Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 270 άτομα (27 μέλη και 243 επισκέπτες)

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.526
Πόντοι
456
Μύστη, σου οφείλω δημοσίως συγγνώμη για την άσχημη εμπειρία σου, κατόπιν προτροπής μου...:( Η εμπειρία μου με την εν λόγω είναι διαμετρικά αντίθετη και σε καμία περίπτωση δεν περίμενα να φολεψει τόσο σύντομα!:angry: Απαράδεκτη γι αυτό που έκανε... Από μένα επίσης άκυρο από εδώ και στο εξής...
Υ.Γ. όσον αφορά την άλλη κοπέλα για το πρωκτικό έλαβα 2 ευχαριστήρια μυνήματα από έτερους συναγωνιστές στους οποίους την πρότεινα. Οπότε η περίπτωση φολιασματος νομίζω είναι σχεδόν ανύπαρκτη στην προκειμένη περίπτωση...
Καλησπερα , ο ενας εκ των 2 ειμαι εγω και ευχαριστω !!! αλλα δεν μου ειπες ωρες -βαρδιες για τους λογους που σου εγραψα στο π μ , που θα περιμενω , καλο κουραγιο με την ζεστη !!!!!!!!!!!

• Like
Αντιδράσεις: Junax
Εγγρ.
1 Ιαν 2021
Κριτικές
4
Like
511
Πόντοι
300
Ρε πάμε καλά.Αν η Σάρα και η κάθε φόλα δεν γουστάρει να κάνει αυτό που κάνει,ας πάει να πλύνει σκάλες και πιάτα και ότι άλλο γουστάρει.Σιγα μην κάτσω να σκεφτώ κρίμα την καημένη.
Εγώ γαμιεμαι καθημερινά για να της δώσω το εν τρίτο του μισθού μου,που βγάζω σε 12 ώρες μίνιμουμ κι αυτή το τσιμπάει σε 15 Μαξ και θα κάτσω να ακούσω ,δεν μου αρέσει αυτό που κάνω.
Άντε στην χώρα σου μωρη σάπια και ας φέρουν κάποιες που μπορεί να μην είναι οι κούκλες η τα καλύτερα κορμιά,αλλά να μπαίνεις μέσα και να θες να της δώσεις όλο το μεροκάματο από αυτά που σου προσφέρει.Σαρα και κάθε φόλα,τράβα γαμισου μόνη σου

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.564
Πόντοι
4.646
Καλησπερα , ο ενας εκ των 2 ειμαι εγω και ευχαριστω !!! αλλα δεν μου ειπες ωρες -βαρδιες για τους λογους που σου εγραψα στο π μ , που θα περιμενω , καλο κουραγιο με την ζεστη !!!!!!!!!!!
Τύπε μου, συνήθως μετά τις 15:00 πιάνει πόστο η εν λόγω κορασίδα. Απλά τυχόν αλλαγές στο πρόγραμμα είναι απρόβλεπτες, όπως γνωρίζεις...:hi:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.317
Πόντοι
46.232
τώρα live

Χωματιανου 11α Αλινα μελαχρινή με ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι και Λόλα/Βαλερία ξανθιά παχουλη με μεγάλο κωλο, 2αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος, πίσω χαμηλά στη μέση και στα χέρια, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Χωματιανου 11β Αλεξάνδρα ξανθιά με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο , με κανονικό σώμα 2-2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.

Λιοσιων 76β κλειστό.

Λιοσιων 73β Αντρεα μελαχρινή λατινα με το μαλλί πιασμένο μακριά αλογοουρά ψιλοκανονικο σώμα 3αρι βυζι και Κατερίνα μελαχρινή κοπέλα με πάρα πολύ μακρύ ίσιο μαλλί, κανονικό ωραίο κορμί, 1.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ. Δοκιμάστηκε η Αντρέα με σχετικά καλές εντυπώσεις, θα ακολουθήσει κάποια στιγμή κριτική.

Λιοσιων 73α Σονια ξανθιά με ψιλοκανονικό σώμα 2.5αρι βυζι και Ιονελα μελαχρινή μαυρισμένη με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, μεγάλο τατουάζ στο αριστερό μπούτι και πάνω από το στήθος, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Εξηκιου 18 Έλλη ξανθιά μιλφ σώμα με πιασιματακια 2αρι συν βυζι , απλό πρόγραμμα.

Εξηκιου 18α Μιλενα ξανθοκαστανη χοντρουλα μιλφ με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Εξηκιου 18γ κλειστά.

Λιοσιων 79α κλειστό.

Λιοσιων 79β Άντζελα ξανθιά μιλφ σώμα με πιασίματα 2.5αρι συν βυζι, με πρωκτικο.

Βεργας 2 Βίκυ ξανθοκαστανη γκιλφ με καρέ μαλλί μέχρι τους ώμους, παχουλη 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 3 δεξιά Ελένη ξανθιά ψηλή νταρντανοχοντρη με 3αρι βυζι και Μιλανα καστανή με κανονικό ωραίο σώμα 1.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 3 αριστερά Σεβντά μελαχρινή παχουλη με 2. 5συν βυζι, παρά πολλά τατουάζ σε όλο της το κορμί απλό πρόγραμμα και Αλεξάνδρα μελαχρινή μιλφ με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 6α & 6β κλειστά.

Βεργας 7 Αλεξάνδρα, ξανθιά μιλφ νταρντανα με 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα

Βεργας 7 υπόγειο Τατιάνα ξανθοκαστανη νταρντανοπαχουλη με 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Λιοσιων 91 κλειστό.

Τροφωνιου 11 ισόγειο Μπέλα/Στέλλα η μελαχρινή χοντρή πιτσιρικά, με 2.5αρι βυζι, με τατουάζ στο αριστερό μπούτι και 3-4 ακόμη μικρότερα, με πρωκτικο.

Τροφωνιου 11 όροφος κλειστό.

Τροφωνιου 13 ισόγειο Ειρήνη ξανθό γκρανι παχουλη με 2αρι βυζι και Νατάσα ξανθιά μιλφ πολύ χοντρή με πολύ κοντό μαλλί, 3.5αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Τροφωνιου 13 όροφος Τζούλια καστανοξανθη μαυριδερή με ψιλοκανονικο σώμα με πολλά τατουάζ 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Τελευταία τροποποίηση:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.317
Πόντοι
46.232
συνέχεια live

Φυλής 71α κλειστό.

Φυλής 71 Εύα μελαχρινή με ψιλοκανονικο σώμα 2.5αρι συν βυζι, πιρσινγκ στη μύτη, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 69β & 69α κλειστά.

Φυλής 67 Ελένη/Αντινα ξανθιά μιλφ με κανονικό ωραίο κορμί, σιλικονατες τορπίλες, μικρά τατουάζ, απλό πρόγραμμα και Αλισια ξανθιά κοπέλα με κανονικό σώμα 3αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλης 86β κλειστό.

Φυλής 86α Μαρία μελαχρινή κοπέλα με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, λεπτή με 3.5αρες βυζάρες, τατουάζ ανάμεσα στα βυζια και στο δεξί μπούτι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 84β Λάουρα, ξανθιά με ψιλοκανονικό σώμα 2άρι βυζί ωραίο κωλο με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 84α & 65β κλειστά.

Φυλής 65α Κορινα ξανθιά λεπτή με 1.5αρι βυζι, τατουάζ στην αριστερή κλειδα και χειλάκια στο δεξί κωλομερι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα

Φυλής 61 κλειστό.

Φυλής 59 κατω Άννα ξανθοκαστανη παχουλη με 2.-2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.

Φυλής 59 όροφος κλειστό.

Φυλής 74 αριστερά Γιάννα μελαχρινή λεπτή με 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 74 δεξιά & 72 αριστερά κλειστά.

Φυλής 72 δεξιά Ειρήνη καστανή κατσαρομαλλα με κανονικό σώμα υπέροχο κωλο, 1.5αρι βυζι, με πρωκτικο.

Φυλής 66δ Ντινα/Τίνα/Κωνσταντίνα μελαχρινή κοντή σώμα μέ πιασίματα, 2αρι βυζι, τατουάζ στο αριστερό μπράτσο, πιρσινγκ στον αφαλό, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 66α & 56 κλειστά

Φυλής 54β Ορορα καστανοξανθο κοντοπουτανο με ψιλοκανονικο σώμα 3αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 54α κλειστό.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.317
Πόντοι
46.232
δοκιμάστηκε πριν από λίγο με πάρα πολύ καλές εντυπώσεις στο Φωκαίας 27Β πάνω μια καινούργια άφιξη η Σιμονα, μιλφακι με καστανό σκούρο μ με ξανθιές ανταύγειες μαλλί μέχρι τους ώμους, ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, μεγάλο τατουάζ στο αριστερό μπράτσο/ώμο, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, πολύ καυλιαρα, θα ακολουθήσει κάποια στιγμή κριτική.

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.870
Πόντοι
4.926
Μύστη, σου οφείλω δημοσίως συγγνώμη για την άσχημη εμπειρία σου, κατόπιν προτροπής μου...:( Η εμπειρία μου με την εν λόγω είναι διαμετρικά αντίθετη και σε καμία περίπτωση δεν περίμενα να φολεψει τόσο σύντομα!:angry: Απαράδεκτη γι αυτό που έκανε... Από μένα επίσης άκυρο από εδώ και στο εξής...
Υ.Γ. όσον αφορά την άλλη κοπέλα για το πρωκτικό έλαβα 2 ευχαριστήρια μυνήματα από έτερους συναγωνιστές στους οποίους την πρότεινα. Οπότε η περίπτωση φολιασματος νομίζω είναι σχεδόν ανύπαρκτη στην προκειμένη περίπτωση...

Μύστη, σου οφείλω δημοσίως συγγνώμη για την άσχημη εμπειρία.
Καλημέρα, συναγωνιστή. Δεν χρωστάς καμία συγνώμη, σε κανέναν. Εσύ είχες την καλή θέληση να με ενημερώσεις. Η ευθύνη των πράξεών μου, είναι αποκλειστικά δική μου.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
ΚΥΡΙΑΚΗ 24-07-2022

ΠΡΩΙΝΙ ΒΑΡΔΙΑ

Πήρα 2 ωραίες

Πρώτα τη Φωτεινή στο Διδυμου 27 στις ομορφιές της
Ουκρανέζα ψηλή μιλφ με σφιχτά μπούτια ατελείωτα
που με ...κάβλωσε και έτσι πήγα να πάρω και δεύτερη !

Η Δεύτερη ήταν η Αλίσια στο Φυλής 67 ,
ρουμάνα κάβλα, και συτή στις ομορφιές της !
Ένας συναγωνιστής είπε το φοβερό ρητό
ότι ρουμάνα είναι ... επάγγελμα, όχι εθνικότητα !
Κάβλα η τύπισσα.

Η πιο κάτω

Rachael Leigh Cook​

μοιάζει με ξαδέρφη της Αλίσιας

rachael_leigh_cook_rejects_xmen.jpg

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Καλησπέρα μόλις πριν λίγο δοκιμάστηκε η καινούργια Μιλφ Σιμονα δουλεύει τώρα Φώκαιας24 πολύ μέτρια περίπτωση κλασική ξεπετα ρισκαρα και δεν βγήκε ανεβάζω τώρα κριτικη

Pirkavlos7735

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2021
Κριτικές
2
Like
239
Πόντοι
20
Ιάσωνος 46 αντζελλα .περασα σχεδόν στο τέλος της βάρδιας .μπαινοντας στο δωμάτιο . έπιασε μια φλυαρία σε σημείο που της είπα θα ξεκινήσουμε σήμερα???
Βυζί μικρό και πεσμένο,1/10
Κωλος καλός εμφανισιακά αλλά πλαδαρος 5/10
Φάτσα όμως πρόστυχη ,για αυτό και πέρασα.η τύπισσα μάλλον ψάχνει για γαμπρό γιατί μου έλεγε έναν σαν εσένα θέλω.μου είπε ακόμα και διεύθυνση σπιτιού την οποία δεν συγκράτησα.της λέω πόσα για το σπίτι σου??100 φορες ρώτησε αν είμαι παντρεμένος ή έχω γκόμενα.μου λέει ότι θες αφήνεις αν έρθεις σπίτι μου.με λίγα λόγια περίεργη περίπτωση.μπλεξιμο μυριζει.θα ήθελα και την γνώμη των παλιότερων εδώ μέσα.απο θέμα χρόνου όμως δεν βιαζόταν καθόλου.

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Καλησπέρα μόλις πριν λίγο δοκιμάστηκε η καινούργια Μιλφ Σιμονα δουλεύει τώρα Φώκαιας24 πολύ μέτρια περίπτωση κλασική ξεπετα ρισκαρα και δεν βγήκε ανεβάζω τώρα κριτικη
Τη δοκίμασα και εγώ... μακρυά λέμεεεεεεε...

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
οίκοι ανοχής λέγονται και σημαίνει ότι απλά μας ανέχονται για 10 - 15 λεπτά,
===

Σωστό και δυστυχώς ενδεικτικό _ Ανοχής ...προφανώς υπό την επιρροή θρησκευτικών / θρησκοληπτικών απόψεων. Ενώ στην Γερμανία π.χ . λέγεται Freudenhaus ..Δηλαδή 'Οίκος ευχαρίστησης "... Η μέρα με τη νύχτα ..:(

GiogrosMou

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2022
Like
319
Πόντοι
20
Είχαμε την Μάγκυ από Ιάσωνος 43 αλλά πρόλαβε κι έκανε έκτρωση...:rockon: Δυστυχώς, δεν πρόλαβες κλωνε...:hi:
Καλα μερικοί γιατί είστε τοσο ανεύθυνοι και χύνετε μεσα στην κοπελιά και μενει έγκυος ?

• Like
Αντιδράσεις: Junax

Mitsaras477

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2017
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
0
Ξέρετε τι ώρα δουλεύει η σεβντα από βέργα 3?

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
οίκοι ανοχής λέγονται και σημαίνει ότι απλά μας ανέχονται για 10 - 15 λεπτά,
===

Σωστό και δυστυχώς ενδεικτικό _ Ανοχής ...προφανώς υπό την επιρροή θρησκευτικών / θρησκοληπτικών απόψεων. Ενώ στην Γερμανία π.χ . λέγεται Freudenhaus ..Δηλαδή 'Οίκος ευχαρίστησης "... Η μέρα με τη νύχτα ..:(
Καλημέρα φίλε 10-15 λεπτά δεν παίζει σε κανένα μπουρδέλο στο λέω υπεύθυνα και τεκμηριωμένα από μαρτυρία κοπέλας που ήταν να δουλέψει σε μπουρδέλο αλλά λόγω εμφάνισης προτίμησε γραφείο και ανεξάρτητη ξέρεις τι τις έλεγαν για το πώς θα δουλεύει στο μπουρδέλο:Μπαίνεις μέσα και το αργότερο σε 7+8λεπτα τελειώσει δεν τελειώσει ο καθένας εσύ θα φεύγεις στο στούντιο 10-15λεπτα το πολύ αυτά είναι

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.317
Πόντοι
46.232
Καλημέρα φίλε 10-15 λεπτά δεν παίζει σε κανένα μπουρδέλο στο λέω υπεύθυνα και τεκμηριωμένα από μαρτυρία κοπέλας που ήταν να δουλέψει σε μπουρδέλο αλλά λόγω εμφάνισης προτίμησε γραφείο και ανεξάρτητη ξέρεις τι τις έλεγαν για το πώς θα δουλεύει στο μπουρδέλο:Μπαίνεις μέσα και το αργότερο σε 7+8λεπτα τελειώσει δεν τελειώσει ο καθένας εσύ θα φεύγεις στο στούντιο 10-15λεπτα το πολύ αυτά είναι
Καμία σχέση αυτό που γράφεις για τους χρόνους(δηλαδή ότι σε κανένα δεν υπάρχει 10-15)στους οίκους, όπως κ προχθές που έγραψες για τη ξανθιά υπηρεσία στο Διδυμου 27, έδω και δύο μήνες δουλεύει πρωί απόγευμα η μελαχρινή

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Καμία σχέση αυτό που γράφεις για τους χρόνους(δηλαδή ότι σε κανένα δεν υπάρχει 10-15)στους οίκους, όπως κ προχθές που έγραψες για τη ξανθιά υπηρεσία στο Διδυμου 27, έδω και δύο μήνες δουλεύει πρωί απόγευμα η μελαχρινή
Λοιπόν δεν θα μπω σε διαδικασία αντιπαράθεσης για τους χρόνους εγώ και πολλοί ακόμα έχουν τις προσωπικές εμπειρίες του ο καθένας.
Όμως όσον αφορά αυτό που έγραψα εγώ ποτέ δεν αμφισβήτησα καμία ενημέρωση προχτές το απόγευμα δούλευε η ξανθιά υπηρεσία δεν γράφω ότι να ναι γράφω και αφιερώνω χρόνο επειδή γουστάρω και μπορώ οπότε καλό είναι αν αμφισβητεί κάποιος γραφόμενα του άλλου να είναι σίγουρος

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.317
Πόντοι
46.232
Λοιπόν δεν θα μπω σε διαδικασία αντιπαράθεσης για τους χρόνους εγώ και πολλοί ακόμα έχουν τις προσωπικές εμπειρίες του ο καθένας.
Όμως όσον αφορά αυτό που έγραψα εγώ ποτέ δεν αμφισβήτησα καμία ενημέρωση προχτές το απόγευμα δούλευε η ξανθιά υπηρεσία δεν γράφω ότι να ναι γράφω και αφιερώνω χρόνο επειδή γουστάρω και μπορώ οπότε καλό είναι αν αμφισβητεί κάποιος γραφόμενα του άλλου να είναι σίγουρος
Ότι πεις,αν υπάρχει ενημέρωση που χρήζει αμφισβήτησης δε στο απαγορεύει κάνεις να το πράξεις, έτσι κι αλλιώς είσαι γνωστός κλάψας, να σαι κ να περνας καλά αντε να ξαναρχίσει το νέο survivor να σχολιάζεις κ τίποτα σωστά, τέλος να ξέρεις αν δεν είμαι για κάτι σίγουρος δε θα σχολιάσω τίποτα, καλό μεσημέρι

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom