mixanikos85
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2019
- Like
- 315
- Πόντοι
- 21
Καληαπερα παιδια αυτη τη Βερόνικα - αντριαννα μπορουμε να την βρουμε σε καποιο οίκο σημερα το απογευμα η ακομα και στη βραδινή βάρδια;
Mλκ πλάκα κάνεις; η Ράνια είναι σκέτη όαση σε σχέση με τη μπαζοφακλαναρία του εγγύς μπλοκ. Δεν ξέρω τι σε χαλάει στην εμφάνιση της (ντάξει μέσα βέβαια δεν ξέρω τι λεει)...Με τη Ράνια δεν πέρασα ποτέ και ούτε πρόκειται να περάσω . Εκτός του δεν είναι του γούστου μου η Ράνια, αυτός ο κυρ Βασίλης με τις μπούρδες που λέει είναι εντελώς σπασίκλας που σε ξενερώνει αμέσως
Μιμή, Κολωνού 27Αδερφε για ποια μιλαει ο φιλος και σε ποιον οικο;
με 10 ευρα
Κατι πρεπει να γινει με αυτες τις τσατσαδες που χτυπανε πορτες και φωναζουνε στο δωματιο δηλαδη λες και θα κλεισει το μαγαζι αν δεν τελειωσω στα 10 και τελειωσω στα 15
Καλα για αυτες που χτυπαν κατω απτο 10αλεπτο δεν το συζητω
Χαίρετε κυριοι. Έχω κ εγώ γράψει για την απαράδεκτη κατάσταση του δεκαλέπτου ιδίως στα 17αρια κ 19 της φωκαιας. Μάλιστα ακόμα κ μισάωρο να πάρεις σου χτυπάνε ακριβώς στα 30 λεπτά. Ούτε δευτερόλεπτο παραπάνω.Ναι φίλε το 10-λεπτο έχει παραγίνει και το θεωρούν και ότι είμαστε άνετα, που λίγα προκαταρκτικά να κάνεις πάει ο χρόνος. Θέλει λίγο μαύρισμα σ' αυτές τις υπηρεσίες
Ήθελα να δω την Ράνια από τότε που ήταν στο οσμοζ ... Πήγα πριν 2 βδομάδες λοιπόν και πραγματικά είναι η πιο μοντέλα ακόμα και από τα μοντελαδικα των 54 56 πολύ ωραίο σώμα και γλυκούλα φατσούλα ωστόσο μικρό βυζακι αλλά στιτο. Στο δωμάτιο τώρα είναι υπομονετική και κάθεται να την χαϊδεύεις αλλά και κάνει πίπα αρκετά καλή άκα μάλιστα. Δεν θέλει να τη χυσεις στο στόμα όμως . Στο γαμησι κάθεται κοτουλα αλλά βάζει πολύ κρέμα και δεν καταλαβαίνεις και πολλά. Ο Τσάτσος είναι ο πιο καλός της πιάτσας καθώς είναι ειλικρινής με τις υπηρεσίες και μάλιστα χωρίς να με ξέρει άλλαξε σεντόνι μπροστά μου . Ίσως τα χε χύσει ο προηγουμενος .....πραγματικά νοιάζεται για την πελατεια και το μαγαζί.Καλησπέρα μάγκες. Η Ράνια από Φυλής το παίρνει ελεύθερο?
εχω παει μαζι της 5 φορες στη φυλης,την εχω παρει σε ολα σχεδον που εχει δουλεψει στη φυλης,κοιτα αμα θες να γαμησεις δυνατα να εκτονωθεις pse δλδ δεν ειναι η καταλληλη κοπελα,αμα θες να νοιωσεις οτι εισαι με τη κοπελα σου gfe δλδ ειναι καλη επιλογη,εγω πηγα 5 φορες μαζι της για να νοιωσω το gfe μαζι της,και το εζησα και ηταν ωραιο το συναισθημα.Καλησπέρα. Γνώμες για την Αλεξάνδρα στην Ιάσωνος 16 στον όροφο? έχει πάρει κανείς να μου πει ?
αμα θες να γαμησεις δυνατα να εκτονωθεις η καταλληλη ειναι η μικαελα στη φυλης,μιλαμε εγω περασα υπεροχα,φανταστικα μαζι της.Καλησπέρα. Γνώμες για την Αλεξάνδρα στην Ιάσωνος 16 στον όροφο? έχει πάρει κανείς να μου πει ?
βρε την τρελό Λάουρα ??Ιάσωνος 37 κάτω..ωραίες καταστάσεις..βγήκε ο χοντρή πουτάνα τσιτσιδι στον πεζόδρομο, και έπαιζε κλωτσιές με ένα πακ.. μάλλον τράβηξε φωτογραφία από ότι κατάλαβα, στην συγκεκριμένη αν μπεις σαλόνι και πας να φύγεις παίρνεις και 2,3 παναγιες για το σπίτι..
H Λάνα στο Ιάσωνος 37 δεν είναι ακριβώς φόλα απλώς δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες που δημιουργεί η εμφάνισή της..Τσέκαρε Κολωνού 23,ιασονος 20 για Νταρια, Νικόλ τις μουνοπιπινες που δουλεύουν και στα 2 με 15€, και Λαρα ιασονος 37 που παρόλο που ξέρω ότι θα φάω φόλα..θα παω
Λοιπόν θα συμφωνήσω στο ότι δεν είναι φόλα (όπως φόλα δεν είναι ούτε η Μαρία από Φυλής και όπως φυσικά δεν ήταν ποτέ η Νάνσυ από μοντελοαλυσιδα και Φυλής 71 παλιότερα), έχω λίγο διαφορετική άποψη όσον αφορά τις προσδοκίες και στο πόσο ανταποκρίνεται... τόσα χρόνια στη πιάτσα έχω μάθει η εξωτερική εμφάνιση να μην μου ανεβάζει τις προσδοκίες αλλά να κρατώ μικρό καλάθι αλλά από την άλλη ρε φίλε γαμας τέτοια κοπελίτσα με 15 ευρώ μόνο και θέλεις και παπάδες? Τέλος πάντων η αιώνια συζήτηση..H Λάνα στο Ιάσωνος 37 δεν είναι ακριβώς φόλα απλώς δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες που δημιουργεί η εμφάνισή της..
Τελικα ο δολοφόνος παντα γυρίζει στον τόπο του εγκλήματος.... Όλες κάποια στιγμή γυρίζουν. Βέβαια η Βερο έχει γυρίσει 3 φορές. Εγώ παντως θα προτιμουσα επιστροφή Αννυς.
Μέχρι και η Ροντικα παρολο που έχει ''πιασει'' στην Ιταλία θεωρώ πως θα γυρίσει.
Τι λεει αυτη ρε μαν? Κλασικη ελεεινιδα? χαχα δωσε περιγραφη, αξιζει ενα πουτσο?Όπως για 10ευρο ήταν ανέκαθεν αυτό το μαλακισμένο η Βικτώρια Ελληνίδα
Η γνωστή Αρινα - Φυλής ήΗ ροντικα ποια είναι; Αυτή που της πλήρωνε σπίτι ο Ατρίδης ή για άλλη μιλάς;
Έχουν επισημάνει έγκυροι συναγωνιστές που έχουν επαφή μαζί της ότι είναι στη χώρα της Γιουβέντους και της Μίλαν και κάνει παρεα με τον Ιμπραΐμοβιτς τρώγοντας πιτσα πεπερονι και πουτανεσκα....! Άρα μάλλον Ιταλία μεριά!Αυτή πρέπει να ναι. Ο @Ατρίδης είχε δηλώσει κατηγορηματικά ότι αυτή δεν ξαναγυρνάει ,πήγε Αγγλία και τέτοια.