού πρώτα καταγαμήσατε τη Νταϊάνα, τώρα δεν σας αρέσει...
ΟΥΚ ΕΝ ΤΩ ΠΟΛΛΩ ΤΟ ΕΥ ...με κάποιες εξαιρέσεις.
Έβαζε και πολύ δόντι στην πίπα, ραγάδες στα βυζιά, μπότες δεν έβγαλε...εεε ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

Εξετάσατε την μαθητιώσα Σόνια κύριε Πύραυλε;

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687
ΟΥΚ ΕΝ ΤΩ ΠΟΛΛΩ ΤΟ ΕΥ ...με κάποιες εξαιρέσεις.
Έβαζε και πολύ δόντι στην πίπα, ραγάδες στα βυζιά, μπότες δεν έβγαλε...εεε ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

Εξετάσατε την μαθητιώσα Σόνια κύριε Πύραυλε;

Μπορει αν τις εβγαζε να ετρεχες  :2funny: :2funny: :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom