observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.041
- Πόντοι
- 5.975
Περί ορθογραφίας .. Αυτό εδω .. και καθαρίζεις .. Έχει γίνει ..διάσημο Συνηθισμένα Λάθη στη Χρήση της Ελληνικής Γλώσσας
Άκυρη η απάντηση σου αδερφέ. Μην κοροϊδεύεις σε παρακαλω. Το παιδι δεν είπε κάτι. Καλημέρα! Όσο απρόσωπο κι αν είναι το Bou δε χρειάζεται να του βγάζουμε τα μάτια με τη συμπεριφορά μας!Πες πες μας ρε πινέζο μην τα κρατάς κρυφά
Ψηφίζω @Atridis !! Φουλ ανορθόγραφος αλλά έχει βοηθήσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΣΤΑΤΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ!!Αυτό με την ορθογραφία θεωρώ πως ΔΕΝ παίζει κανένα μα κανένα ρόλο εδώ μέσα.. για πουτάνες, μπουρδέλα κτλ. μπαίνουμε να διαβάζουμε/σχολιάζουμε.. διαφορετικά θα μπαίναμε σε σάι ορθογραφίας, Μπαμπινιώτης και δε συμμαζεύεται...
Το έχω διαβάσει από αρκετούς εδώ μέσα που την πέφτουν στον άλλον γι'αυτόν το λόγο...
ΔΕΝ γεννήθηκαν ΟΛΟΙ γραμματιζούμενοι.. και από την στιγμή που ΔΕΝ πειράζουν κανέναν με την συμπεριφορά τους είναι άδικο να δέχονται bullying για τέτοιου είδους θέματα....
Είπε το παιδί πως ανεβάζει κριτικη ρε κλοναρι , αναμονή να την δούμε δεν κρατεί κάτι κρυφότην
την εχω στειλει απο χτες αλλά δεν έχει ανέβειΕίπε το παιδί πως ανεβάζει κριτικη ρε κλοναρι , αναμονή να την δούμε δεν κρατεί κάτι κρυφό
Λογικά μέχρι το μεσημέρι θα έχει ανέβει. Συνήθως κάνει κανένα 24ωρο για να τσεκαριστει από τους διαχειριστες.την εχω στειλει απο χτες αλλά δεν έχει ανέβει
Απλή ερώτηση… γιατί μου ζαλίζεις τ´ αρχίδια;Λες τους οίκους που πήρες την Εβελίνα και μετά λες ο Σμύρνης να συμπληρώσει αν ξέχασες κάποιο.
Απλή ερώτηση: Δεν ξέρεις αν την έχεις πάρει αλλού;;;?
Αυτή τη στιγμή πάντως απ ότι είδα στο instagram είναι ΘεσσαλονίκηΚαλησπερα και καλη χρονια!!
η Αννα ΠορνοΣταρ παιζει πουθενα τελευταια?
Συμφωνώ μαζί σου, έτσι ξεκινάει όλο το θέμα αλλά μετά γίνεται η εξάρτηση επειδή νομίζω ο άνθρωπος ότι θα του φύγει το άγχος ! αλλά αυτό είναι αυταπάτη γιατί μπορεί να φύγει για λίγο μετά πάλι ! και ότι κάνουμε συνέχεια γίνεται συνήθεια και επόμενος γίνεται η φύση μας !Ψυχοπαθείς υπάρχουν παντού …. Όταν κάποιος πηδάει επι χρημαση δεν σημαίνει πως είναι άρρωστος ……άκουσε με ξέρω τι σου λέω … μπορεί να σημαίνει κάτι άλλο …. Ένας εθισμός μπορεί να δημιουργηθεί λόγο συναισθηματικών κενών …. Η καταθλίψεις …. Η ακόμα και όταν το άτομο δεν έχει κάποια σημαντική ενασχόληση με κάτι που του αρέσει κάποιο χόμπι ..εργασία … για παράδειγμα !!
φίλε Σμύρνη η Τζόι κάνει ελεύθερο στοματικό;; Μέχρι και προχθες ανακοινωνόταν νορμαλσυνέχεια live
Φωκαιας 7 υπόγειο Σάσα ξανθιά με κανονικό πολύ ωραίο σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα, αυταρχικό και ποδολαγνεια.
Φωκαιας 7, 9, 13 υπόγειο & 13 κλειστά.
Φωκαιας 17α Παολα μελαχρινή με καρέ μαλλί νταρντανοπαχουλη με 3αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
Φωκαιας 17β Ιζαμπελα μελαχρινή ψηλή νταρντανα με 2αρι βυζι, διάφορα τατουάζ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο,στο δωμάτιο σε πρόγραμμα μιας ώρας παρακαλώ...
Φωκαιας 19 Ρίτα ξανθιά ψηλή με κανονικό σώμα 1.5-2αρι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Φωκαιας 25α Τιφανι μελαχρινή μελαμψη με μακρύ ίσιο μαλλί , κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι και διάφορα τατουάζ, σήμερα ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στα βυζια.
Φωκαιας 25β Τζανινα ξανθιά ψηλή με κανονικό σώμα 2αρι συν βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φωκαιας 24 Αννιτα πολύ λεπτή κοπέλα με ξανθό/πλατινε μαλλί, μικρό βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φωκαιας 27α Εμμανουέλα μελαχρινή με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Φωκαίας 27Β κάτω Ειρήνη καστανή με μαλλί μέχρι τους ώμους ψιλοκανονικο σώμα μικρό βυζι και Τζοϊ μαυρουλα με κανονικό σώμα ωραίο κωλαράκι 2αρι συν βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα. Δοκιμάστηκε η μαυρουλα Τζοϊ με καλές εντυπώσεις, θα ακολουθήσει κάποια στιγμή κριτική.
Φωκαίας 27Β πάνω Τάνια ξανθιά με λεπτό ωραίο κορμί, 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στη κοιλίτσα.
Πως τη λένε την Άννα την πορνοστάρ στο Ινστα αδερφέ?Αυτή τη στιγμή πάντως απ ότι είδα στο instagram είναι Θεσσαλονίκη
την ξαναέβαλα γιατί μάλλον χάθηκε στους δαιδάλους του διαδυκτίουτην εχω στειλει απο χτες αλλά δεν έχει ανέβει
Κάνεις λάθος. Παίζει ρόλο. Είναι σαν να μού λες ότι και άντρα να γαμήσεις άμα μοιάζει με κοπέλα είναι οκ...δεν πάει έτσι..Και η γλώσσα μας είναι η ανώτερη που υπάρχει στον γαλαξία..Αυτό με την ορθογραφία θεωρώ πως ΔΕΝ παίζει κανένα μα κανένα ρόλο εδώ μέσα.. για πουτάνες, μπουρδέλα κτλ. μπαίνουμε να διαβάζουμε/σχολιάζουμε.. διαφορετικά θα μπαίναμε σε σάι ορθογραφίας, Μπαμπινιώτης και δε συμμαζεύεται...
Το έχω διαβάσει από αρκετούς εδώ μέσα που την πέφτουν στον άλλον γι'αυτόν το λόγο...
ΔΕΝ γεννήθηκαν ΟΛΟΙ γραμματιζούμενοι.. και από την στιγμή που ΔΕΝ πειράζουν κανέναν με την συμπεριφορά τους είναι άδικο να δέχονται bullying για τέτοιου είδους θέματα....
Ναι, πρωινήΜπαρμπόρα επέστρεψε?
Καλά θα βάζουμε την αυτόματη διόρθωση εμείς οι ποταποί …Κάνεις λάθος. Παίζει ρόλο. Είναι σαν να μού λες ότι και άντρα να γαμήσεις άμα μοιάζει με κοπέλα είναι οκ...δεν πάει έτσι..Και η γλώσσα μας είναι η ανώτερη που υπάρχει στον γαλαξία..