XOSTIDIS
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 989
- Πόντοι
- 361
Τήξερα γυαλιζει κανονικά άμα είσαι καθαροςΓια την ιστορία πάντως η Φωτεινη δεν γλύφει κωλοτρυπίδες
Τήξερα γυαλιζει κανονικά άμα είσαι καθαροςΓια την ιστορία πάντως η Φωτεινη δεν γλύφει κωλοτρυπίδες
ρε συ διανοουμενε, δεν ειναι οτι διαφωνουμε σε οτι γραφετε, ειναι οτι δεν μπορειτε να καταλαβετε πως αν εισαι ατυχος, οτι κι αν κανεις, δεν γλιτωνεις σε αυτο το σπορ. Πως να το κανουμε δηλαδη; Αν φοβαστε τα ΣΜΝ, απλα δεν πατε με πουτανες, ειναι τοσο απλο. Αλλιως ειναι σαν να μου λες οτι θες να πας για ραφτινγκ χωρις να βραχεις. Ε δεν γινεται ρε φιλε, και με σακουλες,αδιαβροχα, καπελα, φορητο στεγνωτηριο, αφυγραντηρα μεσα στη βαρκα και οτι αλλο θες να πας, θα βραχεις ρε φιλε.Σωστή και αυτή η προσεγγιση σωστές και αυτές που βάζω παρακατω. Όπως και να έχει πιθανοτητες υπάρχουν και πρεπει να είμαστε πολυ προσεκτικοι που βάζουμε και που μας βάζουν τη γλωσσα. Πολλες φορες επιμένω σε μερικά πραγματα αν και με έχουν χλευασει μερικοί.
Απλετο φως στο δωμάτιο για να βλέπουμε τυχόν υποπτα εξωτερικά δερματολογικα θέματα της κορασιδας, άριστη στοματική υγιεινή η οποία είναι ο καθρεπτης της καθαριότητας μια ιεροδουλης, ψυχολογιση της ιεροδουλης για να δουμε ποσο σοβαρή και τακτική είναι στην υγεία της και τέλος (αν θέλουμε ελευθερο στοματικό) ρωτάμε και προυποθετουμε χρήση Listerine.
Όπως και να έχει όμως να ξέρετε ότι αυτά που έχει αναφέρει ο συναγωνιστής @athal μπορουν να διορθωθουν με μια αλοιφή ή αντιβίωση. Άλλα είναι τα χοντρά! Όπως και να έχει προσοχη στην επιλογή κορασιδας, αποκτήστε στανταρακια τα οποία δεν σας έχουν δημιουργήσει ΠΟΤΕ προβλημα!
που είναι οι τύποι που πάνε στα μπουρδέλα με τα δικά τους πορτατιφ για να έχουν περισότερο φως?ρε συ διανοουμενε, δεν ειναι οτι διαφωνουμε σε οτι γραφετε, ειναι οτι δεν μπορειτε να καταλαβετε πως αν εισαι ατυχος, οτι κι αν κανεις, δεν γλιτωνεις σε αυτο το σπορ. Πως να το κανουμε δηλαδη; Αν φοβαστε τα ΣΜΝ, απλα δεν πατε με πουτανες, ειναι τοσο απλο. Αλλιως ειναι σαν να μου λες οτι θες να πας για ραφτινγκ χωρις να βραχεις. Ε δεν γινεται ρε φιλε, και με σακουλες,αδιαβροχα, καπελα, φορητο στεγνωτηριο, αφυγραντηρα μεσα στη βαρκα και οτι αλλο θες να πας, θα βραχεις ρε φιλε.
Διαβαζω δηλαδη αυτα που γραφεις για λιστερινε, ανοιχτα φωτα και ψυχολογηση της πορνης και μαγκα αληθεια γελαω και κλαιω ταυτοχρονα. Τι κανει ενας ανθρωπος τοσο μανιακος (μη εξαπατασαι, μανια ειναι σε πρωιμο σταδιο) με την υγιεινη του και τοσο φοβισμενος απο τα μικροβια στα μπουρδελα; Γιατι να το κανεις αυτο στον εαυτο σου αληθεια;
Τα σεντονια που νομιζεις οτι ειναι καθαρα, μπορει να ειχαν πριν εναν τυπο με 10 ασθενειες πανω και απλα να ειχε κανει ενα ντουζακι και να μην βρωμανε, το στομα της αλλης μπορει να μυριζει λιστεριν αλλα η ιδια να εχει καποια μικρη πληγη επειδη ηταν ξεροψημενο το σουβλακι που εφαγε στο break και να σε κολλησει το οτιδηποτε. Τι θα κανεις; θα μπαινεις με φακο μεσα στο δωματιο και θα της κοιτας το στομα σαν οδοντιατρος; ή θα εχεις κατι σαν συσκευη ανιχνευσης σωματιδιων (που εχουν οι μπατσοι) για να βρεις dna στα σεντονια;
Δεν τα βαζω μαζι σου και το ξερεις, απλα ειναι η νοοτροπια λαθος. Κατα καιρους μπαινουν διαφοροι κατακουζηνοι εδω μεσα και για καποιο περιεργο λογο προσπαθουν να μας κανουν ενα μινι-κυρηγμα για το πως να ριξουμε ενα πουτσο χωρις ρισκο, λογια στον τοιχο ειναι φιλε. 0.01% να κολλησεις aids απο ακαποτη πιπα; Εγω αυτο το στατιστικο θα το εδειχνα σε κοσμο που τα κανει ολα με καποτα οχι για να τον αποτρεψω. Με το χερι που σου χαιδευει το πουτσο η ιεροδουλη στην αρχη της συνευρεσης, αν εισαι τοσο ατυχος, θα σε κολλησει οτι βρωμια ειχε πιασει πριν, αμα ειχε ξυσει το μουνι της, το χερουλι της πορτας και οτι αλλο φανταστεις.
Κλεινοντας, το χομπυ μας ειναι βρωμικο εξ ορισμου. Δικαιωμα σου να κανεις οτι θελεις στο δωματιο, αλλα οτι κι αν κανεις, το συγκεκριμενο χομπυ, θα παραμεινει βρωμικο στο τελος της ημερας.
εγω θυμαμαι ενα σπιρτουλη που εμπαινε ενα φεγγαρι εδω ( εφαγε μπαν) και ο τυπος ηταν κυριολεκτικα ο κων/νος κατακουζηνος. Το τι διαβαζα καθε φορα, μαγκα καθε πουτσα που εριχνε ηταν και μονοημερη εκδρομη, σακιδιο με πετσετες σεντονια μπενταντιν μεσουλιντ και δεν ξερω εγω τι χαχαχαπου είναι οι τύποι που πάνε στα μπουρδέλα με τα δικά τους πορτατιφ για να έχουν περισότερο φως?
Από ότι θυμάμαι ήταν περισσότεροι από ένας, συζητάγανε και τις πατέντες
ρε συ διανοουμενε, δεν ειναι οτι διαφωνουμε σε οτι γραφετε, ειναι οτι δεν μπορειτε να καταλαβετε πως αν εισαι ατυχος, οτι κι αν κανεις, δεν γλιτωνεις σε αυτο το σπορ. Πως να το κανουμε δηλαδη; Αν φοβαστε τα ΣΜΝ, απλα δεν πατε με πουτανες, ειναι τοσο απλο. Αλλιως ειναι σαν να μου λες οτι θες να πας για ραφτινγκ χωρις να βραχεις. Ε δεν γινεται ρε φιλε, και με σακουλες,αδιαβροχα, καπελα, φορητο στεγνωτηριο, αφυγραντηρα μεσα στη βαρκα και οτι αλλο θες να πας, θα βραχεις ρε φιλε.
Διαβαζω δηλαδη αυτα που γραφεις για λιστερινε, ανοιχτα φωτα και ψυχολογηση της πορνης και μαγκα αληθεια γελαω και κλαιω ταυτοχρονα. Τι κανει ενας ανθρωπος τοσο μανιακος (μη εξαπατασαι, μανια ειναι σε πρωιμο σταδιο) με την υγιεινη του και τοσο φοβισμενος απο τα μικροβια στα μπουρδελα; Γιατι να το κανεις αυτο στον εαυτο σου αληθεια;
Τα σεντονια που νομιζεις οτι ειναι καθαρα, μπορει να ειχαν πριν εναν τυπο με 10 ασθενειες πανω και απλα να ειχε κανει ενα ντουζακι και να μην βρωμανε, το στομα της αλλης μπορει να μυριζει λιστεριν αλλα η ιδια να εχει καποια μικρη πληγη επειδη ηταν ξεροψημενο το σουβλακι που εφαγε στο break και να σε κολλησει το οτιδηποτε. Τι θα κανεις; θα μπαινεις με φακο μεσα στο δωματιο και θα της κοιτας το στομα σαν οδοντιατρος; ή θα εχεις κατι σαν συσκευη ανιχνευσης σωματιδιων (που εχουν οι μπατσοι) για να βρεις dna στα σεντονια;
Δεν τα βαζω μαζι σου και το ξερεις, απλα ειναι η νοοτροπια λαθος. Κατα καιρους μπαινουν διαφοροι κατακουζηνοι εδω μεσα και για καποιο περιεργο λογο προσπαθουν να μας κανουν ενα μινι-κυρηγμα για το πως να ριξουμε ενα πουτσο χωρις ρισκο, λογια στον τοιχο ειναι φιλε. 0.01% να κολλησεις aids απο ακαποτη πιπα; Εγω αυτο το στατιστικο θα το εδειχνα σε κοσμο που τα κανει ολα με καποτα οχι για να τον αποτρεψω. Με το χερι που σου χαιδευει το πουτσο η ιεροδουλη στην αρχη της συνευρεσης, αν εισαι τοσο ατυχος, θα σε κολλησει οτι βρωμια ειχε πιασει πριν, αμα ειχε ξυσει το μουνι της, το χερουλι της πορτας και οτι αλλο φανταστεις.
Κλεινοντας, το χομπυ μας ειναι βρωμικο εξ ορισμου. Δικαιωμα σου να κανεις οτι θελεις στο δωματιο, αλλα οτι κι αν κανεις, το συγκεκριμενο χομπυ, θα παραμεινει βρωμικο στο τελος της ημερας.
απλες κινησεις; να γαμας αποκλειστικα ορθιος; ή να μην πλενεσαι μετα και να φευγεις τρεχοντας να πας σπιτι;Βρωμικο είναι το χομπι οπως και οι μηχανες επικινδυνες αλλα αλλο να φορας στολη και κρανος και αλλο ξεβρακωτος.
π.χ αλλο ακαποτο στην ελενη στην ιασονος 43 και αλλο αποστειρομένο στην ειρινη στη φ72 ετσι δεν ειναι ?
(θέμα πιθανοτηων απλα)μπορει να κολλησεις στην ειρινη τελικα οκ,αλλα καλο ειναι να διαβαζεις τις πιθανοτητες γενικα στη ζωη.
Επισεις δεν είμαι υπέρ των υπερβολων π.χ πορτατιφ σεντονια και τετοια .. αλλα μπορεις να περιμένεις την κοπελα με την βερμουδα και μετα να παιξεις μονο ορθιο και στα 4 ωστε να μην ακουμπησεις τον κωλο σου στο κωλοσεντονο ¨). ή να στρωσεις την μπλουζα σου και να ακουμπησεις εκει τον κωλο.
και στο τελος αντι να πας στον χιλιο κατουρημενοχυμενο νιπτηρα και δαπεδο μπορείς απλα να φορέσεις τα παπουτσια και να φυγεις και να πλυθεις σπιτι.
πολυ διαφορετικα τα πραγματα.απο 50% πας στο 10% για μενα με μερικες απλες κινησεις.
εσυ να παρεις ενα ξυλο με μια τρυπα (glory hole) και πηγαιντε στα μπουρδελα με αυτο και να βαλεις 2 καποτες στο πουτσο και μια στα αρχιδια, και "απολαυστε" σεξ.απλες κινησεις; να γαμας αποκλειστικα ορθιος; ή να μην πλενεσαι μετα και να φευγεις τρεχοντας να πας σπιτι;
Τι να πω ρε μαγκες, παρτε και ενα ξυλο με μια τρυπα (glory hole) και πηγαιντε στα μπουρδελα με αυτο, βαλτε 2 καποτες στο πουτσο και μια στα αρχιδια, και "απολαυστε" σεξ.
Εγω αντιλαμβανομαι οτι παιρνω εξτρα ρισκα και ειμαι πιο σταρχιδια μου απο το μεσο μελος, το ερωτημα ειναι, εσεις αντιλαμβανεστε οτι ειστε στο αλλο ακρο απο εμενα, αυτο της μικροβιοφοβιας (η οποια ειναι διαταραχη);
Αναρωτιεμαι, αμα το καλοκαιρι πιεις τα ποτα σου σε ενα μπιτσομπαρο στις διακοπες, και σκασει μια τουριστρια και θελει να της δωσεις μια πιπα στις τουαλετες, εσυ θα περασεις με οινοπνευμα και μπεταντιν ολον τον καμπινε;
Δεν θελω να σπαeμαρω αλλο στο νημα, ο καθενας οπως αγαπαει θα γαμαει προφανως. Απλα οι πιο συντηρητικοι μην απορειτε γιατι συχνα πυκνα αντιμετωπιζεστε σαν τους Vegan, δεν ειμαστε παιδακια εδω μεσα. Φιλικα
Τι λες ρε φίλε; καταλαβαίνεις τι λες; Στο χώρο αυτό οι κοπέλες είναι με διάφορα ψευδώνυμα που κατά καιρούς αλλάζουν, κι εσύ ακόμα μιλάς με ψευδώνυμα. Τώρα αν εγώ δείξω μια κοπέλα κι εσύ θέλεις ιατρική βεβαίωση, μην πιστεύεις. Πήγαινε και πήδα την ακάποτα. Δικαίωμά σου. Δεν νομίζω να σου φέρει κανείς αντίρρηση. Γιατί ζορίζεσαι;Ναι αλλά ο σατανακος δεν μας έδειξε ποτέ γνωμάτευση γιατρού!
Bρες κάνα ερ-κοντίσιον να τσιλλάρεις λίγο ρε μλκ, διότι ούτε να φανταστώ δεν μπορώ τι θα σούρεις όταν σκάσουν τα 40άρια°CΕίχες κατηγορήσει πέρσι την Μελίνα και την Βαλέρια από
Φιλιππίδου 11
και Φωκαίας 27 ότι μία από τις δύο σε κόλλησε γονοροια!
Έτσι δεν είχες γράψει πέρσι....????
Λοιπόν,
Γιατί ποτέ δεν ποσταρες εδώ φώτογραφια με την γνωμάτευση του γιατρού σου....την συνταγογράφηση....τα φάρμακα.... ακόμα και τον πουτσοκεφαλο σου.....????
ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙ..........??????????
Θα σου πω εγώ ΓΙΑΤΙ!
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΨΕΜΑΤΑ!!!!
ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΠΛΑΣΕ ΟΛΑ ΤΟ ΑΡΡΩΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ....!!!!
#ΣΑΤΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Όχι. Ο συμβολαιογράφος του...ΚΛΩΝΕ ο δικηγόρος του σατανά είσαι....????
Πέρυσι είπα ότι πήγα με αυτές τις δύο σε διάστημα 2 ημερών τηΕίχες κατηγορήσει πέρσι την Μελίνα και την Βαλέρια από
Φιλιππίδου 11
Λοιπόν,
Γιατί ποτέ δεν ποσταρες εδώ φώτογραφια με την γνωμάτευση του γιατρού σου....την συνταγογράφηση....τα φάρμακα.... ακόμα και τον πουτσοκεφαλο σου.....????
Θα σου πω εγώ ΓΙΑΤΙ!
#ΣΑΤΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Άκου να σου πω φιλαράκο. Επειδή το συνεχίζεις,θα σου πω το εξής. Καταγράφω όλες τις επισκέψεις στα κορίτσια από το τότε που άρχισα το άθλημα. Τη Βαλέρια φίλε μου την πήρα 2 μέρες πριν την Μελίνα τότε. Την 4η 5η μέρα παρουσίασα συμπτώματα γονόρροιας και πήγα σε αφροδισιολόγο. Μάλιστα ο πρώτος κύκλος αγωγής δεν απέδωσε και επειδή υποτροπίασα ξαναπήγα. Τώρα εγώ δεν κατηγόρησα καμία συγκεκριμένη κοπέλα. Σίγουρα κάποια μου το κέρασε το παράσημο. Νιώθοντας την ευθύνη απέναντι σε όλους τους συμμετέχοντες στο σπορ του αγοραίου έρωτα, και προπαντός και απέναντι στον εαυτό μου, ενημέρωσα εδώ μέσα. Καλώς ή κακώς, όπως το βλέπει κανείς, ο χώρος εδώ μέσα διαβάζεται από πελάτες, ιερόδουλες και πάτρωνες. Και σκοπός μου ήταν να ενημερώσω άπαντες. Σε καμία περίπτωση δεν πρόσβαλα κοπέλα του χώρου εδώ μέσα, αλλά και στην πραγματική μου ζωή. Έχω ξαναπάει με τις ίδιες κοπέλες ξανά αργότερα και τις συμπεριφέρθηκα με σεβασμό. Αν τότε μπορούσα, θα πήγαινα κατ' ιδίαν να τις ενημερώσω.Είχες κατηγορήσει πέρσι την Μελίνα και την Βαλέρια από
Φιλιππίδου 11
Λοιπόν,
Θα σου πω εγώ ΓΙΑΤΙ!
Μου άρεσε το σκεπτικό σου. Mια φορά είχα βρει στη συμβολή με τη Φερών έναν ολοκαίνουργιο απείραχτο old holborn κίτρινο και μια άλλη ένα δεκάρικο έξω από το (κλειστό εκείνη τη μέρα 72). Έκανα 2 γαμήσια στη Φυλής σε τιμή μεταξουργείου...Επίσης στο δωμάτιο βρήκα ένα 50λεπτο, άρα κόστος συνεύρεσης 9,5ευρώ+1hell κερασμένο!