Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 134 άτομα (14 μέλη και 120 επισκέπτες)

Gkam32

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2022
Like
38
Πόντοι
0
Στο κινεζόσπιτο δίπλα στο βενζινάδικο έχει δοκιμάσει κανείς με 30€ την μικρούλα αδύνατη την όμορφη; Οι άλλες δυο είναι μπάζα για τα γούστα μου. Η μικρούλα είναι καλή. Όντως πολύ αστείος ο κατάλογος που χαμηλά πλησιάζει αν θυμαμαι καλά και τα 100€ (;) Ότι ναναι, δείχνει χαζεμένη η κατάσταση τους.
Έχει γίνει μια αναφορά σε προηγούμενες σελίδες για κάποια από αυτες αλλά δεν μπορώ να το βρω. Φοβάμαι μην δώσω 30 και μπει μέσα και παίξει κανα μοτίβο του στυλ , μην αγγίζεις, δεν βγάζω σουτιέν, στο 5λεπτο baby baby finish κλπ…
Μου φαίνεται λίγο φόλα η μικρή αλλά με ψήνει ένα κάρφωμα.
Για πείτε αν δοκίμασε κανείς.

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.330
Πόντοι
42.697

Nazario_85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2018
Like
993
Πόντοι
200
Αν περάσει κανένας φίλος από μετάξι, τωρα πρωινή, Κολωνού 23,ιασονος 20, 37, στα μοντελαδικα.. ας ρίξει μια ενημέρωση, καλή εβδομάδα

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Στο κινεζόσπιτο δίπλα στο βενζινάδικο έχει δοκιμάσει κανείς με 30€ την μικρούλα αδύνατη την όμορφη; Οι άλλες δυο είναι μπάζα για τα γούστα μου. Η μικρούλα είναι καλή. Όντως πολύ αστείος ο κατάλογος που χαμηλά πλησιάζει αν θυμαμαι καλά και τα 100€ (;) Ότι ναναι, δείχνει χαζεμένη η κατάσταση τους.
Έχει γίνει μια αναφορά σε προηγούμενες σελίδες για κάποια από αυτες αλλά δεν μπορώ να το βρω. Φοβάμαι μην δώσω 30 και μπει μέσα και παίξει κανα μοτίβο του στυλ , μην αγγίζεις, δεν βγάζω σουτιέν, στο 5λεπτο baby baby finish κλπ…
Μου φαίνεται λίγο φόλα η μικρή αλλά με ψήνει ένα κάρφωμα.
Για πείτε αν δοκίμασε κανείς.
Είμαι πολύ καλή όσο αναφορά τα γούστα μου και εννοώ από θέμα υπηρεσιών

mpourdelokratoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1.084
Πόντοι
201
Κύριοι χαίρετε! Απογευματινή Ενημέρωση νωριτερα μεταξύ 19:30-21:00 (Κυριακή 20.ΙΙ.2022 /β’ βάρδια).

-OWO: ελευθερο στοματικο. COB: εκτονωση στο σωμα ή στηθος. CIM: εκτονωση στο στόμα. Αnal: πρωκτικο σεξ.

-Χωματιανού 11Β: η Αλεξάνδρα. Η γνωστή με ξανθο μαλλί πιασμενο και πρασινο στρινγκ. Ανακοινωθηκε κανονικο προγραμμα.

-Χωμ 11Α: ο πουστότσατσος σωσίας του Χάρη Ρώμα παρουσιασε τις Σοφια και Βαλέρια. Η πρωτη αδυνατη ομορφη με τατου πανω από το στηθος. Η Βαλερια είναι γεματούλα μετρίας εμφανισεως. Αμφοτερες σε owo & 69.

-Διδυμου 27: Κλειστό.

-Διδ 22: ανοικτο μονο το ισογειο. Δουλευε μόνο η Αγγελα (ηταν δωματιο). Γνωστη κι αυτή (owo, cim).

-Διδ 20 ανοικτο, αλλά δεν μπηκα, μιας και εχει άκυρες.

-Διδ 18Α: η Αλιόνα. Γνωστή κι αυτή (ξανθια γκιλφ σε owo & cim). Εχει παρει κιλά και εχει γινει απωθητική μπαλότσα. Ρε σεις που την εκθειάζετε: ετσι είναι οι σχετικά εμφανισιμες;

-Διδ 18Β (δηλ υπογειο): ο τσατσος ειπε θα βγει η Καιτη (όλα πλην anal). Βγηκε μετα αυτή από δωματιο: μια ακυρη μιλφ με αγορέ μαλλί. Μου ειπε χαμηλοφώνως να περασω και θα μου κανει πρωκτολειχία και να την χυσω στο προσωπο. Δεν ξερω τι άλλα εξτρα τάζει, αλλά κατι τέτοιες πρεπει να αποφευγονται.

-Διδ 8Β: κλειστό.

Οδός Φωκαίας
-24: η Ειρήνη. Γεματουλα μιλφ με μαυρο καρε μαλλί. Σε owo, 69 & cob.

-27B ισογειο: η Άννα Kou. Μελαχρινή Ρουμανα σε απλό.

-27Β όροφος: η Ντιάνα. Κοντουλα μελαχρινη Ρουμανα (μόνιμη εδώ). Ανακοινωθηκαν όλα πλην anal. Εγω ηξερα πάντως ότι δεν κανει cim.

-27A: Εμμανουελα και Μπέλλα. Γνωστές κι αυτές. Η πρωτη αδυνατη μαυρομαλλα σε owo, 69 & cob (εκοψε το cim). H Μπελλα νταρντανα μιλφ (καλή για λάτρεις του ειδους). Σε φουλ προγραμμα (πλην στασης 69). Η τσατσα μια με χαλασμενα δοντια.

-19: Μαρία η «Γερμανιδα» νεοφερμένη, κατά την τσατσά. Ξανθια νταρντανα με μικρο στήθος. Προγραμμα δεν ανακοινωθηκε.

-17Α: η Μικαελα. Μαυρομαλλα με τατουαζ. Απλο προγραμμα με cob. Η Ευα δεχθηκε χαλαρα 5 Μπαγκλαντεσιανούς στο σαλονι. Εγω περιμενα στον διάδρομο με έναν συνέλληνα.

-17Β: η Τζενη η οποια ήταν σε δωματιο. Απλο προγραμμα. Η ψηλή μαυρομαλλα που περασε πριν λιγα χρονια από εδώ.

-13 ισογειο: η Μαρια. Νεαρη μαυρομαλλα τσουπωτη. Σε απλό.

-13 υπογειο: η Εύα. Νεοφερμενη κι αυτή ειπε η τσατσά. Μελαχρινη τσουπωτη προμιλφ. Σε owo & cob.

-Φυλής 66Α: κλειστό.
-Φυλής 66Δ: η Τσέρυ εκ Τζαμάικας. Η τσατσα είναι μια σπαστικιά. Το Τζαμαϊκανη σημαινει εξ Ουγκάντας ή Σομαλίας. Μια μαυρη είναι η Τσερυ. Προγραμμα δεν ειπε διοτι θυμωσε. Ουστ.

-Φ 72: καθοταν μια νεαρή βυζαρού στο σαλονακι και καπνιζε. Νομιζω Ριτα ειπε. Η τσατσα ηταν εξισου νεαρη ηλικιακα.

-Φ 74: αμφοτερα κλειστά.

-Φιλιππίδου 11Α: η Εύα. Αδιαφορη μαυρομαλλα μιλφ με γαμψη μυτη. Όλα πλην πρωκτικού.

-Φιλιπ 11Β: η Ναταλί. Μιλφ καστανοξανθη (σε owo & cob). Βαριοταν που ζουσε στο σαλοναρισμα.

-Φυλής 84Α: η Ρανια. Η γνωστη αδυνατη ομορφη μοντελα. Σε owo & cob.

-Φ 84Β: η Αννα. Αδυνατη μαυρομαλλα νοστιμη νεαρη. Σε κανονικο προγραμμα.

-Φ 86 οροφος: ΜΑΡΙΑ η αδυνατη βυζαρού (από Φ65) & ΑΝΤΖΕΛΑ η γνωστη κοντη βυζαρού. Η Μαρια κανει owo, αλλά είναι φολα. Η Αντζελα κανει owo, ισπανικο & cob. Γλυκια εξω, ψυγειο στο δωματιο. Κανουν παρτουζα με 40€

-Φ 86 ισογ: η Αντζελα. Νεαρη με πιασατα και κοκκινα εσωρουχα. Σε απλο προγραμμα.

-Φ 67: η Ελενα. Η γνωστη ξανθια μιλφ. Απλο προγραμμα με σταση 69.

-Φ 71Β: Ευα. Τσουπωτη ομορφη προμιλφ. Μαυρα μαλλιά με ξανθιες ανταυγιες. Σε απλο προγραμμα. Η τσατσα (μια γρια με αγορε μαλλι) τσακονωταν με έναν πακιστανο ο οποιος τελικα δεν μπηκε δωματιο. /το ισογειο κλειστό. / ΝΑΝΣΥ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ επι 16 μηνες. Φοβοταν βεβαια και τον covid. Διαβασα προσφατα ότι η Αντζελα του 86Α είναι γατούλα μεσα. Ρε σεις, σκέφτεστε καλά πριν γραψετε την π@π@ριά σας; Η μόνη που ηταν ΓΑΤΟΥΛΑ στο σαλονι & δωματιο ηταν η Νάνσυ. Έτερος εγραψε μετα ότι είναι προμιλφ και φόλα. Δεν ξερω πότε πηγε σε οφθαλμιατρο ο συγκεκριμενος, αλλά από καιρό καποιοι τη λοιδωρούσαν. Μπραβο ρε. Την χαριτωμένη γατούλα Νανσυ την διωξατε. Παρτε τωρα παλιόσκυλα να χορτασετε τις φολες που σκορπισατε στην περιοχη. Οι οποιες φυσικα δεχονται Πακιστανους στο δωματιο.
Screenshot_2021-12-21-13-04-53-1.png

-Παρασίου 36, Κνίδου 18, Λιοσίων 91, Λιοσίων 76Β: Άπαντα κλειστά.

-Βέργας 2: η Βικυ στο δωματιο. Μονιμη μιλφ εδώ.

-Βέργας 7 ισογ: η Αλεξάνδρα (ξανθια γεματη μιλφ). Δουλευει πρωι στο 2.

-Βέργας 7 υπόγειο: ΕΛΕΝΗ & ΣΑΡΑ. Ξανθιες μιλφ μετρίας εμφανισεως. Σε απλο προγραμμα.

-Βέργας 6 ισογ: η γνωστή Μπάρμπορα. Τα μαλλιά κοτσιδα. Σουπερ 3ρες βυζαρες και σωμα με πολλά πιασιματα. Φουλ προγραμμα. Σε συνεχόμενα δωματια. / το 6 υπογειο κλειστο.

-Εξηκίου 18Γ: η Τατιάνα. Η γνωστή του ομίλου που περασε από μοντελαδικα. Με την κωλαρα ως σημα. Βεβαια εχει παρει κιλά τωρα και ειναι μπαλοτσα. Οδευει να γινει μπετονιέρα αν δεν κανει σκληρη διαιτα. Σε απλο προγραμμα για οποιον θελει χοντρες.

-Εξηκίου 18Α (δηλ όροφος): κλειστό.

-Εξηκίου 18: κλασικά η Ελλη. Ξανθια κοντη ακυρη μιλφ. Σε απλό.
η ρανια ειναι η ξανθια καυλα με τις ματαρες?σκεφτομαι να περασω το απογευμα μηπως την καταφερω και ΧΥΣΕΙ η ΜΟΥΝΑΡΑ της

Borgia21

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
58
Like
11.602
Πόντοι
18.036
Καλημερα. Live μικρη εξορμηση λιγο νωριτερα, μεταξυ 10.10-11.00 πμ (Δευτ 21.ΙΙ.2022 /α βαρδια).

-Χωματιανού 11Α: κλειστό. /Το 11Β ήτο ανοικτό. Λογικά με Αλεξάνδρα που θα συνεχιζει και απογευμα.

-Διδυμου 27: κλειστό με ανοικτο το τζαμακι. Η τσατσα μου ειπε ότι σε 20λ θα ερχοταν η Φωτεινή. Παραξενο που ανοιγει εδώ τόσο αργά. Φαινεται δεν εχουν υλικο και η Φωτεινάρα πάει ό,τι ώρα γουστάρει.

-Στο Πιπίνου 118 το συνεργειο συνεχιζει την εσωτερικη αναδόμηση ώστε να γινει χωρος AirBnb.

-Περγάμου 27: ΕΙΡΗΝΗ (μιλφογκράνυ με καρε ξανθο μαλλί & κοκκινο κομπινεζόν). Ηταν και η γνωστή μιλφογκιλφ ΝΑΤΑΛΙ με πολιτικα. Βγηκε να παρει καφέ και επεστρεψε για εργασια.

-Αλκαμένους 117: κλειστό.

-Αλκαμένου 113: ΑΛΙΝΑ (γκράνυ με κοντο ξανθο μαλλί) & ΟΛΓΑ (πολύ χοντρη μιλφ). Αμφοτερες σε απλό.

-Φιλιππίδου 11Β: Καρολίνα. Μόνιμη εδω. Νεαρη ξανθια με 2.5ρι στηθος. Σε owo & cim. Πέρασα μαζι της διοτι την θεωρω ασφαλή επιλογη και με ανεση χρόνου. Σταθερα καλή μεσα, όπως την τελευταια φορα. Καταληξαμε με ιεραποστολικο και τελειωτικο στο στόμα. Εχετε υποψιν ότι owo cim κανει σε οσους είναι καθαροί, όχι αορίστως.

-Φιλπ 11Α: η Ναταλί. Η ξανθια μιλφ που ηταν χθες απόγευμα στον οροφο.

-Φωκαίας 13 ισόγειο: η Αντριάνα. Η τσατσα ειπε είναι νεα στο μαγαζι. Σε owo & anal. Εχει αναφερθεί ότι είναι η Βερόνικα του Φυλής 86Α (εκανε παταγο το 2018). Οντως αυτή είναι. Απλά εβαψε ξανθό το μαλλι και εβγαλε τα γυαλιά. Δειχνει πιο γλυκιά με το μεικ απ στο προσωπο, αλλά την ξεχωριζεις από τα τατουαζ. ΗΜΟΥΝ ο πρώτος που τότε φωναζα ότι είναι φόλα, ως παθών πάντα. Ελαχιστοι έστερξαν τότε στον ισχυρισμό μου. Εγω δικαιωθηκα εκτοτε. Οσοι την απωθεωναν χωθηκαν μετά σε λαγούμια. Η μανδάμ το γυρισε μετα σε ανεξαρτητη (νομιζω 100 ή 150€) & πάτωσε. Ανοιχθηκε σχετικό νημα και γελούσαν οι πέτρες. Τελος παντων. Υποστηρίζω ακομη ότι η θεση της είναι στο Μεταξουργειο.

-Φωκ 13 υπογειο: κλειστό. /τα υπολοιπα στη Φωκαιας από 7 εως 17 τα ειδα ανοικτα. Αυτά.

@Μπουρδελοκράτορας. Ειναι καιρό η Ρανια στο Φ84. Χτυπαει διπλοβαρδιες τωρα. Εχει ματάρες και σωμα μοντέλου. Ειπαμε ειναι ομορφη. Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν εχω παει ακόμη μαζι της για να εχω αποψη. Χθες παντως ο κυρ Βαιλης ελεγε οτι δεν βιαζεται μεσα. Δηλ 10-12λ η παραμονη και δεν χτυπαει στο 8'.

kanarini(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2020
Like
426
Πόντοι
21
Παιδιά καλησπέρα και καλή βδομάδα. Μετά σπο καιρό θα κατέβω Αθήνα κέντρο.Παιζει κανα καλό μωρακι σε Ιασωνος-Κολωνού εμφανισιακά?Κυρίως πιπίνι.Ξερω δύσκολο αλλά αν γνωρίζει κάποιος...

Red_Jaime

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2017
Like
131
Πόντοι
1
Μου ειχε ληψει η mimi latin κωλαρα και πηγα και την εχυσα με σκληρο γαμησι, το σφυροκοπημα παιζει να ακουγοταν μεχρι και εξω στον δρομο χαχα.. :2funny:

Σε τι εποχες ζουμε ρε φιλε..με 10 ευρα γαμας πορνοσταρικη λατιν κωλαρα..

Μετα πηρα και εναν γαματο fredo και η μερα ξεκινησε υπεροχα! :sunglasses:
Σε ποιο μαγσζι δουλευει φιλε;

Nazario_85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2018
Like
993
Πόντοι
200
Παιδιά καλησπέρα και καλή βδομάδα. Μετά σπο καιρό θα κατέβω Αθήνα κέντρο.Παιζει κανα καλό μωρακι σε Ιασωνος-Κολωνού εμφανισιακά?Κυρίως πιπίνι.Ξερω δύσκολο αλλά αν γνωρίζει κάποιος...
Τσέκαρε Κολωνού 23,ιασονος 20 για Νταρια, Νικόλ τις μουνοπιπινες που δουλεύουν και στα 2 με 15€, και Λαρα ιασονος 37 που παρόλο που ξέρω ότι θα φάω φόλα..θα παω

Paloukotis78

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2021
Κριτικές
2
Like
384
Πόντοι
21
Παιδιά καλησπέρα θέλω να πάω στην Σαμπίνα ξέρετε βάρδια που θα την βρω? Βράδυ είναι βέργας 7?

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Καλημερα. Live μικρη εξορμηση λιγο νωριτερα, μεταξυ 10.10-11.00 πμ (Δευτ 21.ΙΙ.2022 /α βαρδια).

-Χωματιανού 11Α: κλειστό. /Το 11Β ήτο ανοικτό. Λογικά με Αλεξάνδρα που θα συνεχιζει και απογευμα.

-Διδυμου 27: κλειστό με ανοικτο το τζαμακι. Η τσατσα μου ειπε ότι σε 20λ θα ερχοταν η Φωτεινή. Παραξενο που ανοιγει εδώ τόσο αργά. Φαινεται δεν εχουν υλικο και η Φωτεινάρα πάει ό,τι ώρα γουστάρει.

-Στο Πιπίνου 118 το συνεργειο συνεχιζει την εσωτερικη αναδόμηση ώστε να γινει χωρος AirBnb.

-Περγάμου 27: ΕΙΡΗΝΗ (μιλφογκράνυ με καρε ξανθο μαλλί & κοκκινο κομπινεζόν). Ηταν και η γνωστή μιλφογκιλφ ΝΑΤΑΛΙ με πολιτικα. Βγηκε να παρει καφέ και επεστρεψε για εργασια.

-Αλκαμένους 117: κλειστό.

-Αλκαμένου 113: ΑΛΙΝΑ (γκράνυ με κοντο ξανθο μαλλί) & ΟΛΓΑ (πολύ χοντρη μιλφ). Αμφοτερες σε απλό.

-Φιλιππίδου 11Β: Καρολίνα. Μόνιμη εδω. Νεαρη ξανθια με 2.5ρι στηθος. Σε owo & cim. Πέρασα μαζι της διοτι την θεωρω ασφαλή επιλογη και με ανεση χρόνου. Σταθερα καλή μεσα, όπως την τελευταια φορα. Καταληξαμε με ιεραποστολικο και τελειωτικο στο στόμα. Εχετε υποψιν ότι owo cim κανει σε οσους είναι καθαροί, όχι αορίστως.

-Φιλπ 11Α: η Ναταλί. Η ξανθια μιλφ που ηταν χθες απόγευμα στον οροφο.

-Φωκαίας 13 ισόγειο: η Αντριάνα. Η τσατσα ειπε είναι νεα στο μαγαζι. Σε owo & anal. Εχει αναφερθεί ότι είναι η Βερόνικα του Φυλής 86Α (εκανε παταγο το 2018). Οντως αυτή είναι. Απλά εβαψε ξανθό το μαλλι και εβγαλε τα γυαλιά. Δειχνει πιο γλυκιά με το μεικ απ στο προσωπο, αλλά την ξεχωριζεις από τα τατουαζ. ΗΜΟΥΝ ο πρώτος που τότε φωναζα ότι είναι φόλα, ως παθών πάντα. Ελαχιστοι έστερξαν τότε στον ισχυρισμό μου. Εγω δικαιωθηκα εκτοτε. Οσοι την απωθεωναν χωθηκαν μετά σε λαγούμια. Η μανδάμ το γυρισε μετα σε ανεξαρτητη (νομιζω 100 ή 150€) & πάτωσε. Ανοιχθηκε σχετικό νημα και γελούσαν οι πέτρες. Τελος παντων. Υποστηρίζω ακομη ότι η θεση της είναι στο Μεταξουργειο.

-Φωκ 13 υπογειο: κλειστό. /τα υπολοιπα στη Φωκαιας από 7 εως 17 τα ειδα ανοικτα. Αυτά.

@Μπουρδελοκράτορας. Ειναι καιρό η Ρανια στο Φ84. Χτυπαει διπλοβαρδιες τωρα. Εχει ματάρες και σωμα μοντέλου. Ειπαμε ειναι ομορφη. Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν εχω παει ακόμη μαζι της για να εχω αποψη. Χθες παντως ο κυρ Βαιλης ελεγε οτι δεν βιαζεται μεσα. Δηλ 10-12λ η παραμονη και δεν χτυπαει στο 8'.
Η Αντριανα πρώην βερονικα είναι όντως η συγκεκριμένη που σκαι μύτη στο φωκαιας 13 κ το ιστορικό της είναι όντως αυτό.
Τώρα για φόλα όταν είχε πρωτοεμφανιστει περίπου το 2018 στο φυλής 86 έκανε παπάδες αργότερα έγινε φόλα.
Πηγα σήμερα με σκοπό να περάσω αλλά η τσατσά δεν ανακοίνωσε anal κ την έκανα, οπότε θυμαται το ανακοινώνει μου φαίνεται.
Για την Ανδριάνα-βερονικα παλιότερα εδώ στην ημερήσια ενημέρωση είχε αναφερθεί ότι είχε καρκίνο κ ότι δουλεύει επειδή χρειάζεται τα χρήματα για να χειρουργιθει.
Τώρα ισχύει η όχι ένας θεός ξέρει.....

neomelos1

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2018
Κριτικές
29
Like
1.305
Πόντοι
1.011
Η Αντριανα πρώην βερονικα είναι όντως η συγκεκριμένη που σκαι μύτη στο φωκαιας 13 κ το ιστορικό της είναι όντως αυτό.
Τώρα για φόλα όταν είχε πρωτοεμφανιστει περίπου το 2018 στο φυλής 86 έκανε παπάδες αργότερα έγινε φόλα.
Πηγα σήμερα με σκοπό να περάσω αλλά η τσατσά δεν ανακοίνωσε anal κ την έκανα, οπότε θυμαται το ανακοινώνει μου φαίνεται.
Για την Ανδριάνα-βερονικα παλιότερα εδώ στην ημερήσια ενημέρωση είχε αναφερθεί ότι είχε καρκίνο κ ότι δουλεύει επειδή χρειάζεται τα χρήματα για να χειρουργιθει.
Τώρα ισχύει η όχι ένας θεός ξέρει.....

Άντε, εμένα το ανακοίνωσε το πρωί κανονικά. Ναι αυτή η τσατσά είναι λίγο ότι να ναι.

Aftos_Eimai

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
753
Πόντοι
81
Καλησπέρα μάγκες. Η Ράνια από Φυλής το παίρνει ελεύθερο?

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν εχω παει ακόμη μαζι της για να εχω αποψη. Χθες παντως ο κυρ Βαιλης ελεγε οτι δεν βιαζεται μεσα. Δηλ 10-12λ η παραμονη και δεν χτυπαει στο 8'.
Με τη Ράνια δεν πέρασα ποτέ και ούτε πρόκειται να περάσω . Εκτός του δεν είναι του γούστου μου η Ράνια, αυτός ο κυρ Βασίλης με τις μπούρδες που λέει είναι εντελώς σπασίκλας που σε ξενερώνει αμέσως

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Σε λίγο η φολομαρία θα μας βγει υπεργκομενα με σούπερ πρόγραμμα. Το χουμε ξεφτιλισει στις κριτικές, γράφονται φύκια διθυραμβικά,προφανώς από 20χρονους.

ξενυχτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
18
Like
1.163
Πόντοι
371
Κατι πρεπει να γινει με αυτες τις τσατσαδες που χτυπανε πορτες και φωναζουνε στο δωματιο δηλαδη λες και θα κλεισει το μαγαζι αν δεν τελειωσω στα 10 και τελειωσω στα 15
Καλα για αυτες που χτυπαν κατω απτο 10αλεπτο δεν το συζητω

Bonecrusher

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Κριτικές
35
Like
3.742
Πόντοι
2.836
Συναγωνιστές, μία βοήθεια. Έχει πετύχεις κάποιος πρόσφατα τη μιλφ Νατάσα, στο Κολωνού 48 (αριστερό ή δεξί) στη 2η βάρδια?

Πράκτωρ Θου Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2022
Κριτικές
6
Like
1.388
Πόντοι
481
Με τη Ράνια δεν πέρασα ποτέ και ούτε πρόκειται να περάσω . Εκτός του δεν είναι του γούστου μου η Ράνια, αυτός ο κυρ Βασίλης με τις μπούρδες που λέει είναι εντελώς σπασίκλας που σε ξενερώνει αμέσως
"η Ράνια το ξανθό μωράκι γάλακτος που ανασταίνει και νεκρούς με το σούπερ σπέσιαλ τσιμπουκάκι χωρίς ομπρελίτσα" αυτά
εννοείς;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom