Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 167 άτομα (22 μέλη και 145 επισκέπτες)

mixanikos85

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2019
Like
315
Πόντοι
21
Καληαπερα παιδια αυτη τη Βερόνικα - αντριαννα μπορουμε να την βρουμε σε καποιο οίκο σημερα το απογευμα η ακομα και στη βραδινή βάρδια;

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Με τη Ράνια δεν πέρασα ποτέ και ούτε πρόκειται να περάσω . Εκτός του δεν είναι του γούστου μου η Ράνια, αυτός ο κυρ Βασίλης με τις μπούρδες που λέει είναι εντελώς σπασίκλας που σε ξενερώνει αμέσως
Mλκ πλάκα κάνεις; η Ράνια είναι σκέτη όαση σε σχέση με τη μπαζοφακλαναρία του εγγύς μπλοκ. Δεν ξέρω τι σε χαλάει στην εμφάνιση της (ντάξει μέσα βέβαια δεν ξέρω τι λεει)...
ΈΠειτα ποιος ασχολείται με τις πορδές των τσατσ-άδ-ων;

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436

neomelos1

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2018
Κριτικές
29
Like
1.305
Πόντοι
1.011
Κατι πρεπει να γινει με αυτες τις τσατσαδες που χτυπανε πορτες και φωναζουνε στο δωματιο δηλαδη λες και θα κλεισει το μαγαζι αν δεν τελειωσω στα 10 και τελειωσω στα 15
Καλα για αυτες που χτυπαν κατω απτο 10αλεπτο δεν το συζητω

Ναι φίλε το 10-λεπτο έχει παραγίνει και το θεωρούν και ότι είμαστε άνετα, που λίγα προκαταρκτικά να κάνεις πάει ο χρόνος. Θέλει λίγο μαύρισμα σ' αυτές τις υπηρεσίες

oldboy

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
3.740
Πόντοι
11.020
Ναι φίλε το 10-λεπτο έχει παραγίνει και το θεωρούν και ότι είμαστε άνετα, που λίγα προκαταρκτικά να κάνεις πάει ο χρόνος. Θέλει λίγο μαύρισμα σ' αυτές τις υπηρεσίες
Χαίρετε κυριοι. Έχω κ εγώ γράψει για την απαράδεκτη κατάσταση του δεκαλέπτου ιδίως στα 17αρια κ 19 της φωκαιας. Μάλιστα ακόμα κ μισάωρο να πάρεις σου χτυπάνε ακριβώς στα 30 λεπτά. Ούτε δευτερόλεπτο παραπάνω.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.896
Πόντοι
9.846
Τελικα ο δολοφόνος παντα γυρίζει στον τόπο του εγκλήματος.... Όλες κάποια στιγμή γυρίζουν. Βέβαια η Βερο έχει γυρίσει 3 φορές. Εγώ παντως θα προτιμουσα επιστροφή Αννυς.
Μέχρι και η Ροντικα παρολο που έχει ''πιασει'' στην Ιταλία θεωρώ πως θα γυρίσει.

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
Καλησπέρα μάγκες. Η Ράνια από Φυλής το παίρνει ελεύθερο?
Ήθελα να δω την Ράνια από τότε που ήταν στο οσμοζ ... Πήγα πριν 2 βδομάδες λοιπόν και πραγματικά είναι η πιο μοντέλα ακόμα και από τα μοντελαδικα των 54 56 πολύ ωραίο σώμα και γλυκούλα φατσούλα ωστόσο μικρό βυζακι αλλά στιτο. Στο δωμάτιο τώρα είναι υπομονετική και κάθεται να την χαϊδεύεις αλλά και κάνει πίπα αρκετά καλή άκα μάλιστα. Δεν θέλει να τη χυσεις στο στόμα όμως . Στο γαμησι κάθεται κοτουλα αλλά βάζει πολύ κρέμα και δεν καταλαβαίνεις και πολλά. Ο Τσάτσος είναι ο πιο καλός της πιάτσας καθώς είναι ειλικρινής με τις υπηρεσίες και μάλιστα χωρίς να με ξέρει άλλαξε σεντόνι μπροστά μου . Ίσως τα χε χύσει ο προηγουμενος .....πραγματικά νοιάζεται για την πελατεια και το μαγαζί.

Nazario_85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2018
Like
993
Πόντοι
200
Ιάσωνος 37 κάτω..ωραίες καταστάσεις..βγήκε ο χοντρή πουτάνα τσιτσιδι στον πεζόδρομο, και έπαιζε κλωτσιές με ένα πακ.. μάλλον τράβηξε φωτογραφία από ότι κατάλαβα, στην συγκεκριμένη αν μπεις σαλόνι και πας να φύγεις παίρνεις και 2,3 παναγιες για το σπίτι..

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Καλησπέρα. Γνώμες για την Αλεξάνδρα στην Ιάσωνος 16 στον όροφο? έχει πάρει κανείς να μου πει ?
εχω παει μαζι της 5 φορες στη φυλης,την εχω παρει σε ολα σχεδον που εχει δουλεψει στη φυλης,κοιτα αμα θες να γαμησεις δυνατα να εκτονωθεις pse δλδ δεν ειναι η καταλληλη κοπελα,αμα θες να νοιωσεις οτι εισαι με τη κοπελα σου gfe δλδ ειναι καλη επιλογη,εγω πηγα 5 φορες μαζι της για να νοιωσω το gfe μαζι της,και το εζησα και ηταν ωραιο το συναισθημα.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Καλησπέρα. Γνώμες για την Αλεξάνδρα στην Ιάσωνος 16 στον όροφο? έχει πάρει κανείς να μου πει ?
αμα θες να γαμησεις δυνατα να εκτονωθεις η καταλληλη ειναι η μικαελα στη φυλης,μιλαμε εγω περασα υπεροχα,φανταστικα μαζι της.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
232.760
Πόντοι
46.232
Ιάσωνος 37 κάτω..ωραίες καταστάσεις..βγήκε ο χοντρή πουτάνα τσιτσιδι στον πεζόδρομο, και έπαιζε κλωτσιές με ένα πακ.. μάλλον τράβηξε φωτογραφία από ότι κατάλαβα, στην συγκεκριμένη αν μπεις σαλόνι και πας να φύγεις παίρνεις και 2,3 παναγιες για το σπίτι..
βρε την τρελό Λάουρα ??

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Τσέκαρε Κολωνού 23,ιασονος 20 για Νταρια, Νικόλ τις μουνοπιπινες που δουλεύουν και στα 2 με 15€, και Λαρα ιασονος 37 που παρόλο που ξέρω ότι θα φάω φόλα..θα παω
H Λάνα στο Ιάσωνος 37 δεν είναι ακριβώς φόλα απλώς δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες που δημιουργεί η εμφάνισή της..

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
232.760
Πόντοι
46.232
H Λάνα στο Ιάσωνος 37 δεν είναι ακριβώς φόλα απλώς δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες που δημιουργεί η εμφάνισή της..
Λοιπόν θα συμφωνήσω στο ότι δεν είναι φόλα (όπως φόλα δεν είναι ούτε η Μαρία από Φυλής και όπως φυσικά δεν ήταν ποτέ η Νάνσυ από μοντελοαλυσιδα και Φυλής 71 παλιότερα), έχω λίγο διαφορετική άποψη όσον αφορά τις προσδοκίες και στο πόσο ανταποκρίνεται... τόσα χρόνια στη πιάτσα έχω μάθει η εξωτερική εμφάνιση να μην μου ανεβάζει τις προσδοκίες αλλά να κρατώ μικρό καλάθι αλλά από την άλλη ρε φίλε γαμας τέτοια κοπελίτσα με 15 ευρώ μόνο και θέλεις και παπάδες? Τέλος πάντων η αιώνια συζήτηση..

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Λοιπόν καταλήγω: Η Λάνα στο Ιάσωνος 37 είναι για 10ευρο κι όχι για 15. Αυτό τα λύνει όλα..!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Όπως για 10ευρο ήταν ανέκαθεν αυτό το μαλακισμένο η Βικτώρια Ελληνίδα στο Ιάσωνος 20β..Πλέον έπεσε στα 10... Άντε μπράβοοο...

neomelos1

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2018
Κριτικές
29
Like
1.305
Πόντοι
1.011
Τελικα ο δολοφόνος παντα γυρίζει στον τόπο του εγκλήματος.... Όλες κάποια στιγμή γυρίζουν. Βέβαια η Βερο έχει γυρίσει 3 φορές. Εγώ παντως θα προτιμουσα επιστροφή Αννυς.
Μέχρι και η Ροντικα παρολο που έχει ''πιασει'' στην Ιταλία θεωρώ πως θα γυρίσει.

Φίλε αν γυρίσουν Άννυ και Αρίνα/Ροντίκα θα χουμε σοβαρό οικονομικό πρόβλημα. Η Άννυ ήταν και πολύ καλή ψυχή

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.896
Πόντοι
9.846
Η ροντικα ποια είναι; Αυτή που της πλήρωνε σπίτι ο Ατρίδης ή για άλλη μιλάς;
Η γνωστή Αρινα - Φυλής ή
Ροντικα - Μετάξι.
Μια είναι αδερφε.
Όσο για τον Ατριδη δεν μπορώ να απαντήσω διότι δεν γνωριζω. Ας απαντήσει ο ίδιος.
Ξανθιά Μολδαβη,αν δεν κάνω λάθος, ομορφη με κορμάρα ατελειωτη. Στα τελειώματα της στη Φυλής είχε φουσκώσει και τα χειλάκια της.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.896
Πόντοι
9.846
Αυτή πρέπει να ναι. Ο @Ατρίδης είχε δηλώσει κατηγορηματικά ότι αυτή δεν ξαναγυρνάει ,πήγε Αγγλία και τέτοια.
Έχουν επισημάνει έγκυροι συναγωνιστές που έχουν επαφή μαζί της ότι είναι στη χώρα της Γιουβέντους και της Μίλαν και κάνει παρεα με τον Ιμπραΐμοβιτς τρώγοντας πιτσα πεπερονι και πουτανεσκα....! Άρα μάλλον Ιταλία μεριά!

mixanikos85

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2019
Like
315
Πόντοι
21
Καλησπερα παιδια υπαρχει καμια καλη περιπτωση στη φυλης τωρα; Ρανια απο οτι ακουω και δεν ξερω αν θα δουλευει και η Αντριάνα πρωιν Βερόνικα .. μπορει καποιος να με ενημερωση ; Ευχαριστω

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom