Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 292 άτομα (19 μέλη και 273 επισκέπτες)

ξενυχτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
18
Like
1.163
Πόντοι
371
Ποια λετε κανει την καλυτερη μεταμεσονυχτια τσιμπουκαρα μη κατεβουμε και τριγυρναμε αμερυμνοι

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Ειναι κατι μαλακες μπατσοι εκει στην πλατεια και ξηνουν ταρχιδια τους..

Τί να κάνουν κι αυτοί οι μαλάκες.. σιγά ΜΗΝ κάθονται να ασχολούνται με το κάθε πρεζάκι, γύφτο, κάγκουρα, τελειωμένο ναυάγιο... εδώ ΔΕΝ ασχολούνται με τους εγκληματίες !

σήμερα είδα ένα "ζευγαράκι" χέρι χέρι να πάει Ιάσωνος με το παλικάρι να "αφήνει" την κοπέλα μ ένα τρυφερό φιλί στην πόρτα ενός μπουρδέλου, αυτός ήταν σαν ψιλόλιγνο ποντικάκι και αυτή το ίδιο! Νέα και τα 2 σε ηλικία! Με πιάσαν τα γέλια, θυμήθηκα τα χάλια μου (αν και δεν την άφηνα απ έξω), σχεδόν ένοιωσα περίεργα/μαλάκας/σαν να χαν γίνει αυτά 1000χρόνια πίσω! Έκανα 1 τσιγάρο, ήπια ένα hell και ξεμούνιασα τη Μιμή στο Λατινόσπιτο

Και μετά το τρυφερό φιλάκι θα της είπε λογικά: μωρό μου κοίτα ΜΗΝ γαμηθείς στην δουλειά και σέρνεσαι το βράδυ... :inlove:

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Βρε γαμησε τους μαζί και της μαλακισμενες άποψης τους ! Και εγώ χύνω 25 φορές τον μήνα ποιος θα το πιστέψει ; Μόνο εσυ και κανα 2 τσακάλια που ξέρουν καλά και βαθειά τα μυστικά του έρωτα ..
Ακριβώς ?

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Kαλημέρες, μού έχει λείψει απίστευτα η Maya η ρουμάνα από το Iάσωνος 20. Λείπει νομίζω 8μηνο+ , έχει κανείς επικοινωνία..? Πολύ καλό μουνί για μετάξι, θηλυκό από τα λίγα, γαμώ την ατυχία μου

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Ο ένας γράφει ότι γαμάει περισσότερο από τον μέσο όρο;! και ο άλλος συμπληρώνει ότι αυτό συμβαίνει με όσους γνωρίζουν βαθιά τα μυστικά του έρωτα, τι θέλουν να πουν οι ποιητές; Τι σχέση μπορεί να έχει η γνώση με τις ορμές; Όσοι δεν γνωρίζουν δεν γαμούν; Υλικό για σκέψη...
Δεν λέμε ότι δεν γαμούν, απλώς γαμούν χωρίς ψυχή

• Like
Αντιδράσεις: ISINAS

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
232.754
Πόντοι
46.232
τώρα live

Μαραθωνος 59 αριστερά Ιονελα ξανθιά με μαλλί μέχρι τους, κανονικό ωραίο σώμα 1.5-2αρι βυζι πεταχτώ κωλαράκι, τατουάζ πάνω από δεξί στήθος, απλό πρόγραμμα.

Μαραθωνος 59 μεσαίο στο υπόγειο Μαρίνα μελαχρινή ψιλολιγνη με 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μαραθωνος 59 μεσαίο όροφος Στέλλα μελαχρινή με ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Μαρσέλα μελαχρινή με κανονικό σώμα ωραίο κωλαράκι 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Μαραθωνος 59α επέστρεψε η Σέβντα μελαχρινή με μακρύ ίσιο μαλλί, σώμα με πιασίματα, 2.5-3αρι βυζι, παρά πολλά τατουάζ σε όλο της το κορμί, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα. Δοκιμάστηκε μιας και την ειχα βάλει στο μάτι από το πρώτο της πέρασμα, αλλά με πολύ μετριες εντυπώσεις, θα ακολουθήσει κάποια στιγμή κριτική.

Βιργινίας Μπενάκη 33 Λίζα ξανθιά μιλφ με σώμα με πιασίματα, 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Παιανιεων 24 Ζανα ξανθό γκρανι χοντρουλα με 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Αντριανα η ξανθιά ψηλή γκιλφ γυρολόγος, νταρντανα με σιλικονατο βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κωνσταντινουπολεως 166 ισόγειο Βαλερία καστανοξανθη μιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, ψιλοκανονικο σώμα 2.5αρι βυζι, τατουάζ στην αριστερή ωμοπλάτη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιωαννίνων 3 Κριστυ ξανθιά μιλφ σώμα με πιασίματα, 2.5-3αρι βυζι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό και Σαμπινα ξανθιά μιλφ νταρντανοπαχουλη με 2αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιωαννίνων 3 πάνω Νανσυ μελαχρινή γυρολόγος με πάρα πολύ κοντό μαλλί, παχουλη με 2αρι συν σιλικονατο βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό

Ιωαννίνων 5 Ελένη μελαχρινή μιλφογκιλφ νταρντανα με 3αρι συν βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
232.754
Πόντοι
46.232
συνέχεια live

Χωματιανου 11α Λόλα ξανθιά με μαλλί μέχρι τους ώμους παχουλη με μεγάλο κωλο 2-2.5αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος και Όλγα ξανθιά κοντή μιλφ σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι και πίσω χαμηλά στη μέση και στα χέρια, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Χωματιανου 11β Αλεξάνδρα ξανθιά με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, κανονικό σώμα 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, δύο αλλοδαποί συναγωνιστες πλήρωσαν να περάσουν ο ένας μετά τον άλλο

Λιοσιων 76β κλειστό.

Λιοσιων 73β Σονια ξανθιά σώμα με πιασίματα 2. 5αρι βυζι,αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Λιοσιων 73α Κωνσταντίνα ξανθιά λεπτή με 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και Γκλόρια μελαχρινή με πολύ μακρύ μαλλί , ψιλοκανονικο σώμα 1.5-2αρι βυζι,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα

Εξηκιου 18 Χριστίνα μελαχρινη μιλφ νταρντανοπαχουλη με 3.5αρι συν βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος και διάφορα στα χέρια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Εξηκιου 18α & 18γ κλειστά.

Λιοσιων 79α & 78β κλειστά.

Βεργας 2 Αλεξάνδρα η ελληνογερμανιδα, ξανθιά μιλφ νταρντανα με 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 3 Λαρίσα χοντρουλα με καστανό σκούρο μακρύ μαλλί 2αρι βυζι, τατουάζ στο δεξί μπούτι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και αυταρχικό.

Βεργας 6α Μπαρμπορα μιλφ με καστανοκοκκινο μαλλί μέχρι τους ώμους, σώμα με πιασίματα 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό πρωκτικο και αυταρχικό. Πολύ κεφάτη και σήμερα μου έδειχνε τα νύχια της, αν δεν είχα περάσει πριν μισή ώρα στο Μαραθωνος 59α αλλά βασικά αν δεν έπρεπε να περιμένω 3 δωμάτια θα την έπαιρνα για πολλοστή φορά.

Βεργας 6β εξακολουθεί να παραμένει κλειστό στη πρώτη βάρδια πάρα πολύ καιρό τώρα, το απόγευμα θα ανέβει εδώ η Μπαρμπορα.

Βεργας 7 Κωνσταντίνα μελαχρινή μιλφ πολύ χοντρή με 3.5αρι συν βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Ελένη ξανθιά σώμα με κανονικό σώμα 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 7 υπόγειο Αννα καστανοξανθη μιλφ με κανονικό σώμα 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Λιοσιων 91 κλειστό.

Τροφωνιου 11 ισόγειο Μιράντα ξανθιά χοντρή μιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, με 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Τροφωνιου 11 όροφος κλειστό.

Τροφωνιου 13 ισόγειο Όλγα ξανθιά γκρανι σώμα με πιασιματακια 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Τροφωνιου 13 όροφος Άννα μελαχρινή μιλφ με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, κανονικό σώμα 2-2.5 βυζι , με πρωκτικο.

επίσης
Περγάμου 1 ισόγειο Μόνικα μιλφακι με ξανθωπο μαλλί μέχρι τους ώμους, σώμα με πιασίματα 2.5αρι βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα,ο όροφος κλειστός.

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.800
Πόντοι
1.056
Μου ειχε ληψει η mimi latin κωλαρα και πηγα και την εχυσα με σκληρο γαμησι, το σφυροκοπημα παιζει να ακουγοταν μεχρι και εξω στον δρομο χαχα.. :2funny:

Σε τι εποχες ζουμε ρε φιλε..με 10 ευρα γαμας πορνοσταρικη λατιν κωλαρα..

Μετα πηρα και εναν γαματο fredo και η μερα ξεκινησε υπεροχα! :sunglasses:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
232.754
Πόντοι
46.232
Φωκαιας 13 δεξια, όπως έγραψε χθες ο @κλεοβουλος επέστρεψε η Βερονικα σαν Αντριαννα, ξανθιά κοπέλα με το μαλλί πιασμένο σε δύο κοτσίδες πάνω, κοντουλα με κανονικό σώμα 2.5αρι σιλικονατο βυζι, πολλά τατουάζ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Ο ένας γράφει ότι γαμάει περισσότερο από τον μέσο όρο;! και ο άλλος συμπληρώνει ότι αυτό συμβαίνει με όσους γνωρίζουν βαθιά τα μυστικά του έρωτα, τι θέλουν να πουν οι ποιητές; Τι σχέση μπορεί να έχει η γνώση με τις ορμές; Όσοι δεν γνωρίζουν δεν γαμούν; Υλικό για σκέψη...
Τίποτα δεν θέλουν να πουν, διότι πρόκειται περί ασυναρτησιών. Αυτό που ΠΡΕΠΕΙ να πουν είναι ποιο μπούστη έχουν λαδώσει μέχρι τα μάτια για να βρίσκονται ελεύθεροι, εκτός ψυχιατρείου!!
Τα γραφόμενα τους ως επί το πλείστον αποτελούν εσωτερική διάλεκτο που (νομίζουν ότι) αντιλαμβάνονται μόνον σαλεμένοι και θεόμουρλοι.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Τίποτα δεν θέλουν να πουν, διότι πρόκειται περί ασυναρτησιών. Αυτό που ΠΡΕΠΕΙ να πουν είναι ποιο μπούστη έχουν λαδώσει μέχρι τα μάτια για να βρίσκονται ελεύθεροι, εκτός ψυχιατρείου!!
Τα γραφόμενα τους ως επί το πλείστον αποτελούν εσωτερική διάλεκτο που (νομίζουν ότι) αντιλαμβάνονται μόνον σαλεμένοι και θεόμουρλοι.
Αντε ρε ΒΛΑΚΑ ε βλάκα !! Ασυναρτησία είσαι εσυ σαν οντότητα !! Κοιτά την πάρτυ σου και μην σχολιάζεις άλλους βγάζοντας και τόσο σοβαρά συμπεράσματα γιατί θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα !!

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Αυτή τη Κατερίνα στη διδυμου και Αχαρνών με το κοντο μαλλί μια κοκκινομάλλα έτσι με υφος γλασέ την έχει πάρει κανεις ?? Που λέει ότι τα κάνει όλα τα γλυφει ολα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Θα σε γλυψω μου λέει ολόκληρο.. Τι είσαι γάτα λέω??

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Αντε ρε ΒΛΑΚΑ ε βλάκα !! Ασυναρτησία είσαι εσυ σαν οντότητα !! Κοιτά την πάρτυ σου και μην σχολιάζεις άλλους βγάζοντας και τόσο σοβαρά συμπεράσματα γιατί θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα !!
Ο αλλος ρε μλκ είναι πιο τίμιος, χαπακώνεται κανονικότατα. Αφού μεταξύ σας τα βρίσκετε, τουλάχιστον μιμίσου αυτή του τη πρακτική. Θα σου είναι ωφέλιμο από κάθε άποψη. Άσε που με δυο τρελόχαπα τη μέρα θα φαντασιώνεσαι ότι έχεις γαμήσει τριπλάσια μουνιά. :wink: Θα λες στη παρέα σου: «μαλάκες ο σιφρέντι είναι παρθένος μπροστά μου!!»:2funny::2funny:
(Απλά μη γράφεις εδώ όλα τα παιχνίδια που θα σου παίζει η φαντασία σου)

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
41
Like
5.824
Πόντοι
2.836
Σήμερα δεύτερη φορά με Αλίνα από Ακομινάτου 2Β , ανακοίνωση από 2τσα για πίπα χωρίς, αλλά η κοπέλα είχε διαφορετική γνώμη ,μπαίνει μέσα και μου βάζει πλαστικό,. τις λέω θέλω χωρίς, και μου απαντά εγώ δεν θέλω .
Έφυγα άχυστος.
ΥΓ. Πριν 3 μέρες όλα ήταν εντάξει, πίπα χωρίς.

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.606
Πόντοι
736
Μου ειχε ληψει η mimi latin κωλαρα και πηγα και την εχυσα με σκληρο γαμησι, το σφυροκοπημα παιζει να ακουγοταν μεχρι και εξω στον δρομο χαχα.. :2funny:

Σε τι εποχες ζουμε ρε φιλε..με 10 ευρα γαμας πορνοσταρικη λατιν κωλαρα..

Μετα πηρα και εναν γαματο fredo και η μερα ξεκινησε υπεροχα! :sunglasses:
Που την βρίσκουμε αυτήν φίλε μου και τι βάρδια;

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.800
Πόντοι
1.056
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom