Καλημέρα παίδες.
Περνάω μια δύσκολη φάση στη υγεία μου. Μετά από κοβιντ στα τέλη Μαΐου, μια βδομάδα αργότερα, αρχές Ιουνίου μια δυνατή κρίση αλλεργίας, και με φάρμακα που δημιούργησαν σοβαρές παρενέργειες σε πεπτικό νεφρά και προστάτη, ξαφνικά από το πουθενά. Το παλεύω, δεν μου μένει και τίποτα άλλο. Στην κατάσταση που είμαι, έκοψα τις επισκέψεις στα σπιτάκια και λόγω υγείας και για αποφυγή μετάδοσης μικροβίων. Δεν θα ήθελα να μεταδώσω τίποτα σε κανέναν. Ακόμα και στις κοπέλες. Γιατί, τι μου χρωστάνε; Θα ήθελα να τονίσω στους συναγωνιστές ότι είναι σύνηθες φαινόμενο, με τις υψηλές θερμοκρασίες να υπάρχει έξαρση μόλυνσης με ΣΜΝ. Και εγώ πήρα ένα παράσημο πέρυσι τέτοιο καιρό . Αλλά ρε παιδιά το να λέτε που το κολλήσατε η δεν είναι κακό. Προστατευόμαστε όλοι. Ακόμα και η κοπέλα.
Από ανάγκη πάμε σε αυτές τις γυναίκες, κι αυτές από ανάγκη κάνουν αυτό που κάνουν. Άμα πω εγώ για την τάδε, τι νομίζετε, ότι και η ίδια δεν θα το μάθει; Για να δει ξαφνικά 0 έσοδα; Θα αναγκαστεί να φροντίσει λίγο την υγεία της κι εκείνη.
Στο χέρι μας είναι όλα.
Την καλημέρα μου σε όλους τους συναγωνιστές και όλες τις κοπέλες του χώρου.