n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.703
- Πόντοι
- 46.232
Από τη συζήτηση που κάνουμε εσύ κατάλαβες ότι τσακωνομαστε? Επίσης μου γράφεις άσχετα ότι έχεις γράψει μια κριτική, και? Θα μπορούσες να έχεις γράψει 100αδες ή και καμμία, να συνεχίσω και να γράψω ότι αυτά που λες δεν ισχύουν για τη κριτική που αναφέρεσαι υπάρχει και άλλος συναγωνιστής και μάλιστα έχει γράψει δύο φορές γι αυτήν και συμφωνεί με ότι έχω γράψει, τελικά τόσο ξεφτίλας είσαι και εσύ (όπως κάποιοι παλιότερα) που πετάς λάσπη αλλά μετά όταν σου λένε να πεις τι και πως πετάς τη μπάλα στην εξέδρα, εγώ ξέρω ότι για ότι έχω γράψει εδώ μέσα έχω δικαιωθεί και ο χρόνος έδειξε ότι αυτά που έγραφα ίσχυαν τελικά. Η επιθετικότητα το λοιπόν οφείλεται στις αστηριχτες αναφορές σου, θα κλείσω γράφοντας άλλη μια φορά κάτι που έγραφα από τα πρώτα μου χρόνια,το ότι πέρασα με μια κοπέλα καλά η μου πρόσφερε μια υπηρεσία που δεν πρόσφερε σε κάποιον άλλον δε σημαίνει κάτι, ο καθένας γράφει την εμπειρία του, και γω εχω περάσει με δεκάδες κοπέλες που κάποιοι έγραφαν ότι έχουν περάσει σούπερ και γω δε πέρασα καλά, όπως έχω περάσει όμως και με δεκάδες κοπέλες που για κάποιους είναι "φόλες" κ εγώ έχω περάσει καλά, έτσι πάει το πράγμα στον αγοραίο έρωτα, επίσης υπάρχουν και κοπέλες που είναι αποδεχτες απ όλους, αν είσαι σωστός περιμένω εδώ δημόσια να πεις ονόματα, αν για κάποιο λόγο "φοβάσαι" υπάρχει και το ΠΜ, να σαι καλάΔεν μου αρέσει να μαλώσω ! Και δεν θα σου πω ποια μου είπε ! Δεύτερον εγώ μια κριτική έχω γράψει ! Και δεν μου αρέσει να περιγράψω πως το κάνω ! Για αυτήν που έχω γράψει που συμφωνούν όλοι ότι είναι φόλα ! Από με ξέρεις εσύ και λες ότι έχω πρόβλημα !!! Φίλε άστα !!! Δεν θα σου ξανά απαντήσω γιατί δεν μου αρέσει η επιθετικότητα στον διάλογο ! Ειδικά για ένα άρρωστο θέμα που αφορά ιερόδουλες !
Τελευταία τροποποίηση: