Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 85 άτομα (4 μέλη και 81 επισκέπτες)

ξενυχτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
18
Like
1.163
Πόντοι
371
Πως την αντιμετωπιζεται ρε παιδια την μυρωδια που μενει μετα την συνευρεση ;

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Ευθέως πέστο , δεν κάνουν παράλληλες σχέσεις με σκοπό να γαμάνε ..αλλά πάνε στα ντελα όποτε δεν μπλέκουν !!
Απλα είναι άλλο ο εθισμός στις πουτανες και άλλο οι παράλληλες σχέσεις.... στις παράλληλες μπορεί να μπλεχτείς και με το συναισθηματικο... οι πουτανες είναι τελείως άλλο πράγμα (γνώμη μου πάντα...)

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Απλα είναι άλλο ο εθισμός στις πουτανες και άλλο οι παράλληλες σχέσεις.... στις παράλληλες μπορεί να μπλεχτείς και με το συναισθηματικο... οι πουτανες είναι τελείως άλλο πράγμα (γνώμη μου πάντα...)
Ναι συμφωνώ ότι δηλαδή κάποιοι δρν θέλουν τα ντελα τα απεχθάνονται αλλά τους αρέσει το έξεις : να κάνουν παράλληλες σχέσεις ενώ είναι παντρεμένοι ( απαράδεχτο γνώμη μου ) να μπλέκουν συναισθηματικά να είναι μέσα στο άγχος μην τους καταλάβει η γυναίκα τους και να έχουν επι της ουσίας διπλή ζωή …. Προσωπικά δεν θα το άντεχα δεν είναι του τύπου μου!!! Προτιμο ένας παντρεμένος να γαμαει στα ντελα είναι πολύ πιο σωστό !!! Τώρα όσο αναφορά τον κωλο ιο !!! Έχουν ανατροπή όλα δυστηχος διότι φοβάσαι μην κολησεις και μετά το μεταδόσεις στην οικογένεια σου κτλ !!! Και παλυ όμως παράλληλη σχέση δεν γουστάρω να κάνω !!προτιμο μια τανα πιο πριβε με τα σελφ τεστ μας στα ξενοδοχεία μας στα έτσι μας κτλ λίγο πιο safe όσο αναφορά τον γαμω ιο !!!! Όπως και να έχει συμφωνούμε …!!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
έφαγα μια φλασιά και επειδή δεν παρακολουθώ το νήμα και πολύ... τώωωωωρα κατάλαβα ποίος είναι ο Χυσίνας....
αυτός που δήλωνε ερωτευμένος και ακάποτος επιβήτορας (δήθεν) της Εβελίνας... μέχρι που τον κράξανε και από το μαγαζί και μάλλον του κόψανε την πρόσβαση στο μέλι...
καλέ... ο παλιός καλός FORMET είναι ο ISINAS! (Χυσίνας)
και έλεγα γιατί χτυπιέται αυτός ο τύπος για ένα από τα βαρύτερα χαρτιά της πιάτσας του 20ρικου?
τώρα ξέρω...
Τι ξέρεις βρε μαλακα ; Ακόμα γαμαω όποτε θέλω !! Εγώ εκραξα ;;; Πολύ καλή κοπέλα είναι το μόνο που είπα είναι πτι 50 ακα πίπες τελειοτικες την μέρα γλυφομουνια και γλωσσόφιλα δεν την κάνουν καθαρή με ένα απλό λιστεριν .. Πολλοί κατάλαβαν και αυτό με ενδιαφερη !!! Τώρα όσο αναφορά τον καμένο πρεζακια κλοναριους πραγματικα στα παπρια μου η αποψει σου βρε μούλε ! Ε μούλε !!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Δεν υπάρχει ακάποτη πίπα με ασφάλεια. Εγώ συναντώ στην Φυλής και ......ανούς, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων 2-3 κορασίδων, μόνο αρειανούς δεν έχω δει μέχρι τώρα στην πολυετή καριέρα μου εκεί.
Σε πληροφορο από πολύ καλή και καθαρή εντός εισαγωγικών κοπέλα είχα πολλά θέματα από ακα πίπα κοκκινίλες καψίματα κατά την ούρηση κτλ !! Τα έκοψα και τέλος !!! Τα θέματα !!! Όσο καθαρή Και να είναι κάποια το καλύτερο στοματικό να βάζει … και αντιβίωση να πίνει (χαχα) αν κάνει 50 τσιμπουκια την μέρα με πολύ σπερμα στο στόμα στατιστικά σπυ μεταδίδει ότι έχουν οι προηγούμενοι πελάτες δυστηχος !!!το καλύτερο είναι Προφυλακτικο απλά να είναι πολύ λεπτό για να το νιώθεις καλύτερα όλα στο μυαλό είναι …..

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
14
Like
3.489
Πόντοι
731
γαμησα χτες το απογευμα την "λατινα" μισελ απο λιοσιων 73 που πολυ αμβφιβαλλω αν ειναι λατινα . της λεω ποσο καιρο εισαι στην Ελλαδα και μου λεει ενα μήνα. αν οντως ισχυει, εχει κρυφο ταλεντο στο να μαθαινει ξενες γλωσσες γιατι μιλαει αρκετα καλα ελληνικα... επισης ειναι πολυ αδυνατη . στα του αγωνα οκ προσπαθε...ι αν θα την ξανασυνατσουσα μαλλον οχι . ενα θετικο που εχει ειναι τα περιποιημενα ακρα σε χερια και ποδια κατι που κοιταω στα κοριτσια το τελευταιο διαστημα

Nazario_85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2018
Like
993
Πόντοι
200
Ρε παιδια τι αρωμα φοραν μερικες μερικες χτες απτη καταδρομικη μου σε Κλεοπατρα Φωκαιας 17β και Κατερινα 109β
Στο τελος δεν ξερω απο ποια κοπελα προηλθε ( μπορει και απτις 2 ) μου εμεινε εντονα ενα γυναικειο αρωμα εκανα και μπανιο και ακομα μυριζω λιγακι απο χθες το βραδυ παλι καλα δεν ειχα να δω τη γκομενα μου χθες γιατι θα χαμε προβλημα:cry:
Καλού κακού να έχεις πάντα μωρομαντιλα παίχτη, εγώ χρησιμοποιώ και στον πουτσο για να μην μυρίζει καποτιλα.. σε περίπτωση που έχω κινήσει υποψίες και μου ορμηξει για κανένα ξαφνικό τσιμπουκι :eyebrows:

Σαβουρογάμης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
11
Like
3.553
Πόντοι
736
καλη αυτη η ιζαμπελα
γαμησα χτες το απογευμα την "λατινα" μισελ απο λιοσιων 73 που πολυ αμβφιβαλλω αν ειναι λατινα . της λεω ποσο καιρο εισαι στην Ελλαδα και μου λεει ενα μήνα. αν οντως ισχυει, εχει κρυφο ταλεντο στο να μαθαινει ξενες γλωσσες γιατι μιλαει αρκετα καλα ελληνικα... επισης ειναι πολυ αδυνατη . στα του αγωνα οκ προσπαθε...ι αν θα την ξανασυνατσουσα μαλλον οχι . ενα θετικο που εχει ειναι τα περιποιημενα ακρα σε χερια και ποδια κατι που κοιταω στα κοριτσια το τελευταιο διαστημα
τύπε οι αυθεντικές λατίνες είναι απειροελάχιστες σε φυλής και μετάξι τα τελευταία χρόνια... γυφτοβουλγάρες ή ρομά είναι που τις πασάρουν για "κουβανές" , "βραζιλιάνες" και άλλες τέτοιες μαλακίες

ξενυχτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
18
Like
1.163
Πόντοι
371
Καλού κακού να έχεις πάντα μωρομαντιλα παίχτη, εγώ χρησιμοποιώ και στον πουτσο για να μην μυρίζει καποτιλα.. σε περίπτωση που έχω κινήσει υποψίες και μου ορμηξει για κανένα ξαφνικό τσιμπουκι :eyebrows:
Εχω παντα μωρομαντιλα πανω μου φιλε πιστεψε με δεν βοηθα οταν εισαι σωμα με σωμα με την ιεροδουλη οπως και να χει θα μυριζεις μετα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μπανιο εκανα και παλι μυριζα

Για τα ρουχα δε το συζητω καν ετσι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.782
Πόντοι
7.195

κλασικό το πρόβλημα φίλε.
Τα στανταράκια το ξέρουν και προσέχουν, βάζουν κάτι ελαφρύ ή καθόλου.
Τώρα κάτι γκαγκά βλαχαδερά, πιθανά ημιάπλυτα παστώνονται, ίσως νομίζουν ότι έτσι γίνονται πιό τραβηχτικές..
Εκτός κι αν οι πάκηδες τόχουν για παράσημο, έλεος δηλαδή..

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.315
Πόντοι
1.446
Ηταν και το 19 αυτη στην Ελλαδα τυπε,μου φαινεται οτι ειναι απο την Βενεζουελα,για γυφτισα δεν μου μοιαζει,ελπιζω να μην ειναι :confused::confused::confused:

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.560
Πόντοι
4.646
Εκτός ελλαδας κι όπως είπε δν θέλει ν ξαναγυρίσει στ μαγαζι αλλά θ δουλεύει ανεξάρτητη!
Επιβεβαιωμένο αυτό μύστη? Θα γυρίσει σύντομα η Ανδριάννα (πρώην Βερόνικα) από το εξωτερικό?
Πάντως την είχα καλέσει για 2ωρο κωλογαμήσι :zfuck: στα 240 ευρώ σαν ανεξάρτητη στο
Μπιλ και δεν είχε εμφανιστεί ποτέ! :headbang: Είχαμε 12.00 το μεσημέρι ραντεβού και η απάντησή
που πήρα το απόγευμα της ίδιας μέρας ήταν ότι αποκοιμήθηκε... :jerking:

Nikolas@

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2022
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα! καποιος καποια πρόταση για ένα έφηβο αξιογάμητο κωλαράκι?

• Χαχα
Αντιδράσεις: Junax

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Καλησπέρα.

Επειδή είδα ότι απασχολεί γενικά, γράφω τι συμβαίνει συνήθως με τα αρώματα στους οίκους.

Θα φανεί περίεργο αλλά στα σπίτια που ποτίζουν τα ρούχα μας, συμβαίνει το εξής:

Οι υπηρεσίες δεν χρησιμοποιούν αποσμητικά χώρου. Αντιθέτως, ψεκάζουν πολλές φορές στον αέρα με γυναικείες κολώνιες (συνήθως από πλανόδιους πωλητές). Τους βγαίνει φθηνότερα από τα αποσμητικά χώρου.

Παρατηρήστε το.
Αν δεν το έβλεπα μπροστά στα μάτια μου (επανειλημμένως), δεν θα μπορούσα να το φανταστώ. Αυτό γίνεται ανεξαρτήτως περιοχής. Αν είστε και στο δωμάτιο και ακούτε αλλεπάλληκες ψεκασιές απ'έξω είναι αυτό.

Προσωπικά δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα αλλά θα προτιμούσα να μην συμβαίνει.

Καλό Σαββατοκύριακο :hi:

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
τύπε οι αυθεντικές λατίνες είναι απειροελάχιστες σε φυλής και μετάξι τα τελευταία χρόνια... γυφτοβουλγάρες ή ρομά είναι που τις πασάρουν για "κουβανές" , "βραζιλιάνες" και άλλες τέτοιες μαλακίες
Λάθος φίλε.
Οι εξαιρέσεις είναι αυτές που αναφέρεις.
Στην πλειονότητά τους είναι πραγματικές λατίνες.
Στο κάτω κάτω, εκεί που είσαι στο σαλονάκι ρώτα την κοπέλα ένα:

"Κόμο εστάς;"
ή ένα
"Κουάλ ες σου νόμπρε, λίντα;" (που είναι πιο περίπλοκο).

Ρώτα μια βασική ισπανική φράση που θα έχεις αποστηθίσει. Τόσες υπάρχουν στο διαδίκτυο. Αν απαντήσει είναι λατίνα.

Φόλες, ναι.
Αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Λατίνες είναι οι περισσότερες. :hi:

Philanderer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Κριτικές
6
Like
2.235
Πόντοι
481
Το κορίτσι μιλάει άπταιστα ισπανικά.
Κατα τη γνώμη μου είναι από λατινική αμερική, αν και δεν τη ρώτησα τόπο καταγωγής -- πάντως δεν μιλούσε με προφορά Ισπανίας. Και τα χαρακτηριστικά του προσώπου της παραπέμπουν σε νότιο αμερική.
Κι όπως ήδη αναφέρθηκε έχει ξανάρθει στην Ελλάδα.
Επιπλέον, δεν έχουν ολες κωλάρες που έχουμε συνηθίσει σαν πρότυπο.

scorpioRetired

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2022
Like
864
Πόντοι
80
Επιστροφή σπίτι από επίσκεψη στην πρωινή βάρδια, όπου κατεθεσα στην Βίκυ στο Φυλης 56, το βδομαδιατικο σπέρμα μου.
Επίσης το μωράκι μου είπε να ενημερώσω οτι επέστρεψε
μια Nadia (από Βέργας 3 παλαιότερα) όπου θα είναι
απόγευμα και βράδυ στο Φυλής 56. Εγώ δεν την ξέρω
αλλά το μωρό είπε οτι είναι ξανθιά με 3-αρι στήθος
με νταρντανο-ποπουλη, και κάνει ελεύθερη πιπουλα κι αυτή.
Καλά βολια πορνοι μου.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom