Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 273 άτομα (32 μέλη και 241 επισκέπτες)

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.610
Πόντοι
5.946
Επισης θέλω να πω και αυτό που με τρώει πραγματικά τύποι μου και οποίος ξέρει ας μου πει .. έχω κάνει πολλές φορές ακαποτα με την Εβελίνα αχαρνων 85 .. μειλαμε είχε αρκετές φορές βγει λίγο αίμα από την πολύ συχνή επαφή ... λοιπόν με έχει στρεσάρει ότι έχει εξαφανίστηκε και κάπου άκουσα ότι κάτι αρρώστησε η κάτι τέτοιο!!! Αυτό με βασάνιζε και όχι το ένα στα γρήγορα κάρφωμα που έκανα στην Ελένη αλκιβιαδου !! Οποίος ξέρει ας πει τύποι μου!!

Προσωπικά πάντα πουτσιλα - χυσιλα μυρίζει το στόμα της ..Δεν πιστεύω πως δεν σε αφήνει να χύσεις στο στόμα της

έφαγα μια φλασιά και επειδή δεν παρακολουθώ το νήμα και πολύ... τώωωωωρα κατάλαβα ποίος είναι ο Χυσίνας....
αυτός που δήλωνε ερωτευμένος και ακάποτος επιβήτορας (δήθεν) της Εβελίνας... μέχρι που τον κράξανε και από το μαγαζί και μάλλον του κόψανε την πρόσβαση στο μέλι...
καλέ... ο παλιός καλός FORMET είναι ο ISINAS! (Χυσίνας)
και έλεγα γιατί χτυπιέται αυτός ο τύπος για ένα από τα βαρύτερα χαρτιά της πιάτσας του 20ρικου?
τώρα ξέρω...

Agisilaos Mac Duck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2021
Like
1.098
Πόντοι
201
έφαγα μια φλασιά και επειδή δεν παρακολουθώ το νήμα και πολύ... τώωωωωρα κατάλαβα ποίος είναι ο Χυσίνας....
αυτός που δήλωνε ερωτευμένος και ακάποτος επιβήτορας (δήθεν) της Εβελίνας... μέχρι που τον κράξανε και από το μαγαζί και μάλλον του κόψανε την πρόσβαση στο μέλι...
καλέ... ο παλιός καλός FORMET είναι ο ISINAS! (Χυσίνας)
και έλεγα γιατί χτυπιέται αυτός ο τύπος για ένα από τα βαρύτερα χαρτιά της πιάτσας του 20ρικου?
τώρα ξέρω...
Τώρα εξηγείται γιατί γράφει τόμους ολόκληρους για την συγκεκριμένη σουσουράδα, πάντως ο τύπος γενικά είναι περίπτωση και μάλλον έχει πολλά θέματα να λύσει με τον εαυτό του

Thanosm(2)

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Αυγ 2020
Κριτικές
23
Like
859
Πόντοι
1.011
Καλησπέρα αλάνια γνωρίζουμε κάτι γιά Αντριάνα πρώην Βερόνικα από φωκαιας 13

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.174
Πόντοι
1.960
Επειδη δεν υπαρχει φωτο της Μπιουτης αν εξαιρεσεις το προσωπο της Kierra Mcclain που ειναι πιο γλυκο, στο σωμα μοιαζει πολυ..

jazztigol.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.688
Πόντοι
736
Καλησπέρα αλάνια γνωρίζουμε κάτι γιά Αντριάνα πρώην Βερόνικα από φωκαιας 13

Εκτός ελλαδας κι όπως είπε δν θέλει ν ξαναγυρίσει στ μαγαζι αλλά θ δουλεύει ανεξάρτητη!

• Like
Αντιδράσεις: Junax

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
957
Πόντοι
86
Καλησπέρα σας πληρώθηκα και θα ρθω Αθηνα την Κυριακή. Θέλω με ένα εικοσαρικο ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό στο στόμα. Έχει κάποιος να μου προτείνει κάποια εμφανίσιμη που το εξαφανίζει; Που είναι το πιο ασφαλές

LYKMAN69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2012
Κριτικές
10
Like
789
Πόντοι
681
Καλησπέρα σας πληρώθηκα και θα ρθω Αθηνα την Κυριακή. Θέλω με ένα εικοσαρικο ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό στο στόμα. Έχει κάποιος να μου προτείνει κάποια εμφανίσιμη που το εξαφανίζει; Που είναι το πιο ασφαλές
Για τελειωτικό διδύμου σχεδον ολες αγγελα ειναι πιο εμφανισιμη στο 22 τωρα για ασφαλες δεν νομιζω να υπαρχει ελευθερο τελειωτικο και ασφαλες.

donpaparion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2020
Κριτικές
7
Like
742
Πόντοι
361
Ρε μάγκες επειδή από φυλής έχω να πάω χρόνια
Αυτή η ( Φυλής 65β Μπιουτι μελαχρινή μαυρουλα νταρντανοχοντρη με 4-4.5αρια βυζια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.) από υπηρεσίες τι λέει ;;;;;
Την είχα πάρει πριν κάνα χρόνο. Εγώ προσωπικά πέρασα σχετικά καλά.

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
12.108
Πόντοι
31.618
Στο Μεγ Αλεξανδρου 28 αριστερα πορτα τι πελατεια ειχει αυτη η μαυρομαλα ρωσιδα ρε μαγκες ? νομιζω ειρηνη. περιμενουν ακομα κ εξω στα αμαξια τους μερικοι η μεσα στις καρεκλες και αλλοι την κλεινουν για μισαωρα γαμω το σπιτακι τους :buck2:
τοσο καλη ειναι ?
Πολύ καλή φίλε!!!!

niagaras

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
0
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom